Home > > Blossom Goodchild - December 6, 2014

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 6 Δεκ 2014

Γεια σας πάλι εκεί πάνω! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Ανυπομονώ για τη σοφία που επιλέγετε να μας προσφέρετε σήμερα.  Τελευταία καλύπτουμε μεγάλη γκάμα.

 

Γειά σου και σένα, Blossom καθώς κι αυτούς της Γης που περπατάνε αυτό το μονοπάτι μαζί μας.

 

Είμαστε μαζί; Θεωρούσα ότι ήμασταν από κάτω σας.

 

Παρόλα αυτά, επιλέγεις να κοιτάς τα πράγματα από μια αναμενόμενη προοπτική. Μας φαντάζεσαι στους ουρανούς σας όμως σας μιλάμε σε επίπεδο ψυχής.

 

Και να θυμάσαι μαζί κι αυτό Όταν κάποιος κατοικεί μέσα σε διαφορετικές διαστάσεις αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε από πάνω, από κάτω, πίσω ή από εμπρός. Σημαίνει απλά, μια διαφορετική Ενεργειακή Δόνηση. Οπότε, εμείς και πολλές από τις πολλές Δονήσεις μπορούμε να είμαστε κυριολεκτικά διαμέσου σας. Μ άλλα λόγια, όλα συμβαίνουν με μιας. Όμως, λόγω του ότι η συχνότητα Δόνησης της μιας διάστασης διαφέρει από μιαν άλλη   κάνει τα πράγματα μη ορατά/αισθητά υπό κανονικές συνθήκες αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Δεν είναι εντούτοις αποδεκτό αυτό, ή όχι; Ότι ΜΠΟΡΕΙ δηλαδή κανείς να δει και να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ μιαν άλλη διάσταση εάν οι Δονήσεις του συντονίζονται με αυτές που αυτή έχει.

 

Ναι, το πιάνω αυτό. Όμως μια μέση/κανονική ψυχή, όταν το προσπαθεί, δε μπορεί να το κάνει αυτό. Έχετε τίποτε προτάσεις για το πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Για παράδειγμα Το Στοιχειακό Βασίλειο. Ξέρω ότι βρίσκονται τριγύρω μας πώς μπορούμε όμως να τα ΔΟΥΜΕ πραγματικά;

 

Είναι ζήτημα συντονισμού με τις Δονήσεις τους.

 

Είναι εύκολο να το λες αυτό παρά να το κάνεις. Πώς γίνεται να μάθουμε τη συχνότητά τους;

 

Ρωτάτε. Κι επίσης, αποτελεί κοινή λογική, το να βρίσκεστε σ έναν τόπο κατάλληλο για την εκδήλωση αυτή. Το να το προσπαθήσετε αυτό καταμεσής ενός πολυσύχναστου δρόμου  δεν προσφέρεται ώστε αυτοί να σας παρουσιαστούν, όποιοι και να ναι. Από την άλλη, το να είστε στη σιγή ενός δάσους, κοντά σε ρυάκια και πράσινο, θα ήταν πολύ πιο αποδεκτό.

 

Και τι γίνεται άμα ρωτήσεις και δεν απαντηθείς; Το προσπάθησα στο παρελθόν.

 

Αυτό είναι ζήτημα του ότι δεν αφήνεσαι. Ίσως προσπαθείς πολύ σκληρά. Είναι απλό, όμως το ανθρώπινο μυαλό έχει κάνει σύνθετα πολλά πράγματα. Το να καθίσεις ήσυχα και να είσαι Ένα με τον εαυτό σου για να συντονιστείς με την Ανώτερη Δόνηση του εαυτού είναι μια πολύ καλή αρχή.

 

Ξέρω για ανθρώπους που μπόρεσαν να δουν νεράιδες κλπ. και το χουν κάνει επίσης και πολλά παιδιά.

 

Γιατί αυτά πιστεύουν σε αυτά. Δεν ξεπάστρεψαν από μέσα τους όλα εκείνα τα χαζά.

 

Υπήρχαν, λοιπόν, πάρα πολλά που ΗΤΑΝ φυσικά και που κατάντησαν να είναι παραφυσικά και χάθηκε πλέον η Αληθινή έννοια της λέξης και αντικαταστάθηκε από υπαινιγμούς που φέρνουν την ίδια την Ενέργεια της λέξης αυτής μέσα σε μια δόνηση χαμηλότερη.  

 

Η μεγάλη ψυχολογική προσαρμογή του ενήλικα ανθρώπου θόλωσε τις αισθήσεις του. Αισθήσεις που κάποτε είχαν τόση οξύτητα.

 

Οπότε τώρα κάποιοι προσπαθούν να τις πάρουν πίσω. Να τις Διαφωτίσουν πάλι. Πώς το κάνομε όμως αυτό;

 

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.

 

ΟΝΤΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, η ψυχή σας μπαίνει σε μια ολωσδιόλου διαφορετική φάση. Αυτά που αλλάζουν είναι τόσα πολλά όταν Κανείς ζει με τη Δόνηση της Ευτυχίας, που επιτρέπουν τη λειτουργία συγκεκριμένων ενδορφινών οι οποίες με τη σειρά τους παράγουν χαρά. Όλο αυτό είναι μέρος του ανθρώπινου σχεδιασμού, θα πρέπει όμως αυτός να ενεργοποιηθεί προκειμένου να εκπληρώσει το σκοπό του.

 

Τι εννοείτε ακριβώς;

 

Μοιάζει λίγο με το φαινόμενο του ντόμινο. Όταν πέφτει ένα, και τ άλλα είναι ευθυγραμμισμένα ακολουθούν ξοπίσω του. Θα λέγαμε ότι είναι ένα φαινόμενο κρούσης.

 

Παρόλα αυτά, κάποιες ψυχές δεν ξέρουν πώς να ρίξουν το πρώτο ντόμινο.

 

Ναι, ξέρουν.

 

Ίσως να μην ξέρουν ότι το ξέρουν.

 

Είναι το πιο πιθανό.

 

Blossom, όπως έχουμε πει καΜΙΑ ψυχή δεν έρχεται σε τούτη τη Γήινη ύπαρξη, με λιγότερα από κάποιαν άλλη. Δε θα ταν δίκαιο αυτό Όλοι είναι ίσοι.

 

Κάποιοι θα διαφωνούσαν εδώ. Τι γίνεται μ αυτούς που έχουν κάποια μεγάλη αναπηρία κλπ. κλπ. κλπ.; Θα μπορούσα να συνεχίσω Κι αυτό που ανέφερα έχει σχέση μόνο με το φυσικό κομμάτι! Υπάρχει το πνευματικό, το γεωγραφικό αυτό της κηδεμονίας. Αυτοί που υποστηρίζουν το γεγονός πως κάποιοι τα βρήκαν καλύτερα από κάποιους άλλους μα πάρα πολύ καλύτερα από άλλους, είναι πάρα πολλοί. 

 

Όμως εμείς τείνουμε να διαφωνήσουμε. Γιατί όπως έχουμε πει η Κάθε ψυχή που έρχεται μέσα σε τούτη τη ζωή το κάνει με τρόπο τέτοιο που να ωφελεί την ψυχή ΑΥΤΗ κατά το μέγιστο. Μια ψυχή που γεννήθηκε με φυσική παραμόρφωση μέσα σε μια χώρα που μαστίζεται από πόλεμο και με γονείς που δεν ενδιαφέρονται και τόσο είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάποιαν άλλη που γεννήθηκε μέσα σε μια πλούσια οικογένεια, με πολλή Αγάπη για τη ψυχή αυτή και όλα όσα μπορούν ν αγοράσουν τα λεφτά και φυσικά με κανένα όπλο τριγύρω.

 

Τι εννοείτε δηλαδή;

 

Πως η ψυχή του πρώτου σεναρίου έχει ζητήσει για μια τέτοιου τύπου ζωή, που θα ωφελήσει την πρόοδο και την κατανόησή της.

 

Μ όλο το θάρρος γιατί στο καλό να το έκανε αυτό; Σίγουρα, εάν ζήταγες από την ψυχή αυτή πριν έρθει Λοιπόν τι θα ήθελες, το Α ή το Β; η όποια ψυχή που είναι καλά στα λογικά της, θα επέλεγε το τελευταίο.  

 

Πάλι τείνουμε να διαφωνήσουμε.

 

Το να τα έχεις όλα εύκολα δεν εξυπηρετεί πάντοτε και ΕΞΩ από τη φυσική μορφή, μπορεί να δει κανείς πόσο περισσότερο μπορεί να ωφεληθεί μια  ψυχή καθώς και να ωφελήσει πραγματικά απ ό,τι εάν βρισκότανε σε μια εντελώς διαφορετική προοπτική, μιας απλά εύκολης και άνετης ζωής. 

 

Σε επίπεδο ψυχής το καταλαβαίνω αυτό. Όμως δε μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε θετικά και να παραμένουμε μέσα στη Δόνηση μιας ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ η οποία μπορεί να υλοποιήσει για μας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θελήσουμε;

 

Ναι Αυτό δεν αλλάζει, είτε είναι κανείς στην Υψηλή ή χαμηλή κοινωνία. Οι ανάγκες του εαυτού της ψυχής διαφέρουν σημαντικά και εξαρτώνται από αυτό για το οποίο η ψυχή ήρθε να μάθει/να θυμηθεί/να επεκτείνει.

 

Θυμήσου επίσης ότι έχουμε πει σε παρελθούσες επικοινωνίες μας ότι οι ψυχές που φαίνεται να περνάνε δύσκολα από πνευματικής και φυσικής άποψης τους εαυτού τους ίσως να το έχουν επιλέξει να είναι έτσι όχι όμως για την ανάπτυξη των ψυχών τους,  αλλά για την ανάπτυξη των ψυχών των γονιών τους και όλων των τριγύρω τους. Αυτό είναι όντως μια τεράστια θυσία όμως δε θωρείται έτσι όταν κανείς είναι ΖΩΝΤΑΝΟ ΦΩΣ και επιθυμεί να υπηρετήσει Το Όλον έχοντας αυτό ως συγκεκριμένο σκοπό ψυχής.

 

Μάλιστα βασικά μπορώ; Θα ήθελα να επιστρέψουμε πίσω στο συντονισμό στις άλλες δονήσεις. Πολλοί έχουνε ρωτήσει πως εάν δε μπορείτε να παρουσιάσετε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ δε θα μπορούσατε τουλάχιστον να κάνετε κάτι πιο χειροπιαστό σε προσωπικό επίπεδο γι αυτούς που ΕΙΝΑΙ έτοιμοι; Με τον τρόπο αυτό, αυτοί που ΔΕΝ είναι έτοιμοι δε θα σοκαριστούν και δε θα τα τινάξουν Ούτε επίσης θα το ξέρουν οι σκοτεινοί   Αυτοί που νιώθουν ότι χρειάζονται αυτήν τη θαυμαστή επαλήθευση και την ανάταση από εσάς θα ξελογιαστούν κι όλοι μετά θα ζήσουν ευτυχισμένα! Κέρδος Κέρδος! Δε μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο γι αυτούς που είναι έτοιμοι να το δεχτούν;

 

Δεχόμαστε για ακόμα μια φορά την επιθυμία σας να δείτε το θέαμα αυτό. Και καταλαβαίνουμε τι εννοείτε. Να πούμε όμως ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να το  επιθυμεί να συνδεθεί με εμάς και να μην το μπορεί.

 

Δοκιμάστε να το πείτε αυτό στους εκατοντάδες που το έχουν επιχειρήσει και δεν το κατάφεραν. Σαν κάπως με μένα με τις νεράιδες. Που το θέλω, και παρόλα αυτά, δε φαίνεται αυτές να είναι διαθέσιμες όποτε το προσπαθώ. Όμως ΞΕΡΩ ότι είναι πιθανό. Πολλοί θα αισθάνονται αντίστοιχα προσπαθώντας να συνδεθούν μαζί σας. Τι είναι αυτό που κατά πολύ το αποτρέπει αυτό όταν το πάθος που υπάρχει είναι μεγάλο;

 

Θα ναι οι φραγμοί που σχηματίστηκαν.

 

Τι εννοείτε;

 

Εννοούμε, πως παρότι μπορεί κανείς να ΝΙΩΘΕΙ ότι βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τον εαυτό προκειμένου αυτό να λάβει χώρα είτε είναι οι νεράιδες ΕΜΕΙΣ ή πραγματικά, πολλά πράγματα που είναι έξω από τα καθιερωμένα Εκείνο που το αποτρέπει αυτό είναι τα τείχη της δυσπιστίας

 

Τείχη από εμπόδια που έχουν σχηματιστεί μέσα στο νου διαμέσου/κατά το χρόνο διαμονής επάνω στη Γη.

 

Μπορεί, συνεπώς, για παράδειγμα κάποιος που προσπαθεί να συνδεθεί μαζί σας να μπορεί να ακουστεί΄ από εσάς, ή να τον νιώσετε, παρόλα αυτά όμως να μη μπορεί αυτός να δεχθεί την εκπομπή που του στέλνετε πίσω;

 

Όχι απαραίτητα. Μπορεί να είναι και από τις δυο μεριές έτσι.

 

Θα προτείναμε αυτό. Να πάρετε την ψυχή στο πιο ήσυχο μέρος που διανοείστε Στο χώρο εκείνο που υπηρετεί την άφιξη της Γαλήνης και της Αγάπης Ώστε όλο το περιβάλλον και ό,τι σας περιτριγυρίζει να ταιριάζουν και να επιτρέπουν τη ροή της πνευματικής γαλήνης.

 

Να σκέφτεστε μόνο την ανάσα Μη συγκεντρώνεστε σε τίποτε άλλο Ανασάνετε, ανασάνετε, ανασάνετε βαθιά. Μπαίνοντας ολοένα και περισσότερο σ ένα χώρο του πουθενά Όπου το μόνο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε ή ν ακούσετε είναι η ανάσα της Ζωής Συγκεντρωθείτε μόνο επάνω σε αυτό.

 

Μετά από κάποια ώρα που θα ΝΟΙΩΣΕΙ ο εαυτός έτοιμος ζητήστε από την Άγια Ενέργεια της Αγάπης να σας δείξει το μονοπάτι προς την Ύπαρξή Μας Ξέροντας ότι η επικοινωνία αυτή δεν προορίζεται για προσωπικό όφελος, αλλά για το Ύψιστο καλό όλων Συνεχίστε να αναπνέετε .

 

ΚΑΙ ΜΕΤΑ

 

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!

 

Γιατί, θα λέγαμε σ ό,τι αφορά εσένα και τα ξωτικά σου Blossom αυτή είναι η προσδοκία που μπαίνει συχνά στη μέση.

 

Δεν απαιτείται όμως να περιμένεις κάτι προκειμένου αυτό να υλοποιηθεί;

 

Υπάρχει διαφορά μεταξύ της προσδοκίας και της βαθιάς ΓΝΩΣΗΣ. Όταν Κανείς προσδοκά ΞΕΡΕΙ επίσης από την άλλη την απογοήτευση Ο νους τους έχει επίγνωση του αντιθέτου της προσδοκίας πριν ακόμη  προσδοκήσει.

 

Αντιθέτως όταν Κανείς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ένα ΞΕΡΩ δε μπορεί να υπάρξει τίποτε άλλο πέρα από αυτή τη ΓΝΩΣΗ.

 

Κι η Αλήθεια είναι

 

Ότι δεν πειράζει!

 

Σωστά. Η πιθανότητα να συνδεθείτε μαζί μας είναι μεγαλύτερη όταν δεν προσκολλάστε σε αυτήν Όταν δεν υπάρχει απελπισία Απλά η πράξη του και η απελευθέρωσή του είναι μακρά μια σοφότερη κίνηση.

 

Μέσα στις καρδιές σας βαθιά μέσα στην ΥΠΑΡΞΗ σας ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ για την ύπαρξή μας. Δε γίνεται να μην το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

 

Ω ναι, μπορούμε! Δοκιμάστε με!

 

Ω, έχουμε επίγνωση των αμφιβολιών και των δύσπιστων παρανοήσεων. Έχουμε επίγνωση του φόβου και των τι εάν και τι εάν όχι Όμως, Blossom δεν είσαι εντούτοις ΑΚΟΜΑ εδώ; Μετά από όλα αυτά τα χρόνια με όλα όσα μας έχεις ρωτήσει με όλα τα δάκρυα και το γέλιο Δε μιλάς ΑΚΟΜΑ μαζί μας;

 

Ναι.

 

Γιατί;

 

Γιατί βαθιά μέσα στην ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ότι είσαστε πραγματικοί και ΑΛΗΘΙΝΟΙ.

 

ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Κάποιες φορές πολύ βαθιά μέσα Παρόλα αυτά το ΞΕΡΕΙΣ αυτό.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

 

Οπότε η απόδειξη που πολλοί σας ψάχνετε δε χρειάζεται. Γιατί, ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ το ΞΕΡΕΤΕ ποιοι είμαστε.

 

Συνεπώς τι γίνεται με μας τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε αυτήν την απόδειξη; Και επίσης τι θα έβλαπτε εάν μπορούσαμε να ξέρουμε κάπως ότι η ομάδα υποστήριξης είναι πραγματικά και ΑΛΗΘΙΝΑ δίπλα μας;

 

Δε θα πείραζε καθόλου.

 

Θα το μπορείτε τόσο πια Όλα αυτά τα μικρά πράγματα που θα αποδείκνυαν στα άτομα ότι τους λέτε Γειά σου. Καταλαβαίνετε, φαντάζομαι, πόσο ενθαρρυντικό και τι ανάταση θα έφερνε αυτό σε πολλούς;

 

Σε ακούμε Blossom και ακούμε τι μας λες. Όμως θα λέγαμε αποκρινόμενοι ξέρετε πόση ανάταση και θάρρος θα παίρνατε μόνοι σας εάν δε χρειαζόσασταν αυτή την απόδειξη; Απλά να την ΞΕΡΕΤΕ γι αυτό που είναι ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Να μη νοιάζεστε για τη φυσική πραγματικότητά μας όμως να ΞΕΡΕΤΕ για την πνευματική σύνδεση

 

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

 

Αυτών της φυσικής πραγματικότητας και μη ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι υπηρετούμε Ως Ένα.

 

Ναι, αλλά κάποιοι, όπως λέω δε μπορούν να έχουν την πνευματική σύνδεση και θα ήθελαν πάρα πολύ να την έχουν μαζί σας.

 

Τότε θα προτείναμε να συνεχίσουν να το προσπαθούν. Μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα τόσοι πολλοί λόγοι τόσες πολλές παρεμβολές. Όμως, όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.

 

Οπότε, όταν μας λέτε ότι μπορείτε να ακούτε/αισθάνεστε τις εγκάρδιες επικοινωνίες τι εμποδίζει  όμως αυτούς επάνω στη Γη από το να λάβουν την επικοινωνία που τους στέλνετε;

 

Πολλά πράγματα. Συχνότητες Όπως έχουμε πει Εμπόδια Πολλά πράγματα Έχουμε πει όλα όσα μπορούσαμε να πούμε σχετικά. Έτσι, είναι θέμα αποδοχής της ΓΝΩΣΗΣ.

 

Όταν Κάποιος έχει προσπαθήσει δυο και τρεις φορές και δεν έχει ΝΙΩΣΕΙ κάτι Το ΄σύστημα του μυαλού αρχίζει να μαραζώνει σε σχέση με την πιθανότητα. Και αυτό δε βοηθάει τη διαδικασία της σύνδεσης. Κάθε φορά που κανείς το προσπαθεί κάντε το με ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ και να το πούμε; Κάποιες φορές το σοκ της συνειδητοποίησης, όταν κάποιος τελικά πιάνει γραμμή μπορεί να σπάσει αμέσως το σύνδεσμο γιατί η καρδιά έχει χάσει έναν παλμό και  . Πουφ! Φύγαμε.

 

Να χετε πάντοτε Ευγνωμοσύνη πάντα. Η Ευγνωμοσύνη είναι ΜΙΑ από τις Υψηλότερες συχνότητες ότι την ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ και βοηθάει την ψυχή να αναταθεί και να αναγνωρίσει τον εαυτό της.

 

Το να ΝΙΩΣΕΤΕ Ευγνωμοσύνη για την ΥΠΑΡΞΗ που είσαστε κάνει να έρχονται ακόμα περισσότερα πράγματα για να τα εκτιμήσετε και ο κύκλος συνεχίζει και επεκτείνεται επεκτείνεται επεκτείνεται.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ μαζί σας

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΜΑΙ.

 

Τέλος χρόνου μάλλον. Ωραία. Μου άρεσε αυτό. Με αγάπη και ευχαριστίες.

 

Σε αποδοχή αυτής της ΑΓΑΠΗΣ και της Ευγνωμοσύνης από εσένα και πολλούς άλλους ανταποδίδουμε την ΑΓΑΠΗ μας και την Ευγνωμοσύνη μας στο χιλιαπλάσιο.

 

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ/ΜΕ/ΩΣ/ΜΕΣΩ της ΑΓΑΠΗΣ.

 

*** Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

**** Επίκληση της 14ης Φεβ. Κάνει πάντα καλό όταν ΝΟΙΩΘΕΤΕ ότι την θέλετε. Βοηθάειhttps://www.youtube.com/watch?v=Gqmukxqt2rU

Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.