Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Sheldan Nidle - 10. oktober 2017


Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 10. oktober 2017

12 Etznab, 16 Trotz, 1 Ik

Selamat Balik! (Hjertelig Velkommen!) Meget tager stadig form bag kulisserne. De ansvarlige for pengemidlerne synes stadig at være ganske tøvende med at slippe så enorme summer. Dette aspekt af virkeligheden bliver nu fejet til side af lyset. De forskellige problemer er blot tegn på, hvorfor meget af dette kaos forekommer. Det er Himlens vigtigste hensigt hurtigt at frigive velstandsmidlerne og endelig tillade den sande NESARA Republik at udfolde sig. Til den tid vil mørket være fuldstændig besejret!

De nuværende forsinkelser med velstandsmidlerne er i virkeligheden en form for en kæmpe proceduremæssige bommert. RV pengene vil flyde for en tid, derefter forventer vi fuldt ud at se en række glædelige begivenheder. Vores nye politik er simpelthen at acceptere og flyde med den nuværende situation. Ikke desto mindre er en ny æra på trods af mange forhindringer på vej. Så vær tålmodige og vid, at denne særlige begivenhed er nær!

Det større resterende problem er behovet for at gennemføre godt udformede begivenheder, der blev sat i gang for længe siden. Vær klar til at genkende et nyt og særligt gennemgribende ”stikord”, der skal rykke menneskeheden og Gaia ind i en velstående Ny Tidsalder. Denne tid er også øremærket til at opleve den længe ventede RV. Det er Kærligheden i denne vidtrækkende kæmpe foræring, der for tiden har universets bevågenhed. Rigelig velstandsfinansiering vil kun være starten.

Vær klar, i dette ekstraordinære Lys, til omfattende forandringer. Åbn jer selv for at favne en ny virkelighed, der vil forandre jer for altid!! Selv om det har taget alt for lang tid om at manifestere sig, så vid, ud fra glæden i jeres hjerter, at denne velmente virkelighed er bestemt til at ske. I den ligger global indvilligelse i ny, fredelig og suveræn forvaltning. Dette skal være nøglen til fred på denne klode.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi kommer til jer på denne dag med et budskab om håb og Kærlighed. Overalt er der guddommelige tegn, der afspejler, at en velstående ny virkelighed er nær. Derfor, kære Hjerter, vær tapre og slip jeres enorme frustrationer. Kig ind i jeres ekspanderende hjerter og erkend, hvor mægtige de er blevet. Vid også, kære Hjerter, at jeres mest storslåede sejre er ganske nære! Brug derfor disse store visioner og tillad dem at manifestere sig nu.

Omkring jer ligger en enorm energi af bevidsthed, der nærmer sig sine sidste manifestationsfaser. Vi i de åndelige riger kan nu globalt mærke, hvordan alt dette nærmer sig dets himmelske udtryk. Det Guddommelige søger nu måderne til, bestemt af dets hellige dekreter, at skabe dette nye rige. Som antydet i begyndelsen af denne tale, vid dybt i jeres hjerter, at den Guddommelige Ånd har travlt med at bane sig vej til dette sted og med lethed fjerner alle forhindringer, den i øjeblikket støder på.

Åndens kraft begynder hurtigt at gøre en forskel i den måde, hvorpå denne vidunderlige forandring skal komme. Overalt høres tonerne af den Himmelske trompet. Denne verden må helt sikkert erkende, hvor nært alt dette faktisk er! De hellige toner blæser nu sin rungende signaturmelodi over hele denne hellige klode. Det ondes dage letter og snart skal Lysets kor høres i hele dette længe torturerede land. Det er sandelig en tid med mirakler og guddommelig fejring!

Som I kan se, har denne ugentlige rapport endnu engang dækket begivenhederne på hele denne smukke blågrønne planet. Mange gange tidligere følte vi behovet for at råbe og juble over det, der opstår overalt. I dette Lys, husk altid, at den uendelige og ubegrænsede forsyning i Himlen er jeres! Lad det være så! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit VillumsenShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge