Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Om Sheldan og Sheldan special - 4. juli 2019


Om Sheldan og Sheldan special - 4. juli 2019

Hilsner fra Galactic Heart . . .Heart

I går modtog Sheldan et smukt kort og budskab fra et PAO-medlem, som har været medlem længe. Det hjertelige budskab bragte tårer af Kærlighed frem hos både mig og Sheldan. Vi er blevet hædret af så mange af jer i de seneste måneder og vi vil gerne fortælle jer, at vi sætter pris på alle, der har støttet Sheldans helbredelse og som viser interesse i PAO's mission.

Jeg vågnede i morges og Sheldan sad ved sin computer. Inspireret af det kærlige brev, som vi modtog, skrev han denne tak til alle jer, der følger og støtter PAO og Sheldans helbredelse. Underligt nok er Sheldans skrivning på computer blevet meget forbedret efter hans seneste operation. Vi vil ikke sætte spørgsmålstegn ved det...vi vil blot byde det velkommen og være taknemmelige.

For altid taknemmelig
Colleen

_____________________________________________________


Sheldan update

Velkommen venner og Lysarbejder kolleger. Dette er Sheldan, der taster et venligt Hallo på tastaturet og udtrykker taknemmelighed over al den støtte, I har vist mig og PAO, mens jeg kom mig. Colleen læser ofte jeres mange rosende breve, hvor I udtrykker taknemmelighed over den rolle, jeg har spillet i jeres liv. Det gør mig meget glad. Det har været min mission og jeg er taknemmelig for jeres tilkendegivelser. Vi er sammen om dette.

Mine galaktiske venner er her også og vil gerne sige Hej. Jeg vil gerne skrive et par ord om, hvordan det går med mit helbred. Det har taget noget længere tid, end jeg havde forestillet mig, at nå så langt, som jeg er. Jeg er endelig begyndt at blive bedre til at skrive på computer siden DEW angrebet sidste oktober. Jeg ønsker inderligt at takke jer alle for jeres altid vidunderlige og yderst generøse fortsatte støtte til min helbredelse. Som I ved, er jeg endnu ikke tilbage på det niveau, jeg var, inden jeg blev angrebet for næsten halvandet år siden. Hold da op! Sikke et år det har været for mig!

Vores galaktiske venner fortæller mig, at vi kommer nærmere og nærmere en yderst velkommen "ende på sporet". De mener, at denne 3D virkelighed når sin afslutning, da vi vibrerer højere mod vores 5D virkelighed. Hold modet oppe. Vores rejse vil snart tage et kvantespring.

Jeg har fremtidige planer om nogle reviderede og udvidede bøger og forventer endda at genoptage de ugentlige updates. Det, jeg virkelig har brug for, er en kort tur i det, min kære Ven, Jared, kalder "Himmelsk Kammer". Det vil gøre mig helt rask og klar til at vende tilbage til "arbejdet". Med hensyn til det agter jeg at opgradere PAO, udgive 3 nye bøger og genoptage mine foredrag og videobånd. Det føles godt at skrive dette til jer.

Lad mig slutte med et simpelt ZaZuMa! (Tak! på siriansk) Tak for jeres hjælp med at udbrede min galaktiske mission. Indtil da er det galaktiske Shel, der lukker computeren, og ønsker jer alle meget Kærlighed og Lys.

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen
< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge