Home > > Montague Keen - Søndag den 13. marts 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 13. marts 2016

”HVAD SYSTEMET FRYGTER MEST.
Det virkelige Selv er farligt; farligt for KIRKEN, farligt for STATEN, farligt for MÆNGDEN, farligt for TRADITIONERNE, fordi når et MENNESKE kender sit VIRKELIGE SELV; BLIVER DET ET INDIVID”
Osho

Det vågne menneske ser alting som det er. Det deler sin viden og så bliver det et mål for kabalen. Hvad I oplever i dag, er at kabalen oversvømmer jeres liv med FRYGT i alle dens mange afskygninger. KRÆFT er en meget produktiv industri for dem. De bombarderer jer med frygten for det. TV er fuld af oplysninger om farerne ved kræft. Deres behandling helbreder den ikke. Min kære hustru ved, at alt hvad I har brug for, for at kunne forebygge og behandle kræft, er natron. Hun tager lidt i varmt vand og citronsaft hver dag. Så simpelt er det, at forhindre kræft. For at kabalen kan eksistere, har de brug for at holde dig i frygt og lidelse. Stop med at spille deres spil. Den menneskelige race er under angreb. Overtagelsen begyndte for mange århundreder siden.

Hvad I oplever nu er slutspillet. De håber at nå deres mål. Fordi mange af jer er vågnet op til den reelle situation, I er i, og har nægtet at acceptere misinformationen, er det jeres pligt at dele sandheden med jeres medmennesker. Forstå, at de, der stræber efter at overtage jeres verden ikke hører hjemme i jeres verden. De har ingen ret overhovedet til at være på Jorden. I er børn af Skaberen. Magtfulde væsener af lys, der uforvarende gav jeres magt til den mørke side. I skal nu tage jeres magt tilbage. Nægt at hjælpe med fjernelsen af ??den menneskelige race fra Jorden. Fjern jer fra havret og alle falske love, som er blevet jer påtvunget af kabalen.

Kabalen skabte sprog til at adskille og forvirre jer. De fjernede fra menneskeheden den viden, som I levede efter i oldtiden. LYDENS KRAFT: hvordan lyd alene kunne flytte store genstande. I skal VISUALISERE jeres fremtid og skabe den. En fremtid, hvor alle mennesker bebor Jorden fredeligt og i harmoni. Det kan I gøre. Det er i jeres magt at gøre det. I 2014, satte Veronica sig for at opnå dette sammen med andre og blev brutalt overfaldet. Kabalens styrke faldt på grund af projektet. Det vil også ske, når nok modige mennesker træder frem. Veronica ved, at snart vil folk mødes og sammen få dette til at bære frugt.

Mange af jer er stadig i trældom til Vatikanet og andre religioner. Vatikanet tjener Lucifer. Han er åbenlyst æret i Vatikanet. Blodofringer er en stor del af det. I ser det selv når der er messe i kirken, hvor I bliver bedt om at drikke blodet og spise legemet. Den sande historie om den romerske kirke ville forfærde mange af jer. Det er alt sammen baseret på frygt og kontrol fra fødsel til død. Der er ingen sandhed i det, de underviser i.

Jeg kan forsikre jer, af personlig erfaring, at døden er den mest vidunderlige ting. I skal blot passere fra en tilstand af eksistens til en anden. Det frigiver jer fra alle traumer af liv på Jorden. Det eneste traume der er involveret, er, når man ser tilbage og ser den onde kontrol og den korruption, der slavebinder menneskeheden. I kan frigøre jer. Timingen er rigtig for at gøre dette. 2016 er jeres store mulighed for at frigøre jer fra slaveriet fra fortiden. I spørger, er nok af jer vågne til at gøre dette?. Svaret er et rungende ja! Det kræver bare modet at tage jeres suverænitet tilbage. I vil finde henvisninger på webstedet for ANDREW BARTZIS; nogle på dem er også tilgængelige på min egen hjemmeside.

Hvis I nægter at følge kabalen, kan de ikke lykkes, og I vil fremstå som suveræne væsener endnu en gang. Kabalen frygter jer mere end I frygter dem. Når de ikke kan drikke jeres blod og spise jeres kød, forsvinder de. De vil miste deres menneskelig form. De har taget alt fra jer; og den dag i dag, fortsætter de med at gøre det. Hvornår vil I sige, nok er nok, dette må stoppe?

Åbn jeres øjne og se, hvad der bliver gjort mod jer. Stop med at tro, hvad de fortæller jer. De er PARASITTER. De har narret jer. De har lært jer at frygte dem, og give dem mulighed for at have herredømmet over jer, at slavebinde jer. De har sikret, at alt i jeres verden er designet til at slavebinde og kontrollere jer. Lad det ikke være for sent, at mødes sammen og ved fælles styrke, at gendanne jeres verden. Alt er på plads for jer til, at I kan gøre det. Stop med at være passive og acceptere tingene. Spørg dig selv, hvad kan jeg gøre?

Sammen er I stærke. Gå til hver LEY LINJE, OBELISK, KIRKE, og REGERINGSBYGNING, og tag jeres magt tilbage. Kig tilbage og fjern alt der er korrupt og ondt. Opret en bedre verden for menneskeheden. I ved, hvad I skal gøre. Det er blot et spørgsmål om, at mødes sammen og gøre det. Det er op til hver enkelt af jer at blive involveret. Se jer selv som en lyshær, genopret kærlighed og fred i jeres verden. Foråret er en vidunderlig tid til at gøre dette, så gå efter det. Jeg kan kun lede jer fra denne side af livet. Der er mange, der vil samle udfordringen op på jeres side af livet.

Jeg beder det irske folk om at vise vejen. Irland er den nøgle, der vil låse alt op. Vær ledere igen. Så meget er blevet gjort for at ødelægge den irske ånd; men mine venner, vi ser det spire igen. Det vil ikke blive besejret. I er blevet bedt om en masse. I har valgt at være på Jorden i denne tid for at genoprette menneskeheden og for at fjerne al korruption. Visualiser det resultat I ønsker. Dette vil få det til at ske. Når menneskeheden kalder, vil det ske.

Til dem, der stadig lever i frygt gennem religion, skal I ikke angribe min kære hustru, fordi vi lever ikke af frygt. I vil også se sandheden, når I er klar til at acceptere det. Religion kunne ikke eksistere uden frygt. Vatikanet ødelagde kærlighedens religion som irerne delte med verden i oldtiden.

De, som I har valgt at tjene, forgifter jeres vand, jeres mad, og den luft I indånder. Behøver jeg sige mere. I tjener dem. I hjælper dem til at gøre det. De producerer helt åbent robotter, der vil erstatte jer. Hvad vil I så gøre? I er nødt til at mødes og gøre en indsats for at genoprette god energi. Opret så meget lys, at mørket forsvinder sporløst. Erstat frygten med kærlighed og lys. I kan gøre det.

Veronica, min kære, det er ikke let at klare de konstante angreb. Din vilje til at nå vores mål er det, der driver dig, min kære. Vi vil lykkes. Vi, i Ånden, sender dig kærlighed og styrke.

Altid, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |