Home > > Sheldan Nidle - 9. februar 2016

Sheldan Nidle - 9. februar 2016

2 Chicchan, 18 Yax, 12 Manik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Vi har modtaget gode nyheder! Leveringsprocessen fortsætter med at bevæge sig fremad. Som altid gøres processen mere kompliceret af, at den mørke klike er helt klar over, hvad der nu sker over hele verden. Lyskræfterne bruger den fordel, der er opnået af deres allieredes og samarbejdspartneres handlinger, til at tvinge kliken fra magten. For længe siden da deres Anunnaki herrer var overherrer i denne verden på overfladen, var sådanne aktiviteter, som vi i øjeblikket fortsætter med, selvfølgelig umulige. De mørke oligarker bekymrede sig ikke om, hvad en række glubske fejl bragte dem. De står på tærsklen til ??et stort fald, som skal give jer en ny tid fyldt med frihed, velstand og et stigende ansvar for at opretholde dette herlige system. Operationen har taget længere tid end først forventet. Det skyldes til dels disse luskede uhyrers resterende kapacitet. Deres kommende undergang betyder den endelige afslutning på en tilsløring, der har forhindret os i at interagere i den skala, vi oprindeligt ønskede. De brugte tilsløringen til at skabe hemmelig styring, som næsten kuldsejlede Himlens hensigter.

Denne magt var oprindeligt noget, vi måtte overvinde i hemmelighed for at udføre Himlens hellige dekreter. Det var en meget vanskelig opgave, da vi var ude af stand til at bruge en række strategier, som vi havde været i stand til at bruge i mange tidligere scenarier i galaksen mod mørket. Denne gang forstod de fleste af jer ikke helt, hvorfor vi var her og hvorfor vi var kommet i så stort antal. Derfor måtte vi bruge en række processer gennem vores samarbejdspartnere til at vinde dem af Lysets tillid, der længe havde modstået mørkets taktik. De mange hemmelige organisationer blev overvåget af jeres Opstegne Mestre, der for det meste opholdt sig i den Indre Jords rige, Agartha. Agarthanerne brugte rent ud sagt deres store indflydelse til at give os mulighed for at få en række fortrolige meddelelser. De var afgørende for at komme i den position, vi er i dag. Vi takker dem af Lyset, som gjorde det muligt for os at komme her og sætte programmer op, der i øjeblikket fører jer til en storslået sejr. Om kort tid agter vi at introducere os for jer og derefter forklare, hvordan I får fuld bevidsthed.

En proces sker nu for at transformere, hvorledes denne virkelighed fungerer. For længe siden var den tidsalder i hænderne på en meget arrogant gruppe af håndlangere, der gladeligt trodsede deres tidligere overherrers ønsker. Denne jordiske gruppe var i begyndelsen i stand til at omstrukturere deres mestres handlingsplan, før planen for kun et årti siden vendte tilbage til sin oprindelige retning. På nuværende tidspunkt ser I til, mens det sindssyge oligarkis verdensomspændende lumske planer bliver besejret. I løbet af den tid fastholdt Lyskræfterne det indtryk, at riget ikke var i en transformerende periode. Camouflagen var nødvendig. Det blev besluttet at fuldende overgangen, så mange ikke skulle blive alt for chokeret over, hvad der foregik. Det kan give mange mulighed for at blive gradvist orienteret om den radikale forandring, der i øjeblikket fejer hen over riget. Det nye rige vil være fuldstændig forskellig fra den, som I tidligere har oplevet. Således skal jeres voksende bevidsthed skabe den nye virkelighed og tillade jer at leve i en tidsalder fri for klikens undertrykkelse og løgne.

Når den nye forvaltning tager over, vil de gamle måder omsider blive stedt til hvile. Oligarkiet sørgede for, at dets sande mestre, de store banker og de store multinationale selskaber, altid blev favoriseret frem for folket. Det fastholdt love, der årligt tillod deres kumpaner at høste større og større overskud og angribe dem, der ønskede at gøre sig fri af det meget ulovlige styre. Det opfandt hele tiden historier om, hvorfor denne styring blev hæmmet af økonomisk dødvande og af store gældsætninger og "falske udgifter". Den nye forvaltning vil stryge dette vanvittige spil og gøre jer fri af de udspekulerede dukkeførere. Det skal straffe de bedrageriske oligarker og arrestere alle, der løj, snød og manipulerede jer. I den nye tid skal et nyt finansielt system også indføres, en lang række af tilbageholdte opfindelser afsløres og endelig skal en årtier lang UFO tilsløring ophøre. I vil derefter i sandhed være frie, velstående og godt på vej på den herlige vej til fuld bevidsthed! Det vil gøre det muligt for os at lande og begynde at vejlede jer.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vores samarbejdspartnere er nu i de sidste faser af en meget kompleks leveringsoperation. Antallet af særlige institutioner, der samarbejder i denne proces har kompliceret proceduren. Vi er klar over, hvor ivrigt mørkets sidste rester forsøger at sabotere bevægelserne af midler over kontinenter og oceaner. På trods af det og mange andre vanskeligheder har operationen hidtil været i stand til at fuldføre dens tildelte opgaver. I de kommende uger forventer vi at være i stand til at afslutte alt dette og at få succes med at indføre ny forvaltning. Med velsignelse takker vi Himlen og hendes mange hjælpere, der nådigt har støttet disse bestræbelser. Vi takker hver og en af jer også. I har opretholdt en generel positivitet, hvilket hjælper stærkt den guddommelige bestræbelse. Vi indfører en ny oplyst måde at gøre tingene på, som skal være rammen om jeres nye virkelighed!

Jeres positive indsats skal roses. Mørket og dets oligarkiske håndlangere har fastlagt et hav af fysisk ulykke på kryds og tværs af denne kloden. Ikke desto mindre har det store hav af negativitet ikke alvorligt svækket jeres visioner eller energier. Den storslåede operation er et velsignet tegn på, hvem I virkelig er. Jeres voksende bevidsthedsniveau er travlt beskæftiget med at begrænse mørket og er bevis på, hvorfor den nye æra om kort tid skal manifestere sig. Hver af jer demonstrerer, hvordan den voksende bevidsthed forsegler de mørkes og deres håndlangeres skæbne. For nogle få årtier siden blev den guddommelige bestræbelse bedømt til at være umulig. Nu er det klart og bliver den understrøm, der fører Lyset til en yderst vidunderlig triumf! Alt dette er et virkelig bemærkelsesværdigt sæt af hændelser.

Jeres fremtid vil være en fremtid, hvor I skal nå jeres herlige mål og bringe dette solsystem og galakse tilbage til Lyset. Tiden nærmer sig for nogle virkelig mirakuløse hændelser! De vil gøre det muligt for os endelig at træde frit frem blandt jer. Så vil I se, at alle disse store begivenheder ikke kun skal give jer jeres frihed, men også en genopdagelse af jeres sande fortid og jeres oprindelse i de mange verdener, der skabte vores rum familier. Med den nye viden kan I se, hvorfor I er her og fortsætte jeres guddommelige opgaver. Sammen skal vi skabe en yderst vidunderlig ny stjernenation og med glæde acceptere en lang række nye ansvarsområder. Med det vil jeres store transformation komme og der vil være en stor glæde i hele Himlen! I er sandelig velsignede og bliver forberedt til et yderst helligt sæt af opgaver.

I dag fortsatte vi med at forklare, hvordan den nuværende virkelighed bliver transformeret og gjort klar til et nyt rige. Vores mange himmelske og rum familier rykket tæt på deres triumferende storslåede finale. Det vil i høj grad ændre denne virkelighed. Forbliv positive og helt klar til de store glæder, der nu er meget tæt på at manifestere sig. Vid, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |