Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Update om Sheldans helbred - 18. februar 2019


Update om Sheldans helbred - 18. februar 2019

I tidligere meddelelser nævnte vi, at DEW våben angrebet på Sheldan gjorde, at han skulle have opgraderet sit galaktiske kontakt implantat. Så blev de Galaktiske tidligere på måneden anmodet om yderligere at tilpasse Sheldans kommunikations implantat, hvilket resulterede i flere midlertidige helbredsproblemer. Selvom udbedringen af implantatet sker forsigtigt og må udføres lidt ad gangen, vil den med tiden medføre, at Sheldan igen kan kommunikere med den Galaktiske Føderations teams.

Den nuværende effekt af disse opgraderinger er, at Sheldan kun kan holde til at konversere med de Galaktiske i få minutter. På grund af dette er han stadig ude af stand til at lave updates og webinarer.

At bringe Sheldans neurologiske vibrationsmæssige energi op på et niveau, hvor han ikke bliver udmattet, vil tage tid. I øjeblikket arbejder vi på at erstatte den konventionelle medicin med naturlige lægemidler og behandlinger. De alternative midler, som til sidst vil gøre Sheldan rask, er temmelig dyre og dækkes ikke af sygesikringen.

I månederne, hvor Sheldan har været syg, er vi i PAO gang på gang blevet overvældet af jeres generøsitet. Vi vil være yderst taknemmelige for jeres fortsatte støtte til hans sag.

Fred og velsignelser,

PAO Team

Website: Planetary Activation Organization


Oversættelse: Margit Villumsen
previous message > | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge