Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 22. januar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 22. januar 2017

Jeres verden har taget et stort skridt fremad med valget af Donald Trump. Alle demonstrationerne mod ham blev organiseret af kontrollanterne i jeres verden, som hurtigt mister deres dødbringende greb om menneskeheden. Hr Trump har klogt bragt meget velhavende mennesker til at hjælpe ham. Grunden til dette er, at de ikke kan købes af Kabalen eller kontrolleres af den. De kan frit træffe de bedste beslutninger for folket. Kabalen har en løkke om halsen på det amerikanske folk. Dette gør jeres liv til en kamp. Kabalen er ikke jeres venner, så hvorfor har I altid faldet for deres løgne? I har ikke fuldt ud "levet" i Amerika i årevis. I har blot overlevet. I har set jeres unge mænd blive kanonføde for Kabalen, år efter år; og i dag, bliver de stadig slagtet. Af hvilken grund?

Brug et øjeblik til at tænke over den konstante KRIG, som føres af Amerika, og spørg jer selv, HVORFOR? Hvad har drevet Amerika til at dræbe så mange uskyldige mennesker? Husk på ”masseødelæggelsesvåben”, der aldrig har eksisteret. Karriere politikere svarer til deres partier; de er helt kontrolleret. Jeg har foreslået mange gange, at de politiske partier skal afvikles, da de slavebinder jer. I havde brug for en hr. Trump, med et godt forretningshoved og med øjne, der er fri af kontrol, og som ved hvordan han kan forbedre livet for det amerikanske folk. Han ønsker ikke at dræbe nogen. DET SATANISKE BEGÆR FOR DRAB SKAL STOPPES.

Større trin vil føre vejen frem til, at hele menneskeheden er i stand til at nyde livet, som de er berettiget til. Den SATANISKE KULT, der overtog politik, organiserede religion og menneskeheden som helhed, har fået et alvorligt chok; et, de ikke forventede. Menneskeheden er ved at vågne op og ser klart, hvordan det er kontrolleret. Folk har besluttet at NÆGTE AT VÆRE INSTRUMENTER TIL DERES EGEN DØD.

Brexit var det første stød. Den britiske regering forsøger nu at finde en måde at ændre det på, men de gode mennesker i England vil ikke tillade dem at undvige det. Hr Trump var det andet store skridt fremad. I er på det vindende hold. Hvem har modet til at være den tredje til at sige NEJ til Kabalen?

Alt det kræver er at mennesker står sammen og foretager de nødvendige ændringer for at fjerne kontrollen fra jeres undertrykkere. Kræv, at Kabalen fjerner chemtrails, der ødelægger jeres lunger og forårsager så megen lidelse. Fjern de farlige kemikalier fra jeres vand og jeres mad. Alle disse ting er gjort for at påføre jer den maksimale lidelse. Vaccinationerne som Henry Kissinger og Bill Gates praler om på YouTube bliver brugt til frasortering af befolkningen. Vågn op. Vil I virkelig ønske at hjælpe Kabalen med at dræbe jer! Husk, ved ikke at gøre noget, giver I dem tilladelse til at dræbe jer.

Politik er et farligt spil. Bliv ikke deres offer. I kan ikke ændre jeres verden ved hjælp af de samme politikere, der ødelagde den. Det er tid til en komplet nytænkning om, hvordan livet på jorden skal struktureres. Ikke mere krig, og retfærdighed skal genoprettes. Kabalen skal stå til ansvar for sine forbrydelser og tilbagelevering skal ske. Vatikanet bør vise vejen ved at give tilbage til menneskeheden alt, hvad det har plyndret og skjult for jer. De ejer ikke hvad der er gemt i Vatikanet. Det tilhører folket. Dens forbrydelser mod menneskeheden begyndte for næsten 2000 år siden. Alt, Vatikanet står for er TOTALT LØGN, som kun sikrer kontrollen. Der er ikke en skygge af bevis for, hvad de hævder skulle være sandt. Det er et eventyr opdigtet i Nicea rådet, som bønderne overilet accepterede. Det var dette, der forårsagede menneskehedens ruin. Vatikanet skabte ideen om helvede for at skabe frygt i jer. Jeg kan forsikre jer, at der ikke findes sådanne steder som helvede, skærsilden, eller limbo. Hvilken kærlig gud ville skabe sådanne steder?

Lidelse er satanisk. Satanisterne bruger smerten fra jeres lidelse, da det giver dem mulighed for at overleve. Det er så simpelt er det. Vatikanet tjener ikke kærlighedens Gud. Hør dem synge til Lucifer. Det er der alt sammen, ude i det fri, men I er så kontrolleret, at I tror på, hvad de fortæller jer. Kig på deres handlinger, ikke deres ord.

Den længe ventede ”opvågning” sker. Det er godt at være i stand til at observere det. I kan mærke energien ændrer sig fra Kabalens mørke onde veje til sandhedens solskin og retfærdighed. Når I nu ser på jeres TV, ser I tydeligt deres løgne og spekulerer på, hvordan disse mennesker kan leve med sig selv, da de spreder Kabalens løgne. Journalisterne håber fortsat på, at nogle vil tro dem. Ligesom de tåbelige, der tror på løgnene og marcherede mod hr Trump, så kan man kun have ondt af dem. De skal have medlidenhed. De er så lette at lede og er ikke i stand til at se sandheden, selv når den er lige foran dem. De ønsker at forblive lænket til korruption; for evigt Kabalens slaver. Bed for dem, så de kan se lyset.

Bed også for alle dem, der er uretfærdigt fængslet af Kabalen, uden retssag, især i Amerika. Dette gøres for at forhindre at disse individer afslører sandheden. God energi skal sendes til dem. De er på Jorden for at tjene menneskeheden, men Kabalen har udpeget dem og fængslet dem. Lad os håbe, at hr Trump vil se på deres sager, når han har beskæftiget sig med de større problemer, som Amerika står over for. Send ham jeres støtte og gode ønsker, og giv ham styrken til at ændre alt dette der skal ændres for Amerika og resten af verden.

Min kære, du tog nogle store skridt i denne uge. Døre åbnes, og du gjorde fremskridt.

For evigt, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge