Home > Ελληνικά > Matthew Ward - January 19, 2013

Matthew's Message - 19 Ιανουαρίου 2013

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=159&z=2

Με όλο αγάπη χαιρετισμούς από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, σας μιλά ο Ματθαίος. Απορία και αμηχανία είναι στη σκέψη κάποιων εργατών του φωτός. Είναι εδώ και 3 εβδομάδες που μπήκατε στο έτος 2013 και όχι μόνο δεν έχει συμβεί κάποια σημαντική μεταρρύθμιση, αλλά γίνεται λόγος για άλλη μια εμπόλεμη ζώνη στην Αλγερία, με θανάσιμες ομηρίες και κατοχή, διάσπαρτα περιστατικά βίας που συνεχίζονται και την αύξηση του δράματος των προσφύγων. Όλα αυτά δεν δείχνουν ότι η Γη είναι ακόμα στο σκοτάδι?

Νομίζαμε ότι στο τελευταίο μήνυμα μας είχε καλυφθεί το γιατί ο κόσμος σας δεν μπορεί να αλλάξει αμέσως όπως αρκετοί εργάτες του φωτός ήλπιζαν και ανυπομονούσαν γι’ αυτό. Ωστόσο, οι σκέψεις αυτές μας επιτρέπουν να δούμε πως συνενώνοντας τις πληροφορίες προηγούμενων μηνυμάτων, είχε παραλειφθεί αυτή η σημαντική πληροφορία – η διαφορά μεταξύ των σκοτεινών δυνάμεων, του σκότους εν γένει και των λεγόμενων σκοτεινών.

Οι σκοτεινές δυνάμεις που με διαφορά είναι ό,τι πιο ισχυρό (σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο) είναι ένα γιγαντιαίο πεδίο δύναμης αρνητικών σκεπτομορφών που ελίσσεται σε ολόκληρο το σύμπαν ψάχνοντας τους λιγότερο εξελιγμένους πολιτισμούς για να τους τυλίξει στο σκοτάδι. Μολονότι αυτό το τεράστιο πεδίο έχει την ικανότητα να υλοποιείται σε οποιαδήποτε ατομική μορφή έχει οραματιστεί, σπανίως το κάνει αυτό επειδή ο στόχος του κυρίως είναι να αιχμαλωτίζει ολόκληρους πολιτισμούς, απορροφώντας τους στο σκοτάδι του.

Έτσι το «σκοτάδι» θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το παράγωγο προϊόν των σκοτεινών δυνάμεων και μοιάζει με ένα σύννεφο που σκεπάζει τα πάντα τόσο πολύ πυκνό, που οι άνθρωποι νιώθουν να χάνονται στο μίασμα του. Και πράγματι χάνονται όσο χάνουν την απόλυτη συνείδηση της σχέσης τους με το ξεκίνημα της ιστορίας τους, του θεϊκού εαυτού τους και την άρρηκτη σύνδεση τους με τον Ανώτατο Άρχοντα αυτού του σύμπαντος καθώς και με όλες τις υπόλοιπες μορφές ζωής σε αυτό.

Οι σκοτεινοί είναι συγκεκριμένα άτομα σε έναν πολιτισμό που τον έχει καταπιεί το σκοτάδι, τα οποία έχουν μια τάση προς την απληστία, τη σκληρότητα και διακαή πόθο για την εξουσία.

Οι χαμηλές δονήσεις αυτών των τάσεων σχηματίζουν «ρωγμές» στο ψυχικό σώμα τους και από τον συμπαντικό νόμο της έλξης, αυτές οι ρωγμές επιτρέπουν την είσοδο συναφών σε δόνηση αρνητικών σκεπτομορφών που παράγονται από το σκοτάδι.

Κατά συνέπεια, το σκοτάδι επηρεάζει και τελικά ελέγχει πλήρως τις σκέψεις, τις προθέσεις και τις πράξεις αυτών των ατόμων. Τα άτομα γίνονται μαριονέτες του σκότους και ενστερνίζονται τον σκοπό των σκοτεινών δυνάμεων να υποδουλώσουν τον πολιτισμό τους μέσω της τυραννίας και του φόβου, της απάτης, της διαστροφής και της άγνοιας της Αλήθειας σχετικά με την θεία καταγωγή και τη σχέση με τον Δημιουργό, τις πολλαπλές ενσαρκώσεις, τους συμπαντικούς νόμους και την ύπαρξη άλλων πολιτισμών.
Όμως πού βρίσκονται αυτές οι τρεις σκοτεινές πηγές σε σχέση με τη Γη?

Οι σκοτεινές δυνάμεις άρχισαν να κινούνται μακριά από το ηλιακό σας σύστημα μετά την έγχυση φωτός από μακρινούς πολιτισμούς που έσωσαν την ζωή του πλανήτη σας εβδομήντα – κάτι χρόνια πριν. Αυτό το δυναμικό πεδίο (του σκότους) έφυγε γιατί το φως αποτελεί ανάθεμα για την ίδια του την ύπαρξη – όπως ανάβοντας ένα κερί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, το φως του διαπερνά το σκοτάδι, έτσι και η ενέργεια της φωτεινής αγάπης διαπερνά την ενέργεια οποιουδήποτε σκοτεινού πεδίου βρίσκεται κοντά της.

Μολονότι οι σκοτεινές δυνάμεις έφυγαν, το πυκνό σύννεφο του σκότους τους παρέμεινε στη Γη, του οποίου η ισχύς προσπάθησε αν και μάταια, να την αιχμαλωτίσει μια για πάντα. Το σκοτάδι συνέχισε να εμποδίζει την πνευματική και συνειδησιακή αφύπνιση στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας και μέσω του νόμου της έλξης, οι κάτοικοι της Γης συνέχισαν να παράγουν την αρνητικότητα που πήγε σχεδόν να αφανίσει τον πλανήτη.

Αυτό άλλαξε όταν η παρατεταμένη ακτινοβολία του φωτός άρχισε να διαλύει τη πυκνότητα του σκοτεινού νέφους και να δίνει στη Γη την ενέργεια που χρειαζόταν για να απελευθερωθεί από τα βάθη της τρίτης πυκνότητας και να ξεκινήσει το ταξίδι της ανέλιξης της.

Μόνο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες ήταν που τα τελευταία αδύναμα απομεινάρια του νέφος μετουσιώθηκαν σε φως και ο πλανήτης πέρασε θριαμβευτικά τη πόρτα της τέταρτης πυκνότητας.

Οπότε, τώρα που η Γη είναι σε αυτή τη πυκνότητα πώς γίνεται να συνεχίζεται στο κόσμο τόση βία και αδικία?
Γίνεται, επειδή η τοποθεσία του πλανήτη είναι σε ένα είδος πυκνότητας αλλά η ψυχική εξέλιξη του καθενός από τους κατοίκους της βρίσκεται σε άλλο.

Μητέρα, σε παρακαλώ εισήγαγε την ημερομηνία του μηνύματος όπου εξηγούνται οι δύο πυκνότητες [μήνυμα 11ης Σεπτεμβρίου 2011]
Σ’ευχαριστώ.

Παρόλο που ίσως φάνηκε ότι η πολύ αναμενόμενη 12η Δεκεμβρίου του 2012 ήταν ασήμαντη επειδή δεν είδατε βαθιές και απότομες αλλαγές, σας βεβαιώνουμε ότι η αφθονία της ενέργειας της Φωτεινής Αγάπης που διαπέρασε τον κόσμο σας κατά τη διάρκεια εκείνου του καιρού, ήταν ένα αξέχαστο θέαμα!

Αυτή η απότομη αύξηση της ενέργειας συνέχισε να λαμπρύνει τη συλλογική συνείδηση μέχρι να μοιάζει όπως το φως του απομεσήμερου, εκπληρώνοντας την ολόκαρδη επιθυμία της Γης να την ακολουθήσουν στο μονοπάτι της ανέλιξης της οι περισσότεροι της κάτοικοι. Πάρα πάρα πολλά άτομα που έως πρόσφατα στερούνταν το αναγκαίο φως που θα τους έδινε την ικανότητα να ακολουθήσουν τη ζωή στο πλανήτη στην ανοδική της τροχιά, απορρόφησαν αρκετό απ’ αυτό για να το κάνουν, τουλάχιστον για λίγο ακόμα.

Τώρα μιλάμε και πάλι για του σκοτεινούς. Πρόκειται για τα άτομα στη Γη που πριν περίπου 10 χρόνια, αρνήθηκαν να τιμήσουν τις συμφωνίες που είχαν κάνει στο ψυχικό επίπεδο, να ενωθούν με τις δυνάμεις του φωτός, αφού δόθηκε στις μάζες η δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις καρμικές εξισορροπήσεις της τρίτης πυκνότητας. Αυτοί (οι σκοτεινοί) εξακολουθούν να προκαλούν χάος σε ολόκληρο τον κόσμο με τρόπους όπως ο έλεγχος των κυβερνήσεων και της παγκόσμιας οικονομίας, την απελευθέρωση στο περιβάλλον εργαστηριακά κατασκευασμένων ιών και μικροβίων, τη χειραγώγηση των καιρικών συνθηκών και της σεισμικής δραστηριότητας, την εκκίνηση πολέμων ή τη διακυβέρνηση από τυραννικά καθεστώτα.

Κατά τη διάρκεια της έγχυσης της ενέργειας της φωτεινής αγάπης, αυτά τα λίγα άτομα που βρίσκονται ακόμα ανάμεσα σας, απορρόφησαν λίγο περισσότερο φως απ’ ότι είχαν, το οποίο έγινε απλά ένας σπινθήρας ακόμα στη ζωτική τους δύναμη. Αλλά όμως ήταν αρκετός ώστε το φυσικό τους σώμα να επιβιώσει στα πρώτα κύματα της τέταρτης συχνότητας όπου βρίσκεται η Γη αυτή τη στιγμή. Εάν δεν απορροφήσουν περισσότερη από τη φωτεινή λάμψη που θα συνεχίσει πιο εντατικά κατά την ανελικτική τροχιά του πλανήτη, τα σώματα τους δεν θα παραμείνουν βιώσιμα για πολύ ακόμα.

Η πλειοψηφία που ευνοήθηκε από το έντονο ενεργειακό κύμα είναι «καλοί άνθρωποι» που πραγματικά ανησυχούν έντονα για τις παγκόσμιες υποθέσεις όπως αυτές απεικονίζονται από τα ΜΜΕ παγκοσμίως και από την τρομερή παραπληροφόρηση του ίντερνετ. Για να δανειστούμε μια δική σας έκφραση, ακόμη ωστόσο «δεν είδαν το φως το αληθινό» - ζουν με ενάρετο τρόπο, όμως ακόμα βλέπουν τον κόσμο μέσα από τη νοοτροπία και τη πνευματικότητα του 3ου επιπέδου.

Άλλοι που ακόμα βρίσκονται «στο σκοτάδι» από αυτήν την άποψη, είναι εξουσιαστικά και αρμόδια όργανα που δεν έχουν απορροφήσει αρκετό φως ώστε να ανυψωθούν από τις κατηχήσεις τους να ακολουθούν τυφλά κάθε διαταγή. Σε μερικούς πάλι έχει εντυπωθεί η πεποίθηση ότι είναι καθήκον τους να πάρουν εκδίκηση για προσβολές που συνέβησαν στους προγόνους τους, ή στις κοινότητες και τις χώρες τους κατά το παρελθόν.

Έπειτα είναι και εκείνοι που συγκρούονται και διχάζονται – συνειδητοποιούν μεν πως ό,τι κάνουν είναι ενάντια στο κοινό καλό, ωστόσο εξαρτώνται από αυτές τις ανέντιμες δράσεις ως πηγή εισοδήματος για τους ίδιους και την οικογένεια τους.

Αυτές όλες οι διαφορετικές νοοτροπίες μαζί με την τεράστια περιβαλλοντική ζημιά είναι η φυσική «συνέπεια χιλιετηρίδων του σκότους» όπως ειπώθηκε στο τελευταίο μας μήνυμα.

Μένει να δούμε σε πόσο φως θα είναι δεκτικά τα προαναφερθέντα πρόσωπα, ποιες θα είναι οι επιλογές της ελεύθερης βούλησης τους και η ποσότητα φωτός θα καθορίσει πόσο μακριά θα είναι ικανοί να ταξιδέψουν καθένας τους μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη προς διαδοχικά υψηλότερες δονήσεις. Όμως παρακαλούμε, έχετε υπόψιν σας αυτό που έχουμε δηλώσει και πρωτύτερα: Για διάφορους λόγους που είναι γνωστοί μόνο στο ψυχικό επίπεδο, αρκετά πολύ φωτεινά πρόσωπα θα επιλέξουν να φύγουν από τη Γη παρά να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στο φυσικό επίπεδο.

Τώρα θα πρέπει να εξηγήσουμε γιατί σε αυτό το σύμπαν είναι πρωτοφανής η ανέλιξη της Γης από τη Τρίτη πυκνότητα με τέτοια ταχύτητα και όπως εφαρμόστηκε συνολικά.

Με εξαίρεση την εμπειρία της, διασχίζοντας αυτή τη πυκνότητα όπου το σκοτάδι είναι το βαθιά ριζωμένο, είναι ένα ασύλληπτα μακρύ και επίπονο ταξίδι. Παραθέτουμε την εμπειρία ενός άλλου κόσμου. Όπως και οι αρχαίοι λαοί της Γης, κι αυτός ο πολιτισμός επίσης καταγόταν από μια συνειδησιακή και πνευματική αφύπνιση υψηλότερης πυκνότητας που ωστόσο ήρθε στο χείλος της καταστροφής του πλανήτη τους, εξαιτίας της έναρξης συνεχόμενων εχθροπραξιών και πολέμων. Δεν είχαν την βοήθεια της δικής μας συμπαντική οικογένειας και συνεχόμενες γενιές σπατάλησαν σχεδόν 50.000 χρόνια για να αναδυθούν έξω από το βάθος της τρίτης πυκνότητας προτού ακραγγίξουν τα όρια της τετάρτης. Τους πήρε τόσο καιρό προτού υπάρξει αρκετό φως στη συλλογική συνείδηση τους ώστε να ανυψώσουν τον πολιτισμό και τον πλανήτη τους σε μια υψηλότερη συχνότητα.

Μητέρα, για τους αναγνώστες που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία, την φυσική εμφάνιση, τη κουλτούρα, τη κυβέρνηση κ.ο.κ. αυτού του πολιτισμού, σε παρακαλώ ανέφερε το βιβλίο στο μακρύ αυτό μήνυμα από έναν αντιπρόσωπο εκείνου του πολιτισμού [
«Aeschyles» κεφάλαιο «Διαφωτισμοί για την Νέα Εποχή»]

Σ’ευχαριστώ.

Η Γη και οι μορφές ζωής της είχαν μια ανεπανάληπτη ποσότητα βοήθειας όσο ποτέ, από τότε που ξεκίνησε η ανέλιξη της στα τέλη της δεκαετίας του 1930. Ξεκίνησε με τη ζωοδότρα έγχυση του φωτός από αρκετούς δυνατούς πολιτισμούς και συνεχίστηκε μέσω των διαφόρων τρόπων υποστήριξης που έχουμε απαριθμήσει σε προηγούμενα μηνύματα.

Συγκριτικά μόνο μια χούφτα ανθρώπων από τον συνολικό πληθυσμό σας γνωρίζει για αυτή την βοήθεια, όμως είναι πράγματι εμφανή και άλλα επιτεύγματα του φωτός. Καθώς στη Γη αυξανόσασταν συνεχώς αριθμητικά πολλοί από σας που αναγεννούσατε το ίδιο σας το φως με μεγαλύτερη ορμή, εσείς εργάτες του φωτός κάνατε τεράστια άλματα στην μάχη των συνεπειών του σκότους, εκθέτοντας τις δραστηριότητες των σκοτεινών.

Στις σπουδαίες σας επιτυχίες που εγκωμιάσαμε νωρίτερα, προσθέτουμε την ευρεία προβολή σε όλο τον κόσμο για την αναγκαιότητα της βελτίωσης της κατάστασης των γυναικών και το τέλος της διάδοσης και χρήσης των όπλων. Αυτές οι βαριά αρνητικές πτυχές της κοινωνίας σας που ήταν επί μακρόν κυρίαρχες στη συλλογική σας συνείδηση τώρα είναι στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Γενιές επί γενεών ανέχθηκαν άδικους πολιτιστικούς νόμους και πρακτικές που μείωναν τις γυναίκες και δέχονταν τους διαρκείς πολέμους και τη βία με το σκεπτικό του «έτσι είναι η ζωή». Τώρα η φωνή της κοινωνίας σας παγκοσμίως φωνάζει «Αρκετά!».

Φωτεινά όντα σε όλο το σύμπαν τιμούν τις μυριάδες ψυχές που συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη πλειάδα των τραγικών καταστάσεων που έχει πλήξει τον κόσμο και που πήραν τολμηρές πρωτοβουλίες προς τα μπροστά σε αυτές τις δύο πλευρές της ζωής αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες όπου τόσο απελπιστικά έχει χρειαστεί αλλαγή. Οι ψυχές που δέχτηκαν αυτές τις απερίγραπτα δύσκολες αποστολές το έκαναν με ανιδιοτελή αγάπη και έκαναν τεράστια άλματα προς τη δική τους ψυχική ανάπτυξη

Όπως και εσείς, ευχόμαστε όλες οι απαραίτητες αλλαγές να μπορούσαν αν συμβούν σε μια νύχτα. Θα χρειαστούν πολλοί διαπραγματευτές, πολλές συζητήσεις και η υπερπήδηση αρκετών εμποδίων για να έρθουν σε συμφωνία οι καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων. Οι κύριοι σχεδιαστές της Χρυσής Εποχής ήξεραν ότι δεν θα μπορούσατε να μεταμορφώσετε τον κόσμο σας με τρόπο διαφορετικό από εκείνον του «βήμα προς βήμα», και στο ψυχικό επίπεδο, τόσο εσείς όσο επίσης και όλοι οι άλλοι το ξέρουν καλά αυτό.

Ακόμη και με την εξωγήινη υποστήριξη, ένας πολιτισμός τρίτης πυκνότητας που εξελίσσεται σε έναν ειρηνικό λαό που ζει σε αρμονία με τη Φύση, είναι μια μεταβατική διαδικασία. Σε όλα τα μηνύματα μας και τις απαντήσεις μας σε ερωτήσεις αναγνωστών μας, λέμε πάντα το ίδιο πράγμα: οι αλλαγές θα έρθουν σταδιακά.

Το ακόλουθο απόσπασμα από το μήνυμα της 2ης Ιουνίου του 2007, εστάλει προσφάτως στη μητέρα μου από έναν αναγνώστη πού «έτυχε να πέσει πάνω του». Έγραψε επίσης ότι αυτές οι πληροφορίες θα έπρεπε να βρίσκονται σε περισσότερα μηνύματα, δεν θα έπρεπε να είναι αναμενόμενο ότι ο κόσμος θα θυμόταν τα παλιά μηνύματα μας.

«Είναι το 2012 το έτος ανέλιξης της Γης και της ολοκλήρωσης των μεταβατικών της φάσεων προς τη Χρυσή Εποχή?»

Όλο το σκοτάδι θα έχει μεταλλαχθεί και ατομικά οι κάτοικοι της Γης θα έχουν επιτύχει την ισορροπία τους, ωστόσο δεν είναι σωστό πως μετά το 2012 όλα όσα επετεύχθησαν μέχρι τότε θα παραμείνουν αναλλοίωτα στο εξής. Θυμηθείτε, το μόνο σταθερό πράγμα στο σύμπαν είναι η ΑΛΛΑΓΗ! Οι πνευματική και νοητική ανάπτυξη, όπως και η τεχνολογική πρόοδος θα συνεχιστούν – και δεν θα θέλατε να ήταν διαφορετικά!

Πολυαγαπημένη μας Γήινη οικογένεια, δεν θα περιμέναμε ποτέ να θυμόσασταν όλες τις πληροφορίες που σας προσφέραμε! Δεν είναι μόνο οι μέρες σας που είναι κατάμεστες με λογής ευθύνες που πρέπει να σκεφτείτε, είναι και ότι ο γραμμικός σας χρόνος περνάει ολοένα και πιο γρήγορα. Γι’ αυτό ακριβώς είναι που τόσο συχνά επαναλαμβάνουμε αυτά που είναι ουσιώδη να γνωρίζετε, και σ’ αυτά έχει συμπεριληφθεί ότι δεν είναι προ των πυλών όλες οι δόξες της Χρυσής Εποχής και πως η μία μέρα δεν θα διαφέρει δραματικά από τη προηγούμενη, ούτε από την επόμενη.

Για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα παρερμηνείας, θα πούμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ακριβής σχετικά με την «ισορροπία που έχει επιτευχθεί» στο μήνυμα του Ιουνίου του 2007. Μολονότι στο προηγούμενο υλικό ήταν στο πλαίσιο των συνθηκών της 3ης πυκνότητας, θα μπορούσαμε να καθορίσουμε επακριβώς ότι η ισορροπία αυτή θα επιτευχθεί ώστε η Γη και οι κάτοικοι της να μπορέσουν να ανελιχθούν έξω από τη 3η πυκνότητα. Ως μικρόκοσμοι του σύμπαντος το οποίο πάντα βρίσκεται σε ισορροπία, κι εσείς επίσης θα συνεχίσετε να ισορροπείτε καθώς θα επεκτείνεται η πνευματική και συνειδησιακή σας αφύπνιση.

Αυτό που όντως σας περίμενε στο κατώφλι της Χρυσής Εποχής ήταν το αποτέλεσμα του κύματος ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου τον Δεκέμβριο, που μετουσίωσε ό,τι είχε απομείνει από το σκοτάδι σε φως. Αυτή η νέα αφθονία φωτός αυξάνει τη δυναμική στο ενεργειακό πεδίο της Γης των προς την δυνατότητα υλοποίησης των θαυμαστών πραγμάτων που εσείς και η συμπαντική οικογένεια σας συνδημιουργείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Γης στη τέταρτη πυκνότητα ως τον τελικό της προορισμό στη πέμπτη.

Δεν γνωρίζουμε πόσος καιρός θα περάσει ώσπου η Γη να επιστρέψει χαρωπά πίσω στο σπίτι της, από εκεί δηλαδή που ο πλανήτης σας και η ψυχή του η Γαία, κατάγεται αρχικά. Είναι λογικό να ρωτάτε βέβαια, καθώς ξέραμε πότε ο πλανήτης θα βγει από τη 3η πυκνότητα, πως και δεν ξέρουμε το πότε θα φτάσει στον προορισμό του?

Η ανέλιξη της Γης είχε προδιαγραφεί σε αυτό το σημείο, ώστε να προφτάσει το στενό ουράνιο παράθυρο όταν η ευθυγράμμιση των πλανητών θα της επέτρεπε να εισέλθει στη τέταρτη διάσταση. Τώρα που είναι σε αυτή τη πυκνότητα όπου το σκοτάδι δεν μπορεί να τη προσβάλλει με την αρνητικότητα του, το ταξίδι της στο εξής είναι σαν να λέμε, μέσα σε ένα ασφαλές λιμάνι όπου δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.

‘Όπως και πριν - και πάντοτε! – το ταξίδι των κατοίκων της εξαρτάται από τις ατομικές επιλογές που κάνει ο καθένας σας καθώς και τις συνεχείς επιλογές που γίνονται από τη συλλογική σας συνείδηση. Κατά συνέπεια είναι οι δικές σας σκέψεις και τα έντονα συναισθήματα και οι πράξεις σας που θα ορίσουν τον βηματισμό της Γης από τώρα και στο εξής. Είτε αυτό γίνει σαν ένα ευχάριστο αργό μουρμούρισμα, ήταν σαν το όλο ορμή πέταγμα του αετού, η Γαία είναι περιχαρής – το εξαιρετικά δύσκολο στάδιο της ανέλιξης έλαβε τέλος!

Κι εσείς επίσης δικαιούστε να νιώθετε περιχαρείς – η σταθερή προσήλωση σας στο φως προσέθεσε απεριόριστα σε αυτό το εκπληκτικό κατόρθωμα. Μολονότι στον γραμμικό χρόνο θα συνεχίσετε να αναπτύσσεστε προς τον στόχο σας για έναν όλο αγάπη, αρμονική και υγιή κόσμο με αφθονία για όλους, στο συνεχές είστε ήδη νικητές! Όταν θα αποκτήσετε πλήρη κατανόηση του πόσο μοναδικό ήταν αυτό σας το επίτευγμα, θα ξέρετε ότι εκείνες οι ψυχές που θα μπορούσε κανείς να απευθύνει τη φράση «μπράβο, τέλεια δουλειά!» είστε εσείς Εργάτες του Φωτός!

Σας αγκαλιάζουμε με εκτίμηση και ανιδιοτελή αγάπη καθώς συνεχίζουμε να σας συντροφεύουμε, αν και αθέατοι, σε κάθε βήμα του δρόμου. ______________________

LOVE and PEACE
Suzanne Ward
www.matthbook.com

Source: http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=159&z=2


Για όσους θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τη Σούζαν, τον Ματθαίο και την ιστορία τους, μπορείτε να τη διαβάσετε μεταφρασμένη στα ελληνικά στο ακόλουθο λινκ:
https://docs.google.com/document/d/1ZmdSQR0iBSoCDVu05dK1PtBsfr2wTNeR6oKBfpks5uw/edit

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
Share |