Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Adele Arini - Blueprintet til jeres nye 5D liv - 21. februar 2018


Sananda - Blueprintet til jeres nye 5D liv (The Blueprint of Your New 5D Life) - Adele Arini - 21. februar 2018Mine kæreste venner

Tiden er kommet, hvor I må vælge. Tage en beslutning nu, engang for alle.
Ønsker I helt at favne jeres 5D Selv eller ønsker I fortsat at indlade jer med den gamle, 3D måde at leve på, som er baseret på frygt, nød, dualitet og adskillelse?

Det, jeg taler om her, er jeres grad af forpligtelse over for Lysets vej, Mestringens/Opstigningens vej og Kærlighedens vej.

Mestringens og Opstigningens vej er ikke en vej, der kan tages ”deltids”. Det kræver jeres fuldtids engagement for at blive legemliggørelsen af Guddommelig Kærlighed. Det betyder, at I i hver eneste af jeres tanker, ord, fokus, følelser, reaktion og handling altid må stræbe efter at være i overensstemmelse med Kærlighed og ikke Frygt. Enhed og ikke Adskillelse. Overflod og ikke Nød.

Når I står over for de daglige udfordringer, reagerer de fleste af I lysarbejdere, der læser dette, stadig ud fra en offermentalitet, i stedet for at indse, at den, I var i fortiden, (som for øvrigt er dette fantastiske, kraftfulde Guddommelige Skaber lys-væsen), havde (på et Højere plan) tiltrukket disse svære omstændigheder til jeres liv for at bevæge jer fremad på jeres vej i Lyset. I skabte disse livsudfordringer og gæt engang? I har kraften til nemt at afvikle disse udfordringer ved at mestre de problemer, livet har tvunget jer til at se i øjnene. Flygt ikke længere. Opsæt ikke længere.

Vi har aldrig sagt, at vejen til Mestring var nem og uden udfordringer. Alle, uden undtagelse, på denne planet bliver nu tvunget til at se deres største frygt i øjnene; at forvandle og heale denne frygt og at komme sejrende ud, når I er klar. Indtil det sker, vil I fortsætte med at støde ind i de samme livsblokeringer, om og om igen, indtil lektionerne er lært.

Det, I må huske på, er dette: I har gjort dette mange gange før. Jeg kender hver eneste af jer, der læser dette. I jeres mange levetider i de højere dimensioner, på andre Planeter/stjernesystemer, og for nogle af jer, i jeres fortid i Atlantianske og Lemuriske levetider på Jorden, har I opnået Mestring og Oplysning.

I er blevet testet og særligt udvalgt på grund af jeres brillante Lys, styrke, mod og vedholdenhed, til denne nuværende, meget vigtige levetid for at hjælpe med den planetariske healing og Gaias og menneskehedens Opstigning. Hver enkelt af jer har en vigtig rolle at spille, og det er NU tid til at favne jeres sande, Multi-dimensionelle, kraftfulde Højere Selv.

Ikke mere fedtspil. Ikke flere undskyldninger.

Vi alle, jeres venner og kære i de højere dimensioner, ved, hvilke ofre denne vej har krævet af jer. Efterhånden som bølger af lys fortsætter med at bombardere planeten hver dag, føler de fleste af jer udmattede; syge og trætte af, hvad Opstigningsprocessen får jer til at føle. I længes efter jeres sande Hjem og nogle af jer har endda tænkt, at I aldrig skulle have meldt jer frivilligt til denne Mission i første omgang.

Vi vil gerne have, at I ved, at vi forstår det virkelig godt og vi sender jer kontinuerligt vores kærlige støtte hvert eneste øjeblik hver dag. Jeres længsel efter Hjem, efter Ubetinget Kærlighed og Accept, efter Glæde, Frihed, Perfekt Fred og den Overflod, det bringer, er et tegn på, at I er klar. Klar til endelig at indse, at jeres sande Hjem kan findes indeni. I har altid været Hjemme, i vores Skabers favn hele vejen. I vågner ikke kun op til denne Højere Sandhed, men arbejder også hårdt på at gøre Jorden til en præcis kopi af jeres Himmelske Hjem.

Vi planlagde sammen, I og jeg og jeres teams, dette store eventyr med spænding, passion, glæde og med så meget Kærlighed. Og vi, jeres team af Guider og Engle, opfylder konstant før-fødsels løftet, vi havde givet jer, om: altid at være der for at støtte jer hvert skridt på vejen og for med glæde at hjælpe jer med at opfylde jeres individuelle missioner.

Det eneste spørgsmål, jeg mangler at stille jer, er dette: Er I nu klar til, med jeres liv og hele måden at leve på, fuldt ud at forpligte jer for denne sag?

Hvis JA er jeres umiddelbare svar, så vær forvisset om, at jeres smukke, prægtige 5D liv, som I altid har drømt om, nu begynder at udfolde sig. Blueprintet til jeres nye 5D liv, som er blevet skabt af jeres Højere Selv, vil fortsætte med at blive åbenbaret på det perfekte tidspunkt for at vise jer vejen.

I er ledere, vejvisere, ankermænd og legemliggørelsen af højere dimensionelt lys, og jeres liv vil være strålende eksempler for andre, der søger deres egen vej HJEM.

Det næste skridt fremad er enkelt. Det er vigtigt for jer at forpligte jer til at leve et højt vibrerende liv. Hvert eneste af jeres valg, ord, tanker, væremåde og handling betyder noget. Gør jeres bedste for konstant at bringe jer i overensstemmelse med jeres Højere Selvs Lys og Kærlighed.
Og når I er i tvivl, så giv jer altid tid til at gå indad og spørg jer selv: Som legemliggørelsen af mit Højere Selv, hvad ville jeg sige, tænke eller gøre i denne situation, som jeg står i nu?

At forblive højt vibrerende lyder nemt, men stående over for dagligdagen, kampene og udfordringerne, I møder, kan det være svært. Herunder er der 6 gyldne ledetråde, som de fleste af jer allerede kender og blot behøver at blive mindet om:

1. Afsæt mindst 15-30 uforstyrrede minutter om dagen til bare at ”være” stille og meditere og være ét med jeres Højere Selv og jeres åndelige team.

2. Drik masser af vand, af god kvalitet, filtreret/alkalisk, da integrering og forankring af Højere Energier kræver, at jeres kroppe er velhydrerede. Det holder jeres humør og følelser i balance hele tiden, ligegyldigt hvad der sker omkring jer.

Det er en god idé at oplade jeres vand med krystaller. Hver dag modtager vi konstant Guddommelige Lys Koder, som ændrer vores fysiske kroppe fra et tungt, kul-baseret hylster til et højere dimensionelt, meget lysere, krystal-baseret fysisk hylster for vores ånd. Det betyder, at opladning af jeres vand med krystaller vil hjælpe med at sikre, at denne overgang sker glat og gnidningsløst. At drikke krystallinsk vand, der er blevet opladet natten over, vil føles som at drikke Guddommeligt Lys. Vandet vil føles, som om det ingen masse/vægt har. De af jer, der er energi-sensitive, vil kunne mærke de vidunderlige fordele ved at drikke krystal-opladet vand.

Op til 60% af en voksen menneskekrop udgøres af vand. Det betyder, at vand spiller en vigtig rolle med at holde jeres krop sund. At drikke masser af vand vil sikre, at jeres krop vil have nok som hjælp til fordøjelsen, optagelse og transport af næringsstoffer, og mange andre fordele.

Læg ikke straks krystallerne i vand (medmindre I er gemmolog og kender jeres krystaller godt), da det ikke er anbefalelsesværdigt.

Se venligst denne YouTube video for flere informationer om, hvordan I oplader jeres vand med krystaller: https://www.youtube.com/watch?v=6mMqKB9vS6o

I kan bruge de krystaller, I ønsker, og tilpasse det til jeres egne behov. For eksempel, hvis I har brug for at styrke jeres selvtillid/selvværd, eller hvis I gerne vil tiltrække større overflod i jeres liv, eller hvis I gerne vil tiltrække romance i jeres liv, så undersøg venligst, hvilke krystaller I kan bruge til at oplade jeres vand til jeres egne behov.

Og så, for at tilføje ekstra kraft til jeres krystalopladede vand, kan I skrive et højt vibrerende ord efter eget valg (fx KÆRLIGHED, FRED, OVERFLOD, GLÆDE, GUD) på et stykke papir og sætte det fast under bunden af vandkanden. Det vil hjælpe jer til at blive mere, som i virkelig er! Den følgende video hjælper med at forklare ords vibrationsmæssige kraft og vandeksperimenter udført af Dr. Masaru Emoto: https://www.youtube.com/watch?v=A-0PeUeYbqw

3. Vælg altid højere vibrerende føde- og drikkevarer. Det betyder ingen alkohol, koffein, sukker eller fede, høj kalorie ikke-nærende fødevarer. Indtagelse af dyredele/-kroppe sænker jeres vibrationer, da dyrenes frygt og lidelse i forbindelse med slagtningen forbliver i den dyrekropsdel, I spiser. Så, når det er rette tid for jer, så overvej at blive vegetar, da det vil hjælpe jeres vibrationer med at forblive høje. At drikke rå, friskpresset juice hver dag anbefales stærkt, da dens høje vibrationer vil opløfte jeres ånd!

4. Ground jer selv i Planeten dagligt og brug mere tid uden døre i Naturen hver dag. At gå barfodet i Naturen i mindst 10 min. om dagen anbefales stærkt.

5. Bevæg jer og lav øvelser/træn. I kender alle fordelene ved træning, da det hjælper jer med at fokusere, giver jer klarhed og holder jer sund.

6. Kom ud af ALLE jeres afhængigheder og drop tidsrøverne. Det inkluderer: at se for meget TV, læse/se for mange nyhedsudsendelser, bruge for meget tid på de sociale medier, osv. I ”ved” selv, hvilke dårlige vaner og usunde afhængigheder, I stadig har. Vær ærlige over for jer selv og bed om vores hjælp til at komme ud af alle disse.

Huskeregel nr. 1:

Hvis jeres nuværende fokus på et eller andet i jeres liv (såsom en bog, I læser, et tv-program/nyhederne, en film, en fastlåst situation, en nylig uoverensstemmelse, en fortidig hændelse, osv.) får jer til at føle jer kedsommelige, trætte, udmattede, rastløse, meningsløse, triste, vrede, deprimerede, eller hvilken som helst anden negativ følelse, er det jeres Højere Selvs måde at fortælle jer på, at I straks skal stoppe med det, I laver og skifte fokus!
I bliver konstant mindet om gennem den måde, I føler jer, at vælge en aktivitet/et fokus, som vil forbedre jeres vibration og livskvalitet i det lange løb.

Følg ovenstående vejledning i mindst 21 dage uden afbrydelser, uden at stoppe – det er sædvanligvis den tid, det tager at ændre og skabe nye, sunde vaner. Og inden længe vil jeres liv forandres til at reflektere den Højeste Vision, I nogensinde har haft om det, og hver morgen vil I vågne op i glad forventning om, hvad dagen mon vil bringe.

Jeres livs 5D blueprint vil blive manifesteret med lethed og perfektion, og der vil ikke være nogen hindringer, der vil hindre jer i at nå Glædens, Fredens og Overflodens højder og dele dem med enhver sjæl, I møder på denne livsrejse.

Jeg går sammen med jer, hvert skridt på vejen. I er aldrig alene.

Jeg sender jer megen kærlighed og meget lys til jer.

Jeres broder i Lys, Sananda.


Kanaliseret af Adele Arini. Copyright 2018.

Hvis I deler det, så bevar venligst budskabet i sin fulde helhed og angiv nedenstående link. Megen kærlighed og taknemmelighed.

Webside: https://www.raphaelshealingspace.com.au


Oversættelse: Margit VillumsenWorldwide visualization for a Breakthrough - Please Join Us!
< foregående budskab | næste budskab >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge