Home > > Montague Keen, April 22, 2012

Montague Keen, 22 Απριλίου 2012

Αρχικά, αγαπητή μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά σου, τα εγγόνια και τους φίλους, οι οποίοι εξασφάλισαν πως τα γενέθλιά σου, θα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ευτυχισμένη περίσταση. Η τούρτα των γενεθλίων σου ήταν ένα έργο τέχνης, που δημιουργήθηκε με αγάπη από την Αμπιγκέιλ. Είσαι ευλογημένη, αγαπητή μου, με μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια. Ήμουν ευτυχής να συμμετάσχω στις γιορτές και να αποδεικνύω την παρουσία μου, στους φίλους σου.

Τώρα, αγαπητή μου, στα πιο σοβαρά θέματα. Το γεγονός είναι, ότι ο πλανήτης σας αποδεικνύει καθημερινά ότι εργάζεται, μέσα από τις πολλές αλλαγές, που είναι απαραίτητες για τη μετάβαση. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι ανάμεσά σας, πρέπει σίγουρα να το δείτε από τώρα, ότι όλα αυτά είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου. Υπάρχουν εκείνοι, βέβαια, που αρνούνται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει. Τους λείπει το θάρρος, να αγκαλιάσουν την αλλαγή! Λόγω του ΦΟΒΟΥ, είναι κλειδωμένοι σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Απέτυχαν, στο να εξετάσουν, τις καρδιές τους και να πάνε με το τι είναι σωστό και δίκαιο. Αν και η Καμπάλ, είναι απασχολημένη με την αγορά νησιών και γης, προετοιμάζοντας τη γρήγορη απόδραση, σας λέω πως δεν υπάρχει διαφυγή από τη δικαιοσύνη. Δεδομένου ότι τα χρήματα, δεν θα είναι πλέον χρήσιμα στη ζωή σας και επομένως, όλα όσα και να έχουν, δεν θα είναι σε θέση να αγοράσουν τη συγχώρεση. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για αυτό που σχεδίασαν να κάνουν στον πλανήτη σας και το ανθρώπινο γένος. Είναι ήδη υπεύθυνοι για τον θάνατο, δισεκατομμυρίων ανθρώπων και συνεχίζουν να θέλουν να σας κάνουν συνεργούς στη δολοφονία, πολύ περισσότερων και την καταστροφή των χωρών. Αναπτύσσονται για πόλεμο – χωρίς να νοιάζονται με ποιον. Μάθετε να βλέπετε το κακό, που κρύβετε πίσω από το χαμόγελο και τα καθησυχαστικά λόγια. Θα σας πουν αυτό που πιστεύουν ότι θέλετε να ακούσετε, ενώ θα είναι σταθερά προσκολλημένοι, στην δική τους ατζέντα, του πολέμου και της μείωσης του πληθυσμού. Τώρα ξεσηκώθηκαν ενάντια σε μια δύναμη, πολύ μεγαλύτερη από ότι μπορούν να συγκεντρώσουν. Αυτό είναι το δίλημμά τους! Τα είχαν όλα με τον δικό τους τρόπο, μέχρι τώρα. Είναι αδύναμοι, αναζητούν απεγνωσμένα μια απάντηση στο δίλημμα τους. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει εφαρμοστεί και θα δείτε να εφαρμόζεται.

Τα σκάνδαλα των τραπεζών και οι παραιτήσεις για τις οποίες λέτε, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Πρέπει όλα να καταρρεύσουν. Θα είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να πιστέψουν, ότι μερικοί τραπεζίτες θα μπορούσαν να είναι τόσο διεφθαρμένοι. Μην ξεγελιέστε από την εξωτερική εμφάνιση και τα ωραία λόγια, τα οποία δεν έχουν καμία ομοιότητα με την αλήθεια. Όλοι υποφέρατε στα χέρια τους, για πάρα πολύ καιρό. Για το λόγο αυτό, φοβάμαι ότι οι κραυγές τους για έλεος, θα πέσουν στο κενό. Όταν "ο άνθρωπος του δρόμου" αντιληφθεί, ότι έχει γίνει σ' αυτόν και την οικογένειά του, θα θυμώσει! Και θα έχει κάθε δικαίωμα, να είναι θυμωμένος και να απαιτήσει δικαιοσύνη. Εκφράζεται η ελπίδα, ότι οι άνθρωποι θα παραμείνουν ΗΡΕΜΟΙ και αξιοπρεπείς και δεν θα ρίξουν το επίπεδό τους, σε αυτό των καταπιεστών τους. Πολλοί από εσάς, έχετε εναποθέσει ανόητα την εμπιστοσύνη σας, σε όσους δεν έχουν κανέναν σεβασμό για εσάς και τους δικούς σας. Σας έκαναν πλύση εγκεφάλου, στο να πιστέψετε ότι θα πρέπει να εμπιστεύεστε τους ίδιους ανθρώπους, που θέλουν μόνο να σας καταστρέψουν. Έχουν γίνει όλα τόσο έξυπνα, κάτω από την καθοδήγηση, που το αποδέχεστε ως τη μόνη αλήθεια. Αλλά εξετάστε βαθύτερα αυτούς τους ανθρώπους και θα δείτε από μόνοι σας, πόσο διεφθαρμένοι είναι. Επικεντρωθείτε στο μέλλον, όταν όλα θα είναι πολύ διαφορετικά: όταν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, η ισότητα βιώνεται από κάθε άτομο στον πλανήτη και κάθε χώρα θα χαίρετε.

Κάθε μέρα το Φως στον κόσμο σας, γίνεται πιο φωτεινό καθώς περισσότεροι ξυπνούν, από την επιβαλλόμενη υπνωτική τους κατάσταση. Η ισορροπία γέρνει σίγουρα υπέρ μας, φωτίζοντας το Φως της Αλήθειας, εκθέτοντας έτσι το σκοτάδι της διαφθοράς. Να μπορούσε μόνο ο καθένας να είχε επίγνωση του τι συμβαίνει κάθε μέρα, όπως πλησιάζετε στο στόχο σας, αλλά οι ειδήσεις γι' αυτό αποκρύπτονται, από αυτούς που έχουν τον ελέγχο. Σας υποσχέθηκα ότι το ετοιμόρροπο οικοδόμημα τους θα πέσει, και η πτώση του θα είναι ότι πιο σίγουρο και νωρίτερα από ότι περιμένατε. Έχετε πολλές εκπλήξεις μελλοντικά για εσάς, κατά τις προσεχείς εβδομάδες. Να έχετε πίστη σε εμάς, εμείς δεν θα σας απογοητεύσουμε. Η ώρα της αλήθειας και της αποκάλυψης είναι τώρα.

Βερόνικα, αγαπητή μου, αυτή ήταν η πιο ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εσένα. Έμαθες πολλά από κάποιον, που κατέχει μυστικές πληροφορίες! Πολλά στοιχεία σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο σας, καθώς και στοιχεία για τον εαυτό σας που σας εξέπληξαν. Αλλά εξηγούν επίσης πολλά. Τα πράγματα βγάζουν περισσότερο νόημα, τελικά. Ήταν καλό για σένα, να είσαι στη θέση να μιλήσεις ανοικτά και να μοιραστής πληροφορίες. Το έργο του, με την Ιερή Γεωμετρία, έχει μεγάλη σημασία. Ο πλανήτης σας, χρειάζεται να επανενεργοποιήσει τις ενεργειακές γραμμές του, να εκτονώσει το κακό που τον περιβάλλει.

Η συνέντευξη σου με την Τζένιφερ Κάρμεν είναι έγκαιρη, αγαπητή μου. Οι άνθρωποι πρέπει να συνδεθούν με την Ιερή Γεωμετρία. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, γιατί είναι σημαντικό για όλους σας, να συνδεθείτε με φυσικό τρόπο, με την Ιερή Πηγή.

Είσαι εξαντλημένη, αγωνιζόμενη να μείνεις ξύπνια και να γράψεις μαζί μου. Έχοντας τόσα πολλά, το να μένω μαζί σου, είναι σκληρή δουλειά. Όλες οι προετοιμασίες για το πάρτι σου, αν και θαυμάσιες και συναρπαστικές, ήταν επίσης εξαντλητικές. Θα ήθελα να ενωθώ μαζί σου, για την επέκταση της ευγνωμοσύνης μας, για όλες τις κάρτες και ευχές που έλαβες από τόσο πολλούς καλούς ανθρώπους. Είναι ιδιαίτερα εκτιμητέοι.

Είναι καιρός για λίγη ξεκούραση - δεν είσαι νεαρή πια, οπότε δεν πρέπει να το παρακάνεις. Το λέω σε όλους σας, κρατήστε το πνεύμα σας ψηλά, να αναμένεται με ενδιαφέρον τις πολλές αλλαγές και να ξέρετε, ότι είναι προς όφελος ολόκληρης της ανθρωπότητας, που συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές.

Αγάπη μου, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά σου, που βρίσκεται εκεί για εσένα, για όλη την υποστήριξη που σου δίνουν και που έδωσαν και στους δύο μας, κατά τη διάρκεια της περιόδου που είμασταν μαζί. Έκαναν τα γενέθλιά σου πολύ ιδιαίτερα.

Δείτε το 2012 ως μια συναρπαστική περιπέτεια στη νέα εποχή, της ειρήνης και της αρμονίας. Αγνοήστε τα εμπόδια, θα ξεπεραστούν εύκολα. Το αποτέλεσμα θα είναι, ότι θα μπορούσατε να επιθυμήσετε.

Ο λατρευτός σου, Μόντι.


Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |