Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 25, 2012

SaLuSa, January 25, 2012

Όπως και εσείς περιμένουμε με προσμονή, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει μια υπέρβαση που θα οδηγήσει στα πρώτα θετικά νέα για τις επικείμενες αλλαγές. Ο χρόνος δεν είναι βέβαιος, αλλά δεν βλέπουμε κανένα λόγο για να μην προχωρήσει όπως αναμενόταν. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, καθώς γνωρίζουμε πόσο απελπίζονται κάποιοι από εσάς όταν τα γεγονότα δεν υλοποιούνται, όπως αναμένεται. Διαφορετικά θα μας ευχαριστούσε να σας ικανοποιήσουμε με το να είμαστε πιο ακριβείς, αλλά από προς το παρόν πρέπει να καταλάβετε την απροθυμία μας να το πράξουμε. Ωστόσο, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, η πιο σημαντική πτυχή είναι το πώς θα τελειώσουν όλα και αυτό θα γίνει σίγουρα με την Ανάληψη. Ό, τι χρειάζεται είναι σίγουρα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, και ιδίως αφού έχουμε λάβει μέτρα για να σταματήσουμε τις παρεμβολές στην αποστολή μας. Οι περισσότεροι από σας θα αντιμετωπίσετε αυτό το έτος σύμφωνα με την πραγματικότητα που περιμένετε να σας μεταφέρει προς τα εμπρός, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτό το έτος θα εκπλήξει αν δεν καταπλήξει εντελώς τους περισσότερους ανθρώπους. Η αλήθεια θα ακούγεται επίσης συγκλονιστική ήχο σε εκείνους που δεν σκέφτηκαν ποτέ το ενδεχόμενο ότι για εκατοντάδες χρόνια τους έλεγαν ψέματα και τους παραπλανούσαν. Πράγματι, ακόμη και εκείνοι που είναι κάπως ενημερωμένοι θα εκπλαγούν από το θράσος και την πονηριά των Illuminati, και τη φιλοδοξία τους να κυβερνήσουν τον κόσμο. Απελευθερωθείτε από την λαβή τους, θα είναι μια όμορφη μεταμόρφωση να σας δούμε να αποτινάζετε τα δεσμά που σας κρατούσαν κάτω από το έλεγχο τους, και σε άγνοια. Δεν έχετε βιώσει πραγματικά αληθινή ελευθερία και θα είναι σαν ένα κύμα φρέσκου αέρα, που θα φυσήξει τους ιστούς αράχνης που σκοτείνιαζαν τα μάτια σας. Έτσι θα έρθει και η απελευθέρωση από το φόβο που επίσης δημιουργήθηκε σκόπιμα για να σας μπερδέψει, και ένα μεγάλο συναίσθημα εκστατικής χαράς θα αντηχεί σε όλο τον κόσμο

Βάλτε τα πράγματα σε προοπτική και στο μέτρο του δυνατού δείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι το μόνο που έχει πραγματική σημασία, και μπορείτε να περάσετε τους τελευταίους μήνες, χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο για το πώς θα επιτευχθεί. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην δική σας εξύψωση και να εστιάσετε στην εξέλιξή σας, χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικά συμβάντα. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά θετικά, αλλά δεν θα τραβήξουν τα μάτια σας από τις δικές σας ανάγκες και είναι περισσότερο από πιθανό ότι θα υπάρχει βοήθεια. Δεδομένου ότι όλα είναι καλά σχεδιασμένα, θα προχωρήσουν με έναν τρόπο που δεν θα επηρεάσει αδικαιολόγητα την πρόοδο στη δική σας διαδρομή. Αντίθετα, θέλουμε να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε μέχρι να είμαστε απολύτως ελεύθεροι να συνεργαστούμε μαζί σας

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία βρίσκεται σε επαφή με αυτούς από το δικό της είδος που είναι στη Γη, και συχνά βρίσκονται σε πολύ σημαντικές θέσεις με μεγάλη εξουσία. Δεν είναι μόνο οι σκοτεινοί αυτοί που έχουν δημιουργήσει επαφές σε υψηλές θέσεις, αλλά και οι άνθρωποι μας, επίσης, έχουν παρόμοιες αρμοδιότητες, και με εμας πίσω τους είναι σε θέση να φέρουν αποτελέσματα που ευνοούν το Φως. Οι σκοτεινοί φαίνεται να απολαμβάνουν το να είναι γνωστοί ως διαβόητοι για τις πράξεις τους που περιφρονούν τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Ενώ αυτοί του Φωτός κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους, προτιμώντας να μην επιδιώκουν τη δημοσιότητα, η οποία επίσης βοηθά στην προστασία τους από ζημιά. Μην κάνετε κανένα λάθος, για μερικούς το να είναι Εργάτες του Φωτός μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά συνεχίζουν χωρίς φόβο γνωρίζοντας ότι έχουν την προστασία μας.

Ο Μιχαήλ σημείωσε πρόσφατα ότι Χρονοταξιδιώτες ακολούθησαν την χρονογραμμή σας προς τις 21-Δεκεμβρίου-2012, και χωρίς εξαίρεση βρήκαν όλοι έναν τοίχο λευκού φωτός εμποδίζοντάς τους να προχωρήσουν παραπέρα. Αυτό και μόνο θα πρέπει να σας πει ότι το τέλος του κύκλου πραγματοποιείται σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας. Ωστόσο, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η πιο πρόσφατη αναφορά από εναν άλλο ταξιδιώτη του χρόνου, τον Wood Bill, έναν πρώην ασφαλίτη του Ναυτικού, ο οποίος ακολούθησε πολλές διαφορετικές χρονογραμμές και διαπίστωσε ότι η καθεμία καταλήγει ακριβώς το ίδιο, στον τοίχο του φωτός. Αυτό σας λέει πως όποιο δρόμο κι αν πάρει η ζωή σας και όποιες και είνι οι ιδιαίτερες εμπειρίες σας, θα φτάσετε όλοι σε εκείνο το σημείο της αλλαγής. Το πού θα πάτε από εκεί και πέρα θα καθοριστεί από το δικό σας επίπεδο δόνησης. Κάποιοι θα βρεθούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο, ενώ άλλοι θα προχωρήσουν σε ένα άλλο επίπεδο παρόμοιο με αυτό που ήταν στο παρελθόν. Ίσως ακόμη πιο σημαντική να είναι η διαπίστωση ότι όποια προσπάθεια και να γίνει για να αλλάξουν οι γραμμές του χρόνου και ως εκ τούτου το μέλλον, δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε αυτό. Αυτό Αγαπητοί μου είναι η Θεία δύναμη που προστατεύει την εξύψωσή σας και την Ανάληψη.

Μπορείτε τώρα να αποδεχθείτε ότι το μέλλον σας είναι εξασφαλισμένο, και επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει τις αλλαγές που είναι όλες τελικά προς όφελος σας. Η Μητέρα Γη εργάζεται ήσυχα για να προετοιμαστεί επίσης για την Ανάληψη της, και βοηθιέται από εσάς που συνεχίζετε να τις φέρνετε το φως. Όπως κι εσείς, πρέπει κι αυτή να φθάσει ένα ορισμένο επίπεδο ετοιμότητας για το τελικό πέρασμα το οποίο προκύπτει από την ευθυγράμμιση των ήλιων με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία. Εσείς που προχωράτε με τη Μητέρα Γη, θα βιώσετε μια μεγάλη εξύψωση στη δόνηση σας και το επίπεδο συνειδητότητάς σας. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε ήδη πετύχει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο πριν από αυτό το τελικό γεγονός.

Η ζωή κινείται πάντα σε μια κατεύθυνση που συνεχίζει να σας εξυψώνει και η Ανάληψη θα σας δει να εισέρχεστε σε μια εντελώς νέα φάση στην πνευματική σας εξέλιξη. Oι αποσπάσεις της προσοχής και τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε τώρα θα φύγουν και στη θέση τους θα έρθει αρμονία και ισορροπία με έναν τρόπο πολύ ικανοποιητικό και ανταμειφτικό. Ο παρών μόχθος της ζωής δεν θα υπάρχει πια, και θα περνάτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας την νέο-ευρισκόμενη ελευθερία σας. Δεν θα βιώνετε κόπωση, καθώς θα αναζωογονήστε αυτόματα από τις ενέργειες που είναι γύρω σας, και θα μπορείτε να αναπαυτείτε ανά πάσα στιγμή, αφού η ημέρα και η νύχτα δεν θα υπάρχουν πια. Χωρίς να έχετε να φροντίσετε και να υποστηρίξετε ένα βαρύ φυσικό σώμα, πολλές από τις σωματικές σας λειτουργίες δεν θα είναι πλέον απαραίτητες. Το νέο σας σώμα θα είναι κρυσταλλικό και δεν θα υπόκειται σε γήρανση ή οποιαδήποτε μορφή ασθένειας, γιατί οι υψηλότερες δονήσεις του δεν είναι επιρρεπείς σε αυτά.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορούμε να αναλογιστούμε το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το πιο σημαντικό μέρος της αποστολής μας, και εσείς αντίστοιχα τη δική σας. Προσπαθούμε σκληρά να σας κάνουμε να επικεντρωθείτε στις ευεργετικές αλλαγές που θα σας επηρεάσουν άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε καθόλου ενέργεια και έτσι θα περάσετε εύκολα μέσα από τη διαδικασία της Ανάληψης, ενώ η παρουσία σας στη Γη θα βοηθήσει επίσης και τους άλλους. Εμείς, επίσης, θα είμαστε μαζί σας και περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με αγάπη αφού θα είστε τα νεότερα Γαλαξιακά Όντα που θα ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |