Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 7. januar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 7. januar 2018

Da jeg gik ind i køkkenet kl. 23.50 den 31. december kom Montys lys til syne på siden af garagen for at vise, at han var her med mig for at byde velkommen til det nye år 2018. Det er hjertebrydende for mig, at begynde endnu et år uden ham fysisk ved min side. Mit ønske for hele menneskeheden er, at se alle omfavne KÆRLIGHEDEN på alle niveauer. Uden Montys kærlighed kunne jeg ikke overleve for, at fuldføre mit arbejde. Alt han gjorde, gjorde han med kærlighed. Han gjorde de enkleste ting vidunderlige, fordi de var fyldt med kærlighed. Hans kærlighed lever videre, han minder mig konstant om dette. Når kærligheden vågner, påskøn den; for det er den mest vidunderlige gave, og det er det der giver livet værdi. Godt nytår til alle.

Jeg fik et telefonopkald, hvor jeg blev oplyst om, at min kære ven, Bronwen, var gået over til Ånden. Hun havde været i mine tanker. Jeg tog mig selv i at tale meget om hende. Hun ønskede at gå over til efterlivet for at arbejde sammen med Monty for at fremskynde vores mission for at redde menneskeheden fra kabalen.

Monty guidede (eller skulle jeg sige sikrede), at jeg så:

David Wilcock - UNDERGROUND BASES NUKED - YouTube

(David Wilcock - ATOMARE UNDERGRUNDS BASER - YouTube)

Dette er en diskussion mellem David Wilcock og Benjamin Fulford om, hvordan kabalen styrer os, hvordan de har til hensigt at overtage menneskeheden for at udrydde os ud. Jeg mindede min kære hustru om, at jeg gav jer alle disse oplysninger for mange år siden. Vores venner fra Andromeda forklarede, hvordan kabalen ville fortsætte med det, de kaldte PROJEKT BLUEBEAM, en falsk flag-invasion for at skræmme menneskeheden til at sende al kontrol til kabalen. De ønsker at dræbe 90% af menneskeheden. Hvor mange gange har jeg fortalt jer dette? Lyt nu til når Ben fortæller jer præcis det samme. I er i en alvorlig situation. En advarsel om at tage sine forholdsregler.

Disse planer har været under forberedelse i et par år. Nu, hvor kabalen finder sig afsløret og stillet til regnskab af hr. Trump, er de desperate for at holde fast ved magten. Tro mig, når jeg fortæller jer, at hr. Trump er en god mand, der er kommet frem for at beskytte menneskeheden. Se på dem, der fortæller jer noget andet med mistro. De arbejder på vegne af kabalen. Han vil afsløre al korruption. Jeg foreslår, at I tænker to gange, før I går med kabalen, når I er kritiske over for hr. Trump, den mand, der er modig nok til at redde jer. Dem inden for kabalen er få i antal, men de styrer jer gennem frygt og jeres uvidenhed om, hvordan de fungerer. På dette sene stadium er det altafgørende, at I åbner jeres øjne, står sammen og nægter at blive ledet som får til slagtning. For kabalen, er I skadedyr, der skal ødelægges. De har ikke en trevl af respekt for nogen af jer, så stop med at narre jer selv til at tro, at de har det. Ville kabalen have produceret alle de stoffer, som de sikrer, at læger giver jer, så I langsomt og smertefuldt bliver dræbt, kunne det være anderledes? Ville de forgifte jeres luft, vand og mad, hvis de ikke ville slippe af med jer? Hvor mange gange har I brug for at høre dette, før I er parat til at vågne op og handle. I bliver langsomt myrdet. Alle beviser for dette er lige ved hånden. Er I så ligeglade med det, at I bare vil læne jer tilbage og blive udslettet, så kabalen, som ikke hører hjemme på Jorden, vil tage det fra jer? Dette er en kamp, som kabalen har forberedt sig på, samtidig med at de sikrede sig, at I blev holdt i mørket.

Det er næsten 14 år siden jeg gik til Ånden. I løbet af den tid har jeg bestræbt mig på at åbne jeres sind op for jeres situation. Hvor mange af jer lyttede og satte jer ind i det. Sandheden er der for alle, der søger den.

Alt det ville kræve, for Irerne for at komme op fra deres knæ for deres undertrykkere og lære fakta om, HVEM DE ER, OG DERES SANDE HISTORIE. Derefter, og kun da, ville ALLE KABALENS LØGNE VÆRE OFFENTLIGGJORT OG AFSLØRET. Er det for meget at bede Irerne om at redde menneskeheden?

Michael Tsarions arbejde er uovertruffent. Han er ekspert i Irland. Han kender sandheden i sin sjæl. Han har gjort mere end nogen anden for, at forsøge at vække Irerne. Vatikanets mørke gerninger har meget at stå til ansvar for med hensyn til Irland, den smukke lille ø, der rummer alle svarene på så meget. Hvem vil være mand nok til at bryde den skimmelsvamp Vatikanet skabte til Irerne og KRÆVE SANDHEDEN. Den sidste levn fra Vatikanet skal fjernes fra dette hellige land. I det øjeblik Irland er frigjort, bliver hele jeres verden fri inden for 3 timer. Det skal starte i Irland, min kære hustru ved, hvorfor det skal være sådan. Det er derfor, hun bliver angrebet af kabalen. Den anden, der er involveret i dette projekt er i fængsel i USA. Alle, der på nogen måde forsøger at forhindre denne mission, bliver straffet straks både i jeres verden og den næste. Redning af menneskeheden og kendskab til jeres sande historie er af største betydning på dette tidspunkt. I er 99%. Hvorfor er I bange for at sige NEJ til 1%, og fortælle dem, at de ikke kan få jeres verden for sig selv.

Min kære, problemerne med computeren gøres for at få dig til at stresse. Det er foruroligende, at din krop bliver frysende kold, selv mens du ligger i sengen med et elektrisk varmetæppe. Dette påføres dig. Hvis det arbejde du er der for at gøre, ikke var vigtigt, ville de ikke spilde deres tid på dig.

Vær stærk, min kære, deres magt falmer hurtigt. Sandhedens lys frygter de. De bliver afsløret for hvem og hvad de er.

Kærlighed er alt. Min kærlighed omgiver dig.

Din beundrende, Monty.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge