Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 22, 2012

SaLuSa, 22 Ιουνίου 2012

Μερικοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία μας, αισθάνονται ότι ο χρόνος για δράση είναι «τώρα ή ποτέ», πιστεύοντας ότι θα υπάρξει επαρκής χρόνος για να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες αλλαγές πριν από την Ανάληψη. Πρέπει να επαναλάβουμε ότι για μας ο χρόνος δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, και είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε χρονική κλίμακα που μας επιτρέπεται. Το τρέχον σχέδιο μας είναι να αρχίσουμε τη δράση μέσα σε λίγες ημέρες και όχι εβδομάδες, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν υπάρχει θέμα για αυτό το «ποτέ» να προχωρήσει. Ωστόσο, όπως έχετε μάθει υπάρχει μία γραμμή που έχει χαραχτεί από την οποία θα πρέπει να ξεκινήσουμε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να εμπλακούμε περισσότερο άμεσα. Καθ'όλη τη πορεία προσπαθήσαμε να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στις προετοιμασίες για την Ανάληψη και αυτό δεν έχει αλλάξει, αλλά θα προχωρήσουμε σε δράση, όταν μας δοθεί η εξουσία. Θα ξέρετε πότε η δράση είναι επικείμενη, καθώς οι σύμμαχοί μας έχουν την πρόθεση να δώσουν μια δημόσια ανακοίνωση των προτέρων.

Τα καθήκοντά μας δείχνουν πολύ πιο εύκολα τώρα που οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν πλέον τη δύναμη που είχαν. Το έργο των συμμάχων μας, υπήρξε εξαιρετικά επιτυχές στην κατάρριψη δομής της εξουσίας τους, και δεν έχουν πλέον τη δύναμη να εξουσιάζουν μεγάλες δυνάμεις, όπως στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα η συνθηκολόγηση τους έχει πραγματοποιηθεί σε όλα εκτός από το όνομα, και περιμένουμε τη τελική αποδοχή της ήττας τους. Έτσι, ανεξάρτητα από τις ειδήσεις που ακούτε μην φοβάστε τις συνέπειες γιατί εμείς έχουμε τον έλεγχο, και περισσότερο από μικροερεθισμούς δεν θα επιτρέψουμε να εμπλακούν στις προσπάθειές μας. Υπάρχουν ακόμη εκείνοι που δίνουν μια εικόνα καταστροφικών δρώμενων, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλες οι φυσικές αλλαγές θα είναι περισσότερο υπό τη μορφή των τοπικών αλλαγών και όχι σε όλο τον κόσμο. Να θυμίσουμε ότι μπορούμε να μετριάσουμε τα αποτελέσματα των σεισμών, και να τους περιορίσουμε ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα γίνει μόνο η ελάχιστη ζημία. Πριν από πολύ καιρό οι μάντεις σας είδαν τεράστιες αλλαγές που έρχονται και τις προφήτευσαν αναλόγως, αλλά με το χρόνο οι δυνατότητες έγινε λιγότερο καταστροφικές. Έτσι, όταν οι άνθρωποι αναφέρονται στο παρελθόν σε αυτούς να θυμόσαστε ότι δεν είναι πλέον ευθυγραμμισμένοι σύμφωνα με την τρέχουσα προβολή στις φυσικές αλλαγές.

Τώρα είστε τόσο κοντά στο τελικό στάδιο του ταξιδιού σας μέσα από τη δυαδικότητα, και πολλοί έχετε ήδη ανασηκωθεί από αυτήν. Θέστε τους στόχους σας σε υψηλά επίπεδα, αφού τα πάντα είναι δυνατά μέσα στις υψηλότερες δονήσεις που τώρα βρίσκεστε μέσα, καθώς κυριολεκτικά τίποτα δεν είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Ακόμη και αυτό το μήνυμα σας συνδέει με τις ενέργειες που για άλλη μια φορά αυξάνονται ως αποτέλεσμα του Θερινού Ηλιοστασίου. Υπάρχουν περισσότερα υψηλά σημεία που θα έρθουν και για κάθε ψυχή πολλές ευκαιρίες που θα σηκώσουν τις δονήσεις τους. Αυτές είναι έντονες εποχές, όλες με την πρόθεση να σας χαρίσουν κάθε βοήθεια για να προετοιμαστείτε για την Ανάληψη. Εξ'άλλου, ό,τι συμβαίνει ως μόνο αντικείμενο των αλλαγών έχουν το να περάσετε με ασφάλεια στη Νέα Εποχή. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα.

Ενώ σας ενθαρρύνουμε να μιλάτε μεταξύ σας για την τρέχουσα περίοδο, θα πρέπει επίσης να σας ζητήσουμε να κάνετε παραχωρήσεις και για την οπτική γωνία των άλλων. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν πολλές χρονικές γραμμές που σταδιακά έρχονται μαζί, και μέχρι μια ψυχή να επιδιώξει βοήθεια, θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μέσα από τις δικές της προσπάθειες. Τα διδάγματα ή οι κεκτημένες γνώσεις είναι καλύτερα από την προσωπική εμπειρία. Φυσικά είστε ένα μίγμα από τόσες ψυχές σε διαφορετικά επίπεδα και υπάρχουν εκείνοι που αγαπούν να μοιράζονται αυτά που έχουν ανακαλύψει. Αυτό είναι μια χαρά αρκεί να λαμβάνετε μόνο ό,τι αντηχεί με σας και είναι διαισθητικά αποδεκτό. Υπάρχουν πολλές αλήθειες αυτή τη στιγμή, αλλά τελικά μόνο η Μία Αλήθεια ισχύει, την οποία όλοι πρέπει να κατανοήσουν, ως μέρος του Ενός Ανώτατου Όντος.

Αγαπητοί μου έχετε λατρευτεί από εμάς καθώς βλέπουμε τον πραγματικό εαυτό σας, ως ένα θαυμάσιο ον του φωτός. Έχετε εισαχθεί στις χαμηλότερες δονήσεις του Σύμπαντος σας ως μια πρόκληση για την ικανότητά σας, για να εξακολουθείτε να ανεβαίνετε και να φέρνετε πίσω την ανάμνηση του ποιοι πραγματικά είστε. Αυτό που πολλοί από εσάς έχουν πλέον επιτεύξει και άλλοι γρήγορα ξυπνούν με αποτέλεσμα το Φως στη Γη, είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Είναι συντελεστικό στην μετουσιώση των χαμηλοτέρων ενεργειών και στην αφαίρεση περισσότερης δύναμης από τις σκοτεινές δυνάμεις, έτσι ώστε οι προσπάθειές τους να συνεχίσουν σε καταδικασμένη αποτυχία. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να ανακάμψουν και πάλι, και οι ημέρες τους έχουν τελειώσει. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αφαιρεθούν και θα τοποθετούνται σε μέρη όπου δεν θα μπορούν να παρέμβουν με το Θεϊκό Σχέδιο.

Σε κάποιο βαθμό, μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την επόμενη περίοδο, αλλά να γνωρίζετε ότι όταν η διασκέδαση ξεκινήσει, θα έρθει γρήγορη και έντονη. Το κύριο σημείο είναι ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα είναι τελικά για το καλό σας, έτσι μη βλέπετε δυσαρμονία και κίνδυνο που δεν υπάρχει.

Να έχετε πίστη στους συμμάχους σας και στην παρουσία μας, καθώς περιμέναμε πολύ για αυτές τις στιγμές και προσβλέπουμε στο να σας διατηρήσουμε πολύ καλά ενημερωμένους. Μέχρι τώρα, είχαμε να ασκήσουμε κάποια πίεση, επειδή ποτέ δεν αμοίβει το να γνωρίζουν οι εχθροί πάρα πολλά. Ωστόσο, όταν θα περιοριστούν σε χώρους όπου δεν θα μπορούν να επηρεάσουν το σχέδιό μας, θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να σας δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπάρχουν ακόμα πράγματα που συμβαίνουν στη Γη που υποκινούνται από τις σκοτεινές δυνάμεις, όπως τα προβλήματα στη Μέση Ανατολή. Δεν θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο, και η ειρήνη θα δηλώνεται και θα εκτελείται από εμάς εάν είναι απαραίτητο. Υπήρξαν εκατομμύρια που είτε σκοτώθηκαν είτε τραυματίστηκαν σε παρανοϊκούς πολέμους που έχουν επωφεληθεί λίγοι άνθρωποι εκτός από τους εμπόρους όπλων, καθώς η κατάσχεση των χωρών και του πλούτου τους υπήρξε επίσης ένας από τους στόχους. Είχατε χορτάσει από τέτοιες εμπειρίες και ποτέ δεν θα χρειαστεί να τις έχετε και πάλι, εκτός και αν επιλέξετε να υπηρετήσετε στις χαμηλότερες διαστάσεις για να αποτρέψετε τους πολέμους. Η υπηρεσία σε άλλους είναι η υψηλότερη μορφή της Αγάπης, και μόλις αναληφθείτε θα είναι ένας τρόπος ζωής που έρχεται πολύ φυσικά σε κάθε ψυχή.

Πρώτα όμως να προσβλέπετε σε ένα διάλειμμα για να επιδιώξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα και να απολαύσετε την επιστροφή στις ανώτερες σφαίρες. Αργά ή γρήγορα θα βρείτε την κλήση για να εξυπηρετήσετε πάρα πολύ ισχυρή για να αντισταθείτε, και θα μπορείτε να αποφασίσετε με ποιον τρόπο θα θέλετε να το κάνετε. Αναμφίβολα, θα διαπιστώσετε ότι φέρετε διάφορα ταλέντα και δεξιότητες μαζί σας, όπως η θεραπεία, και θα τα χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τις εμπειρίες σας. Φυσικά θα βρείτε τον εαυτό σας συνήθως να εργάζεται σε ομάδες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούνται από εκείνους που έχετε ήδη συνεργαστεί μαζί τους πάνω στη Γη. Οι φιλίες συνεχίσουν μέσα από πολλές ζωές, και υπολογίζεται από την άμεση έλξη μεταξύ των ανθρώπων, όταν συναντιούνται για πρώτη φορά.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και σας στέλνω τις καλύτερες ευχές από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, που έρχονται όλο και πιο κοντά σας με κάθε μέρα που περνά.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |