Home > > Montague Keen, May 6, 2012

Montague Keen, 6 Μαΐου 2012

Αγαπητή μου, ευχύσου στη Μάρσια Χρόνια Πολλά από εμένα. Θα είμαι όσο το δυνατόν συντομότερος, καθώς θα πρέπει να είσαι με την οικογένειά σου.
Είναι απελπιστικές οι στιγμές, για πολλούς στη Γη τώρα. Είναι δύσκολο για αυτούς, να δουν κάποιο φως στην άκρη του τούνελ. Παρακαλούμε να τους διαβεβαιώσετε, ότι είναι απλώς θέμα χρόνου. Η Καμπάλ έχει εξασφαλίσει, ότι οι άνθρωποι υποφέρουν, επειδή η ενέργεια από τη δυστυχία και το φόβο, είναι το οξυγόνο που τους δίνει δύναμη. Αρκεί να κοιτάξουμε την ακραία φτώχεια στην Αμερική, όπου οι άνθρωποι εξαγοράζονται από το Αμερικανικό Όνειρο, στην Γη της Ελευθερίας! Τώρα βρίσκονται αβοήθητοι, επειδή οι τραπεζίτες έχουν καταστρέψει αυτό το όνειρο.

Η οικονομία, είναι πάντα διαθέσιμη για να πάει στον πόλεμο, αλλά όχι για να ταΐσει και να στεγάσει τους ανθρώπους. Τι συμβαίνει με όλες αυτές τις υποσχέσεις, που γίνονται για να πάρουν την ψήφο σας. Είναι καιρός να καλέσετε αυτούς τους ανθρώπους, να λογοδοτήσουν. Κάθε φορά, που φτάνετε σε σημείο να βοηθήσετε αυτούς που υποφέρουν και πεινούν, νικάτε εκείνους που θέλουν να τους καταστρέψουν. Το 99% πρέπει να ενωθεί και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο, ώστε να διαδώσει το φως, για να προωθήσει την Μετάβαση. Τόσα πολλά είναι στα χέρια σας. Μπορούμε να κάνουμε πολλά, αλλά μαζί είμαστε ανίκητοι.

Σύντομα κάποια μέρα, θα καταλάβετε γιατί η Μεγάλη Στροφή πρέπει να ξεκινήσει στην Ιρλανδία. Επαναλαμβάνω ακόμη μια φορά, «η Ιρλανδία είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει τα πάντα". Προσφέρω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου, προς την Ντέμπι των Εξωγήινων, που με υποστηρίζει λαμβάνοντας αυτές τις πληροφορίες. Έχει αφιερώσει το χρόνο να ερευνήσει το ζήτημα αυτό και έχει μοιραστεί, τα συμπεράσματά της με τόσους πολλούς. Εσύ, αγαπητή μου, τώρα μίλησες με τους νέους άνδρες στην Ιρλανδία, που είναι στην πραγματικότητα Αρχαίοι Δρυίδες, που έχουν επιστρέψει για να επιβλέψουν τη μετάβαση και να διασφαλίσουν, ότι η αλήθεια ξεδιπλώνεται. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί πριν ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Έντα Κέννυ, να κάνει το πρώτο βήμα να εκθέσει τα εγκλήματα του Βατικανού και τα σχέδιά του, να συνεχίσει να κατακερματίζει τα μυαλά των παιδιών και έτσι να ελέγχουν τους ανθρώπους. Ο κ. Κέννυ μια μέρα θα καταλάβει, τη σημασία αυτής της μίας ομιλίας (*). Η Ιρλανδία και όλος ο κόσμος, περίμενε πολύ καιρό για αυτό. Άνοιξε μια πόρτα, που δεν μπορεί να ξανακλείσει πια. Κέρδισε την ευγνωμοσύνη του κόσμου και στον Κόσμο του Πνεύματος, όταν πήρε αυτό το γενναίο βήμα. Ο ασφυκτικός έλεγχος του Βατικανού στην Ιρλανδία, και ως εκ τούτου, η ιστορία του κόσμου σας, έχει σπάσει για πάντα. Ο ιρλανδικός λαός, ξυπνάει σε μεγάλους αριθμούς. Το Βατικανό αποφάσισε ότι «Οι Ιρλανδοί δεν πρέπει ποτέ να μάθουν ποιοι είναι". Τώρα αρχίζουν να ξυπνούν, να μαθαίνουν ποιοι είναι.

Θα σε ευχαριστούσε αν μάθαινες για μια Ιρλανδή κυρία, που έχει μελετήσει τα στοιχεία της ιρλανδικής σύνδεσης με την Αίγυπτο και την ιστορική σημασία αυτής της σύνδεσης. Υπάρχει θετική απόδειξη και στις δύο χώρες και τώρα αποκαλύπτεται, ότι όλα αυτά που έχετε μάθει για την ιστορία του κόσμου σας είναι ΨΕΥΔΗ. Αυτή η πληροφορία επηρεάζει κάθε χώρα. Δεδομένου ότι η Ιρλανδία είναι το ΚΛΕΙΔΙ, πρέπει να ξεκινήσει από εκεί. Θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω στην αρχαιότητα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε ένα μέλλον, που υπόσχεται ειρήνη, αγάπη και αρμονία για όλους τους ανθρώπους.
Η Καμπάλ είναι όλα, αλλά τελείωσε. Βλέπετε την επιθανάτια αγωνία, της αναζήτησης των μελών της για απόδραση. Μην επικεντρωθείτε στο χρήμα, καθώς δεν θα μορφοποιούν στο μέλλον τη ζωή σας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για σας, να προβλέψετε μια ζωή χωρίς χρήματα, γιατί έχετε ιδιαιτέρως προετοιμαστεί, να το βλέπετε σαν κάτι για να αγωνιστείτε. Θα υπάρξουν περισσότερα από αρκετά, για όλους. Η τεχνολογία που θα δοθεί σε εσάς, θα μεταμορφώσει τη ζωή σας εντελώς. Το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί καν να φανταστεί κάτι σαν αυτό, ακόμη. Η ζωή στη Γη, θα γίνει ευχάριστη και το ταξίδι, θα είναι μόνο μια σκέψη μακριά. Θα μάθετε, πόσο μεγάλα είναι το μυαλά σας και πόσα είναι δυνατά, απλά χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο μυαλό. Προετοιμαστείτε, για όταν επανέλθει το μυαλό σας και αρχίσετε να απολαμβάνετε το πλήρες δυναμικό του, για μια ακόμη φορά. Είστε ισχυρά Όντα του Φωτός, των οποίων το φως έχει αλλοιωθεί και σχεδόν έχει σβήσει, από εκείνους που έχουν τον έλεγχο σας. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε, ότι όλες αυτές οι φοβερές ασθένειες, η διαδικασία της γήρανσης, κλπ., έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατήσουν υπό έλεγχο, από εκείνους που πήραν τον έλεγχο του πλανήτη σας. Όλες οι πόρτες ανοίγουν, όπως γράφουμε. Καταλάβετε ότι μόνο και μόνο επειδή εσείς δεν το βλέπετε, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει! Μόνο που αυτές οι αποδείξεις, είναι που κρατήθηκαν από εσάς.

Μαζί, έχετε τη δύναμη να το κάνετε αυτό από μόνοι σας, αλλά σας βοηθάμε. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας, να σας καθοδηγήσει προς τα εμπρός, για να πάρετε τη θέση σας στο Σύμπαν και πάλι. Ξέρεις, αγαπητή μου, έχετε μιλήσει με τους φίλους μας από την Ανδρομέδα, που βοηθούν επίσης. Σας φυλάνε και σας προστατεύουν. Έχουν πάρει θέσεις γύρω από τον πλανήτη σας, έτοιμοι να επέμβουν σε περίπτωση που η Καμπάλ, συνεχίσει με τα σκοτεινά σχέδιά της. Γνωρίζετε ότι οι κυβερνήσεις, έχουν συνεργαστεί στενά με τους Γκρίζους, για πολλά χρόνια. Σας έχουν κρατήσει στο σκοτάδι γι 'αυτό, καθώς φοβούνται ότι θα χάσουν τον έλεγχο, αν μάθετε την αλήθεια. Αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη σας, πραγματικά είναι απόλυτα ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ και ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ. Δεν έχουν κανένα σεβασμό, για τους κανονικούς ανθρώπους. Υπάρχετε μόνο για να τους υπηρετείτε. Σύντομα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη φοβερή αλήθεια, για το τι έχει γίνει σε σας από αυτή την Καμπάλ. Και πάλι, λέω, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αυτό που πιστεύεται ότι είναι καλό και καθαρό, ήταν στην πραγματικότητα, εντελώς κακό και διεφθαρμένο.

Εμείς θα σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, για να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε! Να προχωρήσετε προς το Φως, σε αυτό που φαίνεται πως θα είναι ένας όμορφος νέος κόσμος.

Βερόνικα, αγαπητή μου, είστε σίγουρα στο σωστό δρόμο. Ακολουθήστε τις οδηγίες, που γνωρίζετε μέσα στην καρδιά σας, ότι είναι σωστές. Το 99% έχει μεγάλες ευθύνες. Πρέπει να παίρνει αξιόλογες αποφάσεις, σχετικά με τους πολιτικούς και θρησκευτικούς οργανισμούς. Δεν αντέχετε να κάνετε άλλα λάθη. Τα λάθη καθυστερούν την ολοκλήρωση. Όλος ο κόσμος θα αγαλλιάσει, όταν κινηθεί εντός του Φωτός.

Αγαπητή μου, έχεις μια οικογένεια να απευθυνθείς. Εκτιμώ την αφοσίωσή σου στο έργο μας. Ο χρόνος μας μαζί, είναι πολύτιμος και για τους δύο μας. Δουλέψαμε στενά μαζί στη ζωή και συνεχίζουμε να το κάνουμε.

Θα είμαι για πάντα ο λατρευτός σου σύζυγος, Μόντι.

(*) Αυτή είναι η ειδησεογραφική κάλυψη, αυτής της ομιλίας : http://www.youtube.com/watch?v=dIWXYnjm-Mw


Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |