Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Hvad skete der med Sheldan? - 2. marts 2018Hvad skete der med Sheldan? - 2. marts 2018

Hvad skete der med Sheldan?

Mange mennesker har stillet os det spørgsmål.

Det er nødvendigt at starte med begyndelsen….

Om aftenen den 17. marts 2011 var vi netop blevet færdig med et gratis LIVE webinar. Jeg gik ind på Sheldans kontor for at lykønske ham med et vellykket arbejde. Da han rejste sig for at give mig et knus, faldt han sammen over skrivebordet med et bump. Panik jog gennem min krop. Hvad er der galt…hvad er der sket? ”Jeg er så svimmel”, sagde Sheldan med hæs røst. ”Jeg kan ikke rejse mig. Hjælp!”

Jeg hjalp ham i seng. Han var hvid som et lagen. Jeg spurgte, om jeg skulle tilkalde en ambulance. ”NEJ! Ingen doktor. Jeg skal nok få det bedre”, erklærede han. Ok, men han fik det ikke bedre. Sheldan kunne ikke sidde op uden at få ekstrem kvalme. Jeg var nødt til at made ham, bade ham, etc. Det var skræmmende. Efter ca. 1 uge lykkedes det os at få ham ned ad trapperne, ind i bilen og hen til hans kiropraktor. Dr. Russo sagde, at det var det værste tilfælde af skade på hjernestammen, han nogensinde havde set. Skade på hjernestammen? Vi var kommet til den konklusion, at Sheldan led af et ekstremt tilfælde af svimmelhed. Nu var vi forvirrede.

Den næste dag konsulterede vi en dygtig kinesisk urtekyndig og akupunktør. Efter at have undersøgt Sheldan, fortalte hun os, at det var den alvorligste skade på hjernestammen, hun nogensinde havde set. Igen, hjernestammeskade. Hvad? Hvordan?

Da var det, at mange synske mennesker fra forskellige steder i verden fortalte os, med deres egne ord: Sheldan var blevet ”zappet” med et DEW (direkte energi våben) våben. Dybest set er det en mikrobølge kugle. Den mørke klike havde forsøgt at dræbe Sheldan. Fra andre kilder fik vi også at vide, at 21 andre mennesker også var blevet angrebet. I begyndelsen havde jeg meget svært ved at acceptere det, fordi jeg troede af hele mit hjerte, at vi var beskyttet mod sådanne angreb. Vi krævede at få at vide fra vores Galaktiske teams, hvad der var sket. De bekræftede, at Sheldan var blevet skudt med et DEW våben. Vi var rystede i vores grundvold. Kort efter hørte vi også, at to af Sheldans venner var blevet ”skudt” den samme dag. Begge disse herrer var blevet bragt til hospitalet og havde gennemgået en hjerteoperation. Selvom de overlevede operationen, døde de begge inden for et år efter det skæbnesvangre angreb den 17. marts. Vi tror, at den hengivne pleje jeg gav ham, meget vel kan have reddet Sheldans liv.

Det tog Sheldan godt 3 måneder at komme sig så meget, at han kunne genoptage de ugentlige opdateringer og månedlige webinarer, han var stadig svimmel og hans blodtryk var faretruende højt. Sheldan prøvede alle mulige naturlige lægemidler mod højt blodtryk til ingen verdens nytte. Han har været overfølsom over for EMF (electromagnetic field), især fra computeren, lige siden. Velsignet være hans hjerte, han har hele tiden fortsat med at tjene som budbringer for den Galaktiske Føderation og Lyset.

Da Sheldan blev indlagt på hospitalet i oktober 2017 til en operation i ryggen, fortalte lægerne mig, at han havde en gammel skade i halsen, som de fandt meget ”interessant”. De vidste ikke, hvordan den var opstået, men gættede på, at den var kommet for mellem 5-7 år siden. Jeg vidste naturligvis straks, at de refererede til DEW våbenet. ”Kuglen” var rettet mod Sheldans hoved, men fordi han var begyndt at rejse sig op, ramte den lidt lavere, på hans hals. Lægerne sagde, at de ikke havde set den type skade før og at den på en eller anden måde syntes at blive reaktiveret under operationen. De kunne ikke give en tilfredsstillende lægelig forklaring. Jeg kunne naturligvis ikke fortælle dem sandheden, fordi de måske ville tænke, at jeg var en konspirationsteoretiker.

Som vi har fortalt jer tidligere, havde Sheldan det svært på grund af de medikamenter, han havde fået ved operationen. Dette, plus den reaktiverede mikrobølge kugle, er grunden til, at hans helbredelse trækker ud, og hvorfor der meget vel kan gå et år, før Sheldan kommer sig helt.

I mellemtiden, mens Sheldan kommer sig, lægger vores webmaster Miles og jeg planer for, hvordan vi kan være til tjeneste for Lyset. Vi vil dele det med jer i den meget nære fremtid. Af hele vores hjerte takker vi jer igen for jeres kærlige støtte og generøsitet. Vi i PAO er fortsat engageret i vores mission – at forberede planeten og alle hendes folk på genforeningen med det Galaktiske Samfund.

Vi hylder Lyset. Vi tror fuldt og fast på, at denne sidste kaosfyldte fase får en ende. Vores længe ventede frihed kan anes i horisonten!

Selamat Ja! (Vær i Glæde!)

Colleen

Kilde: https://pathwaytoascension.wordpress.com/2018/03/02/what-happened-to-sheldan/

Oversættelse: Margit Villumsen


forrige besked > | næste besked >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge