Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - Søndag den 31. januar 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 31. januar 2016

Min kære, jeg ved, hvor ked af det du er her til morgen over at læse, at 10.000 små flygtningebørn er "FORSVUNDET" i Europa. Du ved, at de sataniske og pædofile grupper blomstrer i Europa. Forventer de virkelig, at kunne holde dette HEMMELIGT? Fordi ENERGIEN er stigende efterhånden som flere mennesker ”vågner op” hver eneste dag, er det blevet svært for dem at fortsætte med at operere i hemmelighed.

De har brug for mere MENNESKELIGT KØD og BLOD for at kunne opretholde deres falske menneskekroppe, og til at fortsætte med at kontrollere dig. De har så mange planer om at udrydde den menneskelige race. Du lever allerede med dem: chemtrails, fluor, GM-afgrøder, vaccinationer. Nu frigiver de VIRA, som de har udarbejdet i deres laboratorier. Zika er den nyeste. Det vil blive brugt ligesom de brugte deres AIDS-VIRUS i fortiden. Tro mig, de har mange flere, som er forberedt og klar til at blive sendt ud mod den intetanende befolkning. Jo mere desperate de bliver, jo mere onde, vil de blive. I er i en "OS eller DEM situation". I er de 99%, de er 1%. Det er styrken i antal, især med så mange af jer, som nu ”vågner op” til situationen.

Du behøver kun at kigge til Amerika for at se, hvordan det fungerer. Du ser det amerikanske folk stå i kø for at lytte til dem og støtte dem. Hvor blinde skal folk egentlig være, for ikke at se, hvad der er foran deres øjne. Med den viden de har i dag, hvordan kan de tillade sig at blive narret endnu en gang af de samme mennesker, blot iført forskellige tøj. Hvert trick i deres sorte magibog bliver brugt til at svindle dig. Husk de LØGNE, du faldt for, da du valgte OBAMA? Han er ansvarlig for flere DØDSFALD end nogen anden præsident. Kendsgerningerne taler for sig selv. Du har et ansvar for at beskytte menneskeheden mod sådanne mennesker.

Draco / reptiler, kald dem, hvad du vil, er ved at miste deres terræn. De planlægger at bede dig om at tilgive dem og give dem mulighed for at forblive på Jorden. De vil fortælle dig, at "de er født ind i det", og de vil falde på din barmhjertighed. Du skal give dette dine tanker og overvejelser, da du højst sandsynligt vil stå over for dette problem. Mange af dem vil forlade jorden. De vil tage det guld med sig, som de kom til Jorden for. Jeg har altid sagt, at de ikke vil gå stille og roligt. De vil ødelægge så meget som muligt, før de forlader jorden. Deres egne forskere producerer de vira og giftstoffer som bliver brugt imod dig, men de forventer at du overser sådanne handlinger. Du kan komme i denne situation hurtigere, end du forventer. Tingene er fremskyndet. Vigtige beslutninger skal tages.

Det er på tide at opgive tanken om FORTIDENS PARTIPOLITIK. Denne har fanget dig. Kig nu meget nøje på den person, der beder dig om at have tillid til sig. Jeg observerer, hvad der sker i Irland. Jeg ser nogle rigtige mennesker som kommer frem med en sund dømmekraft og et stærkt ønske om at tjene SANDHED og RETFÆRDIGHED. Især RICHARD BOYD-BARRETT, Clare DALY og Paul Murphy som er frygtløs og troværdig. Fremtiden, ikke kun for det irske folk, men for menneskeheden, ville være sikker i deres hænder. Din verden har brug for disse, og andre som dem, til at tage menneskeheden videre ind i fremtiden. Lad gamle tilhørsforhold fra fortiden forblive i fortiden. Du har pligt til at skabe en bedre fremtid for alle. Fjern alt, der er korrupt og hører fortiden til og kom videre.

Mange af jer har mærkelige, uforklarlige oplevelser. Ja, energi bliver frigivet, og det tillader så det uventede at ske.

Du har levet i et kontrolleret miljø alle dine liv, og først nu ser du, at det var manipuleret til at holde dig i frygt og i kontrol. Mange svindelnumre var designet til at fjerne din frihed, koste dig penge, og give dig en følelse af ansvar og skyld. Global opvarmning er en af ??deres største svindelnumre. Det har koste dig dyrt. De ændrer alt, så det passer til enhver historie, de udgiver på denne særlige dag. Du skal sætte spørgsmålstegn ved alt, hvad de kommer op med, da du vil finde ud af, at det alt sammen er løgne. Magthaverne er der IKKE for at TJENE DIG. De er der for at fjerne alt fra dig, og for at fjerne dig også. For dem, som Kissinger fortalte det, er du "unyttige spisere", som ikke giver noget overskud. De vil ikke have dig i den verden, som de forsøger at skabe for sig selv. Det sker omkring dig. At lukke øjnene for det, vil ikke få det til at gå væk. Det giver dem bare mere magt. Er det hvad du ønsker? I 2016 skal store beslutninger foretages. Er du klar til at tage dem?

Søg sandheden for jer selv, da den er der. Du vil aldrig finde den i mainstream medierne, som alle ejes og kontrolleres af dem. Alt hvad du nogensinde vil finde der, er propaganda, og lodrette LØGNE, som de bruger til at fremme deres dagsorden.

I, mine venner, er i færd med at skabe en verden, hvor fred og kærlighed er af afgørende betydning. Denne vil blive oprettet uden bomber eller kanoner. Menneskeheden vil naturligvis komme sammen for at skabe en fremtid, hvor al forskning og ressourcer deles. Hvorvidt du ønsker at dele alt dette med dem, som i fortiden, var en del af Draco Control Systemet, er et stort spørgsmål, som du nødt til at give en alvorlig eftertanke. Tiden er kommet til at træffe beslutningerne.

Min kære, jo sværere det bliver, jo tættere er vi på succes. Vi gør vores bedste, lige som du gør, min kære. Der er meget at overvinde, og overvinde det, vil vi.

Evigt, din tilbedende, Monty.

MEDDELELSE FRA VERONICA

Jeg vil gerne takke alle dem, der gav mig råd om, hvordan jeg kunne håndtere mit lunge problem. Min tilstand er i bedring.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge