Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 7, 2012

SaLuSa, March 7, 2012

Περισσότεροι από εσάς έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι σημαντικές, και τα στοιχεία υπάρχουν για όσους είναι διατεθειμένοι να τα ψάξουν. Μετά από αρκετές απογοητεύσεις, έχουμε φτάσει πλέον σε ένα στάδιο που τα γεγονότα έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που οι Σκοτεινοί δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν ή να αντιστρέψουν αυτό που συμβαίνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες και αντιμετωπίζουν την αμηχανία της απώλειας της θέσης και του πλούτου τους. Συχνά και τα δύο έχουν αποκτηθεί μέσω της δωροδοκίας και της διαφθοράς, και γι 'αυτούς συμβαίνει το απερίγραπτο. Όχι μόνο αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη θέση τους, αλλά και να χάσουν τα παράνομα αποκτηθέντα κέρδη τους. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί σύμφωνα με τα εγκλήματά τους, και θα δοθεί ένα πολύτιμο μάθημα. Αντιμετωπίζονται ούτε λιγότερο αλλά ούτε και διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη ψυχή, και θα αποκαταστήσουν τη ζημιά που έκαναν.

Ούτε ένα πράγμα δεν είναι χαμένο όταν επανεξετάζετε κάθε μία από τις ζωές σας, και ούτε ένα πράγμα μπορεί να κρυφτεί. Όλα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και να κατανοηθούν ακριβώς για τους λόγους που συνέβησαν, και εάν είναι απαραίτητο, για λόγους σαφήνειας θα ζήσετε εκ νέου κάποιες πτυχές και πάλι. Αυτό επεκτείνεται σε όλους όσους εμπλέκονται στη ζωή σας, και φυσικά όταν έρθει η ώρα θα έχουν κι’ αυτοί την εμπειρία μιας παρόμοιας ανάκλησης. Αν έχετε ένοχα μυστικά είναι καλύτερα να συγχωρήσετε τον εαυτό σας τώρα, καθώς κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε την αυτό τιμωρία η οποία είναι περιττή, δεδομένου ότι κάθε εμπειρία θεωρείται ότι φέρνει ένα μάθημα για σας. Συνεχίστε τη ζωή σας και βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε ξανά τα ίδια λάθη, όπως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα δοκιμαστείτε και πάλι. Το κάρμα μπορεί να καθαριστεί εντός της ίδιας της ζωής που πραγματοποιήθηκε, αν και το περισσότερο συνήθως μεταφέρεται και επανέρχεται σε μια μελλοντική ζωή.

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι υπάρχει ένας Νόμος της Χάριτος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας απαλλάξει από το Κάρμα, και θα τεθεί σε λειτουργία περισσότερο όταν θα φτάνει το τέλος του χρόνου. Στην πραγματικότητα, από όλες τις ζωές σας, η τωρινή θα δει το περισσότερο στιγμιαίο Κάρμα, καθώς δεν θα το μεταφέρετε μαζί σας με την Ανάληψη. Έτσι, αγαπητοί μου, να λαμβάνετε υπόψη τις εμπειρίες σας και αν είναι για την εξέλιξη σας να μάθετε τι έχουν να σας πουν. Μερικοί Εργάτες του Φωτός έχουν ήδη προχωρήσει πέρα από το σημείο που η ζωή τους έχει πια μαθήματα για αυτούς. Έχουν ήδη δύο πόδια στη χρονο-γραμμή της Ανάληψης, έχουν αυξηθεί τα επίπεδα συνείδησης τους και έκοψαν τους δεσμούς τους με τις χαμηλότερες δονήσεις. Ενστικτωδώς θα γνωρίζετε τι είναι, και μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια, αν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην εκκαθάριση τους. Συχνά διαφωνείτε με τον εαυτό σας όταν πρέπει να εγκαταλείψετε κάτι που σας αρέσει, ακόμα και αν αυτό είναι βλαβερό για την σωματική σας ευεξία και πνευματικά απαράδεκτο. Οι εθισμοί μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθούν, αλλά όταν έχεις μια σταθερή πρόθεση να τους ξεπεράσεις, θα πετύχει.

Δεν είναι μόνο η κακή διατροφή, η οποία είναι επιβλαβής για το σώμα σας, αλλά και η κατάχρηση που προκύπτει από κακές συνήθειες, και οι αρνητικές ενέργειες που δημιουργούνται από την άσχημη γλώσσα και την παράφωνη μουσική. Οι διαταραχές που προκαλούν μπορεί να σας κάνουν επιρρεπείς σε ασθένειες τόσο σωματικές όσο και ψυχικές, αν εξακολουθούν να υφίστανται. Το σώμα σας έχει αξιόλογες θεραπευτικές δυνάμεις που θα αναλάβουν μόλις επιλέξετε μια διαφορετική πορεία στη ζωή. Η ανάληψη βρίσκεται τόσο κοντά και είναι σοφό να εκτιμήσετε τι ακριβώς θέλετε και πώς πρόκειται να το πετύχετε. Είναι δική σας επιλογή, έτσι αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο ήχος κατέχει σημαντική θέση στη ζωή σας, και περιβάλλεστε από μια τέτοια κακοφωνία διαφορετικών ήχων, ενώ κάποιοι είναι πέρα από την αίσθηση σας της ακοής. Ως εκ τούτου η επιλογή της μουσικής σας έχει μεγάλη σημασία για το πώς αισθάνεστε. Οι αγνοί ήχοι όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι πολύ ευεργετικοί, και με θεραπευτικές ιδιότητες και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Τα κύρια τσάκρα σας είναι μια σειρά από ενεργειακά κέντρα, από το τσάκρα της ρίζας σας μέχρι το τσάκρα του στέμματος, και ανάλογα με την κατάστασή τους θα βιώνετε την υγεία ή την ασθένεια. Ο ήχος μπορεί να τα φέρει σε ισορροπία ή να τα αναταράξει, μαζί με τους αδένες πίσω τους, το οποίο είναι επιζήμιο για την υγεία και την ευημερία σας. Ο ήχος μπορεί να καταστρέψει ή ακόμα και να σκοτώσει, είναι τόσο ισχυρός που μερικές φορές χρησιμοποιείται ως όπλο στον πόλεμο.

Στις υψηλότερες διαστάσεις δεν υπάρχουν ασύμφωνοι ήχοι και περιβάλλεστε από ενέργειες που είναι ισορροπημένες και όμορφες. Ανεβάζουν το εκλεπτυσμένο σώμα σας και την ψυχή σας και αυτό μπορεί να περιγραφεί σαν μια αισθησιακή εμπειρία. Ρωτήστε όποιον έχει βρεθεί στο αστρικό βασίλειο γνωστό ως Summerland πώς είναι, και θα σας πει οπωσδήποτε ότι περιβάλλεσαι από μια ενέργεια που είναι ειρήνη και αγάπη. Ακόμη, αυτό είναι που αποκαλείτε 4η διάσταση και όταν ανεβείτε θα πάτε ακόμα ψηλότερα στην 5η διάσταση. Μπορείτε να έχετε ως εκ τούτου μια αίσθηση του πώς πρέπει να είναι και δεν υπάρχει καμία απορία που οι ψυχές είναι απρόθυμες να εγκαταλείψουν αυτά τα επίπεδα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις χαμηλότερες δονήσεις της Γης, επειδή έχετε συνηθίσει σε αυτές, αλλά σε αντίθεση με τις υψηλότερες είναι βαριές και δύσκολο να ελεγχθούν. Ωστόσο, έχετε γίνει δεξιοτέχνες στην αντιμετώπισή τους, και ο καθένας από εσάς είναι ιδιαίτερα αξιέπαινος.

Δεν έχουμε περάσει όλοι μας στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία μέσα από την ανθρώπινη εμπειρία. Έχουμε, επομένως, εξαιρετικό ενδιαφέρον για σας και τον τρόπο που χειρίζεστε τον εαυτό σας. Το γεγονός ότι σας δίνεται βοήθεια, δεν απομακρύνει το φανταστικό σας επίτευγμα να ξεπεράσετε την έλξη των χαμηλών ενεργειών. Είστε ισχυρά Όντα αποδεικνύοντας πόσο έξυπνοι είστε στην αντιμετώπιση των Σκοτεινών. Μια μέρα στο μέλλον, ακόμη και αυτοί θα θαυμάσουν τις καταπληκτικές σας δυνάμεις να ξεπεράσετε τις καταστάσεις στις οποίες σας έριξαν. Οι συλλογικές σας εμπειρίες θα παραμείνουν στα Βιβλία των Αρχείων για όλους να τις δουν και να μάθουν από αυτές.

Η ανάληψη δεν θα είναι μόνο ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις προκλήσεις της δυαδικότητας, αλλά μια αλλαγή της ζωής σε μια πιο ικανοποιητική και χαρούμενη. Θα είναι κάτι που θα αντιμετωπίσετε σαν φυσικό, δεδομένου ότι ήσασταν συνηθισμένοι σε αυτό πριν αφήσετε τις υψηλότερες σφαίρες. Η ψευδαίσθηση που ζήσατε στη Γη θα έχει ξεπεραστεί, αλλά όχι χωρίς να έχουν επεκταθεί τα επίπεδα της συνείδησής σας. Όλες οι εμπειρίες θα έχουν συμβάλει στη συνολική κατανόησή σας των χαμηλότερων δονήσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις έχετε συνειδητοποιήσει πλήρως, παρά μόνο τα διδάγματα που αντλήθηκαν από αυτές.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που μαθαίνετε τώρα από διάφορες πηγές, ότι μια μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε καλό δρόμο για την άρση αυτών που στέκονται στο δρόμο της προόδου. Οι δραστηριότητές μας επίσης επιταχύνονται για να στηρίξουν τους συμμάχους μας, και η αγάπη μας σας ακολουθεί όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |