Home > > SaLuSa, July 9, 2013

ΣαΛούΣα, 9 Ιουλίου 2013

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-972013.html

Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να έρθουμε σε σας και αυτό πρόκειται να είναι μια μεγάλη γιορτή σε ολόκληρο το σύμπαν. Ήρθαμε εδώ πριν από πολύν καιρό και επιβλέπουμε την κάθε λεπτομέρεια αυτού που συμβαίνει, για να ολοκληρωθεί τέλεια το σύνολο. Είμαστε χαρούμενοι που αυτή η περίσταση είναι στα πρόθυρα της πραγματοποίησής της και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για την επιτυχία της αποστολής μας. Μερικές φορές, στα δικά σας μάτια τίποτα δεν γίνεται με τον «σωστό» τρόπο, αλλά σας διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά, ότι και εμείς έχουμε τα χρονικά σχέδιά μας και περιμένουμε για την τέλεια στιγμή προκειμένου να σας συναντήσουμε.
Ακούμε το κάλεσμά σας δυνατά και καθαρά και ανταποκρινόμαστε σε αυτό κάθε φορά, με το να σας στέλνουμε περισσότερη από την αγάπη μας. Το κάλεσμα αυτό επηρεάζει επίσης τους ηγέτες σας, οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν κρυφή την παρουσία μας, καθώς περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μάθουν την αλήθεια και θυμούνται πόσο ισχυρές είναι οι σκέψεις σας.
Τώρα όλοι βλέπετε μέσα σας πώς το σκότος καθαρίζεται με το Φως που αποστέλλεται σε σας, και το ίδιο συμβαίνει με τον κόσμο. Όλα βγαίνουν από τις σκιές και καθαρίζονται με την Αγάπη και το Φως. Όσο περισσότερο Φως και Αγάπη στέλνονται, τόσο περισσότερο σκοτάδι μπορεί να αποκαλυφθεί.
Προσωπικά, πολλοί από εσάς ανακαλύπτουν, ότι πολύ παλιά θέματα έρχονται για εκκαθάριση και εκπλήσσονται από το γεγονός, ότι αυτό μπορεί να οδηγεί πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, ακόμα και στην εποχή της Ατλαντίδας. Αυτά τα πολύ παλιά ζητήματα είναι συνήθως εκείνα που πιο δύσκολα καθαρίζονται, αλλά μην αμφιβάλλετε ούτε για μια στιγμή, πως αν δεν ήσασταν σε θέση να τα καθαρίσετε, δεν θα έβγαιναν, δεν θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια για την εκκαθάριση.
Αυτή η γνώση θα πρέπει να κάνει τις προθέσεις σας ακόμη πιο ισχυρές, καθώς εκείνοι που επιθυμούν να καθαρίσουν τους εαυτούς τους παίρνουν όλη τη βοήθεια από τους Οδηγούς και τους Αγγέλους τους. Εκείνοι από εσάς, των οποίων το μέλλον είναι μαζί μας, αισθάνονται σίγουρα την παρουσία μας και την καθοδήγησή μας μέσα σε μηνύματα που στέλνουμε, ή σε τηλεπαθητική επικοινωνία μαζί μας. Να θυμάστε ότι είστε όλοι σε θέση να επικοινωνείτε με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθείτε και να βολέψετε τον εαυτό σας σε ισορροπία εντός του πεδίου της αγάπης, με την οποία ο κάθε ένας από σας περιβάλλεται.
Είμαστε πολύ ευτυχείς που όλο και περισσότεροι από εσάς θέλουν να μας μιλήσουν, καθώς εμείς είμαστε η οικογένειά σας και, καθώς πολλοί από εσάς αισθάνονται, είμαστε σε πολύ στενή σχέση μαζί σας. Έτσι, αν το επιθυμείτε, ανοίξτε τον εαυτό σας σ’ αυτή την επικοινωνία και εμείς με ευχαρίστηση και αγάπη θα ανταποκριθούμε, γιατί είμαστε όλο και πιο κοντά.
Παρακαλώ εγκαταλείψτε όλες τις αμφιβολίες για το πότε και το πώς και αφήστε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν τόσο όμορφα στην πραγματικότητά σας. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι το σχέδιο του Δημιουργού για όλους εμάς σ’ αυτό το Σύμπαν και όσο λιγότερες αμφιβολίες έχετε, τόσο πιο γρήγορα θα ενταχθείτε όλοι σε αυτή τη νέα, όμορφη Φωτεινή πραγματικότητα.
Είμαι ο ΣαΛουΣα από τον Σείριο και σας συναντώ στα όνειρά σας και στη δημιουργία της Νέας Γης και σας παρακαλώ να μην αφήνετε τις αμφιβολίες να σας κρατούν πίσω, καθώς από τη στιγμή που θα τις διώξετε, το ανώτερο πεδίο εκείνου που περιμένατε θα ανοίξει για σας. Πάντα να μοιράζεστε την αγάπη και το φως σας με όλους και με τη Μητέρα Γη και αυτά θα σας επιστραφούν στο δεκαπλάσιο.

Channeller: Madad

Πηγή: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt

Μετάφραση: Νίκος


Share |