Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Adele Arini - At få adgang til jeres 5D selv - 7. september 2018


Fader Gud - At få adgang til jeres 5D selv (Acessing Your 5-D Self) - Adele Arini - 7. september 2018Mine elskede børn

Det er nu nogle måneder siden, Adele kanaliserede sit sidste budskab fra mig, og hurtig personlig vækst er sket for mange mennesker i denne korte tid. Som en gruppe, især alle jer, der har fulgt vores højere dimensionelle samtaler tæt her, er I nu klar til at rykke videre med større forståelse.

Det er tid for jer at favne mere af, hvem I er. Det er NU tid for jer at stråle så lyst med jeres Sjæls Guddommelige Kraft. Aspektet af jeres indre Selv, som er Gud/Gudinde delen af jer, er klar til at blive født.

Faktisk har nogen af jer, der læser dette, for nylig oplevet dette fantastiske ”gennembrud” – hvor I intenst føler jer så: befriet for det Selv-pålagte 3D fængsel, som de fleste af jer havde valgt at leve i i æoner, og fuldstændigt, betingelsesløst FRIE! Adele følte så megen glæde, som ikke kan beskrives, og græd mange glædestårer, da det for nylig skete for hende. Og jeres oplevelse er måske anderledes, men i sin essens den samme. For frihed er ethvert Guddommeligt Lysvæsens naturlige fødselsret.

For nogle af jer kan dette gennembrud være sket under en nylig meditation eller på stille gåture i naturen, hvor I gik omkring som Ét med jeres Højere Selv.
Til de af jer, der ikke er helt sikre på, hvad jeg mente med dette gennembrud, beder jeg jer være tålmodige i jeres opvågningsproces. I er alle i forskellige faser af spirituel opvågning, og hvor hurtigt I når målet afhænger sandelig af det individuelle livsmanuskript, I havde skrevet til jer selv, før I gik ind i fysikalitet. Når dette gennembrud sker, vil I ikke behøve at spørge, om det er det. I vil instinktivt kende ”DET” øjeblik, når det sker, uden mindste tvivl.

I meget lang tid har I valgt at ”undertrykke jer selv”, ”dæmpe jeres lys” og ”give jeres kraft til andre” i mange jordiske Livsspil, som I selv skabte. Hvis det er første gang, I læser vores budskaber og ikke helt forstår, hvad jeg mener med ”Livets spil”, refererer jeg til Moder Guds tidligere kanaliserede budskab gennem Adele. Det er meningen, at budskaberne her skal læses i rækkefølge, fra den ældste til den nyeste, for bedre at kunne forstå dem).

Alle jer her er blevet vækket fra jeres dybe spirituelle slummer, og I er nu i gang med at brede jeres vinger; at blive klar til at flyve! Og det er, som om I alle siger de følgende ord med jeres Sjælekraft: ”Nok af disse 3D spil. Jeg vil ikke længere tolerere restriktioner, der kommer fra mig selv eller andre, da det nu er tid for mig til igen at blive det Ubegrænsede, Kraftfulde Selv, jeg husker, at jeg er. Alle 3D illusioner, forsvind!”

Jeres Guddommelige, Suveræne Selv er endelig blevet ”bragt” op i lyset, næsten ligesom en larve, der undergår en intens forvandlingsproces, for at transformere sig til en pragtfuld sommerfugl. Og når processen er fuldført, er der ingen mulighed for at vende om!

Det er tid for jeres Hellige Kristus-Selv/Gude-Selv at komme ud og lege; at have det sjovt, at være KÆRLIGHED og at være GLAD i hvert eneste øjeblik.

Moder Gud skrev i sit sidste budskab gennem Adele: ”Følg jeres Glæde – burde være jeres Slogan, jeres ”Modus Operandi” eller jeres ”Livsformel” fra nu af” og INTET er mere SANDT end denne Sandhed!

At føle/være KÆRLIGHED og at føle/være GLÆDE er to aspekter i den SIDSTE NØGLE, som I har brug for at få adgang til jeres 5D Selv.

Forestil jer Kærlighed & Glæde være to ansigter på den samme mønt; den samme NØGLE. Den ene kan ikke eksistere uden den anden, og I må permanent være begge dele for at få adgang til jeres kraftfulde, ubegrænsede, multi-dimensionelle Selv.

I dag giver jeg med glæde denne nøgle til jer, mine elskede børn, fordi I ENDELIG er klar til det. Ellers ville I ikke føle jer tiltrukket til at læse/lytte til dette kanaliserede budskab. For Kærlighed & Glæde er de to højest vibrerende og naturligste tilstande af jeres Selvs højere aspekt, som ikke kan simuleres. I er enten kærlige/glade eller ikke. Der er ingen gylden middelvej.

Lad os nu lave endnu en fantastisk visualiserings øvelse sammen (lignende den, vi lavede i mit tidligere kanaliserede budskab ”Kunsten at give slip” (”The Art of Letting Go”) skrevet gennem Adele).

Tag flere dybe åndedrag for at gøre jer stille i sindet. Når I er klar, så visualisér, at jeg nu faktisk står foran jer og tilbyder jer denne fantastiske gyldne nøgle, som stråler med pink kærlighed-lys. Dernæst tager I med glæde imod denne nøgle og holder den i jeres hånd. Forestil, at denne nøgle nu smelter sammen med jeres hånd og bliver fuldstændigt integreret i jeres fysiske krop; hele jeres væsen. Til sidst ånder I dybt ind og sidder stille i et minut eller to. Brug alle jeres sanser for at føle de kraftfulde eftervirkninger, der kommer af denne energetiske sammensmeltning.De reneste, højeste Guddommelige KÆRLIGHEDS- og GLÆDES-vibrationer er netop blevet aktiveret inde i jer, og I er endelig klar til at ”bruge” jeres Højere Dimensionelle kræfter.

Og ligesom Harry Potter var i stand til at få adgang til sin indre Magi/sine indre Kræfter (kanaliseret gennem sin tryllestav) for at manifestere det, han ønskede for sin virkelighed, kan I gøre også! Hvorfor tror I, at Magi er sådan en populær genre i jeres bøger og film gennem alle tidsaldrene? Underbevidst erkender størstedelen af menneskeheden, at Magi virkelig eksisterer, og at I ikke behøver at kigge langt efter det; det eneste, I behøver at gøre, er at kigge ind i jer selv og finde nøglen for at få adgang til dette Magiske, Guddommelige aspekt af jer Selv.

I er alle meget mere kraftfulde end I ser ud til at være!

Ligesom jeres favorit troldmand er I nu klar til få adgang til jeres indre Magiske/Guddommelige Kræfter, som vil blive kanaliseret gennem jeres fysiske krop – jeres Ånds hylster. Er det ikke spændende, mine børn? Jorden vil igen blive den vidunderlige legeplads, som det altid har været meningen, den skulle være/den blev skabt til at være; brugt til at træne jeres naturlige, Guddommelige Skaber- og Manifestationskræfter!

Sættet med 2 nøgler, som I har brug for at få adgang til denne del af jeres Selv, er blevet fuldt ud afsløret her og givet til jer, mine elskede børn. Der er i sandhed ingen grænser for, hvad I kan skabe og manifestere i jeres fysiske realitet. Og jo før I tror på denne ultimative Sandhed, jo før kan I også være en omvandrende, talende, åndende moderne Opstegen Mester/Avatar som Jesus, Buddha, Krishna, Moses og mange andre berømte mænd/kvinder, der med succes steg op i deres fysiske inkarnationer på Planeten Jorden.

Jo oftere I tager jer tid til at ”udøve og lege” med jeres Sjælekræfter, jo mere er I i stand til nemt at skabe og manifestere endnu kærligere og glædeligere omstændigheder i jeres NU!

Lad os bruge analogien om en ung mand, der lige nu kører bil på begynderniveau. Denne unge mand har modtaget sit spritnye kørekort og har ikke meget erfaring med at køre på vejen alene. Hans kørelærer eller hans forældre plejede at sidde ved siden af, da han tog køretimer. Nu hvor han har bestået køreprøven, må han blive tryg og sikker ved at køre alene. Og den eneste måde at opnå det på, er ved at køre så meget som muligt!

Øvelse gør virkelig mester. At forstå teknikken, de bedste køreegenskaber og at huske trafikreglerne kan ikke gøre det alene. Det, denne unge mand har brug for som det næste, er at opnå erfaring med at køre, for at han kan blive tryg ved at køre. I må inderst inde erkende, at der er en stor kløft mellem praktisk/erfaret viden og teoretisk viden om alt nyt, som I gør/er.

Og ligesom denne unge fører, nu da I ved, forstår og (forhåbentligt) tror, at I har: fået de 2 nøgler og er fuldstændigt integreret i jeres Højere Selv på enhver måde; det næste skridt er ganske enkelt! I må begynde at ”træne jeres nyfødte, Højere dimensionelle muskler” og begynde at skabe/manifestere!

Tøv ikke med at bede om vores hjælp, da vi er ivrige efter at hjælpe med at få jer i gang på den næste del af jeres rejse, hvor magi er virkelig og hvor det vrimler med mirakler.

I mit tidligere kanaliserede budskab nævnt ovenfor afslørede jeg de 3 magiske bekræftelser, I skulle sige ofte for: for det første at aktivere jeres slumrende Gude-DNA og derefter for dagligt at bekræfte jeres intention om at bringe jer i overensstemmelse med målet om at fuldende legemliggørelsen af det Højere Selv. De fleste af jer har sagt disse bekræftelser regelmæssigt, og de har arbejdet med at forandre jer på vidunderlige, fantastiske måder!

Disse 3 bekræftelser er den Første Nøgle til at bringe jeres Mentale Legeme (dvs. jeres Sind) i overensstemmelse med jeres Guddommelige Selv. Det, I ofte tænker, det, I siger højt regelmæssigt, vil over tid blive basis/fundament for jeres nye sæt af overbevisninger. Jeres ”nye” 5D overbevisninger, for at være præcis.

At føle jer/være glade og kærlige er den sidste puslespilsbrik, som fuldender hele billedet. Det er den Anden & sidste Nøgle, der er nødvendig for at bringe jeres Emotionelle Legeme i overensstemmelse med jeres Guddommelige Selv. Og hvis nogen skulle undre sig, ”hvilket billede?”, er det simpelthen det smukke, fantastiske billede af jeres kraftfulde, Multi-dimensionelle Gude-Selv/Gudinde-Selv.

Det første billede, som Adele har brugt til at repræsentere lige netop dette kanaliserede budskab, blev nøje valgt for at give jer alle en følelse af, hvor kraftfulde I er, og hvor klar I er nu, til at udøve Guddommelig Lys Energi! Det er virkelig et vidunderligt eksempel på det ovennævnte puslespil, som repræsenterer jeres 5D, nyfødte Selv, som verden nu kan se, efter det sande Jer endelig er kommet frem i lyset.

I er NU klar til at flyve op til større højder; hvor I flyver FRI af alle 3D begrænsninger for at nå uendelige potentialer.

Hvad er det præcist med de seneste dages energier, der endelig gør mange af jer her klar til at modtage den Anden Nøgle?

Alle jer her har med succes fuldendt en ekstrem udrensningsfase under juli-august ildprøve astrologien. I er gået igennem en periode med intense planetariske retrograde, kraftfulde månecykler, Løvens Port portal, der åbnes og kulminerer den 8. august; alle disse himmelske begivenheder har tjent for at hjælpe jer med permanent at udrydde det meste af jeres ”tyngende bagage”. Hele det Menneskelige Kollektive har undergået en massiv udrensning af alt det, der ikke længere tjener jeres Højeste Bedste. Denne udrensning er sket både på mikro (individuelt) og makro (kollektivt) niveau. Og det har været en kæmpe succes!

Mange af jer her føler jer nu meget Lys-ere, end I nogensinde har gjort før. I har smidt en masse byrder, giftighed, eller tyngde, der stammer fra jeres tidligere oplevelser, 3D vilkår og trossystemer – og er nu klar til at lade dem alle bag jer.

Lad os sammenligne jeres Opstigningsrejse med et andet lignende mål, som nogle mennesker har, om en dag at bestige og endelig nå toppen af Mount Everest – en af de to højeste bjerge på jeres planet. Til begge disse mål vil I have større chancer for at have held med det, hvis I er godt forberedte og ved kun at bære det, I vil have brug for til den anstrengende rejse op ad bjerget.Den kloge bjergbestiger, en, der er fast besluttet på at nå sit mål sikkert, med held og i sit eget tempo, vil vide IKKE at have ”overvægt” med, som senere vil vise sig at være en større hindring for sin rejse op ad bjerget. Det gælder kun, hvis bjergbestigeren faktisk er seriøs med hensyn til at gennemføre det og ikke giver op på halvvejen.

Og til de af jer, der føler jer trætte, udmattede og måske endda er klar til at give op, lad mig forsikre jer, mine børn. Når først I har nået bjergtoppen, er udsigten i den grad bjergbestigningen, anstrengelsen, sveden og endda tårerne værd, som I oplevede på jeres vej op mod toppen! Og den største forskel mellem jeres Opstigningsrejse og bestigningen til Toppen af Mt Everest er, at, når først I når Bjergtoppen, dvs. når I med succes er steget op, vil I aldrig behøve at gå tilbage ned ad bjerget! I vil blive deroppe for altid; lige så længe som I har lyst til!

For Lyset har vundet! Og det er kommet for at blive.

Ikke at der nogen sinde var tvivl om sejren, da den altid har været garanteret. Jeg forsikrer jer bare om, mine børn, at manifestationen af 5D Jorden nu er absolut sikker. Alle tilgængelige, mulige fremtidige tidslinjer for Menneskeheden, som vi kan se i dag fra vores Højere Perspektiv, fører til den definitive, fysiske manifestation af den Gyldne Tidsalder for Gaia, jeres Moder Jord og for hele det Menneskelige Kollektive.

Planeten Jordens Lysfrekvens i dag er den højeste, der nogen sinde har været, lige siden Atlantis’ fald. Og den vil kun fortsætte med at stige, og når meget højere end jeres planets sidste Gyldne Tidsalder, som var tiden under Atlantis. Da vi, jeres Fader/Moder Gud, for længe siden har dekreteret, at hele ”Dualitets-/Polaritets-” eksperimentet på Planeten Jorden vil nå sin naturlige afslutning i året 2012.

Og i dette År Seks på den Nye Jord er det nu tid for Gaia og I alle at vende tilbage til jeres Multi-dimensionelle, Galaktiske Selv. Det er nu tid for jer alle at vende tilbage til Sandheden, til det strålende Lys som Eder Selv og til min varme favn.

Velkommen HJEM, mine elskede.De af jer, som har gået gennem livet og desperat har savnet Hjemmet; som har følt, at de ikke hørte hjemme her; tro mig venligst, når jeg siger, at denne følelse snart vil forsvinde på en naturlig måde. Hver dag vil, eftersom Jordens vibrationer fortsætter med at stige, føles mere og mere som at være Hjemme, og I vil endnu engang leve i et uberørt, oprindeligt Paradis – Edens Have, som jeg havde skabt til jer for længe siden, lige her på selve denne planet.

Himlens Rige på Jorden er her NU, og det er tid for jer at begynde at smøge ærmerne op og have det sjovt med at skabe jeres egen version/vision af Himlen lige her, lige nu. For det er jeres hovedformål med at være fysisk inkarneret her: at hjælpe og tage del i skabelsen/manifestationen af 5D Jorden!

Som et af dette Univers’ vigtigste energetiske forbindende punkter, hvor end Jorden går hen, så vil jeres solsystem, galakse og de fleste dele af dette Univers følge efter. Og det er grunden til, at Gaia og hendes indbyggere modtager massive mængder af hjælp fra mange højere dimensionelle væsner fra forskellige civilisationer i hele Universet. Det er meget vigtigt for Gaia og det Menneskelige Kollektive at stige op, da jeres succes eller fiasko vil få store konsekvenser, som vil påvirke ALT og ALLE.

Og når menneskehedens evolutionære niveau som et hele har nået de højere niveauer i 5D eller derover, vil I også en dag blive anmodet om at hjælpe andre civilisationer, som går gennem den samme Opstigningsproces. Alt det, I lærer/har lært her som art, er blevet optegnet i det Universelle Vidensbibliotek, for at blive brugt som Operationel Manual/Lærebog til emnet om: ”Hvordan der med succes forberedes, skabes og manifesteres Opstigning for en planet og alle dens indbyggere”.

Det er den allerførste lærebog af sin art, der nogen sinde er blevet lavet! Hele Universet følger ivrigt med; følger med i hele processen/spillet, der på vidunderlig vis udfolder sig nu – ganske som I ville, når I ser jeres favorit shows/sportskampe på TV. Alle I inkarnerede Sjæle, der har valgt at være her på planeten Jorden for at hjælpe til i denne massive fælles proces, er de meget berømte, legendariske banebrydere.
I er kendt i hele Multiverset som en race af væsner, der har gjort det, som de fleste tænkte, var umuligt at gøre! Jeres mod, tapperhed, vedholdenhed har med succes medvirket til den snarlige fuldendelse af Projekt: Planetarisk Opstigning. Og jeres succes vil blive fundamentet for mange lignende dramaer/spil, der er ved at blive skabt; ved at udfolde sig i mange andre planeter i netop dette Univers.

Sid stille i et minut, ånd dybt ind og tun ind på vores tilstedeværelse. Føl applausen, de stående ovationer og den hjertelige taknemmelighed, som I får fra alle os her i de Højere Riger i anerkendelse af hele jeres hårde arbejde for at nå til der, hvor I er i dag. Vi er dybt ydmyge over den prægtige Menneskelige Ånd og nærer ærefrygt for alt det, I er.Nu er den hårde del godt og i sandhed overstået, for de af jer her, der har været vågne i nogen tid; som har fuldendt, eller næsten, jeres Indre udrensning/udrensningsfase. Bjergbestigningsdelen af rejsen er forbi! Alle veje, alle ruter, som I nu har adgang til, for at nå bjergtoppen, er blevet nemmere. Hvis bjergbestigning, fjeldvandring er en af jeres fritidsbeskæftigelser, så tænk, at sværhedsgraden i bjergbestigningen er gået fra Grad 6 (den mest udfordrende) til Grad 1 (den nemmeste). Det er sandelig tid for, at større GLÆDE kommer ind i jeres liv, i denne resterende sidste etape af jeres Opstigningsproces.

Under den sidste etape af jeres rejse derhen, kan I tage jer tid til at chatte & have det sjovt med de mennesker, der følges med jer på den samme vej; I kan tage jer tid til at dufte til blomster, tale til fuglene og træerne; nyde brisen, bjergudsigten og den friskere luft. Og når I gør det, vil glæde rykke ind i hvert aspekt af jeres forunderlige liv, så naturligt; tilsyneladende uden anstrengelse. At være her på Jorden vil ikke længere føles som en tung byrde, en pligt, et arbejde, som de fleste af jer har følt, dybt inde. Livet her vil begynde at føles så magisk; noget, som I virkelig kan føle jer taknemmelige og beærede over – for muligheden er blevet givet til jer, til at være vidne til Opstigningsmiraklet, som udfolder sig over hele Planeten, fra første række!

Mine elskede, tag begge mine hænder, som jeg rækker ud til jer lige nu og kom med Mig. Jeg vil være der hvert skridt på vejen under denne sidste etape af jeres Opstigningsrejse. Sammen med Moder Gud og alle deltagere i jeres hårdt arbejdende åndelige teams.

Påkald Ærkeengel Sandalphon, så han kan fylde jeres dagligdag med så megen glæde, så megen morskab og så megen smuk musik, så I jublende kan hoppe, danse, gå eller jogge resten af vejen.

Påkald Lord Merlin som hjælp til at få adgang til jeres Indre Guddommelige Magi.

Påkald Lord Sananda, så han kan vise og minde jer om, hvordan I er Ubetinget Kærlighed ligegyldig hvad.

Vi alle står klar til at hjælpe, og intet er umuligt! I er Ubegrænsede på enhver måde, og det er tid for jer at slå bro over kløften mellem ”at vide og forstå” det og ”at blive og legemliggøre” Storheden, den Prægtige Natur, som er jeres Sande Selv!

Elskede Opstegne Mestre, som I, endnu engang, er vendt tilbage til at være: jeres Lys, jeres Kraft, jeres Skønhed og jeres Prægtighed er et vidunderligt, storslået syn at skue.

Nova Gaia – den fredelige, glade, rige Nye Jord, som I har bedt for, er NU HER, og velsignet være alle, der er på/i den!

Megen kærlighed til jer alle, for evigt,

Jeres Fader Gud.


Relevante links:

Et budskab fra Lord Merlin: https://www.omna.org/tuition-spiritual-maturity-merlin/


Kanaliseret af Adele Arini. Copyright 2018.

Hvis I deler det, så bevar venligst budskabet i sin fulde helhed og angiv nedenstående link. Megen kærlighed og taknemmelighed.

Webside: https://www.raphaelshealingspace.com.au


Oversættelse: Margit VillumsenWorldwide visualization for a Breakthrough - Please Join Us!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge