Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey - SaLuSa, 18. september 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 18. september 2015

I får bevis for de ændringer, der er i gang og mange af jer føler nu fordelene ved dem, selv om I har haft jeres skuffelser i fortiden. Til sammenligning skulle I nu være i stand til at føle de forskellige energier, der er omkring jer og er blevet væsentligt hævet. Det har været en langsom, men positiv opbygning over de seneste få år, som netop er ved at toppe, hvilket bringer en mærkbar opløftelse med sig. Den samlede effekt vil være en effekt, der vækker flere mennesker til sandheden, så de kan bryde med de mørkes indflydelse. Kære Alle, Lyset har opnået en sejr over dem og de kan ikke længere slavebinde den Menneskelige Race. Ændringer vil komme ret hurtigt, hvilket vil føre til etableringen af ??en ny æra, hvor frihed vil blive genoprettet, og et kvantespring fremad, der vil betyde indførelse af de fordele, der er blevet jer nægtet. Alt er forberedt og vil blive givet til jer, så snart omstændighederne tillader det. Hav tålmodighed, da nogle ændringer er monumentale og der er brug for tid til at indføre dem. Det vigtigste anliggende i øjeblikket er at fjerne de mørke og således sætte en stopper for deres aktiviteter, der bevidst forstyrrer jeres fremtid.

En dag, når I ser jer tilbage, vil I indse, at de liv, I har haft i dualitet, har hævet jeres bevidsthedsniveau på en dybtgående måde. I er måske blevet grundigt testet i livets brande, men I har rejst jer igen som Fugl Føniks. I er på vej til at blive det store Væsen, som I var, da I startede jeres rejse for æoner af tid siden. Det har været hårdt og selv nu rydder nogle sjæle stadig gammel karma, mens de fuldender rejsen hjem. Vid, at hver eneste af jer meldte sig frivilligt til oplevelsen, så der bør ikke være nogen beskyldninger mod Hierarkiet. De har i virkeligheden altid stået ved jeres side og har sikret, at I fik alle muligheder for succes. I er elsket ud over alle grænser og er langt større end I overhovedet kan forestille jer på nuværende tidspunkt. Så hold hovedet højt og se de sidste af de gamle energier til ende med tak for deres plads i jeres udvikling.

Som vi har nævnt for nylig, kan I som sjæle, der har nået et avanceret forståelsesniveau, gøre meget ved at hjælpe dem, der lige nu vågner til sandheden. De vil høre om ændringer, der finder sted og nogle vil blive skræmt ved udsigten til, at ting, der er velkendte for dem, bliver fjernet. I kan berolige dem og forsikre dem om, at ikke alene er ændringerne i den bedste interesse for alle, men vil rykke dem meget hurtigt nærmere et mere behageligt og let liv. Skaberen har anerkendt det hårde arbejde, der er lagt i for at opnå succes og har lovet, at fra nu af skal I nyde frugterne af jeres arbejde.

Langsomt, men sikkert skal I lære om jeres sande historie og jeres ophøjede plads i Universet. De sidste tider bliver betragtet med beundring af mange, mange civilisationer, der venter på at møde jer og vise jer deres kærlighed og takke jer for jeres præstationer. I har udført en tjeneste, der vil gavne mange sjæle og fremskynde deres udvikling. Med tiden vil I fuldt ud forstå, men på nuværende tidspunkt ville det være for meget at forstå det hele på én gang. Til alle tider har "kærlighed" været nøgleordet til jeres succes og Universel Kærlighed er jeres endelige mål. Når det er muligt, vær rolige nu og tag det i stiv arm og vi ved, det er lettere sagt end gjort. Jeres bekymringer vil snart høre fortiden til, når I vil være i stand til fuldt ud at nyde jeres liv.

I kan være sikre på, at ingen indtrængen eller forsøg fra andre på at forstyrre jeres fremskridt, vil blive tilladt. Som vi har nævnt før, er Jorden i karantæne, men bliver også beskyttet af mange Rumskibe, på en sådan måde, at I er sikre på at fuldende jeres rejse helt sikkert. De sidste tider er allerede blevet dekreteret til at være en succes, så positive forudsigelser for denne periode vil komme til at bære frugt. På det rigtige tidspunkt, der for øjeblikket ligger langt væk, vil vi blive i stand til at lande sikkert på Jorden og begynde fejringerne, der allerede er planlagt. Til den tid vil I være helt fri af de mørkes eller andre ubudne gæsters efterstræbelser. Der er mægtige tider forude, der et stykke ad vejen vil være en "tak" for jeres hårde arbejde og gode resultater.

Vi ved, at nogle af jer med børn bekymrer jer om deres fremtid og vi ønsker at forsikre jer, at der vil blive passet godt på dem. Nogle er inkarneret fra de højere dimensioner, især med henblik på den periode, der er på vej. De er avancerede sjæle, der har en masse at byde på og vil være til umådelig hjælp, når deres viden er krævet. Faktisk er nogle fødte ledere og deres psykiske evner og andre kvaliteter vil blive hilst velkommen. Når I bevæger jer længere ind i den Nye Tidsalder, vil I også begynde at udvikle og påtage jer jeres særlige evner og når I udvikler jer, vil I også udbygge jeres chakra-system. Evolution stopper aldrig og således udvikler liv sig til bedre og bedre ting. For eksempel er nogle af jer allerede telepatiske, men med tiden vil det være et normalt træk hos alle.

Tænk stort, da det eneste, der nu kan holde jer tilbage, er jer selv. I hjælper med at skabe jeres fremtid ved jeres tanker og ønsker og ved at tiltrække dem til jer selv. Så det er bydende nødvendigt, at I ikke dvæler ved negative tanker, da I på den måde kan tiltrække de ting, I ikke ønsker. Det vil naturligvis blive lettere, når vibrationerne stiger, indtil I når den fase, hvor I ikke vil støde på negativitet. For mange sjæle har dualitet finpudset jeres karakter og temperament til det punkt, hvor I er i fuld kontrol. På Jorden har der været så mange udfordringer at overvinde, at det ikke er overraskende, at I har fundet det vanskeligt at gøre fremskridt. Men I er aldrig alene og jeres Guider er hele tiden ved jeres side for at hjælpe. Kald på dem, når I har brug for hjælp og I vil helt sikkert få et svar. Men nogle gange har I brug for at gå gennem oplevelser af karmiske årsager, hvorfor de må stå i baggrunden.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler mig helt tæt på jer, efter at have taget "del" i jeres liv i nogen tid nu. Jeg er naturligvis ikke den eneste omkring jer og de gange, hvor I har brug for særlig hjælp, er der andre at vende sig til. Vær forvisset om, at vi altid kun er et opkald væk og modtager jeres beskeder og når det er muligt, får I svar på dem. Når vi kan afsløre vores rumskibe, vil I se dem for en kort tid og vi ved, at mange af jer finder det beroligende. Vi nyder vores tjeneste for menneskeheden og får så meget glæde, når vi kan se, hvor godt det skrider fremad og især i denne tid, hvor I er så tæt på at fuldende jeres rejse. Det varer ikke længe nu, inden jeres rejser på Jorden er ovre og fejringerne kan begynde og det er et udtryk for, hvor meget I respekteres og beundres for jeres bemærkelsesværdige resultater gennem æoner af tid.

Tak, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge