Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Adele Arini - Sandheden vil sætte jer fri (3) - 18. juni 2018


Sananda - Sandheden vil sætte jer fri (3) (The Truth Will Set You Free (Part 3)) - Adele Arini - 18. juni 2018Vær hilset, mine brødre og søstre

I dag er Adele endelig klar til på enhver måde at kanalisere mit temmelig lange tredje budskab i ”Sandheden vil sætte jer fri” om højere dimensionel lære, som vi alle har planlagt at skabe sammen, i præcis dette NU. For det meste af tiden må der først ”ske” noget i Adeles personlige liv/arbejdsliv, før det næste kanaliserede budskab bliver trigget.

Forud for skrivning af budskaberne må hun først opleve/gøre noget/møde nogle folk for, at indholdet af vores næste budskab kan flyde gennem hende, autentisk. Skriveprocessen kan aldrig forceres, for alt bliver nødt til at ske på det perfekte Guddommelige Tidspunkt, hvor både hun og verden endelig er klar til det. Så tak til jer for jeres uendelige tålmodighed og støtte.

Alt, som vi har givet jer råd om i vores budskaber, eller hvert eneste højere dimensionelt råd vi har givet jer i vore tidligere budskaber, har Adele: valgt at gøre, gået igennem og personligt selv oplevet. Hun er nødt til at kunne skrive disse budskaber ud fra et perspektiv fra én, der skriver ud fra selverfaret/-oplevet viden. Hun har gået igennem så meget i hendes relativt korte liv, hvoraf alt blev planlagt før fødslen, så hun nu kan tjene Lyset som en kanal for højere visdom. Autentisk visdom, som må føles eller ”klinge” sandt for jer alle.

I alle og Adele og jeg er i sandhed ÉN. Det betyder, hvis I tilfældigvis læser/lytter til nogen af de kanaliserede budskaber, Adele har skrevet på vores vegne, har I, eller mere præcist jeres Højere Selv, helt sikkert bidraget til skriveprocessen. Og det er grunden til, at I blev tiltrukket til disse budskaber.

Jeres Højere Selv har inviteret jer alle til at komme her forbi denne webside og læse jeres egne kanaliserede budskaber, som en påmindelse, eller et wake-up call, så I kan begynde processen med at huske alt det, I frivilligt valgte at glemme, da I første gang gik ind i fysikalitet på 3D Jorden.

Med andre ord blev disse kanaliserede budskaber alle skrevet af jer og for jer, så I kan komme her og læse dem, på det perfekte Guddommelige Tidspunkt, som I har besluttet for jer selv.

Og som lovet i slutningen af mit sidste budskab, vil jeg i dag dele med jer al den højere dimensionelle visdom bag ”healing”, eller ”helbredelse” af jeres kroppe for alle sygdomme, lidelser og/eller fysiske/mentale/følelsesmæssige/åndelige handicaps, som I, eller jeres kære, måtte have.

Dagens kanaliserede budskab er måske et af de vigtigste budskaber, som det Menneskelige Kollektive har brug for at vide lige nu, så hvis I tilfældigvis kender nogen i jeres liv, der virkelig vil have gavn af at læse denne ”rettidige påmindelse”, så tøv venligst ikke med at dele dette budskab med dem.

Indholdet i mit budskab i dag er meget nært og uløseligt forbundet med Fader Guds allernyeste budskab gennem Adele med titlen ”Kunsten at heale jeres liv” (”The Art of Healing Your Life”). Så hvis I ikke har læst dette kanaliserede budskab, så stop med at læse her og læs det budskab først.

Hvert eneste tidligere budskab, som vi har skrevet, banede faktisk vejen for større åndelig/højere forståelse af de særlige emner, vi har talt om, så hvis det er første gang, I læser vores budskaber her, anbefaler vi stærkt, at I læser det hele i rækkefølge; helst helt fra begyndelsen.

Det er sandelig tid, mine elskede venner, for JER ALLE at nyde perfekt sunde kroppe, som I virkelig fortjener at have, ligegyldigt hvilken alder I har. Alt er muligt. Der er ingen grænser for, hvad I kan skabe og manifestere i jeres fysiske virkelighed lige nu, undtagen med de grænser, I har sat for jer selv.

Den tyske forfatter og filosof Johann Wolfgang von Goethe sagde engang, ”Magi er at tro på sig selv. Hvis I kan gøre det, kan I få alt til at ske”.

Med andre ord, I og KUN I alene har kraften til at ændre jeres eget helbred. Hvis I for tiden oplever større helbredsudfordringer, er det nu tid for jer at erkende, at I kan få en perfekt sund krop, KUN HVIS I er villige til at gøre arbejdet for at få det til at ske!

I har også kraften til at ændre den måde, jeres krop ser ud på. I/jeres Højere Selv er MESTER af jeres fysiske kroppe og IKKE omvendt. I kan vælge at have udødelige kroppe. Ligegyldigt hvilken alder I har, har I virkelig friheden til at se lige så gammel eller ung ud, som I ønsker. I kan føle jer unge og virkelig se unge ud igen.

Med andre ord, lad os sige, at hvis jeres definition på et ideelt fysisk udseende er som en 30-årigs, en, der ikke er for ung og ikke for gammel, så har I det i jer til at: stoppe og vende jeres indre/ydre aldringsproces. I kan komme til at føle jer/se ud som dengang, I var 30 år.

Nogle af jer her har måske set fotos af mænd og kvinder, der så meget unge ud i forhold til deres egentlige alder. Jeg er helt sikker på, at da I først så dem, undrede I jer over, om billederne var fotoshoppede, eller om de kendte virkelig dygtige plastikkirurger og havde været under deres kniv for at kunne have det ungdommelige, rynkefri udseende, de har. Alternativt løj de måske om deres sande alder.

Sædvanligvis ville I 99% af gangene have ret i disse antagelser. Der er imidlertid for tiden en voksende minoritet af mænd og kvinder, der lige nu lever på Jorden, der virkelig trodser den vanlige aldring. De tror virkelig, at deres fysiske kroppe er hellige hylstre for deres Ånd, og derfor har passet godt og kærligt på dem. De følger intuitivt den indre vejledning, deres kroppe fortæller dem, de skal gøre, for at have det ypperste helbred. Disse mennesker ”lytter”: konstant til fysiske tegn, der kommer fra deres krop, og har forpligtet sig til 100% at følge den vejledning, deres kroppe til hver en tid uafbrudt giver dem.Det kan være så enkelt som, lad os sige, at nogen føler sig lettere dehydreret. En viis person vil foretage skridt til straks at rette op på den mindre ubalance, før den bliver til et problem, eller før den påvirker dem i større grad. Et mere komplekst eksempel vil være, lad os sige, hvis I for nylig har været igennem noget traumatisk/hårdt i jeres personlige liv/arbejdsliv.

I er nødt til at gøre, hvad der kræves, for at bringe jeres liv i perfekt balance igen, ved ikke at løbe væk fra de følelser/emotioner, der er forbundet med dette traume. I er nødt til at håndtere det med det samme, (i stedet for at svælge i frygt/vrede/tristhed/selvmedlidenhed), så dette traume ikke får kraft til at holde: jer fanget eller det fly, som er jeres liv, konstant flyvende i ”de lavere højder” (se mit tidligere budskab: Del 2, for at forstå, hvad det betyder).

Alle kroniske sygdomme eller lidelser er sædvanligvis resultatet af langvarig negativitet/indre stress/tankemønstre, som der må tages hånd om og slippes for stedse, før de bliver et problem/før de manifesterer sig i jeres fysiske virkelighed.

De eneste undtagelser til ovennævnte er helbredsudfordringer/fysiske handicaps, som jeres Højere Selv specifikt har valgt at opleve i dette liv, for jeres og jeres kæres Sjælevæksts skyld. Nogle gange kan jeres helbredsudfordringer også skyldes traumer i tidligere liv, som måske stadig er dybt indlejret i jeres fysiske krops cellehukommelse; og venter på det perfekte tidspunkt til at komme op til overfladen for permanent at blive renset ud af jeres energetiske krop.

Herunder er et par eksempler til illustrering af, hvor kraftfuldt overbevisninger, der stammer fra tidligere grundbetingelser, observationer og/eller livsoplevelser, kan føre jer ad en vej i livet, som I (antageligt) ikke ønsker at gå ad:

1) Kvinderne i jeres familie (mormor, mor, moster, osv.) havde lidt af brystcancer. Og siden deres gener er gået videre til jer, tror I (underbevidst), at brystcancer kan være arveligt, og at en skønne dag er der høj sandsynlighed for, at I vil opleve de samme helbredsudfordringer. Hvis I fortsætter med at holde fast i disse overbevisninger, så, ja, så vil I tiltrække og manifestere det i jeres fysiske virkelighed en gang i fremtiden.

2) Adele har indvilliget i at dele sin personlige historie med jer alle. I de sidste ti år har hun kæmpet med at tabe sig. Hun har prøvet mange forskellige slankekure (populære i Australien) uden varig held. Indimellem fik hun held med det i kort tid, men på ingen tid tog hun igen det på i vægt, som hun havde tabt sig. Dengang var det at se Adele kæmpe med hendes: vægt og smuldrende selvværd ikke nemt for os alle her i de højere dimensioner, som elsker hende inderligt.

Hendes vægt/helbredsudfordringer havde rod i en eneste ting. Hun elskede ikke sig selv. Hun elskede ikke sit liv. Hun elskede ikke livet. For hende var det at være fysisk inkarneret på det, der plejede at være 3D Jorden, dengang ekstremt udfordrende for hendes spirituelt vågnende Selv at kapere. Som empatiker (eng.: empath) kan hun mærke og føle verden/folkene omkring hende på en måde, som en, der stadig befinder sig i en dyb, spirituel søvn, aldrig vil kunne gøre.

Hun kan nemt føle/mærke folks tanker, følelser og humør, hvis hun ”tunede ind” på deres energifelt. En traumatiserende begivenhed, som fandt sted halvvejs rundt om Jorden, vil hun kunne føle efterdønningerne af så nemt, som hvis de havde fundet sted i hendes egen baghave. Lidelserne hos mange levende indbyggere på Planeten Jorden, især hos dem i dyreriget, som hun holder meget af, var ofte årsag til, at hun faldt ned i en tilstand af lavere vibrationer. I hendes fortid nåede hun et punkt i sit liv, hvor hun holdt op med at pleje sit liv/sin krop/sit helbred/sit udseende, og i stedet fokuserede på øjeblikkelig tilfredsstillelse.

Hun begyndte at spise/drikke hvad som helst, hun mente, øjeblikkeligt ville få hende til at føle sig bedre tilpas, uden tanke på langtidskonsekvenserne. Det er selve definitionen af trøstespisning. Hun ønskede ganske enkelt at flygte fra det ”helvede”, hun gik igennem, primært forårsaget af hendes yderligere opvågning af hendes åndelige evner og det dybt rodfæstede barndoms-/følelsesmæssige traume, som hun dengang stadig manglede at rense ud. Hvis hun havde fortsat på den måde og ikke havde ændret det, ville hun sandsynligvis have manifesteret en syg/ubalanceret fysisk krop nu.

Med vores kærlige støtte i de seneste få år er tingene imidlertid begyndt at ændre sig dramatisk. Adele blev forelsket i livet. Hun begyndte at føle sig oprigtig glad for at være i live; for at være i stand til at hjælpe mange lysarbejdere på en måde, der passer til hendes passion og iboende gaver/talenter. Hendes bevidsthed vibrerer nu ofte på glædens, fredens, taknemmelighedens, sundhedens og overflodens frekvenser, og hendes ydre, fysiske virkelighed begynder nu at ændre sig positivt i alle aspekter; idet den spejler/reflekterer hendes bevidstheds indre skift.Nu om dage har hun fuldstændig tilpasset sig og har været i stand til at håndtere hendes energetiske sensitivitet, på en måde, som er overensstemmende med hendes mål. Hun føler sig nu naturligt tiltrukket til og har ofte stærk trang til sunde fødevarer/drikke og finder det nemmere at holde sig til sine mål om at tabe sig. I de seneste få år har Adele: fået renset godt ud og har sluppet hele sin ”følelsesmæssige bagage”, som ikke længere tjente hende.

Hun går nu ind i den sidste ”healing/udrensnings” fase, hvor hun må se alle ikke-healede traumer/ar fra hendes tidligere liv på Jorden i øjnene og slippe dem. Når det er gjort, vil hun være i stand til at nyde at have en sund, lysere fysisk og energetisk krop, da den 3D bevidsthed, som plejede at være hendes normale operationelle system, vil være steget i vibrationer (vil være blevet opgraderet) til en krop med højere 5D frekvens. Og når det sker, vil Adele virkelig blive Mester af hendes liv; Mester over hendes egen fysiske krop og ikke omvendt.

Adeles rejse viser, at processen med sand, superdyb, varig healing, som når hele vejen ind til en persons kerne kan tage flere år at fuldføre, afhængig af den enkelte persons motivation/villighed til at ændre sig og hvor meget ”bagage” de må rydde op i.

Healingprocessen kan virkelig sammenlignes med processen med at pille et løg. For at permanent healing kan ske, må I være klar til at se alt i øjnene, heale det og så slippe det (alle lagene i et løg), som hindrer jer i at nå jeres mål.

Husk venligst, at jeres mål med at få en perfekt sund krop (sammen med ethvert andet vigtigt mål, I måtte have) ligger dybt inde, allerinderst i løget. De mange lag af løget, som I må pille af, for at nå ind til kernen, symboliserer de mange, dybt forankrede og dybt indlejrede 3D overbevisninger/vaner/tankemønstre, som I må slippe.

Ligegyldig hvor hårdt og følelsesmæssigt udmattende denne udrensningsproces kan være, må I hele tiden være: beslutsomme og helhjertet indstillet på at nå jeres mål om at: nå ind til jeres kerne/mål/kraftfulde Indre Selv og slippe alt, der stadig holder jer tilbage. I må have den urokkelige indre tro på, at hvad I ønsker, allerede er givet til jer, lige her, lige nu og faktisk begynde at leve denne Bevidsthed, denne Højere Sandhed.LAGDELT PERSONLIGHED – At pille lagene af løget afdækker ofte lettelsens tårer.

I må “udsende/udstråle” helbredsvibrationer for at få perfekt helbred. Eller I må vibrere på overflodens frekvens for at få mere overflod. I kan ikke vibrere på knaphedens/nødens frekvens, hvis jeres mål er det stik modsatte. Og det er især sandt for de af jer, der har ventet længe på at manifestere de vigtige mål, I måtte have. I kan ikke være fokuseret på problemet for så at forvente løsningerne dukker op. I må fokusere på jeres ønsker, for at de måder, løsninger, mennesker I behøver at møde, som kan hjælpe jer, bøgerne, websiderne, for at de så ”på magisk vis” dukker op i jeres liv, for at hjælpe med jeres ønskers manifestationsproces.

Som Adele (og så mange andre, der kom før hende) ofte har sagt, vær vedholdende og lad som om, indtil det lykkes for jer (fake it until you make it). Begynd NU at leve i overensstemmelse med slutresultatet. Inden længe, afhængig af hvor I er i jeres spirituelle opvågningsfase, vil tidsspændet mellem: da I første gang udtrykte jeres mål/ønsker og hvornår I faktisk manifesterede dem i jeres fysiske virkelighed, blive mindre og mindre, indtil der en dag ikke er noget tidsspænd. Alt, hvad I ønsker at/gerne vil skabe, manifesteres øjeblikkeligt.

Når det sker, vil I erkende, at I permanent har ladt jeres gamle 3D Selv bag jer for endnu engang at være jeres naturligt kraftfulde højere dimensionelle Selv. Det Højere Selv, der er fuldstændig ubegrænset på alle måder.

Det følgende er en historie fra det virkelige liv om en skuespiller, som virkelig demonstrerede vores Skaber- og Manifestationskraft. Denne skuespiller var for nylig med i en TV-drama serie, hvor han spillede rollen som en, der kæmpede med en dødelig sygdom. I dramaet viste denne mand sit skuespillertalent ved at røre tilskuernes hjerter dybt. Han legemliggjorde i sandhed den rolle og blev ét med den fiktive, i manuskriptet beskrevne person. I hver eneste episode i dette meget emotionelle drama levede han en cancerramt persons liv.

Det betyder, at i de mange måneder, som det tog for skuespilleren at færdiggøre indspilningen af dette drama, udsendte hele hans Selv konstant frekvensen som hos en, der kæmper med en alvorlig sygdom. Hans ord, de skildrede følelser, hans handlinger (i dramaet) og endda hans øjne viste den ægte skildring af en, der var en cancerpatient. For at hans øjne skulle vise ”ægte følelser”, betød det, at selv hans tanker var som hos en, der var alvorligt syg.

Det, der skete bagefter, var slet ikke overraskende. Denne skuespiller fik cancer i sit virkelige liv, få måneder efter at indspilningen var afsluttet. Universet så, at denne skuespiller tænkte, talte, følte og opførte sig på en måde, som var overensstemmende med en patients, der kæmper med en dødelig sygdom. Og derfor gav det denne skuespiller det, han havde ”udsendt” meget af tiden: en syg krops frekvens.

Universet skelner IKKE mellem det, der er ”ægte” og det, der er ”falsk”.

Universet handler bare som en upartisk ånd; det vil altid imødekomme jeres ønsker med det, I har sendt ud i Universet (det, der kommer fra jeres vedvarende energetiske vibrationer/signaler). Forudsat, at det I ønsker, IKKE griber ind i en anden persons Frie Vilje.Det er grunden til, at I alle må være meget forsigtige med, hvad I fokuserer på. Det, I fokuserer på, udfolder sig altid. I må have perfekt klarhed over jeres mål/intentioner. Og I må gøre, hvad I kan, for at alt det, I tænker/siger/er/gør, er i overensstemmelse med det, I ønsker, skal ske og ikke det diametralt modsatte.

Det er på høje tid for jer alle til dybt inde at erkende og forstå, at hele det fysiske Univers, som Fader/Moder Gud har skabt, drejer sig om vibrationer. Alt er energi. Alle er én. Universet er ganske enkelt Bestyreren af alle vibrationer.

I lever for tiden i fysikalitet, for at opleve, praktisere og demonstrere jeres Guddommelige Skaber- og Manifestationskræfter. Alt, det I konstant fokuserer på, både det ønskede eller uønskede, vil altid blive givet til jer 100% af tiden. (Så længe det ikke griber ind i en andens Frie Vilje, og så længe jeres vibrationer og jeres ønskers vibrationer er et perfekt match.)

Jeres kraftfulde følelser (positive og/eller negative følelser) vil sætte fart i jeres ønskers manifestationsproces. Det kaldes også Loven om Tiltrækning.

I min berømte fysiske inkarnation som Jesus af Nazareth mødte jeg mange syge/invaliderede mennesker og var tilsyneladende i stand til at heale mange mennesker, som var kommet for at se mig. Grunden til, at jeg lige sagde ”tilsyneladende”, er ganske enkel. Syge mennesker, der havde rejst for at se mig dengang, var dem, der allerede havde en stærk tro inde i dem selv, så, når først de havde mødt mig, ville jeg være i stand til at give dem ”det sidste skub/den nødvendige hjælp” til perfekt helbred.

Disse mennesker troede helhjertet, at det var tid for dem at vende tilbage til perfekt helbred. De følte endnu engang, at de fortjente at have et perfekt helbred og var klar til at byde det velkommen i deres liv. På et Højere plan havde de besluttet, at de havde lært alt det, de kunne og havde oplevet alt det, de havde ønsket at opleve, ved at leve i en syg eller invalideret fysisk krop.

Det er grunden til, at jeg, så ofte efter nogen var ”transformeret” tilbage til deres perfekt sunde Selv, altid sagde de følgende sætninger til dem, om og om igen:

“Jeres tro har helbredt jer. Gå og lev med fred og vær befriet for jeres lidelse”.

Disse to sætninger, som ser lette nok ud at forstå, har i virkeligheden en dybsindig, meget dybere mening:

1) “Jeres tro har helbredt jer”.
Ganske enkelt betyder det, at jeg (Jesus) ikke helbredte jer. Det var helt bestemt ikke et tilfælde, hvor jeg opførte mig ydmygt. Jeg fastslog ganske enkelt kendsgerningerne; fastslog den ultimative, autentiske Sandhed. Det var min måde at sige til dem: ”I havde besluttet at helbrede jer selv; I var dem, der havde helbredt jeres fysiske krop for disse lidelser. Jeg var der kun for hurtigere at formidle og hjælpe jer med at manifestere: jeres krystalklare, kraftfulde, eksisterende indre tro/intentioner i jeres fysiske virkelighed.”

2) “Gå og lev med fred og vær befriet for jeres lidelse”.
Denne anden sætning var mit yderst vigtige råd til dem: om altid at være i vibrationerne af perfekt helbred, fred, overflod, kærlighed og harmoni, så de hele tiden kunne nyde en sund fysisk krop og dermed et normalt sundt liv.

Med andre ord, hvis disse mennesker, efter at være ”helbredt”, vendte tilbage til deres gamle liv og begyndte at opføre sig på den måde, som de plejede at gøre (som skabte/manifesterede oplevelsen af at have en syg fysisk krop i første omgang), så var der stor sandsynlighed for, at de endnu engang i deres fremtidige virkelighed ville manifestere den samme syge krop, som de netop havde ”helbredt” dem selv for.

Det er vigtigt, at I nu indser, at KUN I kan helbrede jeres liv. Kun I kan helbrede jeres fysiske krop. Ingen anden end I kan helbrede jeres krop og jeres liv. I er den Øverste Autoritet i jeres eget liv, på enhver måde. Udelukkende I er ansvarlige og må tage jer af jeres helbred på enhver måde.

Inden jeg begyndte min gerning, var jeg allerede den fysiske legemliggørelse af mit Højere Selv. Jeg gik virkelig omkring som en levende legemliggørelse af Kristusbevidstheden; Guds rene, Ubetingede Kærlighed og Enhedsbevidsthed. Jeg havde transcenderet alle 3D begrænsninger og var blevet et Ubegrænset Væsen på alle måder. Jeg havde opnået ENHED med mit Gude Selv. Enhed med mit Indre Selv.

Det betyder, at jeg, som Jesus, gik omkring med en Nærværelse, eller med en Bevidsthed som hos en, der fuldstændig virker ud fra et Højere Dimensionelt Perspektiv (et Højere Dimensionelt Styresystem), som siger: Alt er godt. Alt er perfektion.”Sind er bevidsthed, som har skabt begrænsninger. I er oprindeligt ubegrænsede og perfekte. Senere skaber I begrænsninger og bliver sindet.”

“I er bevidsthed. Bevidsthed er et andet navn for jer. Siden I er bevidsthed, er der ingen grund til at opnå den eller udvikle den. Det eneste, I behøver at gøre, er at holde op med at være bevidste om andre ting, som er af ikke-Selvet. Hvis I holder op med at være bevidste om dem, så er der kun ren bevidsthed tilbage, og det er Selvet.”

- Bhagavan Sri Ramana Maharshi (30. december 1879 – 14. april 1950)

På et eller andet tidspunkt i jeres fortid har I alle oplevet, hvordan andre menneskers måde at være på, deres vibrationer/bevidsthed, nemt kunne påvirke jeres humør/følelser. At være i selskab med mennesker, I kendte, kunne enten: opløfte jer, eller, gøre jer nedtrykte. Alt er energi. Alt er vibrationer. På lignende måde påvirker jeres vibrationer konstant mennesker i jeres nærhed (i højere grad) og alle/alt andet på Planeten Jorden (i mindre grad).

Med andre ord påvirker selve jeres tilstedeværelse; jeres Bevidsthed (dvs. jeres vibrationer) ALLE/ALT på denne planet, kollektivt.

Og på lignende måde, når I tilbringer tilstrækkelig med tid i selskab med en, der lever ud fra et hjertebaseret, højere dimensionelt perspektiv – en, der næsten er eller allerede er blevet legemliggørelsen af deres Højere/Indre Selv – vil jeres egne vibrationer automatisk blive løftet for at matche denne persons vibrationer.

Og det er, hvad der skete med de syge mennesker, som jeg tilsyneladende havde ”healet”. Det aspekt af mit Selv, som spillede rollen som Jesus, havde opnået den bevidsthed som hos en, der troede fuldt og fast på, at alle var ubegrænsede, perfekte og hele på enhver måde. Healing var faktisk ALDRIG nødvendig, fordi alle de mennesker, Jesus mødte i vores fysiske inkarnation, allerede var perfekte, som de var.

Disse menneskers Højere Selv var alle kraftfulde, Guddommelige Aspekter af Fader/Moder Gud, og derfor behøvede de IKKE at blive healet.

Når disse syge mennesker kom i nærheden af mit fysiske opholdssted, mit energifelt; af min opnåede, Højere Dimensionelle Bevidsthed, begyndte hele deres Væsen at vibrere/accelerere på et Højere niveau. Alle fire aspekter af en persons Selv (fysisk, emotionel, mental og spirituel) blev automatisk renset for al negativitet/alle 3D overbevisninger, og derfor steg deres samlede frekvens for at matche deres Højere Selvs frekvens.

Og eftervirkningerne af denne energetiske synergi, der opstod af blandingen af mit højere dimensionelle energifelt og den syge persons energifelt, var en fuldstændig fysisk transformation.

Det blev ofte kaldt en mirakuløs helbredelse, af dem, der havde en begrænset forståelse/3D bevidsthed af hele processen.

(Bemærk venligst, at ordet ”healing”, som Fader Gud og jeg ofte har brugt i vores kanaliserede budskaber, eller som Adele har brugt meget i hendes ”energi healing” tjeneste, er ganske enkelt en benævnelse, eller et symbol, der bruges for bedst at beskrive eftervirkningerne af sådan en rejse/sådan en praksis. Ordet ”healing” skulle egentlig i stedet erstattes af det mere præcise ord ”at vibrere i overensstemmelse med éns højere selv på ny” (realignment).

Praksissen i energi healing er praksissen med på ny at få mennesker til at vibrere i overensstemmelse med deres perfekt sunde, Højere Frekvens Selv.)Vær tilfreds med det, I har; glæd jer over tingene, som de er. Når I indser, at intet mangler, tilhører hele verden jer. (Lao Tzu - 604 BC to 531 BC)


Som tidligere nævnt gav jeg specifikke råd, efter alle disse syge mennesker var transformeret til deres fysisk sunde Selv. Jeg fortalte dem specifikt om at passe på med ikke at sænke deres vibrationer; ikke at vende tilbage til og leve med en Lavere bevidsthed, som i første omgang havde skabt den fysiske sygdom/lidelse.

Jeg kunne ikke tilbringe hele min tid med hver eneste af disse mennesker, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Jeg var aldrig ansvarlig for deres bevidsthed, for deres daglige vibrationer. Med andre ord kunne jeg ikke leve deres liv for dem. Hver og en af dem var ansvarlig for deres eget liv, og det var op til dem enten at: blive i de Højere Vibrationer, som jeg havde hjulpet dem med at bevæge sig ind i, eller at sænke deres frekvens, tilbage til det niveau, de plejede at være på (forud for deres ”mirakuløse helbredelse”).

Nogle af jer har tidligere oplevet en energi healing session hos en Reiki healer eller en healer af en anden energi healing metode. Lige efter en session havde I bemærket betydelige forbedringer af jeres helbred, eller af, hvordan I følte jer til mode. Det var, fordi efter en energi healing session var jeres energetiske vibrationer blevet højnet for bedre at matche jeres Højere Selvs vibration/frekvens.

Det var så op til jer enten at: forblive ”flyvende” i de høje højder eller at sænke ”flyet, som er jeres liv”, tilbage til de lave højder, som I tidligere har fløjet rundt i så længe.

Ingen kan nogensinde blive holdt ansvarlig for jeres egne regulære, sædvanlige, eller daglige, vibrationer. Dyb healing må komme indefra.

I er nødt til at forpligte jer til at gøre, hvad end I kan, for at være højt vibrerende hele tiden, for at I kan nå jeres mål om: at komme til fuldstændigt at vibrere på niveau med jeres Højere Selv, dvs. fuldstændig, permanent og varig healing.

Med andre ord, den hurtigste, sikreste måde fuldstændig at heale jeres krop og liv er at forpligte jer 100% til at gøre, hvad end I kan for at blive og legemliggøre jeres Højere Selv i enhver henseende. Når I går rundt som legemliggørelsen af en Højere Dimensionel Bevidsthed – jeres Højere Selvs – er I det kraftfuldeste udtryk af jer selv. I bliver ubegrænsede. I er fri af alle 3D overbevisninger.Husk, ofte at gentage de 3 potente bekræftelser, som Fader Gud delte med jer alle i det kanaliserede budskab ”Kunsten at give slip” (”The Art of Letting Go”), som Adele tidligere har skrevet for os. Kraften i disse 3 bekræftelser bør ikke undervurderes.

Hvis jeres kærlighed til jer selv/jeres fysiske krop imidlertid i øjeblikket alvorligt mangler, så sig venligst også disse 3 yderligere bekræftelser ofte, som hjælp til jer på jeres rejse mod perfekt sundhed/enhed med jeres Højere Selv.

JEG ER KÆRLIGHED. JEG ER ALTID ELSKET UD OVER ALLE GRÆNSER. KÆRLIGHED ER, HVEM JEG ER.

(I AM LOVE. I AM ALWAYS LOVED BEYOND MEASURE. LOVE IS WHO I AM.)

Lad mig opsummere alle de vigtige skridt, I må tage for at heale/at få jeres liv og fysiske krop fuldstændig i overensstemmelse med jeres allerede sunde Højere Selv:

1) Vær tydelig omkring det, I ønsker. Perfekt indre klarhed og en stærk, urokkelig intention om at nå jeres mål kræves til denne udfordrende/healende rejse, som kræver mod.

2) Luk op for jeres Skaber- og Manifestationskræfter ved regelmæssigt at sige Dekreter og Bekræftelser, som er i overensstemmelse med jeres mål om et sundere liv, en sundere krop.

Det betyder, at I siger dem højt med en intention om: at 'I siger, hvad I mener og mener, hvad I siger'. Sig dem med en kraftfuld, stærk stemme - idet I virkelig tror på hvert eneste ord, I siger, når I siger dem.

Adele har skrevet en blog med titlen 'Dette er et wake-up-call til alle, der er klar til at vågne op' ('This is a wake-up call to All who are ready to awaken')for et par år siden. I slutningen af bloggen er der et kraftfuldt Dekret, som I er velkommen til at bruge for at vise jeres høje forpligtelses-/motivationsniveauer til at ændre jeres liv og fuldstændigt legemliggøre jeres Højere Selv. Klik her for at læse bloggen.

3) Gør, hvad end, det kræver for konstant at være i overensstemmelse med jeres mål. Fokusér på jeres mål og ikke på deres diametrale modsætning. Hold jeres vibrationer så høje som muligt. Det er vigtigt for de af jer, der er seriøse omkring at få en sund fysisk krop, at: læse/genlæse mit tidligere kanaliserede budskab gennem Adele med titlen ”Blueprintet til jeres nye 5D liv” (”The Blueprint of Your New 5-D Life”) og grundigt lære, hvordan I forbliver højt vibrerende.

4) Følg jeres indre vejledning, jeres intuition. Tal til jeres krop ofte, send ”kærlige beskeder/tanker” til den en gang om dagen. Fortæl jeres krop, hvor meget I elsker den og hvor taknemmelige I er over at have en sund krop (tal til jeres krop, som om perfekt sundhed allerede er noget, I har, idet I bruger nutid i stedet for fremtid). Lyt til de fysiske ”signaler/symptomer”, som jeres krop konstant giver jer. Og giv jeres krop den blide kærlige pleje (TLC – tender loving care), som den behøver hele tiden. Jeres krop arbejder altid hårdt på at bringe jeres fire aspekter af Selvet i konstant ligevægt; i perfekt balance.

Så hvis/når I har trang til noget, så respekter dens behov ved at give den det sunde alternativ af den ting, som I har trang til. Det er sådan, I viser jeres kærlighed til livet og jeres kærlighed til jeres krop.

5) Vær altid åben for jeres åndelige teams guidning om, hvordan I bedst kan heale jeres liv/krop. Når vi konstant sender jer gentagne informationer om noget/nogen, eller når vi giver jer indre ”tilskyndelse” til at gøre/få noget, er det vores måde at støtte jer i jeres bestræbelser/mål. Processen med at komme på energetisk niveau med jeres Højere Selv kan ske så hurtigt, eller så langsomt, som I tillader det. Det hele afhænger af jeres dedikation, motivation og beredvillighed til endnu engang at være helt sund og helt ÉT med jeres kraftfulde Højere Selv igen.

6) Klichéen ”I er, hvad I spiser” er bogstaveligt talt sand. Gør jer kraftfulde intentioner lige nu om kun at indtage økologiske, højt vibrerende fødevarer/drikke, som støtter jer i jeres mål om at blive perfekt sund igen. Og gør jer stærke intentioner lige nu om permanent at give slip på alt, der hindrer jer i at nå de resultater, I ønsker/om at få en sundere krop. Inklusiv alle selv-begrænsende overbevisninger og vaner, I for tiden måtte have.

Tag jer venligst tid til at læse denne vidunderlige, gratis e-bog med titlen ”At spise med Opstigning for øje” (”Eating for Ascension”) af Meg Davis (klik her for at downloade den).

Og se venligst Dr. Anthony Lims YouTube video om de fantastiske, livstransformerende fordele ved en økologisk, ubehandlet, plantebaseret kost:

https://youtu.be/ye7jL8hCc0c

Ligegyldigt hvilke mål, I har sat for jer selv, vil jeres åndelige team og jeg stærkt støtte jer 100% i jeres bestræbelser. For eksempel hvis jeres mål er en dag at blive 100% veganer; og kun spiser økologisk frugt og grøntsager, så tøv ikke med at bede os om hjælp (fx økonomisk støtte måske, så I kan have råd til at købe økologiske produkter). Bed os også om hjælp til at styrke jeres motivation med: at blive/vedblive med at være veganer eller med at leve på en sundere måde, især i tider med stress, hvor I er mere tilbøjelige til at gå tilbage til jeres gamle, usunde spise-/drikkevaner.

Ærkeengel Raphael, som Healing Ærkeenglen, er i stand til at hjælpe med alle jeres sundhedsorienterede mål sammen med alle os her i de højere dimensionelle riger. Føl venligst ikke, at I måske ”generer” os med jeres anmodninger om hjælp. Vi er multi-dimensionelle; vi er i stand til at hjælpe jer alle, alle på samme tid.Nu hvor I alle kender, eller mere akkurat, husker den højere dimensionelle viden/visdom, I behøver for at heale jeres krop/jeres liv, hvad skal I så gøre nu?

Vil I gøre, hvad end der skal til for at gøre jer fri af denne 3D begrænsning om at have en syg, lidelsesfuld krop? Eller vil I gerne fortsætte med at spille lille, spille svag, som om I er fuldstændig magtesløse over for de helbredsudfordringer, I for øjeblikket står overfor?

Er I NU klar til at tage kontrollen over jeres liv, jeres helbred, jeres krop tilbage? Eller vil I fortsætte med blive dikteret af jeres omstændigheder og handle, som om I aldrig har læst dette kanaliserede budskab?

Som Fader Gud for nylig sagde i hans seneste budskab gennem Adele, ”Hvis I fortsætter med at gøre, eller at være, på den måde, I har gjort/været i alle disse år, vil I fortsætte med at få de samme resultater/udfald, som I har fået indtil videre.

Først må noget ændres, før jeres helbred kan begynde at ændre sig til det bedre. Og det noget er: JER!

Som altid vil jeres ønske om forandring, ELLER om ikke-forandring blive fuldstændig støttet af alle os her i Himlens kompagni. For jeres Frie vilje; jeres frihed til at leve jeres liv, som I ønsker at leve det, respekteres overordentligt hele tiden.

Vi elsker jer meget højt ud over alle grænser.

Jeres broder i Lys,

Sananda.


Kanaliseret af Adele Arini. Copyright 2018.

Hvis I deler det, så bevar venligst budskabet i sin fulde helhed og angiv nedenstående link. Megen kærlighed og taknemmelighed.

Webside: https://www.raphaelshealingspace.com.au


Oversættelse: Margit VillumsenWorldwide visualization for a Breakthrough - Please Join Us!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge