Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 2, 2011

SaLuSa, December 2, 2011

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πράγματα στη Γη έρχονται σε μια κρίσιμη καμπή κάτι που θα οδηγήσει τελικά στις πολλές αλλαγές που σας αναφέρουμε εδώ και αρκετό καιρό. Εν γένει η πίστη σας έχει μείνει ισχυρή, και τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε να λαμβάνονται ορισμένα θετικά μέτρα. Υπάρχει τελικά μια θεϊκή ημερομηνία που παραμένει ακόμη σαν την τελευταία προθεσμία, πέρα από την οποία δεν θα ανεχτούμε καμία καθυστέρηση. Αν χρειαστεί θα αναλάβουμε άμεση δράση, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σύντομα θα θέσουμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας για την τελική απελευθέρωση σας από τους Σκοτεινούς. Η Ευρωπαϊκή κρίση θα μπορούσε ακόμη να δει έναν αριθμό χωρών να χρεοκοπούν αθετώντας την πληρωμή των δανείων τους και αυτό έχει βάλει άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού γκρουπ σε κίνδυνο. Βάζει ακόμη σε κίνδυνο άλλες χώρες έξω από την Ευρώπη, έτσι δεν έχετε δει τίποτε ακόμη σε σύγκριση με το ενδεχόμενο αποτέλεσμα. Αν εξακολουθείτε να θεωρείτε αυτές τις εποχές συναρπαστικές, δεν θα εμπλακείτε στον πανικό που είναι πιθανόν να συμβεί.

Είναι προφανές ότι, ό,τι και αν συμβεί τώρα καμιά ιδιαίτερα δυσμενής κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο χρόνος περνάει γρήγορα και φτάσατε σχεδόν στην μαγική χρονιά του 2012. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα σαν τα μέσα για ένα τέλος, το οποίο θα είναι απολύτως ικανοποιητικό και θα φέρει τις ευπρόσδεκτες αλλαγές που θα αλλάξουν τις ζωές σας για πάντα. Ήταν ένα δοκιμαστικό ταξίδι και αυτό ήταν το αντικείμενο του έτσι ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε έξω από συνθήκες που θα μπορούσαν να σας τραβήξουν προς τα κάτω. Απ’ ότι βλέπουμε τα πήγατε εξαιρετικά καλά, ειδικά μετά την αλλαγή του αιώνα. Αυτό ήταν αναμενόμενο γιατί με το πέρασμα του χρόνου περισσότερο Φως κατευθύνονταν στη Γη. Γειώθηκε μέσα από αυτούς του Φωτός, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ήρθαν στη Γη ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Δεν είναι μόνο οι σκοτεινοί που σχεδίασαν τους στόχους τους αρκετά πριν, αφού και εμείς του Φωτός κάναμε το ίδιο για χιλιετίες. Το προβάδισμα μας προέκυψε από την βοήθεια και υποστήριξη από μεγάλες πηγές Φωτεινών Όντων, που είχαν προετοιμαστεί μάλιστα να στείλουν και μια πτυχή του εαυτού τους στη Γη. Ίσως ακόμη πιο σημαντικό για το αποτέλεσμα να είναι ότι αυτός ο κύκλος προορίζονταν πάντα να διασφαλίσει τη νίκη του Φωτός.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι έτοιμη να δράσει πολύ σύντομα και εν τω μεταξύ συνεχίζει να παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες στη Γη. Δεν έχουμε κανένα δισταγμό να δείξουμε την υπεροχή μας σε ότι αφορά την τεχνολογία και να ξεκαθαρίσουμε στους Σκοτεινούς ότι η αντιπαράθεση με μας είναι μάταιη. Όμως, αρνούνται πεισματικά να παραδοθούν γνωρίζοντας ότι σε οποιαδήποτε εμπλοκή μαζί τους εμείς πρέπει να υπακούμε στους κανόνες. Σεβόμαστε κάθε ζωή, ενώ αυτοί δεν έχουν κανένα σεβασμό ακόμα και για τους συνανθρώπους τους. Η ζωή γι’ αυτούς είναι αναλώσιμη και αυτό θα το χρησιμοποιήσουν για να ξεπεράσουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους. Εμείς αντίθετα, θα απομακρύνουμε τους «εχθρούς» μας στην ασφάλεια αντί να τους σκοτώσουμε ή να τους πληγώσουμε. Έτσι θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι απομακρύναμε όλο το προσωπικό πριν να καταστρέψουμε τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις. Οποιοσδήποτε λέει κάτι άλλο, παρουσιάζει μη αληθή γεγονότα και αποσκοπεί να δημιουργήσει μια ψεύτική εικόνα για μας.

Κάποιοι από εσάς θα αναρωτιόσαστε γιατί εν όψει όσων έχουμε πει για μας, δεν σώζουμε ζωές σε άλλες περιπτώσεις όπως σε καταστροφές. Αυτό είναι μια αναμενόμενη αντίδραση και η απάντηση είναι ίδια με αυτήν που έχουμε δώσει και παλαιότερα και αφορά στο πλάνο ζωής μια ψυχής. Οι ψυχές που φεύγουν σε τέτοιες συνθήκες ήθελαν να φύγουν και επέλεξαν μια κατάσταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Καταλάβετε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως ο θάνατος από ατύχημα, και αυτοί που ονομάζετε φυσικοί θάνατοι είναι επίσης σχεδιασμένοι. Αν το σκεφτείτε, θα υπήρχε μικρή σκοπιμότητα στο σχεδιασμό μιας ζωής που αποσκοπεί στην αύξηση της πνευματικής σας κατανόησης, αν θα μπορούσε κατά λάθος να μην ολοκληρώσετε την εμπειρία σας. Είναι όμως αλήθεια ότι λόγω της ελεύθερης βούλησης σας, μπορείτε να συντομεύσετε την αναμενόμενη ζωή σας. Αυτό όμως θα έπρεπε να γίνει μόνο αφού σκεφτείτε προσεκτικά τις επιπτώσεις από κάτι τέτοιο.

Θα υπάρχουν άλλοι ανάμεσα σας που θα επιλέξουν ζωές συντομευμένες από αυτοκτονία, και ακόμη και σ’ αυτές τις ψυχές δίνεται μια ευκαιρία της τελευταίας στιγμής να αλλάξουν γνώμη. Τους συναντούν οι οδηγοί τους που γνωρίζουν το αυθεντικό πλάνο της ζωής τους και τους δείχνουν το αποτέλεσμα και πώς αυτό θα επηρεάσει την οικογένεια και τους φίλους τους. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εξ’ αιτίας αυτού πολλές ψυχές είναι ευγνώμονες που είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν γνώμη. Γενικά, σε καμιά ζωή δεν αναλαμβάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε. Σ’ αυτές τις τελικές εποχές, υπάρχουν όμως πολλές ψυχές που έχουν αγχωθεί να καθαρίσουν το κάρμα τους και έχουν γεμίσει τη ζωή τους με εμπειρίες.

Φυσικά, όταν αναληφθείτε στα υψηλότερα επίπεδα, θα έχετε μια απλή μετάβαση από τη μια ζωή στην άλλη χωρίς να περάσετε από τον θάνατο. Το κάνετε μέσα από τη δική σας επιλογή, καθώς αποφασίζετε πότε είναι ο καιρός σας να προχωρήσετε. Μπορείτε κυριολεκτικά να βγείτε από το παλιό σας σώμα σε ένα καινούριο, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Μαζί με τις αλλαγές στα κύτταρα του σώματος σας που θα σας κρατούν νέους και υγιής, δεν θα έχετε καμία από τις ασθένειες και τις αδυναμίες που είχατε στη Γη. Οτιδήποτε και αν πρέπει να κάνετε για να πετύχετε την Ανάληψη προφανώς αξίζει πολύ, αφού μπορεί να περάσει πολύς καιρός πριν ξαναδοθεί αυτή η ευκαιρία. Εξαρτάται από εσάς και σίγουρα δεν είναι αδύνατον να αναληφθείτε από οποιαδήποτε ζωή, αλλά θα πρέπει να το πετύχετε με δική σας προσπάθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ανάληψη σας τώρα θεωρείται μοναδική, αφού προσφέρεται σε κάθε ψυχή και απεριόριστη βοήθεια θα δοθεί σε αυτούς που αποφασίζουν να την ακολουθήσουν.

Εάν είστε κάποιος που μόλις αφυπνίζεται στο ποιος πραγματικά είναι και αρχίσατε να καταλαβαίνετε το νόημα της ζωής, να είστε βέβαιος ότι ήδη περιβάλλεστε από στοργικές ψυχές που θέλουν να σας βοηθήσουν. Υπάρχει ακόμη χρόνος και μόλις στρέψετε το βλέμμα σας στην Ανάληψη θα είστε ήδη στα μισά του δρόμου και θα δείτε τα επίπεδα συνειδητότητας σας να ανεβαίνουν. Το να είστε πάνω στη Γη και όχι από αυτή, είναι πολύ χρήσιμη συμβουλή, αφού σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε στο μέλλον και να αφήσετε τους παλιούς δρόμους να περάσουν πλάι σας. Είναι αυτοί που δεν μπορούν να αφήσουν το γάντζωμα τους σε γήινα πράγματα που παλεύουν να ελευθερωθούν, και όπως τονίζουμε συχνά, αυτό είναι συνήθως ριζωμένο στο φόβο. Μετακινηθείτε από το να φοβόσαστε τις αλλαγές στο να τις δεχτείτε ευπρόσδεκτα, και καταλάβετε πόσο αναγκαίες είναι αν πρόκειται το Ανθρώπινο Είδος να περάσει από τον παλιό κύκλο στον καινούριο. Αργές αλλαγές όμως μπορεί να γίνονται σε ότι αφορά κάποιους μαζικούς κύκλους, τα πάντα κινούνται ακόμη και αν αυτό φαίνεται απαρατήρητο.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ευχαριστώ όλους εσάς που μας στέλνετε την αγάπη σας και πρόσκληση να σας συναντήσουμε. Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε χωρίς αυτήν και ξέρουμε ότι είναι η κατάλληλη εποχή για ανοιχτή επαφή μαζί σας. Σας αγαπάμε όλους.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.