Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 2, 2012

SaLuSa, 2 Απριλίου 2012

Αν λέγαμε ότι η μπάλα κυλάει σε ότι αφορά τις αλλαγές, θα ήταν μια συγκρατημένη δήλωση, καθώς προχωράνε κεραυνοβόλα και όλη η εργασία που θα φέρει αποτελέσματα είναι έτοιμη να καρποφορήσει. Οι Σκοτεινοί είναι συγκλονισμένοι με την ταχύτητα που έχουν κινηθεί οι σύμμαχοί μας, και τους έχουν αιφνιδιάσει. Στην αλαζονεία τους, νόμιζαν ότι ήταν ανίκητοι και τώρα είναι σε μια κατάσταση πανικού. Έχουμε κόψει τις οδούς διαφυγής, και αυτό που αντιμετωπίζουν είναι να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εναντίον σας. Το δίχτυ έχει εγκλωβίσει τα κορυφαία μέλη των Illuminati, που για μια φορά δεν μπορούν να διαφθείρουν τους ανθρώπους με το να τους αφήσουν να φύγουν. Οι εξελίξεις αυτές δύσκολα μπορεί να μείνουν μακριά από τα κύρια μέσα ενημέρωσης για πολύ περισσότερο, και οι φόβοι των επιπτώσεων για την αναφορά της αλήθειας χάνουν τη δύναμή τους. Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μια σειρά από γεγονότα γρήγορα μπαίνουν στο δρόμο της αποκάλυψης, που μόλις αρχίσει δεν θα μπορεί πια να συγκρατηθεί.

Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι λίγη ακόμη υπομονή, που οι περισσότεροι από εσάς έχετε δείξει για πολλά χρόνια τώρα, καθώς βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο έργο μας. Τότε θα δείτε μια έκρηξη των γεγονότων που θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε. Ωστόσο, για όσους έχουν λίγη εκ των προτέρω γνώση του τι έχει συμβεί, ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να κάνουμε εκπομπές που θα είναι διαφωτιστικές. Σίγουρα θα οργανωθούν μόλις γίνει η Αποκάλυψη, και το σύνολο των δραστηριοτήτων μας θα πραγματοποιείται όσο το δυνατόν πιο ανοικτά. Οι υπέργειες διαβάσεις θα είναι θεαματικές και θα ανεβάσουν το πνεύμα σας, καθώς θα σας συνοδεύσουμε για το υπόλοιπο του ταξιδιού σας μέχρι την Ανάληψη. Ό, τι πρέπει να ξέρετε θα σας δοθεί, σε αντίθεση με τώρα που οι επιστήμονες σας έχουν κρατήσει γνώσεις από εσάς. Ξέρουν ότι το ηλιακό σύστημα αλλάζει και ότι ο Ήλιος σας είναι ένα κύριο σημείο εστίασης για το τι συμβαίνει. Η N.A.S.A. ήταν ο μεγαλύτερος ένοχος στην απόκρυψη γεγονότων, και την έκδοση ψευδών πληροφοριών. Όλα αυτά θα αλλάξουν ταχύτατα, μέσα στους επόμενους μήνες.

Η αλήθεια θα είναι η κορυφή της λίστας μας για τις αλλαγές, έτσι ώστε στο μέλλον να ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε τις πληροφορίες που σας δίνονται. Για πολύ καιρό είχατε αναγκαστεί να ζήσετε το ψέμα για τη θέση σας στον κόσμο. Είχατε κυριολεκτικά παραπλανηθεί σχετικά με τα δικαιώματά σας, που σας τα πήραν σιγά-σιγά για να σας αφαιρέσουν την ανεξαρτησία σας. Η Υποδούλωση σας είχε σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά, και ήσασταν σχεδόν υπό τον πλήρη έλεγχο των Illuminati. Ωστόσο, οι δυνάμεις του φωτός δεν ήταν σε αδράνεια και με την υποστήριξη από τα όντα στις ανώτερες σφαίρες, έχουν σταματήσει την πρόοδό τους και είναι έτοιμες να σας απελευθερώσουν από τη λαβή τους άπαξ δια παντός. Το να είσαι ελεύθερος είναι να απολαμβάνεις μία υπέροχη αίσθηση ευτυχίας και χαράς, και να μην χρειαστεί να συνεχίσετε να ψάχνετε πάνω από τον ώμο σας. Οι απειλές για την ελευθερία σας, θα απομακρυνθούν εντελώς, έτσι ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας ειρηνικά.

Έχετε διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο της εξέλιξής σας, και το να είστε παρόντες τις τελευταίες ημέρες της δυαδικότητας είναι πράγματι ένα ειδικό προνόμιο. Μπορείτε να καταλάβετε πραγματικά πόσο επιπλέον ειδική στιγμή είναι, να κλείσει επιτέλους ο κύκλος σας από πολλές, πολλές ζωές ενώ έχετε ανταποκριθεί στις προκλήσεις που σας είχαν θέσει οι χαμηλότερες δονήσεις. Αν γνωρίζατε όλοι, τι έχετε περάσει ήδη, θα είχατε την αίσθηση ανεξέλεγκτης χαράς που το ταξίδι τελείωσε. Θα έρθει η στιγμή για τη γιορτή και θα φροντίσουμε να είναι μία που θα θυμάστε για πολύ, πολύ καιρό. Η χαρά σας θα μεγαλώνει όσο περισσότερα μαθαίνετε σχετικά με το τι σας περιμένει. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τι συμβαίνει μεταξύ των διαφόρων χωρών, που συνεχώς προκαλούν η μία την άλλη σε σχεδόν πολεμικές απαντήσεις. Αυτό Αγαπητοί μας ήταν το λάθος που γίνονταν για όσο χρονικό διάστημα έχει καταγραφεί η ιστορία σας. Είναι σχεδόν πάντα λόγω της απληστίας, και έχουν υποκινηθεί από τους σκοτεινούς που πήραν τον έλεγχο των διαφόρων χωρών για να τις στερήσουν από τους πόρους τους. Οι πόλεμοι έχουν δημιουργήσει μια σταθερή κατάσταση φόβου, και δεν προορίζονταν ποτέ να ζήσετε μόνιμα με αυτόν τον τρόπο. Επιτέλους μπορούμε να σας πούμε ότι η βάση για την παγκόσμια ειρήνη έχει καθιερωθεί, και γρήγορα τα πολεμικά όπλα θα αποσυρθούν και θα ακινητοποιηθούν. Ωστόσο, αυτό θα έρθει όταν θα συναντηθούμε και θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία μας για να διασφαλίσουμε ότι όταν μία συμφωνία έχει επιτευχθεί, όλες οι χώρες θα την τηρούν.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι μια ισχυρή δύναμη για το καλό μέσα στο Σύμπαν. Υπάρχουν και άλλες οργανώσεις πολύ παρόμοιας φύσης, αλλά η δική μας έχει τεράστιο μέγεθος στο οποίο προστίθενται περισσότεροι πολιτισμοί. Έξω από το Σύμπαν σας υπάρχουν και άλλες μορφές ζωής, που ταξιδεύουν μέσα από τις σκουληκότρυπες να μπουν σε άλλα σύμπαντα, κυρίως για εκστρατευτικούς λόγους. Έχουν ελεγχθεί από εμάς και επιτρέπεται να παραμείνουν μόνο εφ 'όσον δεν παρουσιάζουν κανέναν κίνδυνο για τη ζωή άλλων. Πολλές φορές προηγμένοι πολιτισμοί μέσα από το δικό σας Σύμπαν, προσπάθησαν να κατακτήσουν άλλους πλανήτες, αλλά εσείς προστατευθήκατε από εμάς, καθώς η Γη έχει τεθεί σε καραντίνα και έξω από τη δικαιοδοσία τους. Διαφορετικά δεν θα είχατε κανένα μέσο να αποτρέψετε την κατάληψη και την υποδούλωση σας. Η ζωή στις χαμηλότερες δονήσεις ήταν μία εξαιρετική εμπειρία γεμάτη με όλα τα είδη των κινδύνων, που είναι και ο λόγος που μάθατε πολύ γρήγορα πώς να επιβιώνετε.

Στο μέλλον άλλοι πολιτισμοί θα σας καλέσουν για να τους βοηθήσετε με τις δικές τους εμπειρίες. Αυτά που γνωρίζετε από πρώτο χέρι εμπειρίας είναι πολύτιμα, και θα σας αναζητήσουν για το λόγο αυτό. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προοδεύουν όλοι, μέσω της ανταλλαγής και βοηθώντας ο ένας τον άλλο, καθώς όλοι είναι στο ίδιο ταξίδι πίσω προς την Πηγή απ' όπου προήλθε όλη η ζωή. Έτσι, από την εμπειρία στα βάθη του διαχωρισμού θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην Ενότητα με όλες τις άλλες εξυψωμένες μορφές ζωής. Είναι για παράδειγμα η μετάβαση από τον ατομικισμό, όπου η έμφαση ήταν στον Εαυτό, στην Ενότητα, όπου όλοι υπηρετούν ο ένας τον άλλον. Όταν επιστρέψουν οι Δάσκαλοι θα μάθετε πολλά περισσότερα για τις υψηλότερες διαστάσεις, και πώς θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για να ζήσετε μέσα σε αυτές.

Η μητέρα Γη συνεχίζει να κάνει τις δικές της ενέργειες για να καθαρίσει τον πλανήτη, και ενεργοποιούμεθα εξ ονόματός της. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι έχετε ανεβάσει τις δονήσεις, έτσι ώστε τα επίπεδα της αρνητικότητας έχουν μειωθεί σημαντικά. Αυτό είχε σημασία στον καθαρισμό των σκοτεινών ενεργειών από πολλές περιοχές, κάνοντας το έργο της Μητέρας Γης να είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στον πληθυσμό. Επίσης, έχουμε τα μέσα να προβλέψουμε με ακρίβεια όταν τα γεγονότα μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο, και να ενεργήσουμε αναλόγως. Δεν θα σας αφήσουμε μόνους σας στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και στέλνω την αγάπη μου σε όλους εσάς, για να βοηθήσει την εξύψωση και την πρόοδο σας προς την κατεύθυνση της Ανάληψης

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |