Home > > Montague Keen, January 13, 2013

Montague Keen, 13 Ιανουαρίου 2013

Montaque Keen: «Οι άνθρωποι αφυπνίζονται»

13 Ιανουαρίου 2013

http://www.montaguekeen.com/page1470.html

Αυτός είναι ένας δύσκολος καιρός για τόσους πολλούς από εσάς, καθώς οι σκοτεινές οντότητες διεισδύουν όπου μπορούν, για να προκαλέσουν αναστάτωση και χάος στην απελπισία τους να επιβιώσουν. Πράγματι, κάποιος έφερε τέτοιες οντότητες μέσα στο σπίτι μας πρόσφατα. Η συνεχής διακοπή στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία σε έχει εμποδίσει να εκτελέσεις το έργο μας, είναι ένα παράδειγμα αυτής της παρέμβασης. Ψάχνουν και βρίσκουν ανθρώπους που έρχονται κοντά σου, με σκοπό να διαταράξουν το έργο μας και να προκαλέσουν δυσαρμονία, εκεί όπου θα έπρεπε να μην υπάρχει καμία. Ξέρω ότι πάντα είναι δύσκολο να κάνεις τους ανθρώπους να καταλάβουν, ότι έχουν υποστεί διείσδυση και ότι χρειάζονται βοήθεια για να αφαιρέσουν την οντότητα. Η ίδια η οντότητα τους πείθει, ότι πρόκειται για έναν γελοίο ισχυρισμό κι έτσι συνεχίζει να τους ελέγχει. Αυτό έχει συμβεί σε όλη την Ιστορία. Σύντομα δεν θα είναι πλέον δυνατό να το κάνουν αυτό.

Θυμήσου, αγαπητή μου, πολλοί οι καλεσμένοι, αλλά λίγοι οι εκλεκτοί . Να είσαι δυνατή, αγαπητή μου, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπη με μια ακόμη κρίση. Θα πάρεις βοήθεια στο να αποφασίσεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και ποιον πρέπει να αποσύρεις. Εκείνοι μέσα στη Συμμορία είναι έξυπνοι και απευθύνονται στην αδυναμία και στο εγώ των ανθρώπων, παίρνοντας γρήγορα τον έλεγχο του μυαλού τους. Έτσι, πραγματικά δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Επιτίθενται σ’ εσένα και στο έργο σου. Όμως εσύ, αγαπητή μου, είσαι φτιαγμένη από τη στόφα των Στερν. Χρειάστηκε και στο παρελθόν να ασχοληθείς με παρόμοιες καταστάσεις και, χωρίς αμφιβολία, θα υπάρξουν περισσότερες στο μέλλον. Χειρίσου την κατάσταση με συμπόνια. Προσπάθησε να βοηθήσεις εκείνους που έχουν κυριαρχηθεί, να καταλάβεις ότι δεν έχουν πλέον τον έλεγχο της ζωής τους και, στο τέλος, θα καταστραφούν και θα απορριφθούν όταν δεν θα είναι πλέον χρήσιμοι.

Υπάρχει μια μάχη σε εξέλιξη ανάμεσα στο Φως και στο σκοτάδι, και είστε όλοι ανάμεσά της, πασχίζοντας να επιβιώσετε. Αναστατώνει τον ύπνο σας και κάνει τους ανθρώπους να ανησυχούν για το μέλλον. Αυτό θα πάρει τέλος, όπως γνωρίζετε στις καρδιές και τις ψυχές σας, ότι το Φως θα θριαμβεύσει. Το ζήτημα είναι απλά να είστε δυνατοί και να μην ενδίδετε στον φόβο που δημιουργείται γύρω σας. Ο καιρός διαμορφώνεται τεχνητά. Δημιουργούνται ελλείψεις τροφίμων. Επιχειρήσεις αναγκάζονται να κλείσουν. Όλα, προκειμένου να δημιουργήσουν χάος και ταλαιπωρία. Είναι όλα μέρος του μεγάλου σχεδίου τους.

Οι φιγούρες των Ιλλουμινάτων αγωνίζονται να κρατήσουν, καθώς τα πάντα γύρω τους αλλάζουν και οι άνθρωποι κάνουν ερωτήσεις και αρχίζουν να βλέπουν το Φως. Η μηχανή της προπαγάνδας είναι πλέον εκτεθειμένη σε έλεγχο. Οι άνθρωποι βλέπουν μέσα από τα ψέματα, τα οποία, όχι πολύ καιρό πριν, θα είχαν γίνει αποδεκτά ως απόλυτη αλήθεια. Μπορείτε τώρα να δείτε, ότι πριν από κάθε τραγωδία ή κατάσταση που παρουσιάζεται, οι εξηγήσεις τους έχουν, τόσο φανερά, ετοιμαστεί εκ των προτέρων. Αλλά αυτές οι εξηγήσεις δεν ταιριάζουν πια με τις καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό επιδεινώνει την πτώση τους. Το Φως φέγγει πάνω στις πράξεις τους, φανερώνοντας αυτό που είναι. Η μεγάλη αυταπάτη τους εκτίθεται. Επιτέλους, η ανθρωπότητα αρχίζει να βλέπει τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως της είπαν ότι είναι. Μόλις αντιληφθείτε την πραγματικότητα όλων αυτών, τότε θα έχετε επιτύχει.

Εσείς, ο καθένας από εσάς, το κατορθώνει αυτό. Παίρνετε πίσω τον πλανήτη σας από τους σφετεριστές. Είναι δύσκολο να δεχτείτε, ότι τόσο σατανικές οντότητες έχουν ελέγξει εσάς και τον πλανήτη σας και σας είχαν σαν φυλακισμένους και σαν σκλάβους. Προετοιμαστείτε! Αρχίστε να ερευνάτε την πραγματική αλήθεια για το ποιοι είστε και για την αληθινή ιστορία σας, η οποία δεν έχει καμία ομοιότητα με ό,τι έχετε διδαχθεί.

Είναι καιρός να αμφισβητήσετε τα πάντα και τους πάντες. Αρνηθείτε να αντιμετωπίζεστε σαν πρόβατα πια. Εμείς ενορχηστρώνουμε τα πάντα απ’ αυτήν την πλευρά της ζωής, το ίδιο κάνουμε και με την αντίδραση επίσης, βοηθώντας εσάς να δείτε την αλήθεια. Μάχεστε για τη ζωή σας και το μέλλον της ανθρωπότητας. Δεν αντέχετε τον εφησυχασμό. Είναι καθήκον σας να εκθέσετε όλα τα κακά που κράτησαν εσάς στο σκοτάδι και τον πλανήτη σας σε απομόνωση. Η ανθρωπότητα κραυγάζει για ελευθερία από την τυραννία και τη διαφθορά. Ήρθε η ώρα τους για να φύγουν απ’ τον πλανήτη σας. Εμφανίζονται στον πλανήτη σας ως άνθρωποι, όμως ΔΕΝ είναι. Δεν έχουν συμπόνια και σας περιφρονούν. Θέλουν τον πλανήτη σας για τον εαυτό τους. Θέλουν μόνο λίγους επίλεκτους από εσάς για να τους υπηρετούν ως σκλάβοι. Σας κοιτάζουν αφ’ υψηλού σαν κατώτερους θνητούς, βλέποντας τους εαυτούς τους σαν ανωτέρους, όταν, στην πραγματικότητα, τίποτε δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια.

Ωστόσο, εσείς κερδίζετε τον πόλεμο σε κάθε επίπεδο. Εκείνοι κήρυξαν πόλεμο εναντίον των ψυχών σας, των μυαλών σας και της ίδιας της ύπαρξής σας και σχεδόν νίκησαν. Χρωστάτε πολλά σ’ εκείνους που (εδώ και χρόνια) έχουν υποστεί γελοιοποίηση και επίθεση, επειδή είπαν την αλήθεια και εξέθεσαν τη διαφθορά. Ας είναι η αγάπη το φως που σας οδηγεί. Οι διεφθαρμένοι δεν είναι ικανοί να αγαπούν. Γιατί αγάπη σημαίνει προσφορά και αυτοί δεν καταλαβαίνουν την έννοια της προσφοράς. Η αγάπη επιβιώνει, δημιουργώντας ένα αποτύπωμα στην ψυχή, που δεν μπορεί να σβηστεί. Εσύ κι εγώ είμαστε ένα παράδειγμα: ακόμη κι ο θάνατος δεν μπορεί να το σβήσει.

Γνωρίζω, αγαπητή μου, ότι είναι η ένατη επέτειος από την αποχώρησή μου στις 15 Ιανουαρίου. Μη με θρηνείς, καθώς είμαι ακόμα μαζί σου. Σου αποδεικνύω, κάθε μέρα, ότι ποτέ δεν άφησα την ενέργειά σου. Αυτή είναι η δύναμη της αγάπης. Το να έχεις αγάπη στη ζωή σου είναι να έχεις τα πάντα.

Η αγάπη μου γίνεται πιο δυνατή με τον κάθε χρόνο που περνάει, τροφοδοτώντας τη ζωή σου και υποστηρίζοντας το έργο μας. Μαζί, μπορούμε να κινήσουμε βουνά.

Ο Μόντυ σου, που σε λατρεύει.

Κανάλι: Veronica Keen
Μετάφραση: Λούντα
Website: Montague Keen Foundation
< previous message | next message >


Share |