Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Blossom Goodchild - om The Event - 17. marts 2018Blossom Goodchild - kanaliserer Lysets Føderation - om The Event - 17. marts 2018

Blossom: God morgen. Jeg har følt mig meget ør i hovedet her til morgen, og alligevel, i tvivl om, hvorvidt det bare er det vanvittige omskiftelige vejr, eller de Højere Energier, der kommer ind ... eller ... ønskede I faktisk ”at tale gennem mig”, hvilket I ikke har gjort et godt stykke tid?

Lysets Føderation: Så sandelig, det er det sidste og det haster meget.

Blossom: (Jeg ønskede at fjerne 'det haster meget' ... men det ville ikke være rigtigt eller særligt passende!)

Åh, langt ude! Ok, lad os gøre det så ... Jeg gør lige optagelsesudstyret klar.

Her er, hvad de havde at sige.

https://youtu.be/F_5NUVEAelg

Transskriptionen af dette budskab.

Lysets Føderation: Hilsener til alle sjæle, som tager sig tid til at lytte til denne værdifulde optagelse. Værdifuld i den forstand, at vi ønsker at berolige sindene, hvad angår alle mulige scenarier, der angår Begivenheden (The Event) ..., der spredes på jeres internet som en steppebrand ... så at sige.

Kæreste sjæle ... for det første vær ikke frygtsom. Fjern ALLE idéer om frygtbaseret mentalitet. For, når denne Begivenhed ... kommer/sker ... vil I straks opdage, at der ikke er nogen grund overhovedet til at være bange.

Kærligheden, den Guddommelige Kærlighed, der vil strømme over jer og gå ind i jeres Væsen, vil fjerne enhver frygt øjeblikkeligt. Spørgsmål, I måtte have, må fjernes. For denne Begivenhed handler ikke om at spørge om dit og dat eller noget helt tredje eller om 'hvad hvis og men'.

DENNE BEGIVENHED ER GRUNDEN TIL, AT I KOM TIL DENNE PLANET I DENNE TID.

Mange gange før har vi sagt, at I blev valgt, fordi meldte jer frivilligt og I er de "Stærkeste af de Stærke".

I kom her for at få det til at ske hele vejen til den anden side af Begivenheden. Hvad der vil ske på den anden side er endnu et spørgsmål. Det ligger os på sinde at gentage, at den Højeste Reneste Kærlighedsenergi ... Kærlighed, som I aldrig har oplevet i jeres fysiske liv, før denne tid, som nærmer sig, vil tage sig af alle bekymringerne.

Vi har talt om, at hver enkelt har et ”uåbnet brev” inde i deres Væsen, og tiden, hvor den åbnes, vil gøre det muligt for hver enkel sjæl at "VIDE", hvad der er deres formål, med hensyn til at hjælpe dem, der er forvirrede og fortumlede.

At ånde ind, ånde dybt ind nu, under og efter, vil balancere jeres ubalancer. For I vil føle jer anderledes ... men på en Skøn og Fredelig måde. Så hvad er der at frygte, når først I har sluppet alle jeres spørgsmål?

Hvor længe har så mange ønsket, at dette finder sted? Mange har tidligere ønsket at blive fjernet fra deres position på Planeten, for de mørkere Energier kan bide sig fast og køre én ned, og alligevel gentager vi, er I ikke de Stærkeste af de Stærke? Der er stor grund til at blive. Stor grund til at blive på Jorden og opfylde jeres indre skæbner.

Jeres største spørgsmål er hvornår? Hvornår vil dette finde sted?

Vores svar ... VORES svar til jer, ville være, at når tiden kommer, vil der være forvarsler ... forvarsler af mange slags. Vi ville sige absurde regnbuer på jeres himmel ... Elektriske unormalheder ... Vejrskift, der er unormale. Alle vil føle sig uden for det normale ... herunder i jeres 'Væsen'.

Kæreste sjæle ... efterhånden som spændingen bygger sig op, beder vi jer om at I behersker jeres følelser og ikke lader alt, hvad I hører, alt, hvad I støder på om forskellige aspekter om denne Begivenhed, der kommer via jeres computer, lad det ikke forvirre jer om det, der er Sandt inde i jeres Væsen.

Spørg jer selv, hvordan I har det?

Den Krop, lady Blossom, som vi taler igennem, siger til os, at hun virkelig er forvirret og desorienteret. For hun mærker forhøjede Energier uden at stille spørgsmål og er alligevel også bekymret over, at dette "hype", som hun kalder det, og denne spænding og nødvendigheden af at trække vejret naturligt og dybt, sker på grund af ... eh ... af ... I kalder dem 'e-mails'. Og måske får deres oplysninger i dem hende til at føle sig opslugt af, det der sendes ud?

BEGIVENHEDEN KOMMER. ÅH JO! DEN KOMMER SANDELIG!

Vi kan ikke sætte et kryds i kalenderen på en bestemt dato. For som I ved, findes tid ikke i rummet, hvor vi bor. Derfor beder vi jer om, at I for det første lægger mærke til det, der bygger sig op inde i jer selv ... forandringer og Højere Energier og forventninger ... og dernæst ... at I bemærker ufattelige forandringer i jeres ydre omgivelser ... på himlen, vejret, osv., det, som vi allerede har nævnt.

Har I ikke ventet på forandringer af et omfang, der er utænkeligt? Forandringer ... sker nu inde i jer. Forbereder jer, og det har det gjort i mange af jeres år. Og 'tiden', vi siger ordene 'tiden' kommer, hvor vi siger, I modtager mere end blot "glasuren på kagen".

Fortsæt jeres liv forventningsfuldt ... i/som/gennem/af ... den Kærlighed, I er.

Visualisér ... forestil jer ... men mest af alt ... FØL disse Renere Energier nå jeres planet og går ind i jeres Væsen.

Visualisér også alle Væsner på jeres Planet holde hinanden i hånden og trækker vejret som ÉN.

Vi kommer fra et Højere sted. Behersk jeres sanser. Kræv jeres KRAFT.

Vid, at I er Kærlighed ... Og med denne viden … er alt godt. DET er alt, hvad I behøver at vide. Vær i Glæde ... over det, der skal komme ... kommer fra det Højeste ... velsign hver eneste i Kærlighed ... i taknemmelighed ... i tjeneste ... og således er det.

Blossom: (Jeg taler så lidt … hvilket jeg ikke synes, de behøver at transskribere).

Links til kanaliseringer osv. om THE EVENT (BEGIVENHEDEN) fra Blossom.

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG336march3.html

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG337march10.html

https://youtu.be/vvwTe3kUwAM

og en perfekt tid til igen at præsentere THE FEDERATION OF LIGHT'S wisdom on Love (LYSETS FØDERATIONS visdom om Kærlighed): https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

tag ordene dybt ind i jeres hjerter, og ÅND IND!!

Mange tak.

Website: Blossom Goodchild

Oversættelse: Margit Villumsen

Besøg venligst The Invocation 'We are the Game Changers' (Anråbelsen 'Vi ændrer Spillets Gang') når som helst I får lyst til det ... for at holde Energien så HØJ som vi kan.
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Gør hver dag til en HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Linket for at få adgang til alle mine YouTube videoer er http://www.youtube.com/user/isjaabmo


forrige besked > | næste besked >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge