Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - September 18, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
September 18, 2011


Поздрави от Федерацията

Сега ви доставяме предисловието ни към най-великото събитие в човешката история. Вие сте на път да изпитате онези промени, които са били дискутирани от толкова дълго време и за които ние от наша страна сме ви подготвяли от много дълго време наистина. Тези подготовки ще бъдат забравени от някои в първите моменти след разкриването, защото вихър от дейности и събития ще се разгърне на вашата планета. За други, подготовките ще им служат добре. На каквото и ниво на подготовката да се намирате в дните и седмиците, следващи Разкриването, помнете, че винаги трябва да си помагате един на друг, използвайки най-доброто от вашите способности.

Ние редовно ви казвахме, че Разкриването е начално събитие в придвижването на човешките видове напред към галактическото членство и в края на краищата към вашето Издигане. Това изместване в съзнанието е велико събитие, което беше наблюдавано в космоса с много вълнение от доста дълго време.

Когато се разгърнат плановете за преструктуриране на паричната система в глобалните ви икономики и в правителствените ви икономики, няма да има гръмки съобщения. Ще бъде сякаш това е незначително и просто друг начин да се прави бизнес. Ще бъде третирано от медиите ви просто като друг начин да се справите с икономическата криза във вашия свят и ще върви незабелязано от много като действително световно променящо събитие. Това е според плана. Да създадем повече катаклизми в ума на много (от това, което сигурно ще произлезе като резултат от обявяването за вас на нашето присъствие) би било твърде много, за да го понесете. По-скоро, ние виждаме тайния достъп за прилагането на тези промени като много по-ефективни и практически.

Веднага след тези промени, някои от които вече са се случили, ще върви по-формалното обявяване на разкриването. Както сме дискутирали в миналото, промените, които ще се настъпят в резултат от разкриването, ще бъдат значителни и изумителни за някои, ако не за повечето от вас. Вече са в ход подготовките за мястото, датата и часа на официалното обявяване, както и по какъв начин да се извърши и неизбежната работа с медиите, понеже те се боричкат за всеки детайл. Това беше събитие, чието планиране беше оставено за последната минута, поради много причини. Сега се дискутира по него и ще бъде приложено в тази времева рамка, дискутирана от вашите лидери.

Отново ви молим вашите действия да останат спокойни и целенасочени. Вие сте маяците Светлина за света. Действията и изражението ви ще диктуват как ще отговорят другите. Вашата спокойна увереност относно как в действителност стоят нещата ще извърви дълъг път в поддържането на другите в разумна степен на здрав разум, необходима, за да се разбере и асимилира цялата информация, която ще потече с бърза скорост веднъж след като обявяването се извърши. След това, ние ще дойдем при вас, с отворени обятия и сърца, с Любов и вълнение за нашето обединяване отново.

До този момент, останете винаги отворени за позитивната енергия, която сега облива планетата ви като дъждовна буря. Тя е там за ваше благо, независимо дали я чувствате или не. Останете верни на вашите влечения и вътрешното си чувство за това кои и какво сте и какво трябва да постигнете. Тези мисли ще бъдат потвърдени за вас по много действителни и показателни начини.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.