Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Adele Arini - Velkommen hjem, mine børn - 22. februar 2018


Fader Gud - Velkommen hjem, mine børn (Welcome Home My Children) - Adele Arini - 22. februar 2018Mit barn

Det er med stor glæde i mit hjerte, at jeg ser flere og flere af jer vågne op hver dag; idet I husker Mig og vores evige forbindelse. For meget længe siden havde I alle udtrykt ønske om at spille dette spil om adskillelse; dette spil om at leve i en illusion; dette spil, der er fyldt med så mange dramaer og mørke. I har alle spillet, og sovet, i æoner.

Og nu har det menneskelige kollektive, alle mine kære børn, besluttet at komme videre, udvikle sig og holde op med at tage del i spillene. I har kollektivt besluttet at leve i en højere dimension; at leve med højere bevidsthed. I, mine elskede, bebuder Kærlighedens, Enhedens og Fredens tidsalders komme. I har valgt at fremkalde denne Gyldne Tidsalder på Jorden overbevidst. Og det er NU tid for jer at manifestere det i jeres fysiske virkelighed ved hjælp af jeres fokus, tanker, ord, følelser og handlinger. Thi jeres vibrationer skaber jeres virkelighed.

Handl altid, som om I allerede er kommet til og for tiden lever på denne utopi planet kaldet Jorden, og denne virkelighed vil manifestere sig endnu hurtigere! For tid eksisterer ikke. Tid er et lavere dimensionelt begreb; det er en illusion. I dette evige øjeblik af NU’ET eksisterer den Nye Jord allerede, alle I (der har valgt det) lever allerede på den med stor glæde og formål. Beslut aktivt at ”tune ind” på den Nye Jord hver dag og ret hele jeres væsen ind på den. Følg jeres indre vejledning & følelser, da de er jeres navigerings redskab, selve jeres egen GPS.

Jeg ved udmærket, at det er en hård udfordring. Jeg kan allerede høre flere af jer stille det samme spørgsmål, ”Fader, hvordan kan jeg lade som om og handle som om, jeg lever på en lykkelig, kærlig, fredelig planet, når virkeligheden er det total modsatte? Du behøver blot at se nyhederne for at se vold, tragedier og andre dramaer udspille sig. Der er så megen lidelse og ikke nok lykke. Kaos er overalt og jeg føler det nogle gange, som om verden går under”.

Mit svar er dette: ”Mit kæreste barn, verden, som I kender den nu, får definitivt en ende. Det, I ser udspille sig i nyhederne, er mørkets sidste kamp mod lyset. De af mørket, der nyder at spille spillet om adskillelse, et spil om ”magt over andre”, er fast besluttet på at kæmpe til det sidste. De ved, at de står på tabernes side, og dog kæmper de stadig for verdensherredømme.

Så lad mig fortælle jer en hemmelighed, mine elskede. Disse sjæle, der spiller mørkets rolle, har allerede tabt, de ved det bare ikke endnu! Jeg har sendt skarer af engle, milliarder af hjælpere, guider og jeres Galaktiske brødre/søstre af Lyset fra højt udviklede civilisationer for at hjælpe hver og en af jer med at bevæge jer videre til femte dimension. Fiasko er umulig. Menneskehedens kollektive Opstignings Begivenhed er uundgåelig. Forandring ligger i luften!

Husk venligst, at jeres mainstream nyhedsmedier kun rapporterer om nyheder, der sænker jeres vibrationer. Nyheder, der har til hensigt at fastholde menneskehedens bevidsthed med en idé om, at de lever i frygt, nød og adskillelse. Der sker så meget rundt omkring i verden, så mange positive forandringer, som der ikke rapporteres om og som går ubemærket hen. I behøver blot at trække jer tilbage og sidde og blive ”stille” indeni og gå ”ind i” jer selv for at opdage denne Højere Sandhed.

Flertallet af folk i denne verden beder for og vælger Fred, Kærlighed og Enhed. Så bliv hverken foruroliget, vred eller bange. Det er ikke tid for desperation. Det er tid for fejring! Kaosset, som I for tiden ser, er faktisk normen i en civilisation som jeres, en civilisation, der undergår en massiv udvikling fra den lavere til den højere dimension.

Alle aspekter af menneskelig eksistens, fra sundhed, uddannelse, regeringer, energi, bankvirksomhed, handel, monetære systemer, religioner til alt andet, undergår massive positive forandringer, der vil forbedre jeres levemåde, så I lever i en ånd af Kærlighed, Enhed og Overflod til alle. I vil begynde at se flere og flere beviser på, at det sker i den nærmeste fremtid.”

Lad mig nu være den første til at byde jer velkommen HJEM. Velkommen tilbage, mine kæreste, elskede børn. Føl min varme omfavnelse og min store inderlige kærlighed til jer. I er nu begyndt på jeres individuelle rejse tilbage Hjem til Mig, og Hjemme er jeres sande Højere Selv. Bed mig om hjælp, når tingene bliver svære, da jeg, og utallige lysvæsner i de Højere Dimensioner, alle står standby – klar til at yde jer hjælp, når som helst I har brug for det.

Føl vores kærlige konstante tilstedeværelse omkring jer, der styrker jer og giver jer den styrke og vejledning, I behøver for at skabe jeres egen version af den Nye Jord. Favn den fulde styrke af jeres kraftfulde Skaberevner, som I altid har besiddet og begynd at leve det fredelige, glade, rige og tilfredsstillende 5D liv, som er endda meget bedre end det liv, der lever i jeres forestillinger!

Tiden er NU. Tiden er NU. Tiden er NU.

Jeg elsker jer altid grænseløst,
Fader Gud.


Kanaliseret af Adele Arini. Copyright 2018.

Hvis I deler det, så bevar venligst budskabet i sin fulde helhed og angiv nedenstående link. Megen kærlighed og taknemmelighed.

Webside: https://www.raphaelshealingspace.com.au


Oversættelse: Margit VillumsenWorldwide visualization for a Breakthrough - Please Join Us!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge