Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Sheldan Nidle - 1 Ιουλίου 2014

Sheldan Nidle - 1 Ιουλίου 2014

http://paoweb.com/uf070114.htm

Dratzo! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα με καλές ειδήσεις! Οι διάφοροι γήινοι συνεργάτες μας ετοιμάζουν επιμελώς τις ευλογίες σας για παράδοση. Θέλουμε να αφιερώσουμε το μήνυμά μας αυτή την εβδομάδα στο να συζητήσουμε τις ρίζες σας. Είμαστε όλοι απόγονοι ενός υδρόβιου πιθηκοειδούς πλάσματος, που έζησε στον τρίτο πλανήτη από τον ήλιο του, το αστέρι που αποκαλείτε Βέγκα. Αυτός ο πλανήτης ήταν ένας υδάτινος κόσμος, γεμάτος με ό,τι θα μπορούσατε να σκεφτείτε σαν πολύ ασυνήθιστα πλάσματα. Το χειρότερο από αυτά ήταν ένα μεγάλο αρπακτικό, και οι πρόγονοί μας είχαν σκαρφαλώσει σε μια σειρά από απόκρημνα βουνά για να του ξεφύγουν. Εκεί, εξελίχθηκαν σε μεγάλους ψαράδες και άρχισαν να περνούν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους στη θάλασσα. Τελικά, έχασαν την πυκνή γούνα του σώματός τους και πήραν μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός θαλάσσιου θηλαστικού. Περίπου έξι εκατομμύρια χρόνια πριν, τους επισκέφτηκαν χερσαία κητοειδή από το σύστημα Solis. Αυτά τα ευγενή Όντα τους ρώτησαν αν θα ήθελαν να γίνουν πλήρως συνειδητά Όντα και τελικά να μεταναστεύσουν στις προηγούμενες πατρίδες τους. Ήταν απρόθυμοι στην αρχή. Ωστόσο, η παρέμβαση της Πνευματικής Ιεραρχίας τους έπεισε να το πράξουν. Τότε τους παρασχέθηκε πλήρης συνείδηση και συναντήθηκαν με άλλες όμοιες ψυχές από τα αστέρια, που βρίσκονταν γύρω από τον Βέγκα.
Οι συναντήσεις αυτές οδήγησαν στον σχηματισμό μιας συνομοσπονδίας του Φωτός, η οποία άρχισε να επεκτείνει σιγά-σιγά την επιρροή της σε όλον τον αστερισμό της Λύρας. Τέσσερα εκατομμύρια χρόνια πριν, έφτασαν στο αστέρι Σείριος και μετασχηματίσθηκαν σε έναν νέο οργανισμό, την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Ήταν αυτή η ιερή ένωση που τελικά αποίκισε το σύστημα Solis. Οι αποικίες αυτές υπέστησαν τεράστιες καταστροφές από την Συμμαχία του Ανκάρα* και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή. Οι άποικοι επέστρεψαν περίπου πριν από 900.000 χρόνια και αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνο στην Γαία. Αυτή η ομάδα δημιούργησε την έδρα της στην Έσω Γη, και επίσης εγκαταστάθηκε σε μια μεγάλη νησιωτική ήπειρο, γνωστή σ’ εσάς σήμερα ως Λεμουρία. Αυτή η επιφανειακή αποικία άρχισε σιγά-σιγά να επεκτείνεται. Το έργο της ήταν να στηρίζει και να συντηρεί τα διάφορα οικοσυστήματα. Περίπου 300.000 χρόνια πριν, τη Γη αποίκησαν Όντα από τον Κένταυρο και τις Πλειάδες. Τα περισσότερα από αυτά πήγαν σε μια μεγάλη νησιωτική ήπειρο στον σημερινό Ατλαντικό Ωκεανό. Οι κάτοικοί της ονόμασαν αυτή τη νέα αποικία «Ατλαντίδα». Σύντομα έγινε μια σιωπηλή αντίπαλος των Λεμουρίων. Περίπου 50.000 χρόνια πριν, οι Λεμούριοι έδωσαν σε καθεμιά από τις αποικίες τους ισότιμο καθεστώς. Οι Ατλάντιοι το είδαν αυτό σαν πιθανή ευκαιρία να ασκήσουν την κυριαρχία τους πάνω στα επιφανειακά εδάφη της Γης.
Περίπου πριν από 25.000 χρόνια, οι Ατλάντιοι και οι σκοτεινοί σύμμαχοί τους χτύπησαν και κατέστρεψαν τα επιφανειακά εδάφη της Λεμουρίας. Οι Λεμούριοι υποχώρησαν στο πεδίο τους της Έσω Γης. Αυτό άφησε τους Άτλαντες κύριους των επιφανειακών εδαφών. Κατά τη διάρκεια των χιλιετιών, οι Άτλαντες άρχισαν μια πολιτική εκδίωξης των πολλών παιδιών των αρχουσών τάξεων, τα οποία τους αντιμετώπισαν σθεναρά σε μια χερσόνησο στη Μεσόγειο θάλασσα, που ονομάζεται «Ιωνία». Οι Άτλαντες τελικά επιτέθηκαν σε αυτή την αποικία. Οι επιστήμονες της Ιωνίας είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο με μια σειρά από ειδικές συσκευές. Με αυτές ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή. Η Ατλαντίδα καταστράφηκε από το δικό της όπλο και σύντομα βυθίστηκε κάτω από τα νερά. Οι κάτοικοι της Ατλαντίδας και οι ανά τον πλανήτη σύμμαχοί τους κατέφυγαν σε έναν άλλο κόσμο, ο οποίος περιφερόταν γύρω από ένα άστρο στον αστερισμό του Κενταύρου, γνωστό σε σας ως Βήτα του Κενταύρου. Αυτή η καταστροφή άφησε πίσω της δύο ομάδες Όντων. Η πρώτη ήταν μια ομάδα ειδικών ανθρωπίνων υβριδίων, που στους μύθους σας ονομάζονται Ανουννάκι. Η δεύτερη ήταν οι περιορισμένης συνείδησης πρόγονοί σας. Αυτές οι ομάδες, με τη βοήθεια του Ουρανού, σύντομα διαμόρφωσαν μια σχέση συμβίωσης.
Ο Ουρανός επιθυμούσε οι πρόγονοί σας να επιβιώσουν και να πάρουν μια σειρά από ζωτικής σημασίας μαθήματα, τα οποία επρόκειτο να γίνουν χρήσιμα, όταν το Φως θα επέστρεφε σε πλήρη ισχύ στον κόσμο σας. Αυτή η παράξενη σχέση, η οποία δημιουργήθηκε ανάμεσα στους Ανουννάκι ως «θεούς» και τους προγόνους σας, ως αφοσιωμένους οπαδούς τους, συνεχίστηκε για περίπου 13.000 χρόνια. Φτάνει ο καιρός αυτό να τελειώσει και εσείς να συνεχίσετε την προηγούμενη κατάστασή σας. Αυτό το στάδιο του μακρού ταξιδιού σας είναι μόνο η αρχή για το πώς θα γίνετε πλήρως συνειδητοί για άλλη μια φορά. Είμαστε εδώ για να γίνουμε οι σύμβουλοί σας και να κάνουμε δυνατή την επιστροφή σας. Οι Ανουννάκι άφησαν πίσω τους μια κυβερνώσα ομάδα, που μέσα από τις χιλιετίες διαμορφώθηκε σε αυτό που γνωρίζετε ως σκοτεινή συμμορία. Αυτή η ομάδα εκδιώκεται από την εξουσία. Γνωρίζει ότι έχει έρθει η ώρα της. Το άμεσο παρόν θα δει αυτή την ομάδα να βγαίνει στην άκρη και να υπερνικείται από τους γήινους συμμάχους μας. Τα κομμάτια είναι στη θέση τους για να συμβεί μια μεγάλη αλλαγή εν «ριπή οφθαλμού». Αυτή η μεταμόρφωση περιλαμβάνει ιερά όντα που έρχονται από όλα τα μέρη του πλανήτη σας. Τα προγράμματά τους είναι να σας απελευθερώσουν και να προσφέρουν ευημερία και νέα διακυβέρνηση.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας. Ο κόσμος σας υποφέρει κάτω από τα τελευταία απομεινάρια της σκοτεινής συμμορίας. Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε ένα μέσο για να απαλλαγείτε από την ειδεχθή κυριαρχία της. Επί πλέον, ο Ουρανός μας έστειλε μεγάλους στόλους σκαφών, που πρόκειται να μας φέρουν συμβούλους, για να βοηθήσουν στην μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση. Τους καλωσορίζουμε. Αυτοί οι αδελφοί μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε εξουσία, που η σκοτεινή συμμορία εξακολουθεί να διαθέτει. Ένα φυσικό ευλογημένο κίνημα είναι σε εξέλιξη, που θα σας προχωρήσει προς την πλήρη συνείδηση. Το θείο καθήκον μας είναι να επιβλέπουμε τις εξελίξεις αυτές και να διασφαλίσουμε, ότι θα σας επηρεάσουν θετικά. Ο σκοπός είναι να σιγουρέψουμε την προκαθορισμένη επιτυχία σας. Οι συνεργάτες μας έχουν τα εργαλεία που απαιτούνται, για να δημιουργήσουν μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Αυτή η νέα εποχή έχει ήδη με ευλογημένο τρόπο αρχίσει να σχηματίζεται γύρω σας. Οι πράκτορες του σκότους φοβούνται τη σύλληψη. Τους κυριεύει πανικός για τα γεγονότα που θα παρουσιαστούν στις δίκες τους και γνωρίζουν, ότι αυτός ο σημερινός κόσμος πράγματι καταρρέει. Ο χρόνος του σκότους έχει τελειώσει. Εκδηλώνεται μια νέα εποχή ελευθερίας, ειρήνης και ευημερίας.
Αντιλαμβανόμαστε πώς αυτό διαμορφώνεται. Σε μια ξεχωριστή στιγμή, θα σας συναντήσουμε και θα επιβεβαιώσουμε όσα κάνει ο Ουρανός για να επισημοποιήσει τα πολυάριθμα ιερά διατάγματά του. Το σκότος δημιούργησε ανά τον πλανήτη ένα σύνολο κοινωνιών, θεμελιωμένων στον πόλεμο, στη διαίρεση και στην αδικαιολόγητη έχθρα μεταξύ τους. Πρέπει να εφαρμόσουμε θεραπεία σε χιλιετίες βαθιάς κακοποίησης. Έχετε μέσα σας κρυμμένα μίση και παράδοξες πεποιθήσεις, που διαμορφώθηκαν από τους πρώην επόπτες σας. Πρέπει να δοθούν μαθήματα από εμάς, ώστε να επανέλθει η ισότητα όλων και η επικράτηση μιας κοινής ευεργεσίας. Μέσα σ’ αυτό το φως, θα μπορείτε πραγματικά να ενωθείτε και να αρχίσετε να θέτετε τα θεμέλια για μια νέα παγκόσμια κοινωνία. Αυτή η κοινωνία θα αναγνωρίζει την πνευματική κυριαρχία σας και τα θεία δικαιώματά σας. Επίσης, θα εξασφαλίσει την ευημερία σας, δίνοντάς σας τα μέσα για να σιγουρέψετε όλα αυτά για τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Όλα αυτά είναι ένας πρόλογος σε όσα οι γαλαξιακοί σύμβουλοί σας πρόκειται να σας διδάξουν.
Αυτός είναι μόνο ο καιρός που θα αρχίσετε να κατανοείτε ποιοι πραγματικά είστε και πώς είστε βαθιά συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον. Η Ανέλιξή σας θα σας δώσει τελικά έναν ειδικό κώδικα για να επεξεργαστείτε όσα εμείς και οι σύμβουλοί σας θα σας διδάξουμε. Να είστε χαρούμενοι και σε ευλογημένη επίγνωση του πώς ο Ουρανός κατασκεύασε όλα αυτά και δίκαια χάραξε τον δρόμο για την μεγάλη επανένωσή σας με όλους εμάς. Έχουμε καθίσει στην Αγκάρθα και έχουμε παρακολουθήσει το πώς το σκότος σας χειραγώγησε και σας κράτησε χωρισμένους. Αυτή η αδικία τώρα τελειώνει. Έχουμε επισκεφτεί πολλά μέρη αυτού του πλανήτη κατά το τελευταίο έτος και έχουμε δει πώς τα πράγματα αλλάζουν. Ο Ουρανός λειτουργεί με παράξενους και θαυμαστούς τρόπους. Η σκοτεινή συμμορία δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα της. Ακόμα κι έτσι, αυτοί οι κατεργάρηδες είναι αδελφοί και αδελφές μας, οι οποίοι στον καιρό της πλήρους συνείδησης θα επιστρέψουν στην παρέα μας. Το γνωρίζουμε αυτό και βλέπουμε τον σκοπό αυτού του τελευταίου μέρους του κοινού ταξιδιού μας: να μάθετε ένα απλό γεγονός, ότι όλοι πραγματικά είμαστε Ένα! Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας. Να έχετε πάντα την επίγνωση, ότι ο Ουρανός είναι ο ιερός οδηγός μας. Η θεία υπηρεσία μας είναι να καλωσορίσουμε την επιστροφή όλης της ανθρωπότητας. Ερχόμαστε να σας διδάξουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να σας προετοιμάσουμε για το τελικό μεγάλο πνευματικό άλμα, την πλήρη συνείδηση! Έρχεται η στιγμή να αναλάβουμε δράση και να φέρουμε όλους εμάς σε αυτή την νέα ευλογημένη εποχή! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*https://docs.google.com/document/d/1Whkb-8dYJGNt8UtHfbfnOF9FBxdpN-WyvCTaLTO0geU/edit
Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge