Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Om Sheldan Nidle og Veronica Keen - 30. januar 2019


Om Sheldan Nidle og Veronica Keen - 30. januar 2019

Kære venner

Nogle af jer vil have bemærket, at vores regelmæssige kanaler Sheldan Nidle og Veronica Keen synes at være holdt op med at kanalisere siden oktober sidste år. Naturligvis har vi forsøgt at komme i kontakt med dem.

Fra Veronica fik vi svar, og hun forklarede, hvad der sker, men hun ønsker ikke, at vi siger ret meget om det på vores webside. Men det har at gøre med hendes fysiske tilstand og de konstante angreb fra Kabalen (the Cabal), som hun kommer ud for i sit personlige liv. Vi tilbød vores hjælp, men hun siger, at der ikke er meget, vi kan gøre.

Fra Sheldan og hans kone Colleen fik vi ikke noget svar, desværre. Vi ved, at han har haft nogle fysiske problemer, som gjorde, at han måtte på hospitalet. Men efter det har vi ikke fået nogen oplysninger om hans tilstand. Denne meddelelse, som de har lagt ud på deres webside, var den sidste update, som vi kunne finde. Hvis nogle af jer har nogle flere oplysninger, vil I så være så venlige at fortælle os om dem?

Ligesom nogle af jer har skrevet til os, savner vi både Sheldans og Veronicas regelmæssige budskaber. Lad os håbe, tingene snart bliver bedre for dem begge, så vi igen kan nyde deres kanaliseringer. At sende dem positiv energi og at bede for dem vil højst sandsynligt hjælpe dem.

I Kærlighed og Lys

Kees, GalacticChannelings.com

Update 30. januar 2019:

En af vores læsere var så venlig at sende os nogle oplysninger om Sheldan, som han har fundet på Sheldans Planetary Activation Organization:

"Kære…

Vi sendte denne update ud kort før vores december webinar.

En update om Sheldans rekreation og budskaberne. Mange af jer skriver til PAO og spørger om, hvorfor der ikke har været nogen updates i nogen tid. Sheldan har gives os regelmæssige updates fra den Galaktiske Føderation i mere end 20 år. Hvorfor, spørger I, er de stoppet?

Opsummering: I lidt mere end et år har Sheldan været i gang med at komme sig efter en rygoperation, som skulle hjælpe ham til at komme til at gå igen. Han har været rekonvalescent lige siden og kan nu gå normalt igen. Desværre udløste operationen en genopblussen af en neurologisk lidelse, som var forårsaget af et DEW våben angreb for nogle år siden.

Sheldan var godt på vej til at komme sig efter disse problemer, da han sidste oktober endnu engang blev beskudt med et DEW våben. Denne gang ødelagde våbnet hans galaktiske kontakt implantat. Til reaktivering af dette implantat kræves en neurologisk opgradering og det tager tid. Det må ske langsomt, med minutlige intervaller, for at gøre det muligt meget forsigtigt at forbinde hans 3D vibrationer med de Galaktiskes 5D vibrationer. Selvom Sheldan er i direkte kontakt med den Galaktiske Føderation, kræver anstrengelsen ved at modtage updates og webinarer umådeligt meget energi. Healingprocessen, der er nødvendig for at hele skaderne efter DEW våbnet og som vil gøre det muligt for ham fuldt ud at arbejde med den Galaktiske Føderation, vil tage tid. Det kan godt tage noget tid, inden Sheldan igen er klar til at give os opdaterede kanaliseringer.

Hvad kan I gøre for at hjælpe?

De Galaktiske vil gerne have, at Lysarbejdere og stjernefrø bliver mere involveret I at hjælpe dem med at virkeliggøre Afsløringen, der fører til fuld bevidsthed. Hver måned får Colleen og jeg indsigter med hensyn til gæste optrædere og emner, som vil være mest befordrende for PAO’s månedlige live webinarer. Vores kollektive energi er vigtig i forhold til at sætte scenen for overflod, afsløring og landinger – alle 3 ting fører til fuld bevidsthed. Jeres deltagelse i webinarer og formålstjenlige donationer hjælper os meget med at sprede budskabet og udbrede PAO’s mission.


Oversættelse: Margit Villumsen
previous message > | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge