Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 26, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - July 26, 2011


С поздрави от Федерацията

Разнообразните дела относно вашия свят са внимателно организирани към целта, което ще позволи процесът на Разкриването да се разгърне с минимум смущения за всички вас. Наложително е, когато времето настъпи, да има минимални промени във вашия всекидневен живот, така че подходящите програми да могат да се разгърнат и бързо да станат приложими. Когато първоначалният шок от обявяването отмине, бихме искали да ви предпазим от въвличане в поредица от неестествени събития. Наясно сме, че вашата човешка природа копнее за познатото, ето защо е важно най-познатото ви да остане с вас през дните и седмиците след Разкриването и по този начин максимален брой хора да успеят да интегрират това знание в техните системи от вярвания. Сега ние работим с различни правителства, за да организираме събитията в основен план, за да може тази информация да бъде разпространена по добре планиран и времево организиран начин.

В следващите няколко месеца ще видите развитие в редица събития, засягащи не само валутната система (която е наша основна грижа, защото ви е най-позната), но също и други събития, засягащи сигурността (или фалшивата заплаха за липса на сигурност), както и съобщения за научни открития, които ще накарат много от вас да се запитат как е възможно да бъдат постигнати такива скокове в технологиите. Всичко това е част от разгръщащата се пиеса, която води към Разкриването.

Има много на борда на този „влак” от събития, които са опитвали да сложат лост в колелата му, за да спрат неумолимото му движение напред. А колкото повече се събуждат, толкова процесът става необратим. Съществува процент от събуждащи се, които са били слуги на Илюминатите и сега тези хора осъзнават ролята си в мащабната картина. Когато съдилищата по света разследват тези индивиди, самото им пробуждане ще представлява най-смекчаващият фактор за тяхното оправдаване.

Бъдете смели и продължавайте с вашите мисии, индивидуално и заедно. Това действително са най-вълнуващите времена. Запазете за тях колкото може по-добър спомен, защото често ще се връщате към тях и ще искате да изживеете отново времето, водещо към събитието на разкриването, и в края на краищата, тъй като събитията се ускоряват със светлинна скорост след това, към Издигането. Със сигурност в това има „Холивудска привлекателност”.

Ние ще продължим да ви се показваме все повече във вашето небе и сме планирали дори още по-близки събития от тези сега, за да надградим върху бавния процес, който сме постигнали в аклиматизирането на хората към нашето присъствие. Това ще включи дори по-близката”летяща сонда” и по-ясна видимост на нашите кораби, така че да не може да бъде отхвърлено присъствието ни. Всичко това е планирано отдавна и по наша преценка върви добре. Времето наближава и ние ставаме все по-развълнувани от това, че отново ще сме заедно. Ще ви приветстваме с отворени сърца и Любов и поздравления за вашата невероятна устойчивост пред лицето на толкова много несгоди.

Останете с мир


Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.