Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Om Sheldan og Tachyon kammer oplevelser - 22. april 2019


Om Sheldan og Tachyon kammer oplevelser - 22. april 2019


Heart

I onsdags oplevede Sheldan og jeg vores første Tachyon Kammer session. Da vi nåede frem til vores bestemmelsessted, blev vi hilst af to kvinder. Den ene var Meghan, tachyon kammer medarbejder og den anden var Ellen, som har været medlem af PAO i lang tid. Rent tilfældigt var Ellen der for at få hendes 6. session i tachyon kammeret. Hun var blevet hængende i håb om at møde Sheldan og jeg. Hun hilste os med et kæmpe smil og et varmt knus. Hun var overrasket og glad over at se Sheldan gå – hun troede, Sheldan var i kørestol. (Sheldan går nu uden et gangstativ, men han går stadig usikkert, når han befinder sig i nye omgivelser). Vi blev præsenteret for Meghan. Hun er et varmt, hensynsfuldt og meget vidende Stjernefrø. Vi gik straks i gang.

Sheldan kom til først. Vi gik ind i rummet. Det var fuldstændigt tomt for alt andet end tachyon kammeret, som består af en hvid tavle med hellig geometri og en tachyon madrasse over den (den hellige geometri så ud, som den kunne være Metatrons kube – jeg spørger Meghan i næste uge). Der er en pyramide med krystaller. Du ligger på madrassen, så dit hara chakra er direkte under pyramidens spids. Du erklærer derefter din intention, meget vigtigt, og slapper af og tillader dig at opleve. Det vil opleves forskelligt fra person til person. Sheldan kom straks i forbindelse med en plejadiansk rådgiver, E-Lon fra en af de syv søstre (Plejaderne), Maia. Du er i kammeret i 30 minutter.


Så var det min tur. For mig føltes energien, som om jeg blev beroliget, et spirituelt knus. Det føltes, som om min krop, mit sind og min ånd blev harmoniseret. Det var alt, det der skete under min første session.

Vi tog ud og spiste og vendte tilbage til vores hotel. Vi var blevet advaret om, at folk ofte ikke sover efter de første gange i kammeret. Sheldan og jeg sov knap nok den første nat. Jeg oplevede, at jeg kom af med en psykologisk, tung følelse (vrede). Mit hjerte hamrede afsted og jeg fortalte Sheldan, at jeg følte mig ”besat” på grund af de vrede tanker, jeg havde og kunne ikke lade være med at føle mig fremmed. Så lettede det og jeg følte mig 10 kilo lettere. Jeg vidste, at jeg havde noget vrede, der måtte slippes. Efter Sheldan blev angrebet af DEW våbnet igen i oktober 2018, oplevede jeg at være desillusioneret og vred. HVORFOR? HVORFOR? HVORFOR? Selvfølgelig ved jeg, at det ikke hjælper noget at spørge hvorfor. Jeg har arbejdet på at komme af med denne vrede og har gjort et ganske godt stykke arbejde med det selv. OG kammeret hjalp mig med at slippe resten. Jeg føler mig virkelig lettet for dette ”i mit væv”.

Om morgenen viste Sheldan mig sin venstre hånd, hvor han har eksem. Det var bogstaveligt talt tørret helt ind og var ikke længere opsvulmet og rødt. Der var stadig revner i huden, men ikke længere betændt. Det var fantastisk. Så gik jeg ud for at vaske mig og børste tænder. Hej Shel, min rosacea er også forsvundet! I de sidste måneder var begge mine kinder røde og havde samlinger af små knuder lige under huden. Jeg havde prøvet alt for at komme af med det og intet virkede. Det ville begynde at forsvinde, men kom så igen. Jubii! Det er forsvundet! Jeg var jublende glad. Jeg forventer at blive helt rask.

Vi vendte tilbage til vores anden session i tachyon kammeret. Sheldan var igen den første. Da han var færdig, fortalte han os, at han følte sig emotionelt, mentalt og fysisk stærkere end han havde gjort, siden sin operation for ca. 18 måneder siden.

Min tur. Denne gang oplevede jeg en dyb meditation og to plejadianere kom ind. Igen følte jeg mig fuldstændigt omfavnet i et kærligt kram. De talte faktisk ikke med mig, men jeg følte deres Kærlighed. Under min meditation ophørte min krop med at eksistere – kroppens grænser forsvandt og jeg følte mig ét med alt – udvidet. Efter min session føltes det, som om mine hæmorider (som jeg havde bedt om healing til) brændte og jeg oplevede skydende nervesmerter i en time. Så forsvandt smerten.

Vi nød en frokost på en café ved havet med Meghan og hendes mand Nick. Da vi tog tilbage til vores tredje session, var det igen Sheldan først. E-Lon kom ind og fortalte Sheldan, at han ville hjælpe ham, så hans prostata skrumpede, han ville måske have været nødt til at blive opereret og vi ønsker for alt i verden at undgå det, fordi Sheldan ikke har det godt med bedøvelse og læger for den sags skyld. I de sidste to nætter har Sheldan haft livagtige drømme med levende farver. Han fortalte mig, at det begynder i sort/hvid og efterhånden som han bevæger sig drømmen, som i Troldmanden fra OZ, forandrer alt sig til de mest utrolige lysende farver. Han husker normalt ikke sine drømme, men han er glad for at kunne huske de sidste to nætters drømme.


Pleiadeans

Under min tredje session kom de to plejadianere tilbage og talte med mig i kort tid. De fortalte mig, at jeg er Sirianer og meget Sirius/Serious (alvorlig)! De fortalte mig, at det var tid for mig at være mere PLEEEAAADIANSK (play) og lege mere…hold op med at være så Sirius/Serious. De syntes, det var mægtig sjovt og vi grinte alle sammen. De videregav, at jeg havde brug for at Lysne op omkring liv på planeten Jorden. Jeg har været en empath hele mit liv og har altid følt verden meget dybt. De fortalte mig, at det ikke er godt at føle al smerten i verden. Hav øjnene rettet mod præmien – opstigning. Fortsæt med at højne din vibration, så du kan manifestere dit hjertets ønsker. Lad det være så!

Efter sessionen følte jeg igen en intens smerte i mine hæmorider i en time. Så opløste smerten sig. De er begyndt at skrumpe og er ikke længere til gene for mig. Jeg er himmelhenrykt. Jeg er GLAD!

Sheldan og jeg kørte hjem i taknemmelighed over healingen, som vi var så heldige at opleve på blot 24 timer. Helt ærligt føltes det, som om vi var gået længere og så megen vækst og healing fandt sted.

Tachyon oplevelsen er fantastisk. Når jeres emotionelle, mentale, fysiske og spirituelle legemer er i harmoni, sker der magi. Det er forskelligt fra person til person og de kan ikke sige, om det vil heale jeres personlige sygdomme, men når I læser om det, forstår I, at det kan hjælpe mange mennesker, dog er der ingen garantier, det er en individuel rejse.

Sheldan og jeg vil vende tilbage tirsdag/onsdag til yderligere tre sessioner. Det anbefales, at I får mindst 6 sessioner. Efter dem håber jeg, pga. begrænsede midler, at tage tilbage dertil med Sheldan, men jeg vil være nødt til at undvære behandlingerne (snøft, snøft).

Jeg vil skrive mere efter vores næste 3 sessioner. Bliv ved med at stråle jeres Lys klart!

Selamat Ja!
Colleen"

Website: Planetary Activation Organization


Oversættelse: Margit Villumsen
< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge