Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 26, 2012

SaLuSa, 26 Νοεμβρίου 2012

 Από τώρα και κάθε μέρα μπορεί να σας παρέχονται οι πρώτες πραγματικές αποδείξεις του τι συμβαίνει στα παρασκήνια, θα σας μεταφέρω τις εν εξελίξει αλλαγές. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα χειριστούν την "καλές" ειδήσεις, επειδή δυστυχώς εξακολουθούν να ελέγχονται. Ωστόσο, το Internet είναι τόσο απέραντο, έτσι ώστε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να εξερευνάτε αναφορές για την Αποκάλυψη και για άλλα αναμενόμενα γεγονότα, από εκείνους που έχουν συχνά μια πραγματική πηγή πληροφοριών. Ωστόσο, ακόμα να είστε προσεκτικοί σε ορισμένες αυθεντικές ιστοσελίδες, όπου με αυτά που αναφέρουν έχουν σκοπό να σας μπερδέψουν. Όταν θα γίνονται οι αληθινές ανακοινώσεις, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία κατανόησης ότι εκφράζουν την αλήθεια. Η Αποκάλυψη για παράδειγμα είναι παγκόσμιας σπουδαιότητας και ως εκ τούτου, θα είναι στη διακριτικότητα των ηγετών σας να τη χειριστούν.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν, η δική σας διαδρομή και η Ανάληψη της Μητέρας Γης, εξακολουθεί να προχωρά, και δεν υπάρχουν προβλήματα. Όπως με όλα τα Σύμπαντα, είστε στα τελευταία στάδια της ετοιμότητας και η Ανάληψή σας είναι εξίσου σημαντική με τις άλλες αλλαγές, αν όχι περισσότερο. Είστε οι μόνοι, που δεν είστε σε θέση να το κάνετε εξ ολοκλήρου για τον εαυτό σας, και φυσικά εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός και άλλες δραστηριοποιούμεθα σε μεγάλο βαθμό στο να σας βοηθήσουμε. Είναι προνόμιο μας, να επιλέγουμε αυτό το ρόλο, υπηρετώντας τους άλλους και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουμε. Η Ανάληψη είναι μόνο η αρχή, γιατί στη συνέχεια έχουμε πολλά να κάνουμε για να επισπεύσουμε την διαδρομή που κινείται με τις αλλαγές της ζωής και προχωρά με αυτές. Πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε πλέον επίγνωση του τι σημαίνει αυτό ως προς την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σας, καθώς και την αποκατάσταση της κυριαρχίας σας. Αντί η πορεία σας να καθοδηγείτε από τους άλλους, να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα. Αυτό θα ενώσει τις ψυχές ώστε να έχουν την ίδια γνώμη, γιατί θα υπάρξουν και κάποιοι με διαφορετικά ενδιαφέροντα που θα προχωρήσουν με ξεχωριστούς τρόπους.

Αν αναλογιστείτε, ότι μπορείτε να κινείστε σε μια νέα συχνότητα, θα καταλάβετε ότι υπάρχουν διάφορα επίπεδα μέσα σε κάθε διάσταση. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι όλοι στο ίδιο, καθώς μερικοί άνθρωποι θα εξαφανιστούν από μπροστά σας. Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε για άλλη μια φορά, ότι κάθε ψυχή θα βρεθεί ακριβώς στο σωστό επίπεδο. Αυτό θα είναι ένα επίπεδο που θα ταιριάζει αρμονικά με τους δικούς της κραδασμούς, όπου θα αισθάνεται άνετα και αναπαυτικά. Αυτή είναι η ιδανική απάντηση για όσους ανησυχούν για τους ανθρώπους εκείνους που θα τους συνοδεύουν στο επίπεδό τους. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για τις οικογένειες σας, ηρεμίστε σχετικά με αυτή την κατάσταση, καθώς τα περισσότερα μέλη συνήθως θα είναι μαζί. Είναι σαφές, ότι εάν οι άνθρωποι έχουν αρκετά αντίθετες ιδέες για το τι σημαίνει Ανάληψη, αυτοί θα δημιουργήσουν διαφορετικές πραγματικότητες για τον εαυτό τους σε παράλληλους κόσμους. Δεν θα μπορούσε να επιτραπεί η υπέρμετρη ελεύθερη επιλογή σας, εάν κατά κάποιο τρόπο ήταν κάπως περιορισμένη.

Η πραγματική έκταση των επερχόμενων αλλαγών δεν έχει γίνει αντιληπτή από πολλούς ανθρώπους, καθώς θα βιώσουν αρκετά διαφορετικά από εσάς αυτή την κατάσταση. Αν ψάχνετε τον Ουρανό επάνω στη Γη, αυτό θα εισπράξετε, αλλά φυσικά θα είστε στη Νέα Γη. Κάτι που απεχθάνεστε στη ζωής σας είναι η σκόνη, και ξοδεύετε πολλές ώρες προσπαθώντας να την καθαρίσετε. Δεν θα υπάρχει πλέον λόγω της καθαρότητας του αέρα, το έδαφος κάτω από τα πόδια σας θα έχει μια διαφορετική υφή από αυτή που γνωρίζετε τώρα. Χωρίς τη γήρανση ή τη φθορά δεν υπάρχουν υπόλειμμα από φυτά ή άλλες πηγές. Η καθαριότητα και η φωτεινότητα πάνε χέρι-χέρι με τις υψηλότερες δονήσεις, που επίσης να σας δώσουν μια μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από ό, τι έχετε σήμερα. Έτσι, ο ουρανός θα είναι πραγματικά μια λέξη που θα περιγράφει τις υψηλότερες διαστάσεις του Φωτός.

Στη Γη υπάρχει τόση πολλή εγκληματική δραστηριότητα που ξοδεύετε τις ζωές σας για να εξασφαλίσετε το σπίτι σας και την περιουσία σας από την εγκληματικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, φοβάστε ότι θα σας ληστέψουν ή θα σας επιτεθούν, ή ακόμα χειρότερα. Αγαπητοί μας, στα υψηλότερα επίπεδα, τέτοιοι κίνδυνοι ή απειλές απλά δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν, όλες οι ψυχές εκφράζονται με αγάπη και φροντίδα για τον άλλον. Η αφθονία εξαφανίζει την ανάγκη για συσσώρευση πλούτου που μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή. Όταν έχετε όλα όσα χρειάζεστε δεν θα επιθυμείτε τα αγαθά ή τα υπάρχοντά του άλλου. Σκεφτείτε την ιδέα, ότι οι πόρτες δεν θα χρειάζονται κλειδαριές και δεν θα χρειάζεται να κρύβετε την περιουσία σας. Σύντομα θα συνηθίσετε σε αυτές τις αλλαγές και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, καθώς η ζωή σας θα είναι ακριβώς μια συνεχής εμπειρία μέσα στην απόλυτη χαρά και την ευτυχία.

Υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί που έχουν προθυμοποιηθεί να γίνουν φίλοι σας, οι οποίοι βλέπουν τους εαυτούς τους σαν σε μια παρόμοια πορεία με την δική σας. Είναι όλοι ανθρωπόμορφοι ή ανθρωποειδείς και συχνά συνδέεται με εσάς μέσω της γενετικής μηχανικής. Είναι φιλικοί με τους ανθρώπους της φύσης, καλοκάγαθα όντα, και θα προσελκύστε σαν Όντα. Κάποιοι από αυτούς έχουν κάνει ήδη κάποιες επαφές μαζί σας χωριστά, αλλά ελέγχουμε τέτοιου είδους επαφές, έτσι ώστε να μην σας αποσπάσουν την προσοχή από τα σημαντικά θέματα, όπως την Ανάληψη. Οι πρώτες συνεδριάσεις μας μαζί σας θα είναι η γνωριμία της κύριας οικογένειές σας, που είναι ήδη μέλη της Ομοσπονδίας. Μέχρι τότε θα βρίσκεστε σε ανώτερα επίπεδα της συνειδητότητάς σας και σύντομα θα θυμηθείτε τους συνδέσμους σας από το παρελθόν.

Αρχίζοντας να συνειδητοποιείτε, ότι η Ανάληψη είναι ένα επίπεδο της συνειδητότητάς σας, αυτό θα είναι ένα κβαντικό άλμα στη δόνησή σας. Ελέγξτε αν είστε έτοιμοι, πηγαίνετε πίσω μερικά χρόνια και θα αναγνωρίσετε σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδησή σας. Έχει συμβεί μια σταδιακή αύξηση από το παρελθόν, αλλά τώρα έχει επιταχυνθεί και μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαφορά σχεδόν σε καθημερινή βάση. Σας λέμε ότι το φως βρίσκεται σε συνεχή ροή στη Γη από όλες τις πλευρές του Σύμπαντος. Ποτέ δεν είσαστε χωρίς υποστήριξη, και τώρα λόγω του ότι η Ανάληψη πλησιάζει, έχει ενταθεί. Θέλουμε να βλέπουμε κάθε ψυχή να εκφράζει την πρόθεση της να Αναληφθεί, κάνετε αυτό με πλήρη αυτοπεποίθηση και καλή προετοιμασία.

Είστε όλοι αξιαγάπητοι και σας λατρεύει όλο το Σύμπαν, και όλες τις ψυχές που περιλαμβάνει, ανεξάρτητα αν είστε στο Φωτός ή το σκοτάδι. Αυτό υπάρχει στη δυαδικότητα, και επειδή όλοι έχετε παίξει ένα μέρος σας σε αυτή, επομένως δεν θα πρέπει να υπάρχει κρίση σε καμία ψυχή. Αυτό είναι ένα μέρος, από τους νόμους που χρησιμοποιούν για να διώκουν και φυλακίζουν αυτούς που τους καταργούν, έχετε μια τάση να προδικάζετε τα εγκλήματά τους και να αποφασίζετε την τιμωρία τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε γνώμη, αλλά συχνά η γνώμη σας μεταφέρει ενεργειακές μορφές σκέψης που εκφράζουν την ιδέα της τιμωρίας. Δεν είναι η θέση σας να παίρνετε τέτοιες αποφάσεις, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η δικαιοσύνη θα ενεργήσει σωστά, ακόμα και αν κάποιος προσπαθήσει να τους αφαιρέσει το έγκλημά τους. Δεν μπορεί ποτέ τίποτα να κρυφτεί για πάντα, και κανείς δεν θα μπορούσε να γνωρίζει από αυτό, καθώς η ενέργεια όλων των δράσεων εξακολουθεί να υπάρχει στους αιθέρες.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και βλέπουμε με ικανοποίηση ότι πολλοί σχεδιάζετε μια ειδική εκδήλωση για 12:12, η οποία έχει μεγάλη σημασία για την απελευθέρωση του κώδικα και την ολοκλήρωση της προσωπικής σας προετοιμασίες για την Ανάληψη. Να είστε στο Φως, να είστε στην Αγάπη.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα

Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Πηγή: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/salusa-november-26-2012
Website: Tree of the Golden Light


Share |