Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 1. maj 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 1. maj 2017

Må jeg respektfuldt minde dig om, min kære, at du ikke er nogen vårhare. Du skal prøve at tage det roligt. Det arbejde, du har forpligtet dig til, ved at hjælpe med at frigive energi fra mange steder i jeres verden, tager tid, og skrider pænt fremad. At åbne vortex punkter over hele verden, for at gøre det muligt for god energi at kunne flyde frit, er meget værd. Omdannelse af den onde energi, der blev implanteret de mest uventede steder, er også af stor betydning. At du og vores ven kan gøre dette sammen, er godt. Du dækker dele af verden, som du aldrig havde forventet at forbinde dig med. Hvis folk kunne tilskyndes til at påtage sig dette arbejde til gavn for alle, så ville transformationen af jeres verden fremskyndes voldsomt. At gøre dette åbner fængslets porte, der har holdt jer fanget i et liv, der kun kan beskrives som en kamp for meget af jeres eksistens.

Problemet er, at I har tilladt en fremmed race, at overtage jeres verden og gøre jer til slaver. I er først nu ved at vågne op til denne kendsgerning, og I er på udkig efter svarene. De er 1%, og I er de 99%. I behøver dem ikke, men de har brug for jer. Da sandhedens lys nu oversvømmer Jorden, bliver alle oplyst og I kan tage handling. Nægt, at overholde deres urealistiske krav. Den vigtigste knap de bruger til at holde jer i skak, er (selvfølgelig) PENGE. De opfandt pengesystemet til netop dette formål. Bankerne har været deres mest nyttigt værktøj, og de har brugt dem imod jer på enhver mulig måde. Deres store frygt er, at I vil vågne op og se, hvad de laver.

De er parasitter, som eksisterer på menneskehedens lidelser. I ved, hvad I skal gøre med dem: I fjerner dem og sikrer, at de aldrig vender tilbage. Døren skal være fuldstændig lukket bag dem. DE VIL GÅ, for de kan ikke stå op mod en ”vækket” menneskehed. De taber terræn hvert minut. De har satanisk ofret jeres børn, så de kan drikke deres blod og spise deres kød, da det alene opretholder dem på Jorden. Denne praksis kan ikke længere skjules. Det har taget mange år for, at dette kunne komme ud i det fri, hvor det kan diskuteres åbent. Dette, mine venner, er et stort skridt fremad. Tillad ikke, at dette bliver skjult igen: Tag jer af det!

Jeres venner fra udlandet (som Veronica og jeg kan lide at kalde dem) er på vagt. De tilintetgør alle forsøg på at starte 3. verdenskrig. I har venner udenfor Jorden, såvel som i efterlivet, som har helliget sig til at beskytte menneskeheden og Jorden. Arbejd med dem og hav tillid til, at jeres formål på dette tidspunkt er at beskytte og bevare menneskeheden. I ønsker at jeres børn skal have en glædelig oplevelse på Jorden. Ikke det mareridt, som I har måttet udholde. I behøver ikke at lede efter de parasitter, for de er i jeres ansigt, 24 timer i døgnet, og stiller krav til jer. Det er på tide, at sige farvel til dem. I skal sikre, at I aldrig mere tillader jer selv, at blive snydt af deres ”glatte” tale, ved at tillade dem at få fodfæste i verden. I ønsker at jeres børn kan være sikre, og leve et liv uden frygt, i en verden, hvor fred og respekt for hele menneskeheden er normen.

Disse parasitter laver de våben, som de ønsker, at I bruger mod jeres medmennesker. Tænk over det. . . de betaler jer for at dræbe og ødelægge resten af menneskeheden. Hvilke andre arter på Jorden ønsker det? Krigene bliver brugt til at udslette menneskeheden UANSET, HVORDAN DET PAKKES IND. Når de ikke kan få en krig, sikrer de, at der er HUNGERSNØD, OVERSVØMMELSE, ELLER ET UDBRUD AF SYGDOM. Disse ting skaber energien fra død og lidelse, som parasitterne kræver.

Menneskeheden er ved at vågne op og Jorden er ved at blive fri for deres kontrol. I skal nu vise mod og vilje til at se igennem dette. De kan ikke længere bruge deres gamle kontrol metoder, så de søger efter nye ideer. De finder sig afsløret, uden planer for, hvordan de klarer denne situation, da det aldrig var forventet, at menneskeheden ville ”vågne op”. De har trods alt, forgiftet jeres mad, luft og vand, og fyldt jeres sind med absolut vrøvl fra TV og i aviserne. De har kontrolleret alle aspekter af jeres liv. Nu er I i stand til at kalde dem til regnskab, og I har til hensigt at gøre det.

Dette er jeres store mulighed for at leve livet, som det skal leves. Parasitterne vil true jer; så afslør deres bluff, da de ikke kan skade jer uden jeres hjælp. I har den sidste hånd, så brug den til at befri jer fra trældommens slaveri. Når den smukke energi flyder frit i hele jeres verden, vil planterne vokse, og I vil nyde gode sunde fødevarer, drikke vand uden den giftige fluor, og indånde ren luft igen. Alle sygdomme skabt af disse foragtelige, vil være en saga blot. De vil forsvinde med parasitterne, og aldrig vende tilbage.

Den store vækkelse sker NU, så fasthold fremdriften. Stien fremad er åbnet op for jer, og alt hvad I skal gøre, er at sige farvel til fortiden, da I skaber fremtiden ud fra jeres drømme. I må ikke være så tåbelige at tillade parasitterne at true jer. De vil bruge tv og pressen, men I kender sandheden, og I kan ikke lukke øjnene for det, når de først er blevet åbnet. I må basere jeres domme på solid dokumentation, som I har taget jer tid til forske i for jer selv og delt med andre. I har taget massive skridt i retning af jeres mål. Frihed venter jer. I kan mærke energien stiger. Den kan ikke stoppes.

Jeres bønner er indtrængende efterspurgt for, at hjælpe med at redde den unge mand, der er i fængsel i USA, falskt anklaget for en forbrydelse, der aldrig er sket. Jeres tanker og bønner kan være medvirkende til hans løsladelse. Venligst hjælp ham.

Min kære, skal du forsøge at få noget hvile. Der er meget, der hviler på dine skuldre.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge