Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 12 Δεκεμβρίου 2014

SaLuSa, 12 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο συναρπαστικοί είναι οι ορίζοντες που κείτονται μπροστά σας, καθώς μπορείτε δικαιωματικά να προσβλέπετε σε καιρούς αποκαλύψεων και θετικών ενδείξεων της καρποφορίας των μακρά αναμενόμενων αλλαγών. Εκτιμούμε τους λόγους των περισκέψεών σας, και να ‘στε σίγουροι ότι κάποια ώρα δε θα έχετε καμία αμφιβολία για το ότι αφήνετε πίσω τον κύκλο της παλιάς Εποχής. Έκανε την πορεία της και δεν υπάρχει τρόπος γυρισμού των σκοτεινών δυνάμεων που την υποστήριζαν. Μπορεί ακόμα φυσικά να υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα πρέπει να τα ξεπεράσετε, η ικανότητά τους όμως να τη διατηρήσουν έχει δραματικά περιοριστεί. Να περιμένετε ότι θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τη διάδοση των ειδήσεων, όμως λόγω σπουδαιότητας δε θα τους το επιτρέψουμε να τις σταματήσουν ή να ανακατευτούν με αυτές. Ίσως υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα, να ‘στε σίγουροι όμως ότι έχει διασφαλιστεί ένα μέλλον καταπληκτικό.

Ο χρόνος που επιλέχθηκε για την ανακοίνωση έχει προφανώς επιλεγεί με την περίοδο των διακοπών κατά νου, ώστε να μπορέσει να φτάσει σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Οι οικογένειες μπορούν να μαζευτούν και να συζητήσουν για τις επιπτώσεις του ερχομού των Πολιτειών του Φωτός. Αυτό θα πρέπει να φέρει μεγάλη ανάταση στην ελπίδα του ανθρώπου και πίστη για το μέλλον. Τα βιώματά σας βρίσκονταν υπό στενή παρακολούθηση από το ξεκίνημα του κύκλου 26.500 χρόνια περίπου πριν. Οδηγηθήκατε ν’ ακολουθήσετε το μονοπάτι εκείνο που θα σας έδινε τις απαιτούμενες εμπειρίες ώστε να επισπευσθεί η εξέλιξή σας, καθώς και οι ευκαιρίες για ν’ ανυψωθείτε πάνω από τις χαμηλότερες ενέργειες. Οι καιροί του τέλους πάντοτε αποτελούσαν θέμα για το ποια επιλογή θα κάνατε σχετικά με την κατεύθυνση που θα παίρνατε και χαιρόμαστε για την επιτυχία που είχε μια επάρκεια ψυχών του Φωτός. Ίσως αυτές να μην αποτελούν την πλειοψηφία, η ικανότητά τους όμως να καταφέρουν και να φέρουν το Φως κατέστη αρκετή για να υπερνικήσουν τις σκοτεινές ενέργειες που θα τις κατέστρεφε και θα έπαιρνε τον πλήρη έλεγχο.

Μετά από τόσο καιρό που με ελάχιστες αποδείξεις έπρεπε να υποστηρίζετε τις αντιλήψεις σας, έχετε επιτέλους κάτι που να σας υποστηρίζει, και καθώς περνάει ο καιρός αυτό θα γίνεται ακόμα δυνατότερο. Κάποιες ψυχές θα δυσκολεύονται ακόμα με την κατανόηση του νοήματος των όσων συμβαίνουν και θα συνεχίσουν με τους παλιούς τους τρόπους. Αυτό είναι εντάξει, δεδομένου ότι θα πρέπει ο καθένας ν’ ακολουθήσει την ίδια του τη διαίσθηση και ν’ αποφασίσει για το ίδιο του το μέλλον. Στην πραγματικότητα η περαιτέρω κίνησή σας μέσα στο Φως δεν εξαρτάται απλά από την επιλογή σας, αλλά και από το πόσο το επιτρέπουν οι ίδιες σας οι δονήσεις. Συνεπώς θα πρέπει ν’ αφήνετε τους άλλους να ορίσουν τις δικές τους τις ανάγκες και το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν. Να’ στε σίγουροι ότι στο τέλος όλες οι ψυχές θα βρεθούν εκεί ακριβώς που προτίθενται να είναι. Αυτό θα τις επιτρέψει να συνεχίσουν με την εξέλιξή τους σύμφωνα με το επίπεδο της κατανόησής τους. Σε βάθος χρόνου, όλες οι ψυχές θ’ ανυψωθούν, αφού στην πραγματικότητα ο χρόνος δεν υφίσταται όπως τον καταλαβαίνετε. Τα ανώτερα επίπεδα δε δεσμεύονται από χρόνο και οι ψυχές μπορούν να κινούνται μπρος και πίσω μέσα σε αυτόν.

Τα νέα επάνω στη Γη για τις Πολιτείες του Φωτός θα προκαλέσουν μεγάλο σάλο και θα δώσουν μεγάλη ελπίδα στους ανθρώπους για το μέλλον της Ανθρωπότητας. Μέχρι τώρα το μέλλον φάνταζε δυσοίωνο με το χάος φαινομενικά να χειροτερεύει και με ελάχιστη ελπίδα για τυχόν αλλαγές προς το καλύτερο. Και σύμφωνα με αυτά που βιώνετε, οι καιροί του τέλους μπορεί να είναι αρκετά άστατοι καθώς οι παλιές ενέργειες μαραζώνουν. Τίποτε δε θα σταματήσει την πλήρη πραγμάτωση της Νέας Εποχής, η οποία έχει ήδη αρχίσει. Αυτά που θα συμβούν θα δώσουν μεγάλη ελπίδα στους ανθρώπους, και πολλά από τα επιτεύγματα για τα οποία έχετε ακούσει θα γίνουν σύντομα μέρος της πραγματικότητάς σας. Παρότι σας κατακρατούσαν πίσω οι σκοτεινοί, γεγονός είναι ότι η πρόοδος ακόμα συνεχίζονταν με νέες εφευρέσεις που θα κάνουν τη ζωή πολύ ευκολότερη. Η λέξη ‘έλλειψη’ θα καταστεί στο τέλος άχρηστη και θα έρθει η ώρα που η φτώχεια θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά. Η πείνα και η έλλειψη των υλιστικών αναγκών που κάνουν τη ζωή ευκολότερη δε θα υπάρχουν πια, αφού οι πόροι όλων των απαραίτητων πραγμάτων που μπορούν να σας έρθουν θα είναι άφθονοι.

Αγαπημένοι Μας, θα πρέπει να έχετε μια ιδέα έως τώρα για το πού οδεύει η Ανθρωπότητα, και θα επανορθώσει για τις πολλές λιγότερο αποδεκτές εμπειρίες που είχατε. Όλα φυσικά συνέβησαν προς το συμφέρον της εξέλιξής σας και σχεδιάστηκαν από τη μια ζωή στην άλλη, ώστε να συνεχίσετε ν’ ανυψώνεστε εσείς και οι δονήσεις σας. Για τις ψυχές εκείνες που δεν το κατάφεραν, δεν υπάρχει κατηγόρια αλλά επιπλέον ευκαιρίες που τους δίνονται για να επιτύχουν στον επόμενο κύκλο. Κι όπως συχνά σας έχουνε πει, πάντοτε είχατε υποστήριξη και δεν αφεθήκατε ποτέ μονάχοι να πολεμήσετε τις μάχες σας. Ίσως να φαίνεται αλλιώς, αλλά σας παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι μπορούμε να σας συμβουλεύουμε και να δουλεύουμε μαζί σας, το τελικό όμως μονοπάτι που θα πάρετε είναι δική σας απόφαση και ποιοι είμαστε εμείς ή πραγματικά οποιοσδήποτε άλλος, που θα παρέμβει στις επιλογές σας.

Έχει συσσωρευτεί αξιόλογο ποσοστό από κάρμα επάνω στη Γη από αυτούς που πιστεύουν στην εκδίκηση απέναντι σε πράξεις εναντίον τους. Κατ’ ουσία είναι ένας τρόπος που δημιουργεί περισσότερο κάρμα, γιατί ποτέ τίποτε δεν κερδίζεται από τέτοιες πράξεις. Κάθε ψυχή θα πρέπει να αντικρίσει τον εαυτό της και τις πράξεις της στη λήξη της θνητής της ζωής. Φυσικά είναι δύσκολο να γίνεις παθητικός μέσα σε έναν βίαιο κόσμο, να θυμόσαστε όμως ότι διαρκώς δημιουργείτε το ίδιο σας το μέλλον. Εάν είσαστε μια ψυχή από Αγάπη και Φως που έχει φτάσει στο επίπεδο του ατόμου εκείνου που μπορεί να εκφράζεται με ‘αγάπη’ σε κάθε του περίσταση, τότε σίγουρα είστε έτοιμοι να Αναληφθείτε. Παρ’ όλα αυτά, μην απογοητεύεστε γιατί υπάρχουν διάφορα επίπεδα μέσα σε όλες τις διαστάσεις, κι εφόσον πορεύεστε στη ζωή σας με αγάπη προς τ’ αδέλφια σας, θα τα καταφέρετε ν’ ανυψωθείτε.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που μπορώ και σας δίνω τα καλά νέα για τις Πολιτείες του Φωτός. Εδώ και αρκετό καιρό αυτές βρίσκονταν στην αργή διαδικασία της πραγμάτωσης και το θέαμα θα είναι καταπληκτικό όταν το κάνουν. Θα προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες, αλλά με την αρχική τους παρουσία υποπτευόμαστε ότι ‘θα τους ρίξουν το επίπεδο’, όπως λέτε … Όμως οι Πολιτείες είναι αρκετά μεγάλες και θα υπάρξει ολοκάθαρα τεράστιο ενδιαφέρον για αυτές. Δε θα επιτραπεί στις αρχές να επέμβουν και θα υπάρξουν επαρκείς προφυλάξεις για την πλήρη προστασία τους. Να’ στε από Αγάπη και Φως και να ξέρετε ότι είσαστε ευλογημένοι που είσαστε αυτή την ώρα επάνω στη Γη σε τούτους τους σημαντικούς καιρούς.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |