Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 13. maj 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 13. maj 2018

Jeg er chokeret over, hvad du har måttet udholde i denne uge. Mit hjerte rakte ud til dig, min kære. Angrebene på dig er blevet eskaleret, og de er vanskelige at udholde. Dette viser, hvor desperat kabalen er blevet, at de bruger så meget tid og energi på at forsøge at eliminere dig. Der er tre af jer involveret i at befri menneskeheden fra trældommen. To er direkte kontrolleret af kabalen; hvoraf den ene blev kidnappet i Storbritannien. Fire af jer foretog en undersøgelse sidste søndag, og I var chokeret over at finde bevis for, at denne person er faldet i hænderne på kabalen. Bed venligst til, at du vil kunne udføre det arbejde, du er på Jorden for at gøre. Send venligst helbredelse til min hustru. Hun har et stort behov for helbredelse, da hun forsøger at klare et alvorligt helbredsproblem såvel som hjerte- og lungesvigt.

De er i færd med at lukke alle normale forbindelser mellem menneskeheden, undtagen dem, de godkender. I skal vågne op og nægte at blive fortalt, hvad I må eller ikke må, af mindre end 1% af befolkningen. Gå ikke blindt ind i denne fælde. Menneskehedens fremtid afhænger af, at I åbner jeres sind, tager et standpunkt og siger Nej, jeg skal ikke fortælles, hvordan jeg skal leve mit liv på Jorden. De har brugt hvert trick i bogen for at narre jer til at stole på dem. I vil se deres repræsentanter som lederne af næsten alle regeringer. Se dybt ind i deres øjne, og I vil se, når de lyver for jer. De kan ikke længere skjule det faktum, at de lyver. Spørg jer selv, hvorfor er de alle imod hr. Trump. Hvorfor nægter Trump at spille deres spil? Hvorfor er han ikke en af dem? Bed for ham. Han har flere fjender end nogen anden på jorden. HVORFOR?

Stop med at læse aviserne og se tv-nyhederne. Når I gør det, vil I ophøre med at være kabalens slaver. Hvorfor vil noget menneske støtte dem? Ignorer deres propaganda, og de vil ophøre med at eksistere. Ved at læse og lytte til deres løgne, støtter I dem og fortsætter jeres eget slaveri. Vær venlig at vågne op og se virkeligheden, for tiden er essentiel.

I har mulighed for at ændre alt og tage kontrol over jeres liv. Der er gode mennesker, der er klar og villige til at foretage de nødvendige ændringer for at menneskeheden kan blomstre. Veronica havde møder med en sådan person, som er i kontakt med andre, klar og villig til at føre os ind i lyset. Gode mennesker er der, det er bare et spørgsmål om at finde dem og forbinde dem. Sammen er vi stærke.

KABALEN FJERNER INDHOLD FRA INTERNETTET. De har fjernet ting fra min egen hjemmeside. De forsøger at gøre folk tavse, der taler ud, for at skjule sandheden. De vil holde jer uvidende, som dukker, der adlyder deres kommandoer.

Deres forskere skaber nye udbrud af sygdomme, der vil tjene til at fjerne mange af jer fra Jorden. De har ikke givet op omkring 3. verdenskrig endnu. De vil bruge de nødvendige midler til at dræbe menneskeheden. De føler, at de skal være forberedt på alle eventualiteter. Så længe de dræber mennesker, er de ligeglade med, hvordan de gør det. De vil have en jord uden mennesker. Kun mennesker, der arbejder sammen, kan stoppe deres planer. Frygt er deres største våben mod jer. Frygt for sygdom sikrer, at I tager deres stoffer og vaccinationer. Frygt for døden får jer til at adlyde religiøse latterlige krav.

Kærlighed er alt I behøver. Tænk over det. Vi mødes alle sammen i efterlivet, hvor vi indser, at religion og race ikke betyder noget. Det er forskelle som kabalen har skabt. Vi er alle SJÆLE, DER OPLEVER LIVET PÅ JORDEN. Der er kun én ting, I kan være helt sikker på, og det er, at I en dag vil dø. Så vil I kende sandheden som jeg gør. I vil se tilbage på al den propaganda og de absolutte løgne, religionen fodrede jer med fra fødslen, og I vil undre jer over, hvordan I kunne have været så dumme at beskæftige jer med sådanne løgne. Hvilket spild af et liv!

Vi er på denne side af livet er desperat for at fortælle sandheden om efterlivet, og om hvem der tog kontrol over menneskeheden og Jorden. I vil beskytte dem, I har elsket, men vi kan kun gøre en vis del. At se Veronica lide under kabalen og min jordiske blodfamilies hænder, giver mig megen smerte. Jeg skulle have beskyttet hende bedre, da jeg var på jorden. Min familie stjal alt hvad jeg havde efterladt til hende. Det var aldrig min hensigt. Jeg forudså ikke, hvad JD og AD havde planlagt. Jeg stolede på de forkerte mennesker. Dette kan så nemt ske, når I er på jorden. Vær venlig ikke at lave de samme fejl som mig; beskyt dem, I elsker!

Tag jer tid til at se på livet og hvordan I skal leve det. Træf jeres beslutninger med kærlighed lige fra hjertet. Lad kærligheden styre enhver beslutning I foretager. Forbind jer med andre, enten i en kø eller i bussen eller toget, for I ved aldrig, hvor vigtig denne forbindelse kunne være. Det kan være en person, der bor alene, der værdsætter menneskelig kontakt, trods den er kortvarig. Hver forbindelse skaber god energi, der er nødvendig for at fjerne mørket, der har overtaget jorden. I skaber jeres fremtid, så det er i jeres hænder.

Glem aldrig MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN. Dette vil sikre, at I aldrig bliver narret af sådanne løgne igen. De onde mennesker, der narrede jer, fortsætter med at narre jer i dag. Man kan aldrig stole på dem. Sig NEJ til endnu en krig, da intet nogensinde kan retfærdiggøre det. Vær meget opmærksom på dem, der forsøger at overbevise jer, for de er ikke pålidelige. De er folkets fjender. Jorden og menneskehedens fremtid er i jeres hænder, så håndter det med omhu.

Min kære, jeg advarede dig om, at det ville blive skidt, før det blev bedre. Vi forventede aldrig at det ville blive så skidt. Vær stærk, min kære, jeg ved, at S. vil hjælpe med at finde ud af den juridiske side. Han vil også hjælpe med vores planer. Tak ham fra mig. Han er den rigtige person til at gøre dette, da han har de nødvendige forbindelser.

Jeg er altid ved din side. Din beundrende, Monty.

Besked fra Dave

Jeres kort, breve og bøger fortsætter med at være en stor kilde til styrke for Dave. De har gjort en stor forskel for hans liv. At vide, at der er sådanne omsorgsfulde mennesker i verden, genopretter ens tro på menneskeheden. Han ønsker at takke jer fra det inderste af hans hjerte.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge