Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 5. marts 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 5. marts 2017

Alt, der blev holdt hemmeligt bliver afsløret. 2017 vil gå over i historien som det år, hvor sandheden om menneskeheden og dens overlevelse, bliver det vigtigste samtaleemne. Mange vil være både chokeret og ked af, at de kunne have accepteret sådanne løgne som sandhed. Fakta skal blive konfronteret. I behøver ikke have et valg. Tænk et øjeblik på Kabalen. Hvornår overtog de Jorden og dømte den menneskelige race til fattigdom; til en kamp for jeres overlevelse. Den tankekontrol de brugte var meget effektiv til at holde jer fra nogensinde, at sætte spørgsmålstegn, hvorfor havde de det hele; hvorfor levede de så forskelligt et liv fra jer; hvorfor er masserne tvunget til at betale skat til Kabalen. Hvorfor sikrede de, at masserne faktisk aldrig ejede noget. De tog selv ejerskab over jer. De sikrede, at hver enkelt af jer blev underskrevet over til dem, når jeres fødsel blev registreret. Det gjorde jer til statens vare; DE EJER JER.

Indtil I lovligt erklærer, at I er SUVERÆNE MENNESKER, vil de fortsætte med at eje jer. De ser ned på jer. De ser jer som noget, der kan trædes på. Indtil nu, har I accepteret tingenes tilstand.

Endelig, er I vågnet op. Mange af jer opdager denne situation for første gang. Det kommer som et chok, når I bliver klar over, for første gang, hvordan I er blevet brugt og misbrugt. I har dræbt hinanden I DERES KRIGSSPIL, for det er alt, de var. De tåbelige blandt jer, troede på deres propaganda, og BESVAREDE OPKALDET MED VÅBEN. I har givet jeres liv til at spille deres krigsspil, og I gør det stadig. Kabalen skrev jeres historie. De kontrollerede alt, hvad I nogensinde har lært. Det var ikke en uddannelse, det var tankekontrol. Når I foretager jeres egen forskning, finder I den virkelige sandhed. I er nødt til at gå tilbage til oldtidens historie for at lære, hvem I er. Så vil I lære, hvad Kabalen tog fra jer.

Spørg jer selv, hvorfor der er så mange der farer til ANTARKTIKA: Paven, lederen af den russiske kirke, Obama, Putin, John Kerry, og så mange andre bemærkelsesværdige personer. Hvad er de bange for? Hitler overtog en del af Antarktis. Mange bor der. I vil blive overrasket, når I undersøger det. Spørg hvorfor blev det holdt hemmeligt for jer alle disse år. Hvad gemmer de der? Spørgsmål skal stilles og svar kræves. Regeringerne er ikke jeres venner. De eksisterer kun for at holde jer under kontrol, og uvidende om, hvad de virkelig foretager sig.

Må jeg foreslå, at I ser følgende videoer til at hjælpe med at åbne jeres sind for, hvad I bliver nødt til at klare meget snart:

((NEW)) Q-CAST- !!WATCH IT HERE!! Empire Beneath the Ice 2-3-17

Steve Quayle-There Is Advanced Alien Technology Buried in Antarctica

Advarsel. Tag jeres forholdsregler. Kabalen vil spille spil med jeres tanker. De kan endda bruge ”Projekt Bluebeam” til at skræmme jer til at afgive magten igen. I har at gøre med tankekontrol eksperter, der ønsker jer som deres tankeløse slaver. Nu, hvor de er afsløret, er de ikke tilfredse. De lange ud efter dem, der vover at sætte spørgsmålstegn ved, hvad de har gjort mod menneskeheden. Kabalen har fængslet i hundredvis af uskyldige mennesker, over hele verden, som måske bare kom i vejen eller afslørede hvad de er i stand til.

Jeg er glad for at lade jer vide, at Harald Kautz- Vella er nu fri. Han havde en god advokat. Han er en bemærkelsesværdig ung mand, der fortjener jeres hjælp og støtte, og frem for alt, beskyttelse.

Alt bevæger sig hurtigt. I skal være forberedt på, at håndtere tingene, uanset hvad Kabalen kaster efter jer. De ejer fødevareforsyningerne, energi, medicin, etc. De har sikret, at de ejer alt, hvad menneskeheden skal bruge for at overleve på Jorden. De planlagde dette for at sikre, at I var afhængige af dem. De er rovdyr og skal ses som sådanne. De er pædofile, og omfanget af deres pædofili er først nu ved at blive afsløret. Hr Trump beskæftiger sig med dette problem. Han finder børnene og redder dem ud af hænderne på morderne og misbrugerne. Det er derfor, han bliver angrebet og bagvasket af dem, der frygter afsløring. Bed for ham.

Kontrol bliver indført for at forsøge at sikre, at menneskeheden holdes uvidende om Kabalens planer for Jorden. Lad dem ikke lukke jer ned. De bringer nye love ind hver dag, for at forsøge at forhindre jer i at vågne op og tage handling.

Bed for alle dem, der er blevet låst inde i fængsler, fordi de er på Jorden for at hjælpe menneskeheden. I har brug for dem til at fuldføre deres mission for at befri os. Dette er, hvordan Kabalen formår at beskytte sig selv. Det er derfor, de har overlevet så længe. De forbliver konstant på vagt for at sikre, at menneskeheden forbliver i søvn til deres overtagelse planer. De 99% må stå sammen for at besejre den 1%.

Meddelelse fra Veronica

Det har været endnu en vanskelig uge. Problemer med telefoner, computer m.v., giver mig stress, men kan klares. Angrebene på mig er udmattende. De kan ske, uanset om jeg sover eller arbejder. Frysende luft tvinges op i min endetarm og en blok af is tvinges ind i min krop. Det er utroligt smertefuldt. Dette fortsætter i lang tid, og det udmatter mig. Dette er sket, når folk er her, men først og fremmest når jeg er alene. Det sker, når jeg mindst venter det. Jeg er så træt. Kan nogen rådgive mig omkring dette?

Min kære, menneskeheden skal forberedes. Menneskeheden har de færdigheder, som Kabalen aldrig har lært. De havde ikke forudset en tid, hvor menneskeheden ikke vil være der for at tjene dem. Spændende tider.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge