Home > > SaLuSa, October 4, 2013

ΣαΛούΣα, 4 Οκτωβρίου 2013

Ξέρουμε ότι έχετε ήδη αισθανθεί στιγμές ευδαιμονίας με το να' στε ατρόμητοι και ότι ατενίζετε απευθείας την υψηλότερή σας πραγματικότητα. Αυτό που συμβαίνει τη στιγμή αυτή σε όλους όσους επιθυμούν να βρίσκονται μέσα στην υψηλότερη πραγματικότητά τους στη στιγμή αυτή του Τώρα, όπου θα αισθάνεστε μόνιμη ευδαιμονία και ελευθερία από όλη την ψευδαίσθηση, οφείλεται στο ότι απελευθερώνονται από τις τελευταίες σταγόνες που κάποτε έρρεαν σα ποτάμι ατελείωτου φόβου και αμφιβολιών μέσα στις υπάρξεις τους. Νιώθουμε πως δεν έχετε πλέον άλλους φόβους μέσα σας, καθώς καθαρίζετε τα τελευταία θραύσματα από τις παλιές σας μνήμες και σκέψεις, οι οποίες ακόμα εμφανίζονται καμιά φορά, και η συνείδησή σας είναι αυτή που θα σας πάει προς τη στιγμή εκείνη της νέας σας πραγματικότητας. Η εμπειρία αυτή θα είναι τόσο δυνατή που θα κρατήσετε τη μνήμη της σε πάρα πολλές από τις επόμενες ζωές σας. Επικεντρωθείτε στην εμπειρία αυτή και νιώστε σίγουροι πως μπορείτε να την κάνετε τη μετάβαση αυτή, γιατί είσαστε καλά προετοιμασμένοι. Υπήρχαν πολλοί τρόποι που θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε, και τους μοιραζόμασταν μαζί σας και παρότι κάποιοι από αυτούς χρειάζονταν αλλαγή λόγω της συλλογικής σας βούλησης, ο μετασχηματισμός όσων είναι καλά προετοιμασμένοι δε μπορεί ούτε να αλλάξει ούτε να σταματήσει, γιατί αποτελεί δική σας επιλογή, ενώ εμείς έχουμε ήδη προσαρμόσει τα σχέδιά μας και σας συμπεριλαμβάνουμε.

Πίσω από όλα μας τα σχέδια υπήρχε πάντοτε η συνεργασία και η διασύνδεσή μας, γιατί σεβόμαστε την ελεύθερη βούλησή σας και παρότι αρκετοί άνθρωποι ακόμα δε δέχονται την παρουσία και τις προθέσεις μας, εκείνοι που είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι να είναι με εμάς δε γίνεται να κρατηθούν πίσω, γιατί η φύση των εμπειριών τους και η επιλογή που κάνανε πριν ενσαρκωθούν είναι ζωτικές στην όλη διαδικασία της Ανάληψης. Με την είσοδό τους μέσα στην υψηλότερή τους πραγματικότητα, θα μπορέσουν να μοιραστούν ακόμη περισσότερο Φως και Αγάπη με όλους τους άλλους, καθιστώντας την όλη διαδικασία ακόμη ευκολότερη γι' αυτούς, επειδή θα μπορούν να μοιραστούν τη δική τους γνώση με τη συλλογική συνειδητότητα όλης της Ανθρωπότητας. Σας ακούμε που ρωτάτε το πώς θα μπορείτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με τους άλλους και πώς θα δουλέψει η σύνδεση από την υψηλότερη κατάσταση συνειδητότητας προς τη χαμηλότερη. Δε θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, καθώς αυτό αποτελεί τμήμα της θαυμαστής εμπειρίας που θα πρέπει να περάσει ο καθένας σας, γιατί ο καθένας σας θα έχει τη δική του, όμως μπορούμε να σας πούμε πως η όλη ανταλλαγή της πληροφορίας θα συμβεί με μεταφορά ενέργειας μέσα στη συνειδητότητά σας, και ότι εσείς ως Όντα του Φωτός που είσαστε θα μπορείτε να τη στέλνετε και να τη δέχεστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η μετακίνησή σας μέσα στην υψηλότερη πραγματικότητα θα βοηθήσει πάρα πολύ όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θα επηρεάζονται από την ενέργεια της Αγάπης και του Φωτός και θα συνειδητοποιούν πως δε χρειάζεται να υποφέρουν κάτω από τους φόβους και τις αμφιβολίες της ύπαρξή τους, βρίσκοντας έτσι ευκολότερα ειρηνικές εμπειρίες γεμάτες από αγάπη, και εγκαταλείποντας εξίσου ευκολότερα την παλιά προηγούμενη κατάσταση του νου τους. Ο επηρεασμός αυτός θα βοηθήσει επίσης και στη διάδοση περισσότερης αληθούς πληροφορίας από όλες τις πηγές, αφού ο κόσμος θα νιώθει πως υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή και στην ύπαρξή τους από αυτά που διαδίδουν τώρα ως αλήθειες τα μέσα ενημέρωσης. Θα κατανοήσουν τα συναισθήματα και τις ενέργειες που βρίσκονται μέσα στα σώματά τους και πως αυτές κουβαλούν όλα όσα απαιτούνται για μια χαρούμενη ζωή, αποστρεφόμενοι την ψευδαίσθηση που πλέον δε θα τους ικανοποιεί. Κάποιοι θα θελήσουν να παραμείνουν μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις και τίποτε δε θα μπορεί ν' αλλάξει την πρόθεσή τους, και θα πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε την επιλογή τους. Θα συνεχίσουν να βλέπουν την χαμηλότερη πραγματικότητα για όσο τους χρειάζεται.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και απολαμβάνουμε τις στιγμές αυτές, γιατί ξέρουμε πως γνωρίζετε αληθινά τι σας συμβαίνει. Υπάρχουν ακόμη πολλά που θα πρέπει να μάθετε μέσα στην υψηλότερη πραγματικότητα, όμως αυτή θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για όλους μας. Σας παρακαλούμε να αισθανθείτε το κάλεσμα του καλωσορίσματός μας για όλους σας και χαλαρώστε πάλι μέσα στη σιγή του μυαλού σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ολοκληρώσει την απαραίτητη προετοιμασία με αποδοχή και με τα αισθήματα αγάπης που ρέουν ατελείωτα διαμέσου της καρδιάς σας.

Διαμέσου: MADAD
Ιστοσελίδα : http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-4102013.html
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |