Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 29. april 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 29. april 2018

Det sker, mine venner, den store opvågning til alt, der blev holdt skjult. En efter en bliver de i kabalen afsløret, og de, der har støttet og dækket for dem, falder. I ser mennesker, som I kun for få år siden havde stolet på, blive afsløret som onde monstre, der drikker blodet og spiser jeres dyrebare børns kød. Det er alt sammen et stort spil for dem. De lever på jorden på menneskets lidelse. De bruger alt i deres magt for at få jer til at lide. Den energi, de får fra jeres lidelse, er livgivende ilt for dem. I er bare lige begyndt at se dette for jer selv, da de klamrer sig til en 3. verdenskrig, da de har brug for den energi, de vil vinde af det. Den eneste person, der fortæller sandheden, er hr. Trump, med stor risiko for sig selv. Han har påtaget sig at hjælpe med at redde jer fra den samlede katastrofe. Sandheden om dette er der for alle, der ønsker at se det.

Kabalen ejer jeres tv og aviser og vil kun fortælle deres version af, hvad der rent faktisk sker. Ikke et eneste sandhedsord vil I finde på tv eller i aviserne, da det er kabalens våben, der skal bruges mod jer. I må indrømme, at de har haft stor succes med at skabe frygt og holde jer under kontrol. Når I begynder at stille spørgsmålstegn ved alt, er deres spil slut, og de bliver afsløret. Så vil I spørge jer selv, hvordan I kunne have accepteret og troet sådanne åbenlyse løgne.

Kabalen har haft 2000 års erfaring med at lyve for jer. Alt hvad I lærte var baseret på disse løgne. De gjorde det ikke let for nogen af jer. Jeg ved, min kære, at du ikke kunne acceptere dem, og længe før du mødte mig, begyndte du din egen rejse for at finde sandheden. Du vidste i din sjæl, at den irske historie, du blev undervist i, ikke var sand. Din sjæl ville ikke acceptere det som sandt, så du spurgte ind til det og fandt den virkelige sandhed, som er helt fantastisk. Michael Tsarions forskning i det gamle Irland afslører, hvem irerne er, og hvad Irland er, og årsagen til ødelæggelsen af det irske DNA, som er afgørende for kabalen.

Når irerne vågner op til hvem de er, er kabalen færdig. Jesuitterne skabte en masse problemer for at skabe et HOLOCAUST, der næsten lykkedes. I blev I fortalt, at det var en hungersnød. Irerne er blevet holdt nede af den britiske krone i mange år. Nu er Leo Varadkar blevet placeret for at ødelægge det irske DNA ved at oversvømme Irland med DNA, der ikke hører til der. Det gøres lige foran jeres øjne. Han skjuler det ikke, og I ser det ikke for, hvad det er.

Hvad skal der til for, at Irerne vågner op? I holder resten af verden op ved at nægte at se de fakta, der stirrer jer i ansigtet. For 2000 år siden var I ledere af mennesker. I kendte verden. I vidste hvem I var. I skylder det for alle dem, der undertrykkes og kontrolleres over hele verden, at tage jeres magt tilbage fra dem, der tog det fra jer. Vær højt placeret i viden om hvem I er.

Læs: IRLAND: TEMPEL UDEN VÆGGE af Michael Tsarion.

Amerikanerne står over for den ubehagelige sandhed, at deres præsidenter ikke har tjent dem, men kun kabalen og den nye verdens orden(New World Order). Men den vej er nu blokeret for kabalen af hr. Trump. Den nye verdensordens lakajer har travlt med at besøge ham i håb om, at de kan ændre det med smiger og ros, men det glider af på ham. Må Gud velsigne og beskytte ham. Mennesket har brug for ham.

Giv tid og kræfter for fuldt ud at forbinde med hvem I er, og hvorfor I er på jorden på dette tidspunkt. I har et meget vigtigt arbejde at gøre. I har forpligtet jer til at redde menneskeheden og Jorden fra kabalens kontrol. Der er nok af jer der er vågne nu til at tage kontrollen tilbage. I ved, at de ikke er troværdige, så stop med at give dem jeres tillid. Fjern skyklapperne fra jeres øjne og se på det som om jeres liv afhænger af det, fordi det gør det. Se på alt, hvad kabalen pålægger jer. Se på de krav, de stiller til jer. I ved, at 2018 er det år, I skal tage kontrollen tilbage. Alt vil blive sat på plads for at gøre det så let som muligt. Vi på denne side af livet vil være med jer alle skridt på vejen. Alle forfædre fra jordens fire hjørner støtter jer.

Uden 3. verdenskrig vil kabalen miste sit kraftfulde greb om menneskeheden. Deres overlevelse på jorden afhænger af at dræbe mennesker, da de har brug for den energi, de får fra dem. De vil lyve for jer for at få det, de vil have. Glem aldrig MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN: lad jer ikke narre igen. Enhver, der taler for krig, er ingen ven af menneskeheden, uanset hvordan de forsøger at overbevise jer om, at det er berettiget. Gør fred til jeres prioritet. Der er ikke behov for, at nogen sulter, er hjemløse eller uuddannede i 2018. Det blev planlagt, at dele af jeres verden blev frataget alt, hvad mennesker har brug for til at overleve. Når menneskeheden tager kontrollen tilbage, vil al den unødige lidelse ophøre. Alle vil leve i fred og harmoni.

Der er gode mennesker i jeres verden, der bekymrer sig, og som arbejder for en bedre fremtid for hele menneskeheden. Der var en meget vigtig konference i London i sidste uge, som planlagde for fremtiden. De kom fra mange dele af verden for at diskutere, hvordan man går videre.

Min kære, de bruger desperate foranstaltninger for at forsøge at forhindre menneskehedens overlevelse. Desværre bliver de hjulpet af dem, der har svigtet i livet, som er desperate for at retfærdiggøre deres elendige eksistens. Sådanne mennesker skal have medlidenhed. Bed for dem.

Succesen er vores. Vi vil gøre, hvad vi har udtalt at gøre i vores egen tid, ikke pessimisternes. Vi ved, hvornår timingen er rigtig.

Altid din beundrende, Monty.

Bemærkning fra Veronica

Dave vil gerne takke for jeres venlige ønsker og støtte. Det betyder mere for ham end I tror. Tak skal I have.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge