Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey – 20. april 2018


Mike Quinsey – kanaliserer sit Højere Selv - 20. april 2018

Mike Quinsey

Vestens nuværende stridigheder med Rusland over de syriske styrker og deres sandsynlige brug af kemiske våben skulle ikke eskalere yderligere, da ingen af siderne har lyst til en krig. Diplomati skulle være i stand til at finde en måde at løse situationen på, da dens eskalering ikke hjælper nogen, eller tiltagende følelser, der nu søger verdensfred, gør det. I sandhed har folk fået nok af krige og har i nogen tid nu opfordret deres ledere til at mægle for fredsaftaler, der fører til permanent fred. Sikkert er det, at der er en kraftfuld energi, der er tiltaget hurtigt og som får folk til at vende sig mod fredelig sameksistens. Fra vores side af sløret sender vi Kærlighed og Lys til Jorden og dets folk. Jeres fremtid er lys, og muligheden eksisterer for at opnå varig fred.

Over hele verden ses forvirrende situationer, som holder fremskridt i retning af fredelig sameksistens tilbage, og med tiden vil det blive opnået. Det er jeres ønske om fred, der skaber en reaktion, der giver kraft til dem, der er af Lyset. Sikkert er det, at de Mørke bliver overmandet, men mange af deres tilhængere må fjernes fra deres stillinger, for at verdensfred kan vinde fodfæste. Mange, mange lysarbejdere hjælper med at etablere Lyset på Jorden, og den generelle virkning er en forøgelse af Lyset, og således skal det fortsætte helt indtil Opstigning. Intet kan stoppe dets ultimative succes, da I har gjort jer fortjent til at gå hele vejen, da I passerede milepælen i 2012.

De næste par år vil I opleve nogle bemærkelsesværdige forandringer i forhold til, hvor I er nu. De kan ikke udsættes meget længere og bliver godt forberedt for den korrekte timing, hvor de kan blive introduceret. Ting er sjældent, hvad de ser ud til udefra, og ofte bliver I vildledt på grund af behovet for streng hemmeligholdelse omkring de Hvide Hattes (White Hats)* arbejde. Men med tiden må sandheden komme ud, og så vil I få svarene på jeres mange spørgsmål. Prøv ikke at bekymre jer om det, I ser fra jeres perspektiv, da det i virkeligheden ikke afspejler de sande forhold af det, der finder sted. Men de energier, der skabes af Menneskeheden, er kraftfulde og har en effekt på fremtiden. Det gør det faktisk svært at forudsige udfaldet, da energierne ændrer sig fra det ene minut til det andet.

Fremtiden er imidlertid lys og fuld af løfter, fordi I har vist jeres vilje til kun at søge positive måder at nå jeres mål på. Til det vil I finde meget støtte og er sikker på succes. Der er en generel følelse af, at positive forandringer begynder at finde sted, selv om alle fordelene indtil nu knap kan ses. I vil opdage, at I vil gøre fremskridt meget hurtigt og indhente den tabte tid og snart være i stand til at lægge fortidens oplevelser bag jer. De hårde prøvelser, som mange mennesker oplever, vil blive afhjulpet, og levestandarden vil blive højnet, så de problemer, der for tiden opleves, bliver overvundet.

Meget lidt af det, som I oplever nu, er i lighed med, hvad fremtiden har i vente for jer. I er blevet holdt nede så længe, at I ellers kunne være omkring 50 år længere fremme, men det varer ikke meget længere, da det er umuligt at holde nye innovationer tilbage i det uendelige. I er nået til enden af vejen, hvad angår de gamle måder, da de ikke længere tjener jeres behov. Verden er i oprør, og det er tid for, at I får de fremskridt, der vil føre jer ind i en Tidsalder, der vil fjerne mange af de byrder, der er lagt på jeres skuldre. Jeres tid kunne så blive brugt på mere produktivt og tilfredsstillende arbejde, der virkelig er jer værd og nyttigt for jer. Det meste af det, I gør, er intensiveret arbejde, og det er det område, der vil ændre sig. Mange arbejdsbesparende indretninger er klar til at blive distribueret, og der er mange ideer, der bevidst er blevet lagt på hylden og som ville gøre livet så meget lettere.

I anerkender allerede, hvor forurening har fået lov til at nå livstruende niveauer, så meget, at det forgifter andre livsformer og ødelægger deres levesteder. Svarene på problemerne kendes, og I kan ikke længere vende det blinde øje til situationer, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. I har de teknologier, der kræves for at håndtere sådanne ting, og de højere kræfter vil hjælpe jer, når I begynder den akutte rensning af planeten Jorden. Viljen er der, og folk er ivrige efter at hjælpe, men udspillet må komme fra dem, der har magten til det. Jordens fremtid kan ikke stoppes eller blive målt i penge. I ved, hvad der er behov for, så slut jer sammen og løs de presserende problemer.

Alle vil drage fordel af en rensning af Jorden, hvilket vil fjerne alle former for forurening på land, i havene og i luften. Naturen vil blive genoplivet og naturlige sunde fødevarer vil gro i overflod i en jord, der er fri for kemikalier. Det kan gøres og er, hvad I må have jeres sigte på og starte et program, der vil omfatte mere naturlige fødevarer uden tilsætningsstoffer. Selvfølgelig har I forretninger, der allerede specialiserer sig i det, men det må gradvist blive normen i stedet for at være ekstraordinært.

Som tiden går, bliver der lagt mere og mere vægt på sunde fødevarer, og det vil føre til mere sunde mennesker. Junkfood indeholder så mange tilsætningsstoffer, som hober sig op i jeres krop, så gå efter det sunde valg og nyd godt af et godt helbred på permanent basis.

Fremskridt kan synes at ske langsomt, men der sker meget for at bringe jer ind i den Nye Tidsalder. Hav sigte på jeres mål og giv aldrig op - I vinder.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Kære Venner

Tiden går så hurtigt, og endnu en gang forbereder jeg mig på min årlige rejse til det sydvestlige England for at besøge mine to sønner og deres familier. Jeg tager afsted på lørdag, og efter 4 timer skulle jeg ankomme til Yeovil, Somerset for at besøge min ven Walter. Efter et kort ophold vil jeg tage derfra for at besøge min yngste søn Colin, som vil hente mig og tage mig med tilbage til hans hjem i Landscove, Devon, hvorfra jeg vil besøge min ældste søn Alan og hans familie i Teignmouth, Devon. Jeg vil være tilbage frisk og forynget i tide til at sende mit næste budskab ud fredag den 11. maj.

Forventningerne vokser om, at noget stort er på nippet til at ske, men vi er vant til, at ting tager meget længere tid end først forventet. Vi får det at se, når tid er, og meget ser ud til at dreje sig om genoprettelsen af en Guldstandard.

Mike Quinsey.

Oversættelse: Margit Villumsen

* De “Hvide Hatte” refererer til de ”gode fyre” af Lyset, som man kunne kalde den planetariske modstandsbevægelse. De er direkte involveret i kampen mod den Mørke Kabale, der er ansvarlig for alle krige, sult, økonomisk tilbagegang, katastrofer og alt det onde i vores samfund i dag.


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge