Home > > Kris-Won, March 31, 2012

Kris-Won, March 31, 2012

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε, να γράψουμε μερικές γραμμές για σας, να εκφράσουμε δημόσια τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας, για τους αστρικούς αδελφούς μας.


Ι Ρ Ι Σ


Γεια σας, φίλοι από την επιφάνεια!

Και πάλι, έρχομαι σε επαφή μαζί σας, στο πλαίσιο μιας στενής επικοινωνίας, ανάμεσα στον υποβρύχιο κόσμο και τον κόσμο της επιφάνειας.

Εκείνοι από τη φυλή μου, είναι γεμάτοι ευτυχία και απερίγραπτη χαρά, για τον τρόπο με τον οποίο η νέα κατάσταση έχει αναπτυχθεί, στους ωκεανούς και τα νερά των θαλασσών. Και οφείλουμε όλα αυτά, στους αγαπημένους αδελφούς μας από το διάστημα, οι οποίοι, με τη βοήθεια των αμφίβιων πλοίων τους και την εντυπωσιακή τεχνολογία που έχουν, εργάστηκαν πολύ σκληρά - σχεδόν χωρίς ανάπαυση, θα έλεγα - για να βοηθήσουν όλους τους κατοίκους του αγαπητού μας μπλε πλανήτη, ειδικά όσους από εμάς έχουμε τον ωκεανό ως φυσική κατοικία.

Οι πολυαγαπημένοι αδελφοί μας από τα αστέρια, οι οποίοι δείχνουν την αγάπη τους, τη συμπόνια τους και την ασύγκριτη επιθυμία τους, να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο, έχουν προβεί σε καθαρισμό και εξαγνισμό των θαλασσών και των ωκεανών του πλανήτη μας, με τέτοια επιτυχία, που (οι ωκεανοί) σήμερα δεν είναι απολύτως με τίποτα, όπως ήταν μόλις πριν από ένα χρόνο.

Πόσο υπέροχο! Αν μπορούσατε να δείτε, όπως βλέπουμε πόσο καθαρές και κρυσταλλικές οι θάλασσες είναι, μετά την τυχερή παρέμβασή τους, θα μπορούσατε να ενθουσιαστείτε, με χαρά και ευτυχία, όπως ακριβώς είμαστε εμείς τώρα.

Υποθέτω ότι έχει κάτι να κάνει με το ότι εσείς, οι φυλές της επιφάνειας, κάνατε παρέμβαση, και που έχετε ευαισθητοποιηθεί, κατά τα τελευταία χρόνια ότι δεν πρέπει να είναι βρώμικα τα νερά των ωκεανών και της θάλασσας, επειδή η ίδια η ισορροπία της Μητέρας Φύσης διακυβεύεται.

Καταλαβαίνετε - ακόμα και εκείνοι που ήταν οι πιο αδιάφοροι για την κακία, της ρύπανσης και το λέρωμα των θαλασσών του πλανήτη, που ως εκ τούτου, επηρεάζει το σύνολο της χλωρίδας και πανίδας του πυθμένα του ωκεανού - όπως εμάς, τους υδρόβιους ανθρώπους, φυσικά ! - που πρέπει να αποδεχτούμε τη δέσμευση μας, να αναλάβουμε τη φροντίδα του φυσικού περιβάλλοντος, όλων των έμβιων όντων της Γαίας.

Δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια πόσο χαρούμενοι είμαστε, που είμαστε σε θέση να κολυμπήσουμε μέσα σε πολύ πιο καθαρά και κρυστάλλινα νερά, χωρίς τη φρίκη των χημικών προϊόντων που κάποιοι άκαρδοι άνθρωποι, ρίχνουν στους ωκεανούς και τους αναρίθμητους ποταμούς γλυκού νερού, επειδή δεν έχουν που αλλού να τα χύσουν! ελεύθεροι επίσης να κολυμπήσουμε με τις καρδιές μας από κοντά στις αποβάθρες, όπου εκατοντάδες πλοία, Κρουαζιερόπλοια και βάρκες πετάνε στη θάλασσα τα λάδια τους και υπολείμματα καυσίμων στον ωκεανό, αφήνοντας πίσω πραγματικές πισίνες ιξώδους βρωμιάς! και επιτέλους απαλλαχτήκαμε από το φοβερό κίνδυνο, να πεθάνουμε εξαιτίας της ρύπανσης από τη θανατηφόρα ακτινοβολία, από πολλά ραδιενεργά υλικά που κάποιοι ρίχνουν στον ωκεανό, σαν να ήταν απαίσιοι αγγελιοφόροι του θανάτου.

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε, να γράψουμε μερικές γραμμές για να σας, να εκφράσουμε δημόσια τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας, για τα αστρικά αδέλφια μας.

Ενώ μεταδίδω αυτές τις λέξεις στο κανάλι μου, Kris Won, μπορώ να δω τα αγαπητά πρόσωπα των αδελφών μας, να χαμογελάνε επειδή αισθάνονται την ευγνωμοσύνη στις καρδιές μας. Χα χα χα, τίποτα δεν τους ξεφεύγει!

Αγαπητοί φίλοι, αδελφοί και αδελφές μας στη συνείδηση, ευχαριστούμε από καρδίας τόσο πολύ, για όλη την προσπάθεια και την αφοσίωση που επιδεικνύεται, για να μας βοηθήσετε να καθαρίσουν τα νερά, καθώς επίσης και η επιφάνεια της Γης, του φτωχού, πληγωμένου πλανήτη μας!

Άπειρες ευχαριστίες και την αναγνώριση μας, για την εξαιρετική τους εργασία.

Είμαστε όλοι ένα στο Πνεύμα και τη Συνείδηση

Κανάλι: Kris-Won
Μεταφραστής: Saradis

Share |