Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > En time med Ærkeengel Michael (Archangel Michael)

En time med Ærkeengel Michael (Archangel Michael), August 6, 2012

AA Michael
Graham Dewyea: Hej og velkommen til en '1 time med en Engel', med Linda Dillon, kanal for 'Kærligheds rådet' og forfatter af 'The Great Awakening', og Steve Beckow fra '2012 Scenario'. Jeg er Graham Dewyea. Vores gæst i dag er ærkeengel Michael (Archangel Michael).

Med det vil jeg give den videre til dig, Steve.

Steve Beckow: Tak til dig, Graham. Og velkommen Lord.

Archangel Michael: Hilsner, Jeg er Michael, fredskriger, blid ærkeengel af kærlighed. Velkommen. Velkommen alle sammen.

Velkommen til denne tid af samtale, genforening, overgang, opgradering, at blive. Velkommen til denne tid som vi må dele med hinanden.

Lad os begynde med at genantænde endnu engang min lyse flamme af sandhed, den lyse blå flamme, inden i hvert af jeres hjerter, jeres halse, jeres krone, jeres sind og jeres væsen.

Ja, vi ved at i er i gang med at lære tålmodighed, og dette er en af de sværere dyder og kvaliteter for mennesker, fordi de ligger ikke i jeres natur, specielt i denne tid af transformation, at være stillestående. For der er ikke en eneste af jer der lytter til det her, der ønsker at blive mindet om at stå stille og være den observerende. Så lad os fortsætte og snakke om det.

Min elskede ven, hvor vil du starte?

SB: Jeg tænkte hvad der ville være godt at kigge på i dag er, at mange folk vil gerne vide hvad der kommer til at ske fra nu til opstigelse d. 21 December, eller hvornår end det bliver. Hvad kan vi forvente der kommer til at ske i vores kroppe, i vores følelser, i vores oplevelse af livet?

AAM: En stor del af det er allerede undervejs. I det er specielt sandt for dem som lytter til dette program der har besluttet, på et sjæle niveau, lang tid før de blev inkarneret, at de ville undergå opstigelse med og af Gaia, de galaktiske og intertalaktiske, og det humane kollektiv, rigerne.

Så for det første, lad vær med at se bort fra hvad der allerede har fundet sted. Ja, der er mange – vi ville sige, at der faktisk ud fra jeres synpunkt er et flertal – som ikke er bevidste omkring de mange skift der finder sted i deres kroppe, i deres sind, i deres væren. Dette betyder dog ikke at skiftet ikke er vel under vejs.

Du ved at dette ikke er nogen kort proces, og at den er begyndt. Vi har ofte refereret til den proces på 25 år som det humane kollektiv har været involveret i, men lad os gøre det helt klart:

for hver af jer der har besluttet, bevidst og fra jeres inderste væsen, at i undergår opstigelse (ascension), og at i byder velkommen til det ængsteligt og dybt ind i jeres liv, i jeres bevidsthed, i jeres væsen, for jer begyndte denne process førend i valgte det i reinkarnation. Så det har været undervejs og selvopbyggende hele dit liv.

Er du nu blevet positioneret? Fordi jeg vil ikke bruge ordet 'side fast'. Faktisk, vil jeg ikke bruge det ord i reference til denne proces mere. Og jeg inviterer jer alle til at smide dette ord væk og at rette mig hvis jeg bruger det igen! Men du spørger, hvilke ændringer kan vi forvente? Og jeg beder jer alle om at kigge i jeres hjerter, på jeres kroppe, jeres miljø og jeres situationer.

Den klareste indikator for hvad der finder sted indeni denne opstigelses process er dit hjerte. Det er kernen af dit væsen, besluttende og vidende at du vælger kærlighed, at du er mere glad, mindre rastløs, mindre utålmodig, og på samme tid mere ivrig efter at omfavne det nye eventyr og give slip på den gamle 3 dimension præget af dualitet, af polaritet, og af alle de falske paradigmer der er blevet skabt af den 3 dimension.

I din fysiske form, begynd at føle dig selv rekonstrueret, og vi vil anbefale ikke kun at gøre dette eksternt men inden fra og ud, fordi meget af dette sker i forbindelse med aktivering af dele af din hjerne, dine kirtler, dine organer, din knoglemarv, dine subatomiske fibre, din DNA, skiftet fra karbon til 'krystalisk-baseret'. Så læg også mærke til din fysiske form.

Der er blevet sagt meget og der har været vid diskussion omkring symptomerne på opstigelse (ascension) – kosmisk influenza, svimmelhed, depresive tanker etc – men det er også din krop der er i gang med at transformere, ikke kun for at du skal kunne holde højere frekvenser, men fordi du allerede holder mere energi, højere frekvenser, mere kærlighed, mere lys end du har haft før.

Hvad betyder dette på det fysiske plan? For det første, hvad det betyder er at hvis der opstår situationer – mental, emotionelt, situationsbetinget – på hvilket som helst plan i din fysiske form, og det er der – disse vil komme til overfladen i kærlighedens navn for frigivelse, for elimination. Så bliv ikke overrasket hvis du tænker ”Jeg gør mit arbejde og jeg er meget flittig, men denne situation med astma, med diabetes, synes at være tiltagende, værre end nogensinde”.

Eller hvis du har emotionelle besværligheder eller ubalance af depresion eller angst, at du nu, mere end hvad du nogensinde før har følt, føler dig angst, dette er grundet situationen, indprintet eller den aktuelle forankring i din fysiske verden, som kommer til overfladen.

Hvordan kommer det til overfladen og hvordan er dette forbundet med opstigelse? Det skal jeg fortælle, for det første så er penetreringen af lys gennem jer, i denne tid af overgang, fra Moder/Fader/En, jeres egne guider, jeres brødre og søstre i stjernerne, ikke aftagende men hurtigt tiltagende og stigende. Så du holder mere energi. Og i takt med at det kommer ind, fungerer det også som en renser, en støvsuger, som en katalysator for disse ting til at komme op og ud.

Samtidig med at dette finder healingen også sted, og hvad du vil finde er, at du kommer til at føle dig mere vibrerende, yngre (yngre i den menneskelige forståelse af ordet, for jeres betydning og vores er meget forskellige! Men det vil du snart alt sammen huske

Du vil skinne mere og se mere vibrerende ud og derfor yngre, kan vi sige. Du vil føle at din krop, dit væv, din hud, dine knogler, din fleksibilitet, dine organer at alt i dig begynder at fungere mere harmonisk, mere effektivt, mere som hvem du i sandhed er. Så læg mærke til det. Vær opmærksom på problemer eller kvaliteter du har ventet på at bringe frem længe lige pludselig dukker op.

Jeg giver dig et eksempel med vægt. Mange af jer snakker med mig hver dag – i snakker til os alle sammen – om at tabe et par kilo, eller om at tage et par kilo på. Og hvad du vil finde er letheden din krop har til at tilpasse sig hvad der er den perfekte konstruktion for dig, kære hjerte. Så dette er en fysisk situation du kan forvente.

Opstigelses processen er kollektiv, den er inkluderende og alle er lige velkomne. Men på grund af hvor du er i tids-rammen, nogle af jer har startet på forskud, andre er stadig i den resitente faktor bag ved hegnet, og ikke engang på hegnet.Så selvfølgelig, hver af disse processer – den mentale, fysiske, emotionelle – vil fremskride på samme tidspunkt.

Lad os snakke om det mentale. En anden ting som du vil bemærke og som der er målbart i dig selv – fordi det er hvad du egentligt spørger efter – hver af jeres hjerter, dem af jer som lytter, jeres hjerter har grædt og sagt til mig, ”Lord, hvordan ved jeg? Hvordan kan jeg være sikker?”

Et andet mål, mine kære, har at gøre med jeres mentale opmærksomhed, inklusiv interesse i den mentale krops ting(og kære Steve, dette har du oplevet på det seneste) hukommelse, interesse i mentale maneuvre, og et dramatisk spring – dette er et af de kvantespring som i alle vil tage – et kvantespring i hvad i ville kalde mental opmærksomhed eller skarphed.

Så, lad os først snakke omkring ønsket om interesse. Du, kanalen og din cirkel af elskede i InLight Radio har haft nogle samtaler som jeg deler her i aften med lytterne, omkring jeres følelser om ikke at få sendt nok information, og så andre gange følelser af slet ikke at have lyst til at konsumere så store, store, store mængder af information der bliver givet til jer.

I, kollektivt, er et sted, og har været dette sted dette år og en god del af sidste år, og for nogle af jer mange år, hvor i er i gang med at skifte fra den elektroniske informations alder til det skaberens alder. Dette er ikke kun et udtryk brugt for en intellektuel forklaring, det er et udtryk til at identificere det kollektive, og det inkluderer hver og en, kære engle, og hvem i er.

Så hvad du kan bemærke i dig selv, og hvordan du kan følge din udvikling, er at dine interesser i at konsumere information er skiftende. Dette betyder ikke at du ikke er interesseret, nysgerrig eller har drivkraft til, at se, at lære and at kende sandheden. Faktisk, er dette ved at blive en brændende passion. Og det er derfor vi begynder hver af vores sessioner med at tænde flammen og hjælpe den med at brænde kraftigere indtil den i sandhed er altdækkende.

Du er ved at blive mere diakritisk (bedre til at skelne) også i hensyn til hvad du ønsker at konsumere af information, men din mentale krop er også i gang med at rebalancere sig selv. Det meste af det humane kollektiv har levet, og lever, primært i deres mentale kvadrant og har gjort dette i tusinder af år. I jeres kulturer – og det betyder ingenting om det er øst, vest, nord eller syd, uheldigvis – sindet og egoet, personaliteten, er blevet dominerende, Kongen.

En af tingene der er ved at ske er, at din mentale krop er ved at harmonere bedre med hvem du i virkeligheden er. For dem af jer som muligvis har 'over-stimuleret' jeres mentale krop vil finde at, den er på en slags retræte, og at dine interesser i ting som din mentale krop var involveret i aftager, ikke komplet, fordi det er ikke meningen med dette, men tager uden tvivl en sabat.

Dette vil aftage og tiltage, ebbe og strømme ligesom bølgerne. Og hvad der overtager dette er, at rebalanceringen finder sted samme tid som du bevæger dig, ikke længere ind i din emotionelle krop – selvom nogle af jer har brug for at rebalancere dette også – men mere ind i dit spirituelle jeg/højere jeg, din væren. Og vi beder dig om at tillade dette.

En del af din mentale krops sabat er også hvad vi ville, på menneske sprog, kalde en 'mørkelægning' af nogle minder, eller en nedtoning i skarpheden. Nogle af jer føler at i ikke kan genkalde information eller minder – og de er relateret – så hurtigt eller sammenhængende som i ved i er i stand til. Og for nogle af jer, kære hjerter, skaber det en lille smule frygt.

Så jeg er her i aften for at fortælle jer, hvad end i gør, kæreste, stop med at bekymre jer. Giv jeres frygt til mig, giv den til jeres guider, give den til den universelle moder, men lad vær med at tage den med dig. Nogle af dine minder er mørkelagte, fordi de er af en emotionel natur som der ikke længere medfører dig noget godt.

De er ikke til hjælp for din helhed, for kærligheden, for din ekspansion; de er situationer du har været besat af og skrabet, som et sår på din hud, i årevis og det er simpelthen tid til at give slip.

Men det er også for at hjælpe dig i fremadrettet og i at byde det nye eventyr velkommen. Efter dette skift har fundet sted – og for nogle af jer er det dage, andre er det uger, og andre er det måneder – så vil du finde dig selv vågen en morgen og du vil føle en lys/let mental klarhed, lysere og lettere end du nogensinde har følt. Som vi siger, planen, den universelle plan, Moderens plan, er ikke at udrydde den mentale kapacitet. Tværtimod, det er for at du skal være i komplet harmoni og balance med dine spheres/kugler

Dette vil ske forholdsvis hurtigt. Du vil mærke det som om nogen har tændt for kontakten igen. Men fordi du har været igennem denne periode af reharmonisering vil du finde at det er i balance, så du ikke skal bruge al din tid i den mentale krop eller mentale forfølgelser. Hvad du så gør er at bruge den i harmoni med din emotionelle sphere/kugle, din fysiske realitet, ikke kun din krop, men Gaias realitet, til derefter at begynde at gå ind i et fuldt ud co-creating/medskabende partnerskab med dig selv, humaniteten, dine stjerne brødre og søstre, rigerne og os.

Så det er emotionel rebalancering, det er mental og det er fysisk. Disse sker ikke uafhængigt af hinanden, de sker fortløbende, men nogle gange på samme tid, samtidigt. Så det fungerer ikke sådan at du kan sige ”Nu er jeg i den mentale healing, nu er jeg i den emotionelle, nu er jeg fysisk ved at regenerere.

Disse er alle sammenbundne, flettede og du vil opleve denne type endnu mere end 'opstigelses symptomer', som i har kaldt dem.

Det er ikke sådan at opstigelses symptomerne vil forsvinde, simpelt sagt så bliver de trumfet af denne større proces.

Du spurgte mig omkring tidsrammen. Når du ved din mentale opmærksomhed er blevet skarpere og dine følelser føles mere klare, mere balancerede og din krop føles mere vibrerende og ung end forfølt, så vil du også vide at du er nået fuld opstigelse.

Vi har sagt at nogle vil komme gennem portalen i sidste minut, sparkende og skrigende. Alle er velkomne, men der er en gruppe af jer som allerede er godt undervejs, som allerede har oplevet den ting som jeg har snakket om.

Nu, inden jeg åbner op for den til et nyt spørgsmål, vil jeg også sige, der er stadig nogle af jer der oplever integrationen og intensiteten af den integration, af kærlighed fra Moder/Fader/En med bølger af stor energi og klarhed. Gå nu til hjertet af 1(One) og dette vil hjælpe dig med at udligne.

Men tro ikke at denne proces er komplett blot fordi vi snakkede omkring den tidligere. Dette er en menneskelig misforståelse, og det er en social misforståelse. Fordi det er et trossystem, du bliver fodret så hurtigt, og så meget af informationen så du tænker ”Ah, det har jeg læst det der. Derfor er det gjort/færdigt”. Sådan er det ikke. Det er stadig undervejs. Det er progresivt. Det er en proces. Det er ikke blot dig som jeg snakker til nu, i dette moment i tid.

Nogle af jer har sagt til mig, ”Nå men jeg er oprørt. Hvorfor har jeg beslutttet at jeg skulle igennem denne forlængede proces og oplevelse når andre vil opleve det som bare et tryk på tænd knappen? Jeg ville ønske jeg bare havde valgt opvågnelsesmomentet”

Kære hjerte, dette er din service. Dette er hvad du sagde til Moder/Father/En og alle – til Rådet, til 'Company of Heaven', dine stjernebrødre og søstre: ”Jeg vil tage af sted og så vil jeg klaregøre vejen”. Det er som at plante et frø i marken så når foråret kommer er der noget der kan gro og derfor også høstes. Det er hvad du gør. Og ja, det er fordi du er stærk, du er en leder, en vejviser.

Men dette har været dit valg, ikke vores.

Besvarer dette dit spørgsmål, eller er det overhovedet i nærheden af at besvare dit spørgsmål, Steve?

SB: Ja det gør det, Lord. Men jeg ved at nogle folk kæmper med hvad de skal tænke omkring selve spørgsmålet omkring opstigelse, og jeg mener ikke kun deres personlige opstigelse, men også Gaias opstigelse. Nogle folk tror, ifølge min overbevisning, at de vil opstige men ikke rykke sig fra denne 3 dimensionelle plan. Nogle mennesker tror at de vil opstige og forlade den 3 dimension helt, forsvinde fra den og dukke op i den 5 dimension. Nogle, du har selvfølgelig sagt at nogle folk vil komme tilbage.

Så fra iagtagerens synsvinkel, fra de folk som bliver i den 3 dimension, vil folkene som opstiger tidligt – bare for at snakke om det hvis vi kunne – vil de forsvinde i den 3 dimension? Og når Gaia hende selv opstiger, hvad sker der med folk som var i den 3 dimension og som ikke tog til den 5?

Kan du hjælpe mig til at forstå opstigelses (ascension) processen?

AAM: De usædvanlige, unikke og smukke kvaliteter, af denne opstigelse, af denne viderunderlige udfoldelse af Gaias opstigning og alle på hende, er at alle bibeholder deres fysiske form. Det er derfor jeres fysiske kroppe er under ændring, bliver justeret – tør jeg sige opgraderet eller genvundne? Gaias intentioner er stadig at have en form for fysisk realitet. Så det er ikke fordi al fysisk bliver forladt. Sådan er det ikke. Dette vil blive.

Det er ikke sådan at det ene moment er du i din krop og i det næste har du ingen krop og kun fungerer i spirituel form. Sådan er det ikke. Er du i en lettere/lysere form? Ja. Men det er stadig en form for fysik.

SB: Men det er ikke på den 3 dimension korrekt?

AAM: Det er korrekt. Du kan tænke på Gaia som en kæmpe krop, som hun er, men ligesom dig er gror og udvider hun sig også. Så for en kort tid vil kanten af Gaia børste toppen af den 3, som er en oplevelse af det fysiske. Vil den være ankret i det 3 rige, den 3 dimension? Nej

Men hvad du er i gang med – og jeg vil gerne tage mig tid til at forklare det her – Du er på vej ind i højere dimensioner, riger men du forbliver stadig i de 12 dimensioners rige og de 12 planer inden i hver af de dimensioner. Ved at sætte anker i den 5D. gennem den 7D, hvad du så opnår er muligheden for vælge fysik, den er slet ikke så tæt som den gamle 3D, men det er ikke sådan at de fysiske rige forsvinder.

Ændrer det? Ja det gør det. Fordi i den 5 dimension er der ikke plads til kvalitetet som mennesker har udviklet og klynget sig til. De eksisterer simpelthen ikke. Så hvad du spørger om – og føl dig fri til at afbryde, kære hjerte, jeg bliver ikke fornærmet..

SB: Tak

AAM: De som er i den 3 dimension lige nu kan godt se dig. Det er næsten som en spejl effekt: i den 5d kan du række ned. Tænk på det som hvis jeg opererede lige nu foran dig. De ser dig, de oplever dig men de har stadig en 3dimensionel oplevelse. Men de vil ikke være i stand til at have den oplevelse meget længere, fordi Gaia er ved at bevæge sig helt ud af den (3d). Derfor, for at blive på Gaia, opstiger du, til en højere frekvens. Ja, vi siger det ofte forskelligt, men det er i virkelighed en højere frekvens, hvorfra du har adgang til de 12 realiteter.

De som har valgt ikke at opstige, som har fast besluttet i deres hjerte, sind og sjæl og de simpelthen ikke, heller ikke i det aller sidste moment vil skifte... de vil blive sat i en 'relokeringskasse', lad os sige det på den måde, hvor de fortsat vil opleve en 3 dimensionel oplevelse og for dem vil det føles som om intet rigtigt har ændret sig.

De vil ikke være på Gaia, da Gaia er andetsteds, men de vil være være i en situation hvor de tror de er på Gaia og hvad de observerer er stadig det samme, indtil de indser deres muligheder, eller dør. Hvorved de vil vende hjem. Og i deres gennemgang vil de forstå hvad der skete, fordi der er intet væsen der er inkarneret i denne tid som ikke bevidst har valgt at være det.

Nu, er der mange der har glemt det? Ja. Men de bliver givet – bevidst, ubevidst, bevidst, underbevidst – mange muligheder for at huske, og hvis ikke for at huske så for at simpelt sige, ”Det her giver mening. Jeg tror jeg vil gøre sådan. Sådan fortæller mit hjerte mig”.

Det andet stykke til det, og det er her hvor i har gjort så meget flittigt og smukt, smukt forarbejde, du siger, ”Men hvis de ikke har forberedt noget, og de ikke er bevidste om hvad der finder sted, hvordan kan de så være forberedte?”

Disse ændringer er stadig undervejs, subtilt, i hele befolkningen.

Moderen og Faderen sagde ikke, ”Vi vil kun 'beame' troende og bevidste væsener til denne sektor.” Nej, ethvert væsen på planeten bliver rørt. Passet, biletten, indgangspunktet til opstigelse er kærlighed. Det har det altid været. Det er hvad det hele handler om. Det er kærlighedens venden tilbage.

Så, hvis et væsen, hvis en kvinde på Afrikas sletter, der aldrig har set fjernsyn eller besøgt '2012 Scenario', som aldrig har hørt om 'Kærligheds Rådet', som ikke kender ærkeenglene men som bærer kærlighed i hendes indre kerne, som elsker Gaia og hendes familie, som værdsætter solnedgangen og som taler med de 'gamle' (her: ancient ones), som er kærlighed personificeret, selvfølgelig vil hun opstige. Fordi renheden er der.

Så, det er det sande skelepunkt, ikke kun kollektivt, men individuelt. Det er følelsen og personificeringen, ikke kun ordene, de tomme ord som vi hører så ofte, de tomme løfter.

Så mange mennesker har glemt den dybe, sande mening bag et løfte eller en ed eller forpligtelse. Men hvis du er kærlighed, er du klar til at tage af sted.

Kan jeg gøre det mere klart end det?

SB: Nej, det tror jeg ikke du kunne. Folk fortsætter med at forsøge sig på at visualisere hvad der vil ske ved opstigelse. Så et andet område i diskussionen har været, du ved, vil jeg vågne op – den 22 December og finde mig selv i min lejlighed? Vil jeg vågne op i den samme lejlighed, det samme hus? Hvordan vil det se ud?

Hvad vil have ændret sig? Hvad vil have forblevet det samme?

AAM: Du vil have ændret dig. Din perception vil have ændret sig. Dit hjerte og din egenskab til at se og opfatte vil have ændret sig. Din egenskab til endelig at acceptere dig selv som fuldt ud medskaber og skaber vil have ændret sig.

Så det er ikke fordi Jorden som du kender den, om det er din lejlighed eller dit hus, har ændret sig, men din perception af det vil øjeblikkeligt have ændret sig. Så snart du vågner, så gå udenfor! Fordi du vil have en perception af Gaia som er skinnende, klar, lysende og ekspansiv i forhold til noget du kan forestille dig.

Nu, hvad vil ske?

Den 5 realitet er langt mere fleksibel. Du tænker omkring den 3 dimension at den er meget fast, og det har den været, fordi den blev solidificeret (gjort til en fast masse) på grund af falske overbevisninger. Men sådan er det ikke andetsteds.

Og således må du kreere digselv et Taj Mahal d. 23 December, og den 1. Januar må du sige ”Dette er alt for meget. Jeg er ensom,” og re-arrangere molekylerne til et hus i Cotswolds. Men dette vil være fysisk virkelighed.

Og det vil være genforeningen med dine søskende, dine brødre og søstre fra stjernerne, menneskeheden, for at frembringe og kreere fællesskaber, ikke kun strukturer, for det er næsten sekundært. Men lad os anbefale, strukturerne der skal laves er utroligt smukkere end de trivielle strukturer i har i momentet. Ja, der er nogle smukke eksempler på 5 dimensionelt arkitektur allerede, byer af lys allerede på jeres planet. Men i det store hele er det meget intetsigende.

Så, vi prøver ikke på at skabe en situation hvor vi siger til dig at du vil vågne og tro du er enten psykotisk, hallucinerende eller at du har mistet alt hvad du nogensinde følte for. Nej, dette er ikke tilfældet. Men du vil vågne op fuldt bevidst om at det er en ny dag.

Den er lykkelig. Den er glædelig. For jer der er vejvisere, der er en følelse, og det er en følelse, en mental tovtrækning nogen gange, at du er fanget i hverken eller. Dette er ikke din fantasy. Du er. Fordi du skaber matrixet. Du leder vejen. Du har dig selv, bogstaveligt talt, i forskellige dimensioner. Og da du er født i en 3 dimensionel virkelighed, så er du ikke vant til det.

Men jeg må sige, at overordnet, klarer i jer spektakulært i at tilpasse jer. Og din med-skabelse – og ja, lad os snakke omkring det i et øjeblik. Lige nu, kære vejvisere, jeres med-skabelse og jeres skabelser har primært været fokuseret på at forberede det humane kollektiv på hvad der ligger forude, på skiftet, på opstigning, på tilbagevenden til Moderens plan.
Så jeres skabelser har været i form at skrift, i blogging, i musik, i opbygningen af samfund, i healing, i læring, i at give slip på de gamle måder for menneskelig opførsel, og i indgangen til nye paradigmer af kommunikation og forståelse, udvider dit hjerte, dit fysiske jeg, dit mentale og emotionelle jeg til hinanden i informationsudveksling. Fordi jeg ønsker ikke at sige at information ikke er vigtig. Sandhed er utrolig vigtig. Så jeres skabelser har været mest fokuseret på dette, at rette vibrationerne, at hjælpe det kollektive bearbejde denne nye frekvens.

Så når du vender dig mod mig og siger, ”Michael, du siger at jeg er i den 5. og jeg har anker i det nye, men jeg har stadig problemer med mit helbred, med at betale mine regninger, min lejlighed,” Da siger jeg til dig, kære hjerte, ja. Fordi i kernen af generøsitet i jeres hjerter, i stedet for at pleje de fysiske behov, har jeres skabelser plejet det kollektive behov, i at bryder og slippe og eliminere med os – men i fysisk virkelighed – de gamle paradigmer.

Og for dette er vores taknemmelighed enorm. Og vi vil have i skal vide og kende til vores dybe taknemmelig og vores forpligtelse til dette samarbejde, fordi det er oprigtigt. Dette er sandt fællesskab.

Du plejer det der behøver pleje, og hvad der er er størst betydning. Og det er præcis hvad du, som vejviser, gør.

Vi ved at som menneske der har boet på dette plan af den 3 dimension så kan du ikke hjælpe dig selv i at tænke i fysiske termer. Og lige meget hvor mange gange vi siger, ”Det kommer til at gå, og giv slip på det,” ved vi også at disse er jeres reference punkter. Det forstår vi godt. Og det er derfor i den mentale fase af opklaringen og hamoniceringen at nogle af de hengivenheder bliver 'mørkelagt', ikke udryddet, mørkelagt, rebalanceret.

Når du træder udenfor og træerne begynder at synge til dig vil du forstå.

SB: Og græsset og vandet?

AAM: Ja! Og vandet inviterer dig ind, ikke bare for at tage en svømmetur eller en dukkert, men for at indgå i en relation, at du tilfører dit energifelt til deres, det er en komplet anderledes oplevelse, ikke kun fysisk, men også emotionelt, forbindelse og væren i fællesskab. Det er skiftet.

Og at gøre det, at have den oplevelse, er ukontrolleret glæde. Det er derfor vi bliver ved med at 'harpe' på glæde.

SB: Det tror jeg ikke folk er klar over, Lord. Jeg tror hvad de mangler i deres tanker omkring den 5 dimension er omfanget af glæden og måden hvorpå glæden gør alting bedre. Den forbedrer alting.

AAM: Det er sandt, den forbedrer alting. Men en af nøgle komponenterne i forbedringerne, er den vågne bevidsthed i menneske. Nu, har Gaia rykket sig betydeligt, og førend den bevægelse snakkede vandet med træerne og sandet. Blomsterne snakkede til planterne og frøerne. Der har været langt mere harmoni i naturen, i rigerne og Gaia, end menneske har været fuldt bevidste om.

Så, Ja. Vil det være lettere? Ja, f.eks. du snakker en hel del om finansiel stress. Når du er i din med-skabelse, når du kan frembringe og husker hvordan du væver molekyler og koder, så vil fornemmelsen der var så dominant i den 3 dimensionelle realitet af behov, som selvfølgelig er relateret til griskhed og control og mangel, alt det er væk.

Nu, det er svært for dig at forestille dig at behov er væk, kun at spise fordi du føler for det, fordi du vil have oplevelsen, fordi du er forenet i naturen så der er en udveksling, så du er også mere bevidst omkring hvad du vil spise, omkring hvad du vil dele og hvad du vil tage.

Så, vi forstår at i alle hælder til at tænke i form af solid/fast fysisk realitet, men kære hjerter i har et ordsprog, der er af sandhed og går: ”Det bedste er ikke sket endnu/The best is yet to come!”

SB: Okay, Lord. Lad mig lige afbryde dig her. For det første bliver jeg nød til at sige, undskylde til Ashtar, vi vil helt sikkert have ham med næsteuge. Og lad mig så give dig de spørgsmål jeg har tilbage, Lord, og du kan vælge at besvare dem som du ønsker, jeg tror, at vi har omkring 4 minutter tilbage.

Det ene er, jeg tror at folk gerne vil forsikres om hvad der kommer til at ske og hvad der vil ske med deres børn og kæledyr. Vil de automatisk tage med dem? Det er det første spørgsmål

Det andet spørgsmål, jeg tror de gerne vil have besvaret er, hvad en tilskuer kiggende på Jorden d. 21 December ville se. Ville han/hun se jorden forsvinde? Vil den eksplodere i tusinde stykker?

Hvad ville den observerende se?

Og det tredje spørgsmål er, vil vores ankomst i den 5d betyde at vi har alle vores kræfter øjeblikkeligt, eller vil der være ind indlæring, en proces der vil finde sted?
Og det sidste spørgsmål er, vil vi ankomme på – og selvfølgelig jeg tror det er forskelligt fra person til person, men – vil størstedelen af befolkningen ankomme på den nedre del af den femte dimension, det første plan eller sub-plan i den femte dimension? Og vil deres oplevelse på det plan i det lavere 5 dimensionelle være anderledes fra oplevelsen nogle på et højere 5 dimensionelt plan vil have?

Og det er mine spørgsmål, Lord.

AAM: Jeg vil besvare dit sidste spørgsmål først og svaret er ja. Selvfølgelig er der en udvidende proces og det vil være en åbning.

Men det – lad mig gøre det klart: Det er en åbning, ikke en kamp. Det er en blomstring og en glædelig blomstring.

Børn og kæledyr: Medmindre du har et kæledyr der er absolut determineret på at tage med dets ejer og forblive i den 3, hvilket er højst usandsynligt, vil hele dyreriget også opstige.

Børn er uskyldige og rene, selv dem der er blevet misbrugt og skadet. Der er en sødhed og kærlighed. Børn tager afsted. Så lad vær med at være bekymret for dem.

SB: Og deres forældre på samme tid?

AAM: Ja, det er korrekt. Dette er en øvelse i kærlighed. Du kunne ikke adskille familier, fordi det ville være for hjerteskærende.

SB: Så det er...

AAM: Så, ja.

SB: … det er ikke nødvendigt for moderen at putte sit barn i seng, eller... tager de bare afsted når vi alle gør, og der ikke er mere der skal gøres. Er det korrekt?

AAM: Det er korrekt.

SB: Okay ja. Hvad vil vi se – altså, for det første, når vi ankommer til den lavere femte dimension, vil vi have alle kræfter som vi behøver øjeblikkeligt eller vil der være en læringsproces? Og hvad ville vi se....

AAM: Der vil være en smule indlæring, du kan tænke på det som en tilvendings proces. Men den er ikke lang eller hård. Og med det niveau af ekspansion, som du øjeblikkeligt vil opleve, er så enorm at du ikke vil sige, ”Giv mig mere, giv mig mere!”

Det vil du efter en dag eller sådan. Eller.. en dag som du tænker om den nu i din tid eller dage. Men, ja, lad vær med at bekymre dig om det. Ja, du vil udvikle nye egenskaber. Fordi – glem ikke hvad vi fortæller dig! - hver af jer, kære lyttere, bragte alle jeres egenskaber med ind i dette liv. I lod ingenting være hjemme. Så disse vil blive aktiveret.

For nogle af jer, vil i pludselig udvikle kreativitet inden for music og kunst. Andre, vil forklare stjernernes kvantefysik. Så det vil være en åbning. Men er der plads til vækst? Kære hjerte, universet er uendeligt, og det er du også.

Og Stephen Cook's forklaring af lysets penetrering af Gaia, ekspansionen af lys, er et meget godt billede at holde.

Gå i kærlighed og gå i fred. Farvel.

SB: Mange tak, Lord.


Websites:
Archangel Michael: The Passport to Ascension is Love | The 2012 Scenario
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/08/07/an-hour-with-an-angel
Oversættelse: Jais


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge