Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Adele Arini - Dybe & lette åndrag gør det - 3. august 2018


Moder Gud - Dybe & lette åndrag gør det (Breathe Deeply & Easy Does It) - Adele Arini - 3. august 2018Mine elskede børn

Jeg er jeres Guddommelige Moder. Det er nu tid for mig at spille min rolle og bidrage til de vidunderlige højere dimensionelle samtaler, vi her har gjort tilgængelige for jer alle.

Tilstrømningen af massive bølger af energi i nylig tid (især de sidste 2 uger) har foranlediget, at mange af jer er gået igennem mange intense udfordringer, omkring alle aspekter af jeres Selv: fysisk, mental, emotionel og spirituel. Det var ikke som noget, I nogensinde har oplevet før, i nogen af jeres tidligere liv her på planeten Jorden.

For de af jer, der er ubekendte med spirituelle nyheder, eller hvis I ikke har læst et nyligt vigtigt budskab fra Ærkeengel Metatron, så tag jer venligst tid til at gøre det herefter, så I bedre kan forberede jer selv på det, det sker nu/vil ske i anden halvdel af 2018 (links gives herunder).

Lad os bruge Adeles nylige, personlige oplevelser som et eksempel her. I de seneste 2 uger har hun haft problemer med at fokusere/koncentrere sig, så vel som at føle sig så udmattet/søvnig det meste af tiden. Ganske ofte oplevede hun glemsomhed, kvalme, hovedpine, sløret syn og stort pres på hendes hoved/kronechakra. Hun har også lejlighedsvist genoptaget nogle få gamle 3D vaner (fx igen at indtage koffeinholdige drikkevarer), for effektivt at kunne håndtere disse udfordrende fysiske symptomer.

Nogle dage kunne hun drikke 3-4 liter vand, mens hun andre dage ikke havde lyst til at drikke særlig meget. Nogle dage sov hun mere end 8 timer; andre dage kunne hun kun sove lidt. Alt går meget godt for hende, fordi hun for det meste af tiden har ”lyttet og talt” med hendes fysiske krop, i hendes bestræbelser på at give den den blide kærlige pleje, den fortjener. I de senere år er Adeles emotionelle, mentale og spirituelle aspekter af Selvet blevet ændret/opgraderet til et højere dimensionelt operativt system. Det fysiske aspekt af hendes Selv arbejder simpelthen på at nå op på dette system.

I disse urolige tider, I alle gennemlever lige nu, er nøglen konstant at være tunet ind på jeres Højere Selv og jeres fysiske krop. Åben kommunikation er yderst vigtig for jer for: altid at være i balance og ikke føle jer overvældet. Lyt og tal med jeres krop; tal til jeres hjerte, da det altid vil give jer den rette vejledning, der resonerer bedst med jer – for umiddelbart at rette enhver ubalance I måtte opleve på hvilket som helst tidspunkt.

Jeres fysiske krop, som hylster/instrument for jeres Ånd, er det tættest, lavest vibrerende aspekt af jeres inkarnerede Selv. Det har altid været meningen, at den skulle ændre sig sidst. Jeres fysiske kroppe ændrer sig fra kulbaserede til krystallinsk baserede, og de fysiske, emotionelle, mentale udfordringer, der kommer af denne overgang, bør aldrig undervurderes.

Afhængig af hvor langt I er nået på jeres åndelige opvågningsrejse, kan jeres symptomer være helt anderledes end Adeles. Nogle mennesker har fortalt om at føle sig så deprimeret, ængstelige, sløve eller om at befinde sig i en spiral af negativitet uden ende i sigte. Nogle af jer følte, at I var gået tilbage og var vendt tilbage til hele ”sjælens mørke nat”-fase om igen. En proces, som I troede, var ovre og forbi for længst.

Husk venligst, mine børn, at der altid er en Højere, vigtig grund til alt. Alle de ting, som mennesker betegner som ”negativt” i jeres liv og i verden, er faktisk altid positivt, når vi ser det gennem vores øjne. Der kan aldrig være en dårlig oplevelse. I alle har ofte oplevet det selv. Som Tiden var gået, viste det, som I tænkte, var en dårlig oplevelse, at være en god oplevelse overordnet set: for at hjælpe jer til at blive gladere, gøre jer rigere og udvikle/modne jer som menneske.

Det ”negative” er altid midlertidigt, og det forvandler sig til ”positivt”, når det betragtes fra jeres Højere Selvs fugleperspektiv. Jeres Højere Selv opererer kun ud fra det følgende Sande Tidsbegreb: ”ALT sker i NU’ETS store øjeblik”. Fortid og fremtid eksisterer ikke.

Tiden er en kraftfuld illusion, som er den sande skyldige og roden til al frygt. Tiden er selve grundlaget for og strukturen til alle 3D oplevelser. Uden tiden vil lige så kraftfulde illusioner om: Frygt, Nød og Adskillelse ophøre med at eksistere i alle aspekter af Menneskelig erfaring.

Et nyligt kanaliseret Heavenletters: “Tid og frygt er partnere” er en så præcis og passende titel. Uden tidsbegrebet til at binde jer, vil frygt IKKE kunne eksistere i jeres virkelighed, da de to altid går hånd i hånd.

Uden frygt vil alle så absolut leve i NU’ET; konstant tackling og løsning af udfordringer kun når de opstår. Alle vil komme til at erkende, at livet er evigt, aldrig ophører. Der er altid tid nok til alt, hvad I ønsker at: gøre, være, have og opleve – Tiden uden ende; strækker sig uendeligt ud i det uendelige.Vi i de højere dimensioner har gentagne gange udtalt, at Moder Jord og det opstigende Menneskelige kollektive for tiden gennemgår en meget intens, superdyb rensning, som til sidst vil resultere i den permanente frigivelse af alt, der ikke længere tjener jer.

Dette ”alt” inkluderer: alle nuværende OG tidligere livs traumer, al ikke-ryddet karma, alle 3D overbevisninger og forudsætninger baseret på Frygt, Knaphed/Nød og Adskillelse paradigmet – der kommer af oplevelser gennem æoner ved at være inkarneret i de lavere dimensioner. Frygt, der kommer af den kraftfulde illusion om Tiden, er også noget menneskeheden renser ud lige nu.

Fødslen af både: den Nye Jord og jeres højere 5D selv kan kun ske, efter alt lavere vibrerende er fuldstændig frigjort fra Gaias planetariske krop OG fra jeres egne fire legemer (energi-/lyskrop, mentale, emotionelle og fysiske krop).

Og til de af jer, der har været spirituelt vågnede i nogen tid nu, I har også, tillige med jeres egne personlige Opstigningsprocesser/symptomer, indvilliget i at hjælpe med at bære noget af byrden, der kommer fra Moder Jord, og hele det Menneskelige kollektive.

Det betyder, at noget, eller det meste, af den negativitet, I oplever/har oplevet, også kan komme fra frigivelsen af æoner gammelt mørke/negativitet, der kommer fra: planetens overflade (frigivet af Moder Jord), og/eller fra menneskehedens kollektive psyke. Nogle af jer her gør konstant jeres bedste for at holde en af jeres Højere løfter: at spille en vigtig rolle i planetarisk healing aktiviteter ved at forvandle den opståede, kumulative, planetarisk omspændende negativitet til Højere Lys frekvenser.

I er altid enten: bevidst eller ubevidst i gang med disse planetariske healing aktiviteter på det rette Guddommelige Tidspunkt, som jeres Højere Selv kender og altid vil guide jer til at gøre.

Størstedelen af menneskeheden er stadig så dybt forankret i 3D ”offermentalitet” Matrixen. I tror stadig, at jeres krop/tanker/følelser er jeres Mester, i stedet for den anden vej rundt. Jeres Ånd, dvs. Højere Selv, er MESTEREN af jeres fysiske, emotionelle og mentale legemer. Og da I og jeres Højere Selv er ÉT, betyder det følgelig, at I er Mesteren af ALLE aspekter af jeres Selv.

Praktisk talt betyder det, at ligegyldig hvilken smerte, ligegyldig hvilket symptom I måske oplever, er disse symptomer der, fordi I har valgt at have dem der. Af grunde som: for at opfylde jeres individuelle Højere Formål og for at tjene det Højere Formål af ALT, DER ER.Jeres smerte er det, der bryder den skal, der omgiver jeres forståelse. (Kahlil Gibran)Det fysiske Univers er et gigantisk tag-selv bord, som indeholder forskellige tidslinier, forskellige dimensioner/virkeligheder, forskellige planeter/galakser/civilisationer, som giver alle sjæle uendelige valgmuligheder på det store menukort. I har altid det frie valg, dvs. fuld bemyndigelse til selv at bestemme: hvor I skal spille, hvilken rolle I skal spille, hvornår I skal spille og hvordan I skal spille, når som helst I har lyst til ”at drage ud” på endnu et eventyr i fysikalitet.

Til denne særlige levetid har jeres Højere Selv valgt at opleve den stærkt udmattende proces med at transformere alle aspekter af Selvet fra 3D til 5D, mens I samtidig også spiller en vigtig rolle i skabelsen og manifestationen af 5D Jorden.

I kunne nemt have valgt at gå ind i fysikalitet i en tid, hvor 5D Jorden var godt og solidt etableret. At vælge at blive født direkte ind i en fremtid, vil 5D Jorden betyde, at livet er så meget lettere, og de massive Opstigningsudfordringer, som de fleste af jer oplever for tiden, er kun et fjernt minde for hele den menneskelige race. Noget, der skete i jeres Kollektive Fortid, hvilket I vil kunne læse mere om i jeres historiebøger.

Men nej, I havde alle besluttet, at det ikke er noget for jer; i det mindste ikke i denne omgang. I var alle ganske fast beslutsomme i jeres intentioner; idet I ønskede at spille det største, mest udfordrende ”livets spil”, der nogensinde er opfundet, med jeres individuelle Sjælevækst som formål.

Lad mig nu bruge en analogi om at spille et computerspil for at illustrere min pointe. Mange af jeres online/computerspil blev skabt med forskellige niveauer, der indeholder forskellige udfordringer og/eller fjender. Når I lige er begyndt at spille og lærer et bestemt spil, befinder I jer automatisk på ”begynder” niveau. Men efterhånden som jeres viden, færdigheder og erfaring begynder at bygge sig op, er I i stand til at klare mere komplekse udfordringer. Jeres valgte spiller-karakters mod og tapperhed vil ofte blive testet (gennem modstandere/opståede udfordrende situationer), så I kan få oplevelsen af at have ”succes” på et niveau, derefter går I videre til næste niveau, og det næste og det næste.

Kan I se, hvordan computerspil efterligner vores Sande, Uendelige, Evige Virkelighed?

Den eneste forskel mellem jeres videospil og vores ”Livets spil i Fysikalitet” er: hvad angår det sidste, er der ingen ende i sigte. Når I fortsætter med at stige op til det næste Sjælevækst/udviklingsmæssige niveau, vil I en dag endelig nå det øverste niveau på den højere dimensionelle stige. Da vil I være blevet en ekspert i at spille disse livets spil.

Med andre ord, når menneskeheden som et hele har nået 5D, vil det næste evolutionære spring fremad være 6D, og så 7, 8 osv., indtil den Menneskelige Race når den højeste eksistensdimension i dette fysiske Univers. Blot et skridt væk fra at gå over til Ånden og ”vende tilbage til Himlen”. Og hvad sker der så, når ”I har nået det hele”? Hvad sker der, når I, som en Sjæl, har oplevet alle dimensioner og er gået sejrrig ud af dem alle?

Det er ganske enkelt, mine børn. I kan vælge at tjene i de Højere Riger, i et hvilket som helst Rådsprojekt, I har lyst til. Når som helst I imidlertid får lyst til igen at gå ind i det fysiske rige/univers, vil I ganske enkelt fortsætte med at hæve barren; idet I laver jeres næste livets spil endnu sværere at vinde. Kompleksiteten af det liv, som I uden tvivl vil vælge for jer selv, og antallet af udfordringer, I vil skulle overvinde, bliver endnu mere ”interessant” og kan ofte føles som fuldstændig umulig at overvinde – hvis det ses fra yngre, mindre erfarne Sjæles perspektiv.

Jeres Sjæl vil imidlertid være vokset så trygt, så meget, at intet kan stå i vejen, mens I glade fortsætter med at teste jeres Skaber-lignende kræfter gennem de uendelige, varierede, fantastiske livsmanuskripter, som I simpelthen bliver ved med at skrive for jer selv.TRIQUETRA: Symbol på Evigt Spirituelt Liv


Nu er der måske nogen af jer, der tænker ”hvad er meningen med at hjælpe jer alle til at forstå det avancerede spirituelle begreb om Evigt Liv”, som fortalt grundigt herover?

I er alle frygtløse, dristige, supertapre og modige sjæle, der har valgt at komme til Jorden og deltage i dette Storslåede Projekt; dels på grund af jeres rene ønske om at være i Kærlig tjeneste for Lyset og dels for jeres individuelle, spirituelle udviklingsformål.

Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Der er aldrig fordømmelse fra Min, Gud Faders eller nogen andens side i de Højere Riger. Dom er aldrig nødvendig, fordi, når alt kommer til alt, er ALT Kærlighed og alle tilhører ”Lysets Team”. Dualitet er et begreb, som udelukkende eksisterer i de lavere dimensioner.

I denne levetid, og alle andre levetider, kan I aldrig fejle i at nå jeres destination, hvad end den er, eller hvor end den er, hvilket I har bestemt for jer selv.

Selv om det ser ud til, at I ”tilsyneladende” har fejlet, har I Evigheden til jeres rådighed, til at gøre det om og om igen, indtil I er tilfredse med udfaldet. Alt er altid godt, og der er ingen hastværk med at nå noget. I er præcis, hvor I er bestemt til og har planlagt at være.

Det betyder, mine elskede, at den grundlæggende grund til, at I befinder jer på planeten, er ganske enkelt at opleve fysisk liv fuldt ud. Jeres Højere Selv, jeres Åndelig Teams og Jeg/Gud Fader har ingen forventninger om, hvordan jeres liv skal være. Ja, I/jeres Højere Selv har imidlertid skabt et blueprint/plan for jeres liv, om I følger den ordret eller ikke, eller hvis I vælger ikke at følge den overhovedet, er fuldstændig op til jer.

Vores inderligste ønsker for jer alle er, at I er glade, hvor end I er i dette øjeblik; at I oplever og har mere glæde dagligt. ”Følg jeres Glæde” burde være jeres Slogan, jeres ”Modus Operandi” eller jeres ”Livsformel” fra nu af.

Gør jer fri af selvpålagte forventninger om, hvad jeres Opstigningsproces ”skulle være som”. Giv slip på al tids-relateret frygt, som kan lægge et unødvendigt pres på, hvad der, først og fremmest, burde være en glædesfyldt ”beståelse” for det opstigende menneskelige kollektive. Mor jer i processen. Favn fuldstændigt opvågningen af jeres multi-dimensionelle Selv og lær at være tålmodige i den meget komplekse 3D/5D integrationsproces, indeni og udenfor.

Udvis kærlig medfølelse og en uendelig mængde af tålmodighed over for hinanden; idet I ved, at I alle i sandhed er ”sammen om det her”. Hold op med at isolere jer selv. I kan bedre surfe igennem de kommende kosmiske Opstigningsbølgers enorme indstrømninger og de formidable udfordringer, de medfører, ved: at være i grupper.At finde ligesindede sjæle og omgive jer med dem, burde være en af jeres højeste prioriteter lige nu, for at få den nødvendige støtte og opmuntring, I vil få brug for, så I kan nå jeres mål/endelige destination på den ”nemmeste måde”; med større ro og tillid. Og efterhånden som I skaber flere og flere bånd med mennesker i jeres egne grupper, vil I finde, at de kan være jeres ”livslinie” eller jeres ”frelsende engel” i de tider, hvor/hvis I midlertidigt skulle ”falde i vandet”, mens I surfer gennem disse intense bølger, som vil tilvejebringe de meget tiltrængte forandringer i de næste 20 år.

I kan alle ”surfe bedre” ved at være stærkt tunet ind på Sindets, Kroppens, Følelsens og Åndens aspekter af jer selv og ved at respektere jeres behov hele tiden – lejlighedvist endda frem for jeres næres behov. Husk venligst, at I vil have mere at give til jeres nære, efter I er helt udhvilet; når alle aspekter af jeres Selv er i perfekt balance/ligevægt og når jeres fysiske/energetiske batterier er helt genopladet. En rutinemæssig selvplejende ordning bør følges regelmæssigt, da den handling af Kærlighed til jer Selv burde være den Højeste gave, I giver jer selv, som hjælp til de udfordringer, I støder på under overgangen fra 3D til 5D.

Når som helst I har smerter, så lær venligst at lade jeres smerte/Opstigningssymptomer være jeres bedste lærer og ven på denne rejse, I har valgt at drage ud på. Vær i en tilstand af taknemmelighed, når som helst smerter/udmattelse rammer jer; idet I ved, at alt sker perfekt som planlagt og stoler på, at det altid sker for jeres langsigtede Højere Bedste.

”Smerte (enhver smerte – følelsesmæssig, fysisk, mental, åndelig) har et budskab. Informationen, den har om jeres liv, kan være bemærkelsesværdigt specifik, men den falder sædvanligvis inden for disse to kategorier: ”Vi ville føle os mere i live, hvis vi gjorde mere af dit” og ”Livet ville være kærligere, hvis vi gjorde mindre af dat”. Når vi forstår smertens budskab og følger dens råd, forsvinder smerten.”

- Peter McWilliams -

Den følgende YouTube video kan hjælpe de af jer, der for tiden gennemgår svære tider med at tilpasse jer. Hvis den følgende video resonerer med jer, så se den venligst lige så mange gange, I har lyst til. For nogle af jer vil det være nok at se den en gang, mens andre vil have gavn af at se den flere gange, især i de kommende måneder.

https://youtu.be/oGNlPjhTGzE

Der er mange aktiviteter, som vi gerne stærkt vil anbefale jer at gøre, som hjælp til at lette stressen og tiltagende smerter relateret til Opstigning:

1) Spis udelukkende højt vibrerende føde og indtag næringsrige drikke. Hold jeres fysiske kroppe hydreret og godt udhvilet hele tiden.

2) Omgiv jeres hjem med Krystallinsk Energi, der kommer fra krystaller placeret alle steder i jeres hjem og/eller ved at forbinde jer med Krystal Vortexen i Arkansas og Brasilien (læs venligt Ærkeengel Metatrons kanaliserede budskab for yderligere informationer).

3) Gå barfodet, når I er ét med Naturen og udfør ofte grounding øvelser.

4) Meditér mindst en gang om dagen; betragt det som en hellig tid for at hjælpe jer med at blive mere modtagelig for jeres indre vejledning, der kommer fra jeres Højere Selvs kærlige stemme.

5) Tænk positive tanker og udtal kun positive ord både til jer selv og andre.

6) Når I føler jer ekstra sensitive og ekstra sårbare, så husk venligst at omgive jer selv kun med venlige, sensitive mennesker. Undgå at være i menneskemængder, da deres samlede vibrationer kan være for udfordrende at håndtere, når I er mindst i stand til at håndtere det.

7) Gør kun ting, der giver jer fred, glæde og kærlighed. Hvis jeres nuværende aktivitet/fokus ikke giver jer en af de tre ovenstående følelser, så gør straks noget andet.

8) Lyt ofte til beroligende, afslappende meditations musik. Tag oftere brusebad/bad, da vand er et meget beroligende element (idet det renser indeni og udenpå).

9) Når I får et specifikt fysisk symptom, så glem ikke først at rådføre jer med jeres indre vejledning. Jeres følelser kan hjælpe jer med at beslutte, om tilstanden er noget, der må tages hånd om øjeblikkeligt af en læge eller om det er en midlertidig Opstigningsrelateret bivirkning.

10) Når I føler jer fortabt, ængstelig, deprimeret eller føler det, som om I er på denne rejse alene, så ræk venligst ud efter Mig, efter jeres åndelige team eller efter en hvilken som helst Opstegen Mester, som I har en tæt forbindelse med, for at få råd, vejledning og hjælp.

Vi vil altid besvare jeres bøn om hjælp og stå klar til at hjælpe, på en måde, der styrker og støtter jeres egen Guddommelige Højere Vilje i denne inkarnation.

Føl vores kærlige støtte, der omgiver jer lige nu og altid.

Med al min kærlighed,

Moder Gud.


Relevante links:

2018: Completing a Year of Extreme Polarity (At fuldende et år med ekstrem polaritet)
http://sananda.website/archangel-metatron-via-james-tyberonn-july-4th-2018/

The Event & this week, a chat with One (channeled via Sophia Love) (Begivenheden & denne uge, en chat med den Ene (kanaliseret af Sophia Love))
https://rainbowwaveoflight.wordpress.com/2018/07/23/the-event-this-week-a-chat-with-one-sophia-love/

Time and Fear Are Partners - Heavenletters (Tid og frygt er partnere - Himmelske Breve)
https://rainbowwaveoflight.wordpress.com/2018/07/28/time-and-fear-are-partners-heavenletters/

Patricia Cota-Robles' Vlogs
https://eraofpeace.org/pages/premium-content/


Kanaliseret af Adele Arini. Copyright 2018.

Hvis I deler det, så bevar venligst budskabet i sin fulde helhed og angiv nedenstående link. Megen kærlighed og taknemmelighed.

Webside: https://www.raphaelshealingspace.com.au


Oversættelse: Margit VillumsenWorldwide visualization for a Breakthrough - Please Join Us!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge