Home > > Blossom Goodchild - June 5, 2013

Μήνυμα της Ομοσπονδίας του Φωτός από την Blossom Goodchild - 5 Ιουνίου 2013

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στη σελίδα: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG181june5.html

Blossom: Νάμαστε και πάλι! Γεια σας σε όλους! Σήμερα θα ήθελα να συνεχίσω με μία ακόμη ερώτηση της μεταφραστικής ομάδας. Ξανά έχω την πεποίθηση ότι μολονότι κάπως θα υπερβώ τα όρια μου, θα είναι καλό να το κάνω αυτό και για μένα και για το σύνολο! Οκ, πάμε λοιπόν, Ποια είναι η πραγματική εξήγηση για τις διάφορες φυλές και γλώσσες στον πλανήτη μας? Δικό σας!

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Σας καλωσορίζουμε με Αγάπη τη σημερινή μέρα και αποδεχόμαστε τα ζητήματα που θέλετε να ερευνήσετε. Πρώτα θα θέλαμε να ξεκινήσουμε ομολογώντας ότι στις συζητήσεις μας βρίσκουμε πως το ενδιαφέρον για αυτά τα θέματα επιτρέπουν στον εαυτό να έρθει προς τα μπρος ενώ παράλληλα αφήνει το εγώ να οπισθοχωρήσει. Αυτό είναι ίσως ό,τι πιο ευχάριστο να βλέπουμε στην ενέργεια του καθενός σας.

Θα ήθελε λοιπόν κανείς να μάθει τον ακριβή λόγο για την αναγκαιοτητα να εκφράζεστε με λέξεις και σε διαφορετικές γλώσσες?

Όπως θα περιμένατε δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε άλλα δημιουργικά επίπεδα, πλανήτες και δονήσεις δεν χρειάζονται εκεί αυτά τα πράγματα. Οι λέξεις είναι επιφανειακές στην ερμηνεία τους από τα άτομα. Και μολονότι κανείς μπορεί να νομίζει ότι έχει πιάσει το νόημα, κατά τη πάροδο του χρόνου, πολλά νοήματα ισοπεδώνονται, μιας και οι λέξεις που είχαν προφερθεί, πλέον έχασαν πολλή από την ενέργεια τους.  

Αρχικά ήταν ένας ήχος διαμέσου του Φωτός που προτάθηκε ως ένας ενδιαφέρον τρόπος επικοινωνίας. Το φως που θα προερχόταν διαμέσου της έκφρασης της αγνής ΑΓΑΠΗΣ, μέσω του Θείου Σχεδιασμού θα παρήγαγε έναν δονητικό βόμβο. Αυτό, στις πρώτες φάσεις της γλώσσας ήταν απλά ένας ήχος που ακτινοβολούσε από την ψυχή και πρόδιδε αυτό που εκείνη ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ. Δεν ήταν μια σκόπιμη ομιλία, ωστόσο ήταν κάτι πολύ φυσικό. Και πολύ απλά, συνέβη από μόνο του. Αρκετά περίπου όπως ίσως ο ήχος που κάνει το αεράκι στα δέντρα, ή το θρόισμα των φύλλων. Το κάθε ένα έχει το δικό του ξεχωριστό ήχο που έρχεται μέσα από αυτά, εν αντιθέσει με το να έρχεται εξαιτίας αυτών.

Blossom: Μπορείτε να μας ξεκαθαρίσετε τη διαφορά?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Όταν ένα πουλί κελαηδά, έχει επίγνωση του τραγουδιού του, ωστόσο αν ήταν σιωπηλό, θα εξακολουθούσε να έχει ένα δονητικό ήχο που να βγαίνει από αυτό. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ. Ακόμα κι όταν δεν μιλάτε, υπάρχουν όργανα που θα μπορούσαν να μετρήσουν το επίπεδο δόνησης σας. Αυτό το επίπεδο μεταβάλλεται αναλόγως με την ενέργεια της δόνησης κάθε δεδομένη στιγμή. Κάποιος αντηχεί ένα χαμηλό επίπεδο όταν βρίσκεται χαμηλά τόσο σε σκέψη όσο και σε δόνηση, εν συγκρίσει με ένα πιο ελαφρύ σε πυκνότητα επίπεδο χαράς και γέλιου.

Εσύ η ίδια
Blossom, έχεις πει πόσο Αγαπάς να ακούς την σιωπή της νύχτας και όμως σίγουρα μπορείς να ακούσεις το μουρμούρισμα που προέρχεται από αυτήν.

Blossom: Εντάξει, οπότε, πώς ο ήχος έγινε μετά γλώσσα?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Αντηχώντας με πρόθεση. Στον άνθρωπο δόθηκε ένα ηχείο, ως μέρος ενός πειράματος έκφρασης σε διαφορετικές μορφές. Πολλά είδη δεν έχουν αυτήν την ανάγκη, γιατι η τηλεπαθητική σκέψη αναγνωρίζεται μεταξύ τους.

Πολλοί έχετε ακούσει για τη Γλώσσα του Φωτός
. Μια γλώσσα που ομιλείται από θα λέγαμε, εξώκοσμα Όντα. Θα προτείναμε να τη σκεφτείτε σαν την δόνηση αρκετών ήχων που παράγονται, χωρίς όμως να καταλήγουν με τη μορφή μιας λέξης. Είναι ένα μείγμα τόνων και
σούπερ ήχων που δίνουν μια εντύπωση του Φωτός που μετά κάποιος άλλος τα ερμήνευσε ως δονητικά σινιάλα.


Έτσι ξεκίνησε η γλώσσα.

Και πάλι θυμηθείτε ότι η ανθρώπινη φυλή είναι ένα πείραμα. Είχαμε επίγνωση του ηχείου που σας δόθηκε για την ηχητική επικοινωνία ωστόσο δεν ήμασταν ΕΜΕΙΣ που αναπτύξαμε τη γλώσσα, ήσασταν εσείς. Μέσω της έκφρασης της ψυχής
.

Αρχικά ανακαλύψατε τα ηχητικά μήκη κύματος που εκπέμπονταν αυτόματα από το στόμα , που αντηχούσαν ένα συναίσθημα από την καρδιά. Να γιατί  σας ζητάμε συχνά να ακολουθείτε το ΑΙΣΘΗΜΑ της καρδιάς σας,τον περισσότερο καιρό, γιατί κατά μεγάλο μέρος τους οι λέξεις εξελίσσονται σε περιττή ενέργεια.

Μην παρεξηγείτε η ανάπτυξη της έκφρασης της Ψυχής/Καρδιάς έχει ομορφιά στο μεγαλύτερο μέρος της, όταν κανείς ΑΛΗΘΙΝΑ ακούει ωστόσο πολλά μεταφέρονται σε ένα χαμηλό ενεργειακά επίπεδο που θα ήταν μια πραγματικά καλή ιδέα αν το αφαιρούσε από το λεξιλόγιο του.

Συνεπώς το πείραμα του ήχου  σε συναισθηματική έκφραση αναπτύχθηκε καθώς κανείς διέμενε στο Γήινο Επίπεδο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Blossom: Ενώ σε άλλες?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Ήρθαν μαζί σας. Κάποιες εξελιγμένες φυλές εισήγαγαν συγκεκριμένες γλώσσες από άλλα συστήματα διότι οι γραφές και ο συμβολικός σχεδιασμός τους είχαν μέσα τους κώδικες πολύ βαθιά ριζωμένων νοημάτων.

Blossom: Με τα οποία καθαρά θα ασχοληθούμε μια άλλη μέρα! Να υποθέσω ότι εννοείτε τα Αιγυπτιακά? Τα Εβραϊκά μήπως?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Μερικές από ακόμα περισσότερες.

 Blossom: Άρα, εκτός κι αν κάνω λάθος μας ξεκαθαρίζετε ότι μολονότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε μια πειραματική μορφή ζωής έχουμε στα σίγουρα βοηθηθεί από άλλες μορφές ζωής σε άλλα συστήματα που κατέβηκαν για να μας υποστηρίξουν στη πορεία μας. Ήταν πάντα αυτό μέρος του σχεδίου?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Χαμογελάμε επειδή μολονότι ΥΠΑΡΧΕΙ ένα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, αυτό που είναι καλό για σας να καταλάβετε, είναι ότι ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Ένα πείραμα του οποίου η φύση και η πορεία του αποφασίζεται διαμέσου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

 Blossom: Ένιωσα ότι πηγαίνατε να πείτε ΕΛΕΥΘΕΡΗΟΜΩΣ ΘΕΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, που έκανε το μυαλό μου να πάρει στροφές προς ένα άλλο θέμα. Πάμε?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Και βέβαια είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και βέβαια είναι και ΘΕΪΚΗ. Τα ΠΑΝΤΑ, δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε ότι ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΑ, έστω κι αν δεν σας είναι δυνατόν να δείτε ή να ΝΙΩΣΕΤΕ τη Θεότητα μέσα τους.  

Blossom: Ξέρω πολλούς που θα ρωτούσανπού βρίσκεται η Θεότητα σε ένα χωριό που πυρπολείται μέχρι να μείνουν αποκαΐδια, ή στην κάθε είδους εκμετάλλευση απέναντι σε παιδάκια και θα μπορούσα να λέω ατέλειωτα παραδείγματα

Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Και θα σας λέγαμε Βρείτε την.

 Blossom: Πράγματι δεν περίμενα αυτό για απάντηση.... Εννοείτε να βρούμε την ΑΓΑΠΗ μέσα από τις καρδιές μας ή εννοείτε να προσφέρουμε την ΑΓΑΠΗ μας σε μια τέτοια κατάσταση? Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Που όμως σας τα συμβουλεύουμε και τα δύο.

 Blossom: ΓΝΩΡΙΖΩ πώς να δίνω Αγάπη σε μια δεδομένη κατάσταση χαμηλής δόνησης, αλλά το να βρω πράγματι την Αγάπη σε αυτήν, είναι κάτι μάλλον διαφορετικό.

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Ωστόσο αυτό σας ζητάμε να κάνετε.

 Blossom: Πως?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Αποδεχόμενοι ότι ΟΛΑ είναι ΘΕΪΚΑ. Δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο. Το πώς επιλέγετε να διερευνήσετε συγκεκριμένο γεγονός κάπου στο πλανήτη, γίνεται διαμέσου του εξατομικευμένου εγώ εαυτού σας, γιατί δεν μπορείτε να το δείτε από μια μεγαλύτερη προοπτική. Αυτό όπως πάντα το βρίσκουμε πολύ δύσκολο να το εκφράσουμε ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ.

Όμως σας λέμε ότι αν μπορούσατε να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ μέσα σας, απλά ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ότι υπάρχει ΘΕΪΚΗ ΑΓΑΠΗ στα ΠΑΝΤΑ, τότε αυτό το ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ μολονότι σας φαίνεται μπερδεμένο αν προσπαθήσετε να το σκεφτείτε μέσα από λέξεις, αυτό το ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα το αποδεχόσασταν.

Blossom: Όμως έχετε πει ότι μέσω της ελεύθερης βούλησης, αυτό το πείραμα έχει πάει κατά διαόλου! Άρα πως μπορεί να είναι Θεϊκό?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση.

Blossom: Θέλετε να την απαντήσετε?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Μολονότι κάτι μπορεί να φανεί σαν φρικαλέο, ή οδυνηρό, ή γεμάτο μίσος, ή αηδιαστικό, ή βδέλυγμα, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ. Απλά σε διαφορετικό επίπεδο δόνησης από κάτι που θα λέγαμε χαρμόσυνο ή ειρηνοποιό ή ευγνώμων

 Οι αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος έχουν δώσει σπουδαίες ευκαιρίες για μάθηση σε όλους σας Αυτές οι ψευδαισθήσεις μέσα στην πραγματικότητα είναι υπηρέτες μεγάλης γνώσης και φώτισης.

 Blossom: Τότε, με όλο τον σεβασμό πως λέτε ότι πήγαν όλα κατά διαόλου?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Διότι μέσα από την ελεύθερη βούληση υπήρξαν εκείνοι που έχασαν τον εαυτό του μέσα στη πυκνότητα του Σατανά.

Blossom: Για όνομα του Θεού! Δεν είχατε αναφέρει ΠΟΤΕ ξανά αυτή τη λέξη όπως θυμάμαι, και όπως ήρθε στο κεφάλι μου! Κυριολεκτικά έπρεπε να κάνω μια παύση για να βεβαιωθώ ότι σας έπιασα σωστά.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Πράγματι αυτό έπρεπε να κάνεις. Γιατί είναι στην πρόθεση μας να το συζητήσουμε αυτό. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να φέρει στο νου την απόλυτη δύναμη του σκότους, έτσι δεν είναι?

 Blossom: Ναι. Όμως ΞΕΡΩ πως δεν υπάρχει διάβολος. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου ΑΛΗΘΕΙΑ.

Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Και είναι μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι ένα δημιούργημα της σκέψης οπότε ως ένα βαθμό ο διάβολος είναι αληθινός. Όμως μόνο αν επιλέξει κανείς να τον αναγνωρίσει ως μια υπαρκτή ενέργεια. Είναι το ίδιο με όλα. Έχετε τόσες αντιφατικές πεποιθήσεις επειδή υπάρχουν τόσο διαφορετικές σκέψεις για το κάθε τι. Το ποιο μονοπάτι θα επιλέξει κανείς είναι και πάλι, ζήτημε της ελεύθερης βούλησης.

Blossom: Οπότε όταν λέτε ότι κάποιο έχουν χαθεί στη πυκνότητα του Σατανά, εννοείται απλώς, ότι χάθηκαν στο σκοτάδι?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Πράγματι. Ωστόσο νιώθουμε αναγκαίο να το περιγράψουμε έτσι, προκειμένου να σας βοηθήσουμε στο να κατανοήσετε ότι ο κόσμος του καθενός δημιουργείται μέσα από τα δικά του νοητικά μοτίβα. Ακόμα και αν κατοικείτε στον ίδιο πλανήτη, δεν σημαίνει ότι η προοπτική σας για τον κόσμο σας είναι η ίδια. Εξαρτάται από την επιλογή της σκέψης σας. Της ΑΓΑΠΗΣ ή του ΦΟΒΟΥ.

Δεν είχαμε μέσα στη κατάσταση του Είναι μας την ΓΝΩΣΗ ότι η ΑΓΑΠΗ θα μπορούσε να παράγει τόσες εναλλαγές του εαυτού της. Ωστόσο, με την αποδοχή, συνειδητοποιήσαμε τις ενδιαφέρουσες δυναμικές που παρουσιάστηκαν και φτάσαμε να αντιληφθούμε ότι η δυαδικότητα είχε πολύ περισσότερες απεικονίσεις της ΑΛΗΘΕΙΑΣ μέσα στα ΨΕΜΑΤΑ!

Blossom: Σκόνταψα και σε αυτή τη λέξη επίσης! Ψέματα?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  Επειδή και αυτά είναι για τη βοήθεια της ψυχής. Το να είσαι ικανός να διακρίνεις τι είναι ΑΛΗΘΙΝΟ και τι όχι, είναι ένα κομμάτι που ενοποιείται με την συνολική ανάπτυξη κάποιου.

 Blossom: Φαίνεται σαν να ξεστρατίσαμε από την αρχική ερώτηση, κάτι που τελικά συμβαίνει συχνά Όμως θα μπορούσατε μήπως να μας δώσετε μια απάντηση προτού φύγετε για τις διαφορετικές φυλές, τα χρώματα του δέρματος, τις κουλτούρες κλπ? Από πού και πως προήλθαν όλα αυτά?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Εν συντομία για τώρα θα λέγαμε ότι αρκετά αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας συνεχόμενης φυσικής πρόοδου.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ότι θα ήταν πρέπον να το συζητήσουμε αυτό κάποια άλλη στιγμή, όταν δεν θα είμαστε στο τέλος της συζήτησης, αλλά στην αρχή της, γιατί ο νους θα μπορούσε να μπερδευτεί σε αυτό το στάδιο. Έτσι το καλύτερο θα ήταν να είναι ο νους διαυγής και φρέσκος προκειμένου να συζητήσουμε γι αυτό.

Blossom: Εντάξει Καλώς, ίσως την επόμενη φορά. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ Πάντα απολαμβάνω αυτές τις συζητήσεις, ακόμα κι όταν είναι σαν να αποκτούν δική τους ζωή και μας πηγαίνουν σε μονοπάτια που δεν περίμενα. Σαν μια ιστορία δίχως τέλος, υποθέτω.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Όμως θα σας δηλώναμε ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

 Blossom: ΤΕΛΟΣ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Μετάφραση: Ιωάννα

 

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.