Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Deltag i massemeditation/visualisering den 21. august!Deltag i massemeditation/visualisering den 21. august!

Join the mass meditation/visualization on August 21

Kære venner

Som I måske ved, har flere kilder i spirituelle kredse som Corey Goode og Cobra, og også Montague Keens kanaliserede ånd opfordret til en massemeditation/visualisering for en æra med fred og harmoni startende med afsløring.

Denne meditation/visualisering vil finde sted den 21. august, dagen for solformørkelsen i Amerika. Naturligvis vil vi på denne side med glæde tilslutte os dette initiativ og opfordre alle vore læsere til at deltage i denne begivenhed. Jo flere folk, der deltager, desto stærkere vil energien blive! Og jo hurtigere vil tingene forandres for det bedste på denne planet.

Hvis du endnu ikke er bekendt, hvordan virkningerne af en meditation/visualisering kunne forandre vores verden, er det faktisk videnskab, ikke ønsketænkning. Gennem meditation/visualisering påvirker du direkte vores kollektive bevidsthed og den kollektive bevidsthed er det, der skaber vores virkelighed. Du kan læse mere om det her, hvis du er interesseret: VisualizeDaily.com.

Mere om tiden for meditationen (men naturligvis er hvilket som helst tidspunkt godt, da energien, som du sender ud, ikke er bundet til lineær tid) og måder, hvorpå du kan deltage, kan du finde her: http://2012portal.blogspot.com.

Lad os gøre det til den kraftfuldeste massemeditation/visualisering nogensinde på denne planet! Vi ses i de højere riger den 21. august, forhåbentligt:)

I Kærlighed og Lys

Kees, GalacticChannelings.com.

Oversættelse: Margit Villumsenforrige besked > | næste besked >


Share |


Galactic Channelings

Create Your BadgeTsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.