Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - January 12, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
January 12, 2012


Поздрави от Федерацията

Това, което трябва да стане сега, се дискутира на най-високо ниво на правителствата по вашия свят зад затворени врати и чрез емисарите на различни други правителства по света. Тъй като времето се скъсява до неизбежното, вашите лидери са наясно, че не могат да спрат вълната на Разкриването, заливаща вашата планета. Те знаят, че или ще бъдат пометени от този прилив или трябва да решат да поемат юздите и да обявят сами Разкриването. Тяхната способност да дрънкат глупости по тази тема изумява дори и нас, тъй като ги виждаме да се боричкат помежду си за обща основа. Веднъж постигната, някой неизбежно я връща обратно и процесът започва от начало. Ние чакаме на заден план това, което трябва да се направи, ако не е направено от вашите хора.

Скоро ще ви достигне новината за „ново” научно развитие в сферата на това, което сте определили като нулева точка енергийни системи. Това ще се рекламира като теоретично, но всъщност това е функциониращ модел на истинско енергийно устройство, създадено преди много време и пускано едва сега. Ще има интересни развития в правната ви област над защитата на патентите. „Новината „ за този пробив ще бъде старателно наблюдавана от властите, за да определят какъв тип въздействие ще има такъв тип разкриване върху хората като цяло.

Кралицата на Англия отстъпи контрол над фракция на Илюминатите на група, върху която нашите съюзници имат „консултантски” привилегии. Това означава, че в дългосрочен план тази фракция ще бъде по-податлива към промените, необходими за осъществяване на Разкриването и към освобождаването на хватката на заговорниците спрямо хората. Това беше договорен „мир”, който настъпи след много, много месеци на позициониране на всички страни. Ние сме уверени, че това е още една успешно премахната пречка към неизбежното.

Вие ще сте забелязали лек спад в последните наблюдения, въпреки че онези наблюдения, които са направени във вашите новини са били от по-зрелищен характер. Това е на път да се промени. Сега сме в друг етап на процеса на Разкриване, в който разкриването на нашите кораби ще стане по-изразено.

Наскоро се проведе голяма среща на всички фракции на Федерацията. Това беше много голямо събитие, не само по численост, но също и по значимост. Това беше последната среща за подготовка на всички участници, за да обсъдят всеки детайл от предстоящите събития, включително политическите, социалните, религиозните, емоционалните, умствените и физическите последици от Разкриването. Тази среща се проведе на борда на един от най-големите ни кораби, жива машина, толкова голям, че вашето разбиране за строителство е джудже в сравнение с него. Въпреки че физическото пространство не беше наистина необходимо за този процес, тъй като имаме дискутирани телепатично много от тези въпроси, от време на време свикваме физически събрания за по-добро разрешаване на въпроси по този начин. Сред представителите имаше хора от Земята, които изразиха становищата си за предстоящите събития и тези становища бяха взети под вай-високо внимание.

Въпреки че бяхте в застой с много неуспехи през годините, ние сме развълнувани от перспективите за следващите месеци и за това, което очаква всички вас. Настройте се да почувствате още веднъж вълнението си за времената, в които сте избрали да живеете и начина, по който вие се събудихте за истината. Мислите ви ще създадат вълни, които ще действат като фарове за истината, а тази истина ще се върне мощно към вас.

Останете с мир.


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |