Home > > Blossom Goodchild - September 6, 2014

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 6 Σεπτέμβριο 2014

 

Blossom: Καλή σας μέρα. Η τελευταία σας διόδευση, λοιπόν, άρεσε σε πολλούς. Τη βρήκαν πάρα πολύ χρήσιμη και πρακτική. Σας ευχαριστούμε γι' αυτό.

 

Ομοσπονδία του Φωτός (FoL): Σας χαιρετούμε θερμά και με Αγάπη όλους σας. Μας αρέσει να αιφνιδιάζουμε την ψυχή, που με τη σειρά της επιτρέπει στον ήλιο να λάμπει διαρκώς μες απ αυτήν.

Γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ και ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ.

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ότι είναι αναγκαίο να εξερευνήσετε τις περιστάσεις που ελαττώνουν το Φως της ψυχής και μετά ... να βρίσκετε τρόπους για να αναδυθείτε από αυτή τη 'μελαγχολία' ... φέρνοντας την ψυχή σε ταύτιση με την ΑΛΗΘΕΙΑ της.

 

Blossom: Συνεχίζοντας, λοιπόν, από την προηγούμενη εβδομάδα ...πώς αλλιώς γίνεται αυτό; Υπάρχει κάτι άλλο ... με το οποίο να μπορούμε να το πετύχουμε; Πιστεύω ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να κρατήσουν την Υψηλότερη δυνατή για τον εαυτό τους Δόνηση, όταν το καταφέρνουν, εντούτοις όμως, μπορεί κατά περιόδους να μετακυλούν πίσω στην χαμηλότερη, σ' αυτήν από την οποία προσπαθούμε να κινηθούμε μπροστά!

 

FoL: ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ Η ΨΥΧΗ...

ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.

Οι σκεπτομορφές που αναδύονται από τη συμμόρφωση, την κατήχηση και τα λοιπά κοινωνικά 'ελέη' ... που ΝΙΩΘΟΥΜΕ ότι έχουν χάσει τη χάρη τους ...  είναι η δυσάρεστη κατάσταση στην οποία κανείς βρίσκεται συχνά.

ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχει κανείς την επίγνωση των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ του. Γιατί τα ΝΙΩΘΕΙ διαρκώς. Παρόλα αυτά, το να έχει την επίγνωση και να ενεργεί βάσει αυτής, είναι αυτό που σας ζητάμε. Εάν κανείς μελαγχολεί ... εάν υπάρχει κάποια κατάσταση η οποία φαίνεται να συνεχίζεται και η οποία δε σας αφήνει ... όντας μια κατάσταση που δεν ευχαριστεί και δε συναρπάζει την ψυχή ... συνιστούμε να επικεντρωθείτε πλήρως στο ότι 'ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ'.

Γιατί όταν ΕΙΣΑΣΤΕ πλήρως βυθισμένοι μέσα στη δόνησή της, το πράγμα συνεχίζει μόνο να χειροτερεύει ... και έτσι, σας έρχονται περισσότερα από τα ίδια ... δρώντας προσθετικά ... και ο κύκλος συνεχίζεται.

Εντούτοις ... εάν κανείς ΕΠΙΛΕΞΕΙ να επιτρέψει στη σκέψη του να ΝΙΩΣΕΙ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που προκύπτει από το τέλος της συγκεκριμένης κατάστασης, τότε ... ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ... τον αίρει αυτόματα έξω από την χαμηλότερη συχνότητα προς μιαν ΑΝΩΤΕΡΗ.

Πάρα πολύς κόσμος συλλογιέται και ξανα-συλλογιέται μέχρι που το μυαλό του θολώνει. Ψάχνουν το νου και την ψυχή τους να βρουν τρόπο να διορθώσουν την κατάσταση ... κι αυτό συχνά τους οδηγεί σε περαιτέρω απογοήτευση, καθώς καταλήγουν να ταξιδεύουν ολοένα και βαθύτερα μέσα στο λαβύρινθο ... ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ολοένα και πιο χαμένοι.  

Σας λέμε ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ πως όταν είσαστε σε σύμπτωση με τον εαυτό σας και το Σύμπαν ... δε γίνεται ΤΙΠΟΤΕ να συμβεί που δε συνάδει με το Ύψιστο Καλό σας.

Να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ από μέσα σας ... ΡΩΤΗΣΤΕ μέσα σας ... για το πώς πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση αυτή ... και να ΞΕΡΕΤΕ ότι το αποτέλεσμα θα είναι για το Ύψιστο Καλό όλων. 

Όταν ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ αυτή τη ΓΝΩΣΗ ... τότε το πρόβλημα έχει αυτόματα λυθεί ... έτσι απλά. Μπορεί να μη φαίνεται ότι έχει φύγει αμέσως ... παρόλα αυτά, η απάντηση έχει επιτευχθεί και το μόνο που απομένει να κάνετε είναι ... να επιτρέψετε στο ΣΥΜΠΑΝ να κάνει τα μαγικά του.

Πόσο συχνά δεν έχει προκύψει το πιο απρόσμενο αποτέλεσμα; Και παρόλα αυτά, ανατρέχοντας πίσω στην περίσταση και σε όσα αυτή περιελάμβανε ... δεν παύεις να εκπλήσσεσαι από το πώς όλα διευθετήθηκαν προς το βέλτιστο συμφέρον όλων.

Είναι απλά θέμα μετακίνησης στη στάση εκείνη που εξυπηρετεί το σύνολο ... πλήρως.

Μπορεί να το σημειώνετε αυτό ως 'χρόνο' ... Εντούτοις, ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η ενέργεια απλά κινείται προς την Υψηλότερη Δόνηση κάθε δεδομένης περίστασης.

 

Blossom: Πιστεύω ότι πολλοί ... το 'πιασαν' αυτό. Όμως ΑΚΟΜΑ πνίγονται από την περίσταση και έτσι, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να τους είναι δύσκολο το να ΒΡΕΘΟΥΝ σε μια θέση χαράς λόγω της περίστασης αυτής.

 

FoL: Τότε θα λέγαμε ότι 'το 'πιασαν' ... αλλά, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να μπλοκάρουν τη ροή ... δίχως να έχουν πετύχει τη σωστή κατανόηση των όσων σας λέμε. Όταν κάποιος ΝΙΩΘΕΙ χαρούμενος ... όταν όλα του φαίνονται καλά στη ζωή του ... η ΓΝΩΣΗ ότι έχετε το Σύμπαν με το μέρος σας έρχεται πολύ εύκολα.

Η απλή αλήθεια είναι πως ... ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ... και ΟΥΤΕ ... ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΥΡΕΣ. Απλά απαντάει στις κλήσεις σας. ΑΠΟ τη Δόνηση με την οποία ζητάτε. Δεν είναι αλήθεια ότι, όταν κανείς συντονίζεται με τη Δονητική αρμονία ενός ΑΝΩΤΕΡΟΥ επιπέδου, να έρχονται στη ζωή του ολοένα και περισσότερα ... υποθέτοντας ότι αυτά ... είναι μιας Ανώτερης Ευτυχίας;

Όταν κανείς ΕΠΙΛΕΓΕΙ να Δονείται με μια Ανώτερη 'ανάλυση' (;) ... τότε, ακόμα και όταν συμβαίνουν τυχόν παραπτώματα μιας χαμηλότερης ...  αυτά δε μπορούν να παρέμβουν ... δε μπορούν να τον τραβήξουν κάτω ... Εάν αυτός ΕΠΙΛΕΓΕΙ να παραμένει στο Ανώτερο επίπεδο από το οποίο τα 'χειρίζεται'.

Είναι πολλές οι φορές που σας μιλάμε για ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και Δονήσεις.

Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας δονούνται με μια Δόνηση. Το σώμα σας δονείται με μια Δόνηση ... Το ίδιο και οι σκέψεις σας. Όλα υπάρχουν εξαιτίας των Δονήσεών τους.

Τίποτε δε θα μπορούσε να υπάρχει εάν δεν είχε μια συχνότητα Δόνησης ... γιατί δε θα μπορούσε να 'εμφανιστεί με τη μορφή του' δίχως αυτήν.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΜΙΑ ΑΓΙΑ και ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι το πράγμα εκείνο που ΕΠΙΛΕΓΕΙ να βιώσει.

 

Blossom: Συγγνώμη, θα μπορούσατε να μπείτε σε λεπτομέρειες αναφορικά με την τελευταία αυτή πρόταση;

 

FoL: Συνειδητοποιείτε ότι ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ... άσχετα με το ποιά μορφή αυτή δίνει στον εαυτό της σε μια δεδομένη στιγμή.

Δείτε, ακόμα και ένα φυτό ... μπορεί και δονείται σ' ένα συγκεκριμένο επίπεδο Ενέργειας όταν επιδεικνύεται σ' όλη του τη δόξα μέσα στη λιακάδα. Παρόλα αυτά, όταν αντιμετωπίζει καταιγίδες μένει ατημέλητο και εξουθενωμένο.

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ... Εντούτοις, κατά τη διάρκεια ή μετά την καταιγίδα ... το ίδιο επίπεδο Ενέργειας Δονείται σε διαφορετική συχνότητα ... λόγω αυτής που έπρεπε να υπομείνει. Βιώνει τον εαυτό του σε διαφορετικά επίπεδα Ενέργειας ... του εαυτού του.

 

Blossom: Πιστεύω λοιπόν ότι λέτε ... βασικά ... γιατί να μη σας αφήσω να το πείτε εσείς ... έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια.

 

FoL: Φανταστείτε ας πούμε ... αυτό το συγκεκριμένο φυτό ... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ μια συγκεκριμένη Δόνηση ... ας το αποκαλέσουμε μια σφαίρα Ενέργειας που ΕΙΝΑΙ και που περικλείει τον εαυτό του ... και έτσι, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ένα φυτό. Αλλά ... μέσα στη σφαίρα της Ενέργειας της ΑΓΑΠΗΣ που είναι το φυτό ... υπάρχουν πολλά επίπεδα στα οποία μπορεί να ενυπάρχει ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Δε μπορεί να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ σε Ανώτερο επίπεδο από αυτό της Ενέργειας του φυτού που έχει σχεδιαστεί να ΕΙΝΑΙ ... Δε μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό που σχεδιάστηκε να ΕΙΝΑΙ ... Εντούτοις, το επίπεδο της Ενέργειάς του μπορεί να μεταβάλλεται κατά πολύ μέσα στη σφαίρα στην οποία δημιουργήθηκε το φυτό.

 

Blossom: Το καταλαβαίνω ... και ΝΟΙΩΘΩ ότι θα αρχίσετε να εξηγείτε ότι συμβαίνει το ίδιο με όλα τα πράγματα ... συμπεριλαμβάνοντας και μας.

 

FoL: Ακριβώς. Όμως προφανώς η ανθρώπινη μορφή έχει διαφορετική Δονητική Ενεργειακή σφαίρα από αυτή του φυτού.

Σας μιλάμε για το ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΜΕΣΑ στη φυσική σας μορφή αυτών που προέρχονται από τον Ανώτερό σας εαυτό. 

 

Blossom: Εάν μου επιτρέπετε, το 'χαμήλωμα' δε μου φαίνεται σωστό. Μήπως δεν είμαστε οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΙ μέσα στην ψυχή μας και όλα είναι απλά θέμα πρόσβασης αυτού του Ανώτερου τμήματος;

 

FoL: Αντιλαμβανόμαστε το πώς σκέφτεσαι ... όμως πάλι, λέξεις ... λέξεις ... λέξεις. Στερούνται το βέλτιστο τρόπο ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

 

Blossom: ΤΟ ΞΕΡΩ ... Νομίζω ότι θα σκάσει το κεφάλι μου από τη συνολική εικόνα αυτών για τα οποία μιλάμε, και τώρα χρειάζεται να επιλέξουμε και με ποιόν τρόπο θα εξηγήσουμε την εικόνα αυτή!

 

FoL: Λίγο - λίγο ... Κομμάτι - κομμάτι ....

Σκεφτείτε ότι ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΑΥΤΟΣ σας ... αυτός ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ... η ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ότι είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΤΟ ΟΛΟΝ ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αναλογιστείτε μετά ότι η πτυχή της ψυχής σας που επέλεξε να πάρει τον καιρό αυτό την ανθρώπινη μορφή, εξαιτίας όλων των διάφορων λόγων και σκοπών της ... ότι έχει τη δική της σφαίρα Δόνησης μέσα στην οποία και κατοικεί ... προκειμένου να λειτουργεί και να εκφράζεται με την ανθρώπινη μορφή. 

Η λειτουργική αυτή ανθρώπινη σφαίρα Ενέργειας, όπως και το φυτό ... έχει πολλά επίπεδα / στρώματα μέσα στα οποία /προς τα οποία ... μπορεί κανείς να δονηθεί και ν' ανταποκριθεί. Ταυτόχρονα όμως, είναι μια πιο διασταλτική σφαίρα Δόνησης ... από αυτήν μέσα στην οποία βιώνει ένα φυτό. Λέγοντας αυτό δεν εννοούμε ότι η ανθρώπινη μορφή δεν περιέχει ήδη μέσα της την ίδια συχνότητα της Ενεργειακής σφαίρας του ΣΥΝΟΛΟΥ των φυτών. Γιατί η ανθρώπινη Ενεργειακή συχνότητα εμπεριέχει /περιλαμβάνει όλα όσα είναι ένα φυτό.

 

Blossom: Ακόμα βγάζω νόημα μέσα στο κεφάλι μου, αλλά ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι μου τα προσφέρετε μέσα στο κεφάλι μου ... Ελπίζω να μπορούν να σας παρακολουθήσουν και οι άλλοι. Εντούτοις, εάν προερχόμαστε από αυτήν την Ανώτερη σφαίρα Αγνότερης Ενέργειας ... από το άκρως Ανώτερο που υπάρχει ... λέτε ότι δε μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην πληρότητα ΑΥΤΗΣ της σφαίρας, επειδή έχουμε ανθρώπινη μορφή, παρότι προερχόμαστε από αυτήν; Νόμιζα ότι μπορούμε να προσπελάσουμε τους Ανώτερούς μας εαυτούς; Αλήθεια ... νιώθω σα να έσκασε μια αφρώδης μπάλα του μπάνιου μέσα στο μυαλό μου! Είναι τόσο ενεργή ... και προσπαθούμε τόσο σκληρά να βάλουμε όλη αυτή τη θεώρηση για την οποία μιλάμε μέσα σε λέξεις. Καταλαβαίνω πραγματικά πόσο δύσκολο είναι αυτό για εσάς ... δεν είναι και τόσο απλό και για εμένα να μεταφράζω/μεταγράφω απλά σιωπώντας!

 

FoL: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ... ΕΙΣΑΙ.

Παρόλα αυτά, η Δόνηση του εαυτού σου, συζευγμένη με τη Δόνηση του περιβάλλοντός σου ... και δεν εννοούμε μόνο με το άμεσο περιβάλλον σου. Συνεισφέρουμε σε αυτό ... στην περιοχή σου ... και επεκτεινόμαστε στη χώρα σου ... επεκτεινόμαστε στον πλανήτη Γη σου ... ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΟ που το βιώνεις, το οποίο είναι μια τεράστια σφαίρα Ενέργειας. Το επίπεδο εκείνο στο οποίο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να ΕΙΣΑΙ μέσα ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ αυτό ... μπορεί να διαφέρει σε διάφορα στάδια και εντούτοις, μετά την επίτευξη μιας συγκεκριμένης συνειδητότητας ... να είναι σα να 'γλιστράει μακρυά' η χαμηλότερη Δόνηση. Διασκορπίζεται ... γιατί έκανε τον κύκλο της ... εξυπηρέτησε το σκοπό της και τώρα δε χρειάζεται πια.

Όταν γίνεται αυτό ... η σφαίρα που ΕΣΥ είσαι φέρνει μέσα μια Ανώτερη Δόνηση στην κορυφή της κλίμακας. Έτσι, με τον τρόπο αυτό ... μπορεί κανείς να συνεχίζει να προσπελαύνει ολοένα Ανώτερα επίπεδα της ψυχής του εαυτού, καθώς του το επιτρέπει η συνειδητότητά του να το κάνει. Είναι σα να σκαρφαλώνεις μια σκάλα όπου όσο κανείς φτάνει υψηλότερα στην κλίμακα ... αφαιρούνται τα κατώτερα σκαλιά και προστίθενται περισσότερα στην κορυφή. Γιατί θέλουμε όντως, μια οπτική περιγραφή αυτών που προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε.

 

Blossom: Συμβαίνει αυτό στα φυτά και στις άλλες μορφές;

 

FoL: Με διαφορετικό τρόπο. Ας πάμε σ' ένα Δέντρο. Έχει τη δική του Δονητική αντήχηση. Παρόλα αυτά, δεν ΕΧΕΙ τις κρίσεις και τα βάσανα κάποιας νοοτροπίας ... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ. Δονείται με τη δική του Δόνηση και εντούτοις ... μέσω της ανύψωσης από τον άνθρωπο όλου του Πλανήτη μέσω της Δονητικής εξύψωσης ... η σφαίρα Ενέργειας του δέντρου ... μέσω φυσικών ακολουθιών ... αυτόματα εξυψώνεται με την ολότητα των ΠΑΝΤΩΝ.

Δε μπορεί κανείς να εξυψώσει μόνος του μονάχα τη Δόνησή του ... γιατί όλα όσα γίνονται για τον εαυτό ... γίνονται ... και επηρεάζουν το ΟΛΟΝ.  

Αυτά για τα οποία συζητήσαμε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το δόσιμο /το να είσαι /το να ενεργείς πάντοτε μέσω της ΑΓΑΠΗΣ ... είναι το κλειδί για την ανύψωση της Δόνησής σας. Συνεπώς, και για τη Δόνηση του όλου.

Το σύστημα για το οποίο μιλήσαμε με την επεξήγηση της σκάλας ... είναι ένα τέτοιο που υπηρετεί καθ' ολοκληρίαν. Παρότι όλα δονούνται μέσα στη δική τους συχνότητα ... τους προσφέρεται ακόμα η ευκαιρία να εξυψώσουν 'ΤΟ ΟΛΟΝ' του εαυτού τους ... τη σφαίρα της Ενέργειάς τους ... προς ένα Ανώτερο επίπεδο ... που απλά συνεχίζει προς τα πάνω.

Το βλέπετε; Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε την ΑΓΙΑ πρόθεση; Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι αναμφισβήτητες. Η ευκαιρία για επέκταση του εαυτού της ψυχής, που με τη σειρά της ωφελεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ... δρα ως θαυμαστό όραμα που μπορεί να επιτευχθεί ... απλά μέσω της επιθυμίας να ωφεληθεί ο εαυτός ... γιατί ΤΩΡΑ υπάρχει η ΓΝΩΣΗ ότι η βελτίωση του εαυτού ... μέσα σε τούτο το Ανώτερο όραμα που μπορεί να είναι ...  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

 

Blossom: Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτά ... Όλα βγάζουν νόημα και είναι τόσο απλά. Δεν έχω ιδέα γιατί επιλέξαμε να τα κάνουμε όλα τόσο πολύπλοκα.

 

FoL: ΑΠΛΑ ... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

Αυτή είναι η πρόθεση μέσω της οποίας ρέει το Θείο Πλάνο ως το Ύψιστο Καλό του ... μέσω της Ύψιστης Δόνησης επιλέγει κανείς να το ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ... με οποιαδήποτε δεδομένη ανάσα ... σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Σας αφήνουμε για σήμερα ... Χαρήκαμε πολύ αυτήν την ομιλία μαζί σου.

 

Blossom: Ω, και εγώ. Δεν πιστεύω πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα. Με Αγάπη και Πολλά Ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ.

 

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ.

 https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss .

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com

Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.