Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 6, 2012

SaLuSa, 6 Απριλίου 2012

Είναι απλώς θέμα λίγου χρόνου, προτού να πάρετε σαφείς αποδείξεις, για ότι έχει ήδη ξεκινήσει, και θα μάθετε για την απομάκρυνση όσων έχουν επιφέρει την δυστυχία και το χρέος, σε τόσο τεράστιες διαστάσεις. Έγιναν με εγκληματικές ενέργειες και καμία χώρα δεν έχει αποφύγει τις συνέπειες. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται, αλλά μια πολύ σημαντική απόφαση, που έχει ήδη παρθεί για τον μηδενισμό όλων των χρεών, θα απομακρύνει το πρόβλημα και τα οικονομικά θα επανέρθουν σε μια σταθερή και ισορροπημένη κατάσταση. Το πρόβλημα είναι τεράστιο, αλλά διάφορες χρηματοδοτήσεις και η ανακατανομή του πλούτου, θα αλλάξουν τις συνθήκες. Σε πολλές περιπτώσεις, χρήματα που κακώς λήφθηκαν θα πρέπει να επιστραφούν, έτσι ώστε να τηρείται η δικαιοσύνη και τα δικαιώματά σας. Τα πάντα θα οργανωθούν ωραία, έτσι ώστε να αρχίσετε να βιώνετε μια κοινωνία, που θα λειτουργεί με τον οφειλόμενο σεβασμό στα κυριαρχικά σας δικαιώματα. Θα συμβάλλει επίσης στο να είναι πιο ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και θα βοηθήσει να ανεβούν οι δονήσεις και οι προσδοκίες καθώς πλησιάζετε την Ανάληψη.

Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν, για μια κάποια αναπόφευκτη αναστάτωση, και να την ξεπεράσετε, δεδομένου ότι όλα θα είναι εφήμερα. Τα σχέδια που θα επιφέρουν γρήγορα τις αλλαγές, είναι επίσης σε εφαρμογή και εμπλέκονται πολλές χώρες που υποστηρίζουν τους συμμάχους μας. Αυτό θα τους φέρει πιο κοντά στη συνεργασία και κυρίως την εμπιστοσύνη, η οποία δυστυχώς έχει εκλείψει λόγω των δραστηριοτήτων των Σκοτεινών, για πάνω από χιλιετίες. Οι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν τέτοια προβλήματα, αλλά το μυαλό τους έχει δηλητηριαστεί από την προπαγάνδα και τις σκηνοθετημένες καταστάσεις, που αποσκοπούσαν να στρέψουν τον ένα εναντίον του άλλου. Όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε, εμείς μαζί με τους [σ.τ.μ. Ανελθόντες] Κυρίους, να περάσουμε το μήνυμα ότι Όλοι είστε Ένας, τόσο πιο γρήγορα τα εμπόδια λόγω της φυλής ή θρησκείας, θα εξαφανιστούν. Η Δυαδικότητα, σας έχει βάλει σκόπιμα σε δύσκολες καταστάσεις, για να επιταχύνει την πνευματική σας εξέλιξη, και οι εμπειρίες που έχετε περάσει, σας έκαναν να καταλάβετε ότι είστε η μία Ανθρώπινη Φυλή και συνδέεστε μεταξύ σας.

Τελικά θα φτάσετε σε τέτοια επίπεδα συνείδησης, ώστε να γνωρίζετε κυριολεκτικά όλα όσα επιθυμείτε, αντλώντας από την Συμπαντική δεξαμενή γνώσεων. Θα είστε τόσο ισχυροί, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο με τη σκέψη και όπως θα εξελίσσεστε ακόμα περισσότερο, θα μπορείτε να φτάσετε σε επίπεδα σαν αυτά των Θεών. Ωστόσο, η δυνατότητα αυτή αποτελεί ένα πολύ μακρύ μέλλον, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε την καταπληκτική δυνατότητα που έχετε. Ως συλλογική συνείδηση στη Γη δημιουργήσατε την πραγματικότητά σας, αλλά με την κυριαρχία των Σκοτεινών, δεν είχατε ποτέ τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε πλήρως. Έχοντας απόλυτη ελευθερία, όπως δικαιούσασταν, και χωρίς παρεμβολές, σίγουρα θα προχωρήσετε πολύ περισσότερο από ότι μέχρι τώρα. Μεμονωμένα, κάποιοι από εσάς, έχετε γίνει αρκετά έμπειροι και πετυχημένοι στις διάφορες μεθόδους θεραπείας, αλλά κάθε ψυχή έχει τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο. Συχνά είναι η έλλειψη πίστης ή υπομονής που δεν δίνετε επαρκή χρόνο να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Πρόκειται για την πιο φυσική λειτουργία και μάλιστα στο μέλλον, θα καταλάβετε ότι η ενέργεια είναι το άλφα και το ωμέγα, όλων όσων υπάρχουν και η οποία εκδηλώνεται στις διαφορετικές της συχνότητες.

Σιγά-σιγά ανοίγεστε στις αληθινές σας δυνατότητες, έτσι ώστε να μπορείτε να φιλοξενήσετε τις αλλαγές, που θα σας οδηγήσουν στην πλήρη συνείδηση. Με τα νέα κρυσταλλικά σας σώματά, θα είστε σε θέση να εισαχθείτε στις υψηλότερες διαστάσεις, ανοίγοντας εντελώς νέες εμπειρίες Γαλαξιακών διαστάσεων. Στη Γη, οι ψυχές παρόμοιας δόνησης συνήθως έλκονται η μία με την άλλη και αισθάνονται καλά και άνετα στην μεταξύ τους συντροφιά, και όταν ανυψωθείτε αυτό θα είναι ακόμα πιο ισχυρό, καθώς θα σχηματίζετε ομάδες και θα εργάζεστε μαζί ως ένα, σε επίπεδο συνείδησης. Δεν θα δυσκολευτήκατε να επισημάνετε, ότι πολύ συχνά η πηγή που διοχετεύει τα μηνύματα στα κανάλια, είναι μια ομάδα ψυχών που σχηματίζει μια ενιαία ενέργεια.

Επειδή συνήθως δεν έχετε καμία μνήμη από τις προηγούμενες ζωές σας, δεν είστε σε θέση να κάνετε συγκρίσεις, κάτι που εξασφαλίζει ότι επικεντρώνεστε στην τρέχουσα [ζωή] και δεν αποσπάστε. Είναι επίσης, ο λόγος για τον οποίο σε γενικές γραμμές, μερικοί από εσάς, θυμάστε τις στιγμές σας έξω από το σώμα σας, ιδιαίτερα αυτές όταν το φυσικό σας σώμα, είναι ξαπλωμένο για ανάπαυση. Αυτή είναι μια στιγμή, που συχνά έλκεστε στα Αστρικά Βασίλεια και συναντιέστε με φίλους και συγγενείς. Μπορεί να ξυπνήσετε με αόριστες αναμνήσεις, ή την αίσθηση ότι είχατε έντονα όνειρα και μερικές φορές ξυπνάτε με μια λύση ενός προβλήματος που είχατε στο μυαλό σας όταν πήγατε για ύπνο. Όλα αυτά συμβαίνουν, επειδή μπορείτε να συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, που μπορούν να βοηθήσουν. Μερικές φορές, είναι άνθρωποι με τους οποίους έχετε διαφορές και στις ευγενείς δονήσεις της ανώτερης Αστρικής, όπου περιορίζονται οι χαμηλές δονήσεις, η λύση μπορεί να βρεθεί με φιλικό τρόπο. Αυτός είναι επίσης ο λόγος, που όταν χάνετε αγαπημένα πρόσωπα, μπορείτε να έχετε τη θετική γνώση, ότι εξακολουθούν να βρίσκονται γύρω σας.

Όσο περισσότερα μαθαίνετε για τις δυνατότητες της ζωής πέρα από τη Γη, τόσο περισσότερο κατανοείτε, πόσο περιορισμένοι είστε σήμερα και ότι κάθε προσπάθεια που κάνετε για να αναληφθείτε, αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο. Μετά από όσα έχετε μάθει για τις υψηλότερες διαστάσεις, θα πρέπει να σας φαίνεται ότι είναι ένας πολύ θαυμάσιος στόχος που πρέπει να πετύχετε, αφήνοντας έτσι τον κύκλο της επαναγέννησης. Ο ηλιακός κύκλος τελειώνει τώρα, με μια στις εκατοντάδες ζωές ευκαιρία, να τον αφήσετε πίσω σας με μια μαζική ανάβαση, όπου θα έχετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε, σαν υποστήριξη να το πετύχετε. Να είστε βέβαιοι, ότι εάν συνεχώς στέλνετε το μήνυμα, ότι αυτό είναι που θέλετε, θα τύχετε ιδιαίτερης προσοχής στην βοήθεια να το επιτύχετε. Ο Θεός δεν θέλει να είστε αλυσοδεμένοι από τις χαμηλότερες ενέργειες επ' αόριστον, όμως είναι σε μεγάλο βαθμό στο χέρι σας να πάρετε την απόφαση σας, για το πότε θέλετε να κάνετε μία κίνηση.

Το να γνωρίζετε ότι είστε περισσότερα από το φυσικό σας σώμα, είναι μια στιγμή της αφύπνισης και συνήθως οδηγεί σε ενδοσκόπηση, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψετε τι, ή ποιοι πραγματικά είστε. Μόλις ανακαλύψετε ότι η ζωή είναι ατέρμονη, η κάθε μία αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς θα συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε μόνο μία ευκαιρία να πετύχετε το στόχο σας. Στη συνέχεια αισίως θα σας προκύψει πως ο σκοπός της ζωής είναι να εξελιχτείτε και να αναζητήσετε την πηγή όλης της ζωής. Αυτό το εγχείρημα μπορεί να σας μεταφέρει παντού, μέχρι που μετά την αναζήτηση για το Θεό έξω από εσάς, να μπορείτε να Τον βρείτε μέσα σας. Αντί της ανάγκης να καθοδηγείστε, ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι όλη η γνώση είναι μέσα σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον όταν του δείχνουν τον δρόμο και η κίνηση σε κύκλους μαζί με άλλες ομοϊδεατές ψυχές είναι πιο παραγωγική.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και απολαμβάνω αυτές τις ευκαιρίες, να "μιλήσω" μαζί σας μέσα από τα μηνύματα. Πάρτε από αυτά, ότι συντονίζεται με εσάς και αυτό είναι όσα μπορώ να σας ζητήσω. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία στέλνει την αγάπη της σε όλους σας και εύχεται σε όσους γιορτάζουν το Πάσχα, χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Saradis/Vasiliki

Share |