Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Om Sheldan og Tachyon kammer oplevelser 2 - 6. maj 2019


Om Sheldan og Tachyon kammer oplevelser 2 - 6. maj 2019


Heart

Efter vores første 3 tachyon kammer sessioner, vendte Sheldan og jeg tilbage til Petaluma den følgende uge til vores næste 3 sessioner. De første 3 sessioner gjorde os godt, hvilket vi bogstavelig talt kunne se ske (rosacea og eksem forsvandt sammen med min ”vrede” i forbindelse med, at Sheldan var blevet ramt af et DEW våben, hvilket forandrede vores liv for altid).

Det andet sæt à 3 tachyon kammer sessioner føltes mere i det indre. Både Sheldan og jeg mærkede en følelse af velvære, som omsluttede vores krop, sind og følelser.

Tachyoner virker ligeledes på vores fysiske krop og vores højere energilegemer, de forbedrer vores velbefindende og fremmer vores spirituelle vækst drastisk. Vi følte vores kroppe integrere en ”højere” vibration, men det var meget subtilt.

Fortsætter healingen med at virke? Tachyoner er subatomare partikler, som rejser hurtigere end lys. De er partikler, som gennemtrænger fysisk stof med spirituelt lys. Indtil videre kan jeg rapportere, at mit nervesystem bliver mere og mere roligt. Noget positivt har definitivt fundet sted med hensyn til min generelle helbredstilstand. Sheldan føler det samme. Vi tager derhen igen i denne uge til vores næste 3 tachyon kammer sessioner. Som jeg fortalte tidligere, gør vi alt for at undgå en operation i juni. Fortsæt med at visualisere Sheldan med perfekt helbred, som vores Skaber tilsigtede.

Jeg vil gerne takke de få personer, som sendte donationer, så jeg kan deltage i sessionerne sammen med Sheldan. Det ville være en skuffelse at tage med Sheldan og ikke kunne nyde tiden i kammeret også. Mit hjerte strømmer over med taknemmelighed over den Kærlighed, I har vist mig. ZaZuMa! Siriansk for ”Taknemmelighed af hjertet”.

Selamat Ja!
ColleenNote: Her er websiden for mere information om Tachyon kamre:

Tachyonis.org


Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen
< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge