Home > Ellenika > Sheldan Nidle - December 4, 2012

 4 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Προς το παρόν, η πραγματικότητά σας πλησιάζει την αμετάλλακτη ημερομηνία στα τέλη Δεκεμβρίου του Γρηγοριανού ημερολογίου σας. Αυτή είναι η στιγμή, που η πραγματικότητά σας θα απαλλαγεί από εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα, που χρησιμοποιούνταν μέχρι τώρα από τη σκοτεινή συμμορία σας για χειραγώγηση της πραγματικότητάς σας. Αυτή η απαλλαγή δημιουργεί τα μέσα για το Φως να μεταμορφώσει τον κόσμο σας. Αυτής της μεταμόρφωσης θα προηγηθεί η εισαγωγή νέας διακυβέρνησης και ένα νέο οικονομικό σύστημα για τον πλανήτη σας. Αυτή η έντονη δραστηριότητα θα οδηγήσει σε μια επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψης της καλοπροαίρετης παρουσίας μας και στην ευκαιρία για μας να μεταδώσουμε από τα ΜΜΕ ζωτικής σημασίας πληροφορίες σ’ εσάς σχετικά με τις επικείμενες μαζικές προσγειώσεις και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτό το ρεύμα των αποκαλύψεων θα περιλαμβάνει εκπομπές από τους Αγκαρθινούς σχετικά με τη φύση της Γαίας ως ενός ζωντανού όντος και της αληθινής ιστορίας σας πηγαίνοντας πίσω στην ίδρυση της Λεμουρίας, περίπου 900.000 χρόνια πριν. Αυτή η γνώση θα βοηθήσει στο να τεθεί σε ένα πλαίσιο το γιατί επιστρέφετε στη φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης και θα σας προετοιμάσει για τον ερχομό της επανένωσής σας με τους Αγκαρθινούς της Έσω Γης.

Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και πάνω από σας θέτουν τις βάσεις για την επίσημη άφιξή μας στα εδάφη σας. Αυτό το γεγονός ορόσημο της παγκόσμιας μαζικής προσγείωσης θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας σας για τη μετάβαση στις κρυστάλλινες πόλεις της Έσω Γης, όπου θα ολοκληρωθεί η ανέλιξή σας στην πλήρη συνείδηση. Η πλήρης συνείδηση θα σας επιτρέψει να ζήσετε σε θεία σωστή σχέση με τον πατρώο κόσμο σας και να ταξιδέψετε στους λοιπούς υδάτινους κόσμους του ηλιακού σας συστήματος, για να δημιουργήσετε πλανητικές κοινωνίες σ’ αυτούς. Πριν από την ενσάρκωσή σας εδώ, το συμβόλαιο της ζωής σας περιελάμβανε για σας την επιλογή να εγκατασταθείτε σε έναν από αυτούς τους υδάτινους κόσμους, ή να παραμείνετε στην Γαία και να δημιουργήσετε μια γήινη γαλαξιακή κοινωνία με τους Αγκαρθινούς. Αυτές οι νέες πλανητικές κοινωνίες θα συνενωθούν για να διαμορφώσουν ένα νέο αστρικό έθνος και ο δικός μας ρόλος είναι απλώς να γίνουμε οι μεσολαβητές και οι σύμβουλοι του μεγάλου αυτού εγχειρήματος. Θα μάθετε ότι η κοινή μας ιστορία έχει πολλές τέτοιες περιστάσεις, στις οποίες αυτό έχει ξανασυμβεί. Με τη σοφία που περιέχεται στο Βιβλίο των Κατανοήσεων θα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή την τεράστια δημιουργικότητά σας για να αναλάβετε το στήσιμο του δικού σας αστρικού έθνους.

Αφού πάρετε την ιδιότητα του μέλους της Ομοσπονδίας, όπως έκαναν οι Αγκαρθινοί πριν πολύ καιρό, θα είστε σε θέση να αρχίσετε να εκτελείτε τις οδηγίες, που θα σας δίνονται από τον Ουρανό. Αυτές οι οδηγίες θα σας δίνουν τη δυνατότητα να παγιώσετε επίσημα τις συμφωνίες που εκφράζονται στη Συνθήκη του Ανκάρα. Τα πρώην «παιδιά του Ανκάρα» πρόκειται να λάβουν Σώματα Φωτός και με αυτά να ανελιχθούν στην πλήρη συνείδηση. Αυτό θα δημιουργήσει τις ενέργειες για τη μεταμόρφωση ολόκληρου αυτού του γαλαξία σε Φως! Ο στόχος αυτός βρίσκεται πίσω από την σειρά των θείων δράσεων, που επηρεάζουν, ακόμη και τώρα, ολόκληρη αυτή την περιοχή του φυσικού κόσμου. Το σκότος είναι σε γενική υποχώρηση καθώς μπαίνουμε σε ένα νέο μεγάλο γαλαξιακό έτος για αυτή την εκδοχή της φυσικής δημιουργίας και χαιρόμαστε καθώς βλέπουμε τον τρόπο, με τον οποίο το Φως είναι σε θέση να μεταμορφώσει μια τόσο μεγάλη έκταση αυτού του τομέα του φυσικού κόσμου. Ένα από τα θαύματα που σε λίγο θα εξερευνήσετε, είναι η ανείπωτη ποικιλομορφία της ζωής σε κάθε έναν από τους χιλιάδες γαλαξίες, που βρίσκονται διάσπαρτοι σε αυτό το μέρος του φυσικού κόσμου. Πράγματι, μια από τις μεγαλύτερες χαρές μας είναι να συνδιαλεγόμαστε ο ένας με τον άλλο, καθώς παρακολουθούμε το μαγικό ξεδίπλωμα όλων εκείνων που αγγίχτηκαν από το Φως.

Αυτή τη στιγμή οι αντιλήψεις σας εξακολουθούν να υπόκεινται σε μια επιβεβλημένη ξενοφοβία, που σας κάνει καχύποπτους και συχνά φοβισμένους για ό,τι βρίσκεται γύρω σας σε αυτόν τον γαλαξία και πέρα απ’ αυτόν. Ωστόσο, όταν περάσετε στην πλήρη συνείδηση, θα εκπλαγείτε με το τι έχει παραγάγει ο Ουρανός στους πλανήτες των αναρίθμητων αστρικών συστημάτων, που γεμίζουν την απεραντοσύνη, από γαλαξία σε γαλαξία. Οι Επιστημονικές και Εξερευνητικές ομάδες μας καθημερινά κάνουν αναφορές σχετικά με νέες ανακαλύψεις. Ο φυσικός κόσμος είναι μια τεράστια και ατέλειωτα συναρπαστική «ποικιλία» διαφορετικότητας και περιπέτειας, που είναι προς το παρόν πολύ πέρα από τη φαντασία σας, και εμείς αδημονούμε να τη μοιραστούμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε στις πρώτες αποστολές σας σε εκείνους τους πολιτισμούς, που τόσο πολύ επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό, που θα έχετε τόσο γενναία ανακτήσει: την πλήρη συνείδηση. Αυτή η θεϊκά παραχωρημένη υπηρεσία θα μας συνδέσει σε μια τεράστια ένωση, που εξυμνεί την Αγάπη και το Φως, που ασταμάτητα χορηγούνται από τον Αιώνα*. Μας προκαλούν δέος και μας εμπνέουν εκείνα τα Όντα, που με μεγάλη Αγάπη έφεραν σε υλοποίηση τον φυσικό κόσμο και καθόρισαν τις λεπτομέρειες του θεϊκού σχεδίου.

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με το Φως πολλών υπέροχων πραγμάτων που συμβαίνουν σε όλον αυτόν τον ευλογημένο κόσμο! Οι ευγενικοί συνεργάτες μας βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας εκείνων των συμφωνιών, που θα σας φέρουν τη νέα διακυβέρνησή σας και την οικουμενική ευημερία σας. Εργάζονται σε συνεργασία με τους Αγκαρθινούς ομολόγους τους, που επίσης εστιάζουν την προσοχή τους στον καλύτερο τρόπο υλοποίησης αυτών των αρχικών προϋποθέσεων. Δεκαετίες πριν, ο Ουρανός μας ενημέρωσε, ότι αυτός ο καιρός θα γινόταν μάρτυρας της γέννησης μιας νέας ελευθερίας για εσάς και, μαζί με αυτήν, της αποδέσμευσης της προσωπικής κυριαρχίας σας. Η νέα μορφή διακυβέρνησης που προορίζεται για σας θα συνίσταται στην ταχεία διενέργεια δράσεων, που θα επιβάλλουν την πλήρη νομιμότητα του κυρίαρχου κράτους σας. Θα καταστείτε σημαντικοί παράγοντες στην καθημερινή λειτουργία αυτής της νέας διακυβέρνησης και, όπως μπορείτε να δείτε, αυτό βρίσκεται σε άμεση αντίθεση με τον σημερινό ρόλο σας ως πολιτών. Επί του παρόντος, η κυβέρνηση είναι ανδρείκελο των ισχυρών ειδικών συμφερόντων, που έχουν το μονοπώλιο στη διαμόρφωση και την διαχείριση του αποτελέσματος όλων των πολιτικών και της κατεύθυνσης της κυβέρνησης.

Η ιδιότητά σας του σημαντικού παράγοντα θα καταστεί δυνατή χάρις σε μια νέα τεχνολογία επικοινωνιών, η οποία θα δημιουργήσει μια σταθερή σχέση «συνδιαλλαγής κοινοβουλίου» ανάμεσα σ’ εσάς και τη νέα κυβέρνηση. Μέσα σε αυτό το καθεστώς, τα ειδικά συμφέροντα δεν θα έχουν θέση! Επί μακρόν υπήρξαμε ήρωες για ορισμένες ελευθερίες, που θεωρούμε ιερές. Κάθε ένας από σας είναι ένα ιερό δοχείο, που ενσωματώνει μια θεϊκή σπίθα της Ζωής και νοημοσύνη, που σας έχει δοθεί από τον Δημιουργό. Αυτή η θεία κληρονομιά είναι ο λόγος για ό,τι κάνουμε για να ανεβάσουμε τη συνείδησή σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να ενωθείτε με τους ιερούς πνευματικούς αδελφούς σας, που υπάρχουν σε αφθονία σε όλο το μήκος και το πλάτος της φυσικής δημιουργίας. Ο Ουρανός έχει διακηρύξει, ότι αυτή είναι για σας η ώρα να συμμετάσχετε σε αυτό το θεϊκό πεδίο, και να ασκήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας για να ξεδιπλωθεί η φυσική δημιουργία. Αυτό δίνει σ’ εμάς μεγάλη χαρά, καθώς αναγνωρίζουμε, ότι αυτό σημαίνει πως το μεγάλο έργο μας έχει σχεδόν τελειώσει!

Αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη σας αντανακλάται σε όλο το ηλιακό σύστημά σας. Είναι καιρός για όλους εμάς να πάρουμε το ιερό κάλεσμα του Ουρανού και να επιστρέψουμε εν χάριτι στην πλήρη συνείδηση. Εμείς, ως οδηγοί στον δρόμο, σας έχουμε καθοδηγήσει ως αυτή την υπέροχη στιγμή. Γνωρίζουμε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα δημιουργήσουν τις συνθήκες, υπό τις οποίες θα μπορέσουμε και πάλι να σας συναντήσουμε ανοιχτά, και να σας διδάξουμε για τους αληθινούς τρόπους του Ουρανού και τα πολλά ιερά καθήκοντα, που με τόση επισημότητα έχουν ανατεθεί στους λαούς του κόσμου. Για να μας βοηθήσουν σ’ αυτό, έχουν ενωθεί μαζί μας η πνευματική και η διαστημική οικογένειά σας, ώστε να μπορέσουμε μαζί να φέρουμε σε πέρας την τελική ευθεία της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Ανυπομονούμε να γίνουμε οι οδηγοί σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για την εκπλήρωση των ιερών καθηκόντων, που μας δόθηκαν από τον Ουρανό. Αυτά τα διατάγματα του Αιώνα* περιμένουν όλους εμάς, και μαζί με αυτά, μια ενδοξότατη ώρα στην ιστορία μας!

Σήμερα συνεχίσαμε τα εβδομαδιαία μηνύματά μας. Τα γεγονότα που ανοίγουν τον δρόμο για την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να εκδηλωθούν. Ας χρησιμοποιήσουμε μαζί αυτούς τους ευοίωνους καιρούς για να φέρουμε σε ύπαρξη μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Ας ανταποκριθούμε πράγματι με χαρά στο μεγάλο προσκλητήριο σάλπισμα του Ουρανού! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*Για τη λέξη Αιών: https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

http://paoweb.com/uf120412.htm


Share |