Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > SaLuSa, September 24, 2013

ΣαΛούΣα, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Καθώς τώρα ο Ήλιος σας λάμπει λαμπρότερα, έτσι επίσης λάμπει λαμπρότερα και το δικό σας Φως, επιτρέποντάς μας έτσι να δουλέψουμε μαζί σας και να ερχόμαστε κοντύτερα με την κάθε μέρα που περνάει. Αυτό επιτρέπει επίσης και στις αλλαγές να κινηθούν γρηγορότερα, αφού τώρα οι ευχές σας εκπληρώνονται και αυτές σχεδόν ακαριαία. Εξασκηθείτε σε ευχές δίχως φόβο και ανακαλύψτε μόνοι σας το πώς αυτές πραγματώνονται μέσα στην πραγματικότητά σας. Το σημαντικότερο σημείο στην τρέχουσα διαδικασία του μετασχηματισμού σας είναι το να είστε άτρομοι, γι’ αυτό και σας τονίζουμε διαρκώς το γεγονός, πως μόνο ο φόβος και οι αμφιβολίες είναι αυτά που σας κρατάνε πίσω από την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Πρέπει να βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτές τις παλιές μνήμες και τις σκέψεις που σας κάνουν να κοιτάτε προς τα πίσω και να αναρωτιέστε εάν ετούτο το όνειρο είναι πράγματι αυτό που εύχεστε. Θα θέλαμε να σας πούμε, πως τα όνειρά σας είναι αυτά που σας δείχνουν με σιγουριά προς τα πού να κοιτάξετε, γι’ αυτό λάβετέ τα ως οδηγούς στο μονοπάτι σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, γιατί πλέον κατέχετε την επίγνωση των βασικών αρχών όλης της Δημιουργίας και ότι εσείς είσαστε οι δημιουργοί της ίδιας σας της πραγματικότητας και συν-δημιουργοί της πραγματικότητας που μοιράζεστε με όλα τα Όντα που συναντάτε στο ταξίδι σας.

Η πραγμάτωση των σκέψεων και των ευχών σας μέσα στην πραγματικότητά σας συνοδεύεται επίσης από την ευθύνη όλων σας των πράξεων. Ξέρουμε πως βρίσκετε δυσκολία πάνω σ’ αυτό κάποιοι, όμως θυμηθείτε Αγαπημένοι Μας, πως όλα έχουν σχεδιαστεί και διασφαλιστεί με τρόπο θαυμαστό, και πως κανένα Όν δε μπορεί να πάθει κακό από μια απλή σας σκέψη. Κατ’ αρχήν, γίνεται κάθαρση όλων των ανεπιθύμητων σκέψεων, που απλά πλέον δε θα υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, και δεύτερον υπάρχει μηχανισμός που θα σας προειδοποιεί πριν κατορθώσετε να πραγματώσετε επικίνδυνες σκέψεις. Πρόκειται για μια λειτουργία μεταξύ της σύνδεσης της καρδιάς και του μυαλού σας και ενεργοποιείται τη στιγμή της προετοιμασίας σας για την είσοδό σας στο υψηλότερο βασίλειο. Όσοι έχουν προετοιμαστεί, ήδη θα πρόσεξαν πως όταν μια τέτοια σκέψη τους έρχεται στο μυαλό, υπάρχει την ίδια στιγμή και μια άλλη σκέψη μαζί της. Η σκέψη αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά η απελευθέρωση της παλιάς και άχρηστης, και έτσι η πρώτη εκείνη σκέψη δε δέχεται αρκετή ενέργεια για να πραγματωθεί. Αυτό συμβαίνει συχνά τον καιρό αυτό, όμως σας διαβεβαιώνουμε πως οι παλιές αυτές σκέψεις δε θα ξανα-επιστρέψουν πια, εξαιτίας της δικής σας αποφασιστικότητας, της κάθαρσης και της πρόθεσής σας.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που ερχόμαστε κοντύτερά σας και που έχουμε τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε ακόμη περισσότερα μαζί σας. Νιώθουμε τη χαρά σας και ξέρουμε πως είσαστε έτοιμοι για ακόμη πιο πολλά, όμως τα σώματά σας χρειάζονται ακόμη κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν στις υψηλές αυτές ενέργειες. Από την άλλη, τα σώματά σας μετασχηματίζονται ακόμη γρηγορότερα στην παρουσία της ενέργειάς μας, γι’ αυτό και θα πρέπει να βρούμε ισορροπία στη σύνδεσή μας, γιατί η ανισορροπία ενεργειών προκαλεί κούραση στα σώματά μας και ξέρουμε πως έτσι μπορούν να προκληθούν σκέψεις αμφιβολίας μέσα στα μυαλά σας, όταν δε βρίσκετε αρκετή ξεκούραση μέσα στις πολυάσχολες ημέρες σας. Βρίσκεστε τόσο κοντά στο να φτάσετε στο σημείο εκείνο του μετασχηματισμού σας που όλα αυτά θα πάψουν να συμβαίνουν πια, και εμείς θα σας βοηθήσουμε να μπείτε στην υψηλότερη πραγματικότητα που κατασκευάσατε για σας, μοιραζόμενοι αρκετή από την ενέργειά μας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και χαίρομαι που μπορώ να σας πω πως είσαστε τόσο κοντά, σύμφωνα με το δικό σας χρόνο, και πως ήδη νιώθετε τη χαρά που απορρέει. Μαζί στέλνουμε ισχυρές προθέσεις προς τις Δυνάμεις Δημιουργίας και αυτές μας επιτρέπουν να ακολουθήσουμε τα όνειρα και τις προσδοκίες μας πάνω στα μονοπάτια των ψυχών μας. Νιώστε τη δύναμη μέσα σας. Αμήν.

Δια μέσου: MADAD
Ιστοσελίδα : http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2492013.html
Μετάφραση: Con TanidisShare |

ο»Ώ

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge